Celosvětový souhlas s pokračováním plnění cílů Agendy 2030 nepotvrzuje deklarovanou multipolaritu

Celosvětový souhlas s pokračováním plnění cílů Agendy 2030 nepotvrzuje deklarovanou multipolaritu

V poslední době se neustále hovoří o tom, že svět se mění z unipolárního na multipolární. Ale je tomu skutečně tak? Z hlediska geopolitického se to tak na první pohled jeví, ale pokud odhlédnete od všech ideologií, válek a velkohubých proklamací politiků a soustředíte se jen na již před lety deklarované cíle globalistů, pak je většina zemí v absolutním souznění.

Například připravovaná digitální diktatura se stává realitou v zemích po celém světě, 90% států již chystá digitální měnu, přičemž nikde nevidíte proklamace, které by tlačily na zachování hotovosti. Nebo vidíte, ale jen tam, kde to nelze splnit. V eurozóně totiž de facto nemají na vybranou, jakmile se zruší hotovost centrálně, bude úplně jedno, co která země navenek deklaruje.

Tím mám samozřejmě na mysli například Itálii a Rakousko, které svým občanům tvrdí, že existenci hotovosti zakotví ústavně. To však v eurozóně nelze. Taková země by se nejprve musela vrátit ke své původní národní měně.

Ale není to zdaleka jen digitální měna, kde si souzní 90% zemí světa. Jasný vzájemný souhlas byl patrný i na dvou velkých summitech, které se konaly v poslední době – G20 a klimatický summit COP27.

Na těchto summitech nebyly žádné země, které by se nepřidaly k plánům udržitelnosti či k plánovanému zavedení mezinárodních očkovacích pasů, které má v budoucnu vydávat všemocná WHO, vlastněná Gatesem. S pasy nadšeně souhlasily nejen státy EU, USA Čína, ale také Rusko, Indonésie a zbytek zemí G20.

Ale na G20 se probíralo také téma tzv. „udržitelnosti.“ Již mnohokrát jsem vás zde před tímto slovem varovala. Za slovo „udržitelnost“ si můžete dosadit například výrazy „hladomor,“ „ztráta potravinové bezpečnosti“ nebo „likvidace zemědělství.“  I zde si všechny země bez rozdílu souzněly. Ostatně, udržitelnost se doslova prolíná celou Agendou 2030.

Všech 17 cílů Agendy 2030, která vychází z Agendy 21, je založených na tzv. „udržitelnosti.“

Termín „udržitelný“ byl vytvořen Malthusiánským klubem Davida Rockefellera v Římě. Ve své zprávě z roku 1974 nazvané „Lidstvo v bodě obratu“ Římský klub tvrdí:

Národy nemohou být vzájemně závislé, aniž by se každý z nich vzdal části své vlastní nezávislosti nebo alespoň nepřestal uznávat své hranice. Nyní je čas vypracovat hlavní plán pro organický, udržitelný růst a rozvoj založený na globální distribuci všech omezených zdrojů a novém globálním ekonomickém systému.

To byla raná formulace Agendy OSN 21, Agendy 2030 a Velkého resetu 2020 v Davosu. V roce 2015 přijaly členské státy OSN Cíle udržitelného rozvoje (SDG): 17 cílů pro změnu našeho světa. Cíl 2 uvádí: „Skoncovat s hladem, dosáhnout potravinové bezpečnosti a lepší výživy a podporovat udržitelné zemědělství.“

Ve skutečnosti však udržitelnost spěje k likvidaci zemědělství a hladomoru jako jedné z cest k depopulaci. A připomínám, že hlavním tématem Římského klubu byla vždy depopulace.

To, že udržitelnost vede ke kolapsu zemědělství i celé ekonomiky, nám ukázala „vzorová země udržitelnosti WEF“ – Srí Lanka. Ta najela na udržitelnou společnost v roce 2018 a letos – tedy o 4 roky později – již došlo k totálnímu kolapsu ekonomiky.

Prvním důležitým bodem summitu G20 byla výzva k urychlené změně směrem k udržitelnému a odolnému zemědělství a potravinovým systémům a dodavatelským řetězcům. Země G20 se také zavázaly, že budou spolupracovat na udržitelné produkci a distribuci potravin, zajistí, aby potravinové systémy lépe přispívaly k přizpůsobení se změně klimatu a jejímu zmírňování, zastaví a zvrátí úbytek biologické rozmanitosti a diverzifikují zdroje potravin.

A co je udržitelná produkce a diverzifikace zdrojů potravin? To je nejen to, co jsme viděli na Srí Lance, ale i to, co nyní vidíme v Nizozemsku – vyvlastňování farem pod záminkou ochrany přírody. To se bude dít v celé EU v oblastech nacházejících se v okolí zón Natura 2000.  Ty v rámci celé EU zabírají 18 % pevniny.  Mnoho těchto zón se nachází také v České republice či na Slovensku. V určitém prostoru okolo daných zón bude zemědělství v budoucnu tabu.

Zobrazit zdrojový obrázek

Na zóny Natura 2000 v rámci ČR určené EU se můžete podívat zde. Nizozemští zemědělci, kteří jsou nyní v první fázi vyvlastňováni, zpravidla podnikají právě v oblasti uvedených zón. A totéž se má praktikovat v celé EU. Nakonec by nemělo dojít jen na zemědělce, neboť se plánuje, že tyto oblasti budou obzvláště chráněnými a tedy zřejmě i vyloučenými pro trvalé bydlení.

Ale vraťme se na G20 k tématu, na němž se hlavouni těchto zemí shodli bez ohledu na jejich současné geopolitické zařazení.

Zástupci zemí G20 se zavázali k inkluzivnímu, předvídatelnému a nediskriminačnímu zemědělskému obchodu založenému na pravidlech WTO. V jejich usnesení se uvádí: „Jsme odhodláni podporovat zavádění inovativních postupů a technologií, včetně digitálních inovací v zemědělství a potravinových systémech, abychom zlepšili produktivitu a udržitelnost v souladu s přírodou…“

Pak přichází odhalující prohlášení: „Znovu potvrzujeme náš závazek dosáhnout čistých nulových emisí skleníkových plynů / uhlíkové neutrality na celém světě přibližně do poloviny století.“

„Udržitelné zemědělství“ s „nulovými čistými emisemi skleníkových plynů“ je orwellovská dvojznačnost. Pro člověka zvenčí znějí tyto proklamace OSN velmi dobře. To, co je ve skutečnosti prosazováno, je nejradikálnější zničení zemědělství na světě ve jménu „udržitelného zemědělství“.

Jen několik dní po summitu G20 na Bali se v Egyptě konal výroční klimatický summit OSN COP27. Tam účastníci z většiny zemí OSN společně s neziskovkami, jako je Greenpeace a stovky dalších zelených neziskovek, vyhlásili druhou výzvu. COP27 zahájila to, co výmluvně nazývají FAST – novou iniciativu OSN pro výživu a zemědělství pro udržitelnou transformaci (FAST).

Půst, jako zdržování se jídla… Podle Forbesu bude FAST podporovat „posun k udržitelné, klimaticky odolné a zdravé stravě, která by pomohla snížit náklady na zdraví a změnu klimatu až o 1,3 bilionu dolarů a zároveň podpořila potravinovou bezpečnost tváří v tvář změně klimatu.“

Hovoříme zde o velkých číslech. Přechod na udržitelnou, klimaticky odolnou a zdravou výživu, která by snížila náklady na změnu klimatu o 1,3 bilionu dolarů. Co se skutečně skrývá za těmito slovy?

Skutečnost, že Organizace spojených národů FAO brzy zveřejní plán na drastické snížení takzvaných skleníkových plynů z globálního zemědělství pod falešným tvrzením o „udržitelném zemědělství“ prosazovaném největšími světovými správci aktiv, jako jsou BlackRock, JP Morgan, AXA a další, vypovídá mnohé o skutečné agendě.

Jedná se o některé z nejzkorumpovanějších finančních institucí na světě. Nikdy nesází ani halíř, pokud nemají zaručené obrovské zisky. Válka proti zemědělství je jejich dalším cílem.

Ale pokud si podrobně přečteme návrhy Klause Schwaba na COP27, G20 a WEF v Davosu, zjistíme, co je míněno těmito hezky znějícími slovy. Nyní jsme zaplaveni četnými nepodloženými proklamacemi, že naše zemědělské systémy jsou hlavní příčinou globálního oteplování.

Na vině je údajně nejen CO2, ale také metan a dusík. Ale celý argument o globálních skleníkových plynech, že naše planeta je na pokraji nezvratné katastrofy, pokud do roku 2030 radikálně nezměníme naše emise, je neověřitelný nesmysl pramenící z neprůhledných počítačových modelů.

Mezivládní panel OSN pro změnu klimatu na základě těchto modelů trvá na tom, že svět do roku 2050 v podstatě skončí, pokud nezastavíme nárůst globální teploty o 1,5 °C ve srovnání s rokem 1850. A najde se, bohužel, dost naivních lidí, kteří této lži věří. A to i přes nesporný fakt, že podobných apokalyptických předpovědí zde byly desítky a žádná se nesplnila.

OSN a WEF v Davosu spojily své síly v roce 2019, aby společně pokročily v plnění cílů udržitelného rozvoje Agendy OSN pro udržitelný rozvoj 2030. Webová stránka WEF otevřeně přiznává, že to znamená eliminovat zdroje bílkovin z masa, zavést propagaci  falešného masa a obhajovat alternativní bílkoviny, jako jsou  mravenci, mletí cvrčci nebo červi jako náhražku kuřecího, hovězího, vepřového nebo jehněčího masa.

Na summitu COP27 hovořili o stravě, která může zůstat v mezích naší planety, včetně snížení spotřeby masa, vývoje alternativ a podpory přechodu k domácím plodinám a obilovinám, čímž se sníží současná závislost na pšenici, kukuřici, rýži a bramborách.

WEF prosazuje změnu stravy z masných bílkovin na veganské produkty a tvrdí, že je to „udržitelnější“.  Také propagují laboratorně pěstované nebo rostlinné alternativy masa, jako jsou Impossible Burgers financované Billem Gatesem, jejichž vlastní testy FDA naznačují, že jsou pravděpodobně karcinogenní, protože jsou vyrobeny z GMO sóji a dalších glyfosátem nasycených produktů.

Generální ředitelka Air Protein, další společnosti vyrábějící umělé maso, Lisa Lyons, je speciální konzultantkou WEF. WEF také podporuje alternativy hmyzích bílkovin k masu. Všimněte si také, že Al Gore, který je hlavním šiřitelem klimatických lží, je správcem WEF.

Válka proti chovu zvířat pro produkci masa je v plném běhu. Nizozemská vláda, jejíž premiér Mark Rutte, je přispěvatelem WEF, vytvořila zvláštní ministerstvo  dusíku, které vede Christianne van der Walová.

S odvoláním na směrnici EU Natura 2000, údajně navrženou tak, aby „chránila mech a jetel“ a založenou na zfalšovaných testovacích údajích, vláda  oznámila, že nuceně uzavře prvních 3000 farem v okolí EU stanovených oblastí Natura 2000 po celém Holandsku. Jejich cílem je donutit 30 % farem s dobytkem, aby byly uzavřeny nebo budou vyvlastněny. Ovšem i další farmy mají být ve svém konání výrazně omezeny.

Podobným směrem se hodlají vydat i některé další země EU, v poslední době to již deklarovalo Německo, Rakousko nebo Irsko.

Když autokratický prezident Srí Lanky v dubnu 2021 jako poslední dílek budování udržitelné země zakázal dovoz dusíkatých hnojiv v brutálním pokusu o návrat k „udržitelnému“ zemědělství, úroda se během sedmi měsíců zhroutila a hladomor, zruinované zemědělce a masové protesty ho donutily opustit zemi.

Zkombinujte to vše s katastrofálním politickým rozhodnutím EU zakázat ruský zemní plyn používaný k výrobě dusíkatých hnojiv, čímž si vynutí uzavření továren na hnojiva v celé EU, což povede k celosvětovému poklesu výnosů plodin, a s falešnou epidemií ptačí chřipky, která likviduje zemědělce v celé Severní Americe a v několika zemích EU.

A to je jen několik případů, pokud bychom se měli zabývat vším, co se ve jménu „udržitelnosti“ děje, tak by to vydalo na knihu.

A to všechno se údajně musí dít kvůli změně klimatu…

 

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 7 Průměrně: 4.9]

2 thoughts on “Celosvětový souhlas s pokračováním plnění cílů Agendy 2030 nepotvrzuje deklarovanou multipolaritu

  1. Bláznů je všude dost. Co by dělali, když nic jiného neumí. Nechte je! Slepí jsou vůdci [slepých]. Jestliže slepý vede slepého, oba spadnou do jámy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/celosvetovy-souhlas-s-pokracovanim-plneni-cilu-agendy-2030-nepotvrzuje-deklarovanou-multipolaritu/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings