Veganští teroristé způsobili při útocích na mlékárenský průmysl vážné škody (video)

Veganští teroristé způsobili při útocích na mlékárenský průmysl vážné škody (video)

Nedávno jste zde mohli narazit na článek o chystaných akcích veganských teroristů. Ti vyhrožovali, že zaútočí na mlékárenský průmysl ve Velké Británii. Jejich cílem je donutit co nejvíc lidí k tomu, aby se také stali vegany.

Násilní zločinci nyní zasáhli. Pomocí akumulátorových vrtaček ničili pneumatiky mlékárenských vozů. Způsobená škoda je nesmírná. Systémová média láskyplně bagatelizují zločince jako „aktivisty“.

Teroristé Animal Rebellion svůj útok na britský mléčný průmysl ohlásili předem. Nikdo je ale nezastavil, videa ze zločinu nyní kolují na sociálních sítích a v systémových médiích. Samozřejmě by neměla chybět duhová symbolika, která mezitím na každém kroku připomíná nový světový řád prosazovaný OSN.

https://twitter.com/i/status/1568305850946576385

Podle vlastních prohlášení dokázali teroristé řádit pět dní a způsobili vážné škody sedmi velkým společnostem. Samotná zničená pneumatika přijde na dobrých 2 000 eur plus následné náklady za neúspěšné dodávky. K útokům samozřejmě mohlo dojít jen proto, že jim to současný systém umožnil. Je to o to více šokující, když víte, jak Británie dlouhodobě pronásleduje všechny vlastence.

Mezitím se zdá, že neuplyne den, kdy by údajní aktivisté na ochranu životního prostředí a zvířat nepřitahovali pozornost tím, že  vážně narušují bezpečnost. Přilepí se k zemi na silnicích nebo se lepí ke světoznámým obrazům, jejich cílem je napáchat co největší škody a tím upoutat pozornost. Ale protože jsou podle své vlastní definice „levičáci“, média je označují za aktivisty, zatímco demonstranty proti systému za zločince či ruské agenty.

Děti, které se dnes aktivně podílejí na terorismu v oblasti klimatu, jsou navíc většinou z bohatých rodin. 

Pokud by do takové akce byli jen vzdáleně zapojeni ti, kteří varují před cizí infiltrací a masovou muslimskou invazí, byli by na mnoho let uvězněni. Těmto teroristům se však jistě celkem nic nestane. A to oni moc dobře ví, proto se neostýchají své zločiny natáčet.

Stále více lidí si uvědomuje neuvěřitelnou nespravedlnost v zacházení se zločinci ve srovnání se skutečně mírumilovnými aktivisty, kteří jsou však nazýváni extremisty. Mnozí už tuší, že ekoteroristé jsou loutky financované Deep State, které dobře vědí, že jim cokoli projde a případný soud je očistí.

Animal Rebellion, skupina, která se považuje za součást klimatické sekty Greta, uvedla v prohlášení, že miliony spotřebitelů nebudou moci kupovat mléčné výrobky, jakmile začnou jejich akce v prvních dvou týdnech v září. Je jen otázkou času, kdy budou tyto akce realizovány po celé Evropě. Nedávno se objevila informace, že již podobná sekta řádila v Brně, kde řezala pneumatiky aut (SUV). A to je zřejmě jen začátek.

Kam až nechají úřady teroristy zajít?

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 15 Průměrně: 5]

8 thoughts on “Veganští teroristé způsobili při útocích na mlékárenský průmysl vážné škody (video)

  1. Všetkým vegánom sveta ,samozrejme aj zo Slovenska a ČR, prajem násilnú smrť z rúk moslimov či černochov. Vrátane Lewisa Hamiltona a kreténky Gréty. Ak, pravdaže, ešte predtým nezdochnú na dystrofiu alebo inú podobnú chorobu – čo nie je vôbec vylúčené.

    1. Jsi ubožák. Mlíko obsahuje kasein, ten je rakovinotvorný. Něco si o tom zjisti, než začneš vraždit!!! Jsi stejné prase jako Gates a Fauci, obludo!!!! Víš vůbec, jak se vyrábí mléko? Krávu musí oplodnit a tele hned po narození jí odeberou. Zrůdy jste vy, co pijete mateřské mléko od jiného druhu, to žádný jiný živočich na planetě nedělá, to není přirozené.

      1. Proč asi mlíko je tak levné a proč ho v TV tak prosazují??? Myslete trochu hlavou. Pít mlíko = pomalá sebevražda. A maso je to samé – jedovaté, plné antibiotik a bůhví čeho. Taky způsobuje rakovinu. Něco si o tom zjistěte, kdo chcete žít zradvě a dlouho. Vrcholoví sportovci dávno přešli na vegan stravu. A ti chytřejší také. Jen ovce konzumují burgery, řízečky a podobné svinstva. Maso = pomalá sebevražda. NA PROTIPROUDU je o tom článků dost, ovce.

        1. Neplatí ťa náhodou Soros, ty prasačí potrat? Inak si schvaľovanie vegánstva, a teda aj zločinov s ním spojených neviem vysvetliť. Dúfam,že sa staneš obeťou moslimov v krajine, kde žiješ, ty potkan.

      2. žádný jiný živočišný druh na planetě si neprodloužil svoji životnost téměř na dvojnásobek a někteří jedinci až trojnásobek.

        U veganů a podobných se bohužel díky absenci některých látek, které se tvoří díky konzumaci živočišných bílkovin nedokáže rozvinout mozek tak, aby byl schopen kritického myšlení. Dále pokud jde o ženy, porodit zdravé dítě, bez jakýchkoli defektů je problém. Problém také je, rozeznat manipulaci, od těch, kteří to maso také občas jíme a pijeme mléko.

        Pokud vegan nebude přijímat vápník z mléka, zřídnou mu kosti, když nebude občas jíst maso, zdegraduje mu mozek, nepozná, že je otrokem jiných. Pracuje na tom, aby si snížil délku života. Jistě, vápník je v pilulích, ale pilule někdo vyrábí a pomáhají ještě pilule, když dnes nemůžete věřit výrobcům léků, ani doktorům, ani lékům?

        Vegan, vegetarian a další všeliké úchylky ve stravování, které tito lidé zahajují ze své vlastní vůle jsou jen manipulace mládeže, aby si začala zvykat, že nebude mít na výběr. Jednou až bude chtít nějaká dívčina dítě, nebude ho moct ani porodit, protože nebude mít připravené tělo, aby toho bylo schopno. Jistě, mladí lidé si podobné excesy v potravě mohou dovolit, protože se jim do zhruba třiceti let, téměř vše regeneruje. Ale co pak? Pak už to není žádná prdel, pokud chcete dobře vypadat, sportovat. Vychovávat děti. Mít klidné stáří a čekat na vnoučata. Bohužel, s takovou průpravou se vnoučat ani nedočkáte. Nenajdete si vhodný protějšek. Protože jídlo ovlivnuje i pohodu, ale neustálé nucení se k nějaké nepestrosti, to na klidu moc nepřidá.

        A pak, co myslíte, že se stane s krávama a dalšíma masnýma zvířatama – nebudou žít spokojeně až do smrti na nějakých farmách které vám vykreslují reklamy v TV hitlermarketu Herbert. Stáda budou vybita, nechá se jen něco málo pro loutkáře, kteří jiným nadiktují veganství, plevele, brouky ale sami si ten stejk medium neodepřou. To samé s mlékem. Víte, jak se dělá to umělé maso? To se vykrví kráva, ta kráva ale při tom vykrvení žije. A úplně nejlepší to je, z krve telete, těsně před porodem, kdy se tele zároveň s krávou vykrvují, pak se z té krve separuje jakási nosná složka, ze které pak ve zkumavce roste maso. Tyhle fabriky jsou v usa a v izraeli. Víte, do čeho fušuje Musk? Tak ten se zabývá pěstováním larev brouků ve velkých podzemních líhních. A některé hvězdy Hollywoodu propagují kanibalismus.

        Takže asi tak, pestrost, kterou tu máme ted nám nahradí nudná strava bez chuti. Totiž víte, která lidská rasa pozná a je schopná rušit otroctví – ano správně bílá. Ale zároveň tahle rasa posouvá pokrok dopředu, protože přemýšlí jak by šlo vše zjednodušit. Jistě, žlutí jsou ještě inteligentnější, ale zároveň jsou to dobří pracanti, kteří neodmlouvají narozdíl od bílých. Žlutí mají velkou šanci být ve zlaté jedné miliardě.Černí jsou postradatelní. Většinou jsou tak akorát dobří pro rozvrat všeho co funguje. Pokud pocházejí z rovníkové Afriky, nemají ani dost inteligence, aby se stali vojáky americké armády, která nebere nikoho s IQ nižším než 70 bodů.

        Takže bílá rasa musí být vyhlazena. Všechno důležité se už vymyslelo. Žlutí to udrží v chodu. Nejprve je potřeba eliminovat bílé kverulanty, pak jsou na řadě postradatelní.

        No a to je celé, ted se jen musíme propracovat k tomu, aby byly naše děti dostatečně zmanipulované, aby samy šly a ničily práci svých rodičů a prarodičů. Bude jim upravena délka života, budou stavěni proti rodičům. Rodiny budou ničeny. A nakonec nás vyhladí. Nikdo nám nepomůže. Ještě pořád je nás dost na to, aby se nás báli mocní, kterým se v hlavách urodila myšlenka o depopulaci o tom, že státy jsou zbytečné, že hranice jsou zbytečné, že je tu příliš mnoho zbytečných jedlíků.

        A velký reset už začal. V plánu je, že to položí i EU, ale v čase megakorporací jsou politici, kteří pořád chtějí něco proplácet a pořád mají nějaké požadavky, zbyteční. Takže to je to ono, k čemu spějeme.

        Fiala má v plánu totální zadlužení, následný krach Česka, pak přijde MMF a za hubičku skoupí vše, co tu ještě zbylo. Dvě elektrárny a jeden pivovar no a pak to, co vlastní obyvatelé, protože zdražením energií si své nemovitosti nemají šanci udržet. Po volbách přijde zdanění. Přesun majetku započne. Ted začne to pravé vydírání. Naočkuj se, bude Ti teplo.

        Nemyslím že budeme štastní, ale nic jiného nám nezbude. Nebude na výběr. Jen Total Control,

        Všem, kdo byly třetího v Práglu, uvědomte si, že vlasteneckou stranu už v parlamentu máme, jen je potřeba, aby měla víc mandátů. Volte ji. Rajchl sice mluví hezky, ale on mluví z náměstí, kdežto Okamura už v parlamentu je.

        A ti, co jste volili předminule Babiše, vzpomeňte si, jak jste s radostí přijímali úplatky s vědomím, že to zatáhnou Vaši vnuci a taky si vzpomeňte na tu šikanu, když do Vás lili propagandu o vakcínách, zakazovali Vám, omezovali, dělali si co chtěli. Vymýšleli samé vyjímečné stavy. Vzpomeňte si jak Piráti šli po křeslech, když je STANaři vyautovali – vykřížkovali. Vzpomeňte si Vy věřící, kteří jste dali hlas KDU-čsl, vzpomeŇte si na to, že tato strana, aby mohla do koalice, musela slevit a přijmout doktrinu o „manželství pro všechny“. A také si vzpomeňte že jezdí pravidelně na srazy Landsmanšaftu – se zájmem jak prolomit Benešovy dekrety (které už prolomil V.Havel a Švancnberk z TOP09. No a pak Vy podnikatelé, kteří jste volili toho fialového hňupa a ODS, který si říká premiér, ale zatím kope za UK a Brusel, který jede podle cizího mustru a může za tu drahotu, může za to, že Putin se má čím dál líp, že mu dovolil zjistit, že by mohl zvednout ceny, protože zákazníci jsou sami ochotni platit víc a pak Vy pyšní, kteří jste to hodili Fialovi jen proto, že jste chtěli změnu a posledních 25 procent mu to ještě žerete, Vy si volte jak chcete. Váš názor je vírou. Vás nepřesvědčí nic, ani astronomické částky za energie, protože věříte. A my jsme zatím ještě prý svobodná země se svobodou vyznání. No a k TOPce, to je výkvět sám o sobě. FERYna – neznámo kde. Kalousek perlí ještě teď, ale dost mu v tom šlape na paty Pekari.

        Ale na další demošku jedu. Jen abychom se do tého Blbákova všichni vlezli, když nás bude zas jen 70 tisíc.

        PS. Já už bych tu mohl psát články. Čus virus.

  2. Veganství je součástí depopulační agendy. Je to projev nemocnosti společnosti, která nenávidí sebe sama, svá fyzická těla, proto dobrovolně strádají a ochuzují se o ty nejzdravější a nejhodnotnější potraviny – živočišné produkty. A to se mocním sakra hodí. Proto podporují plant-based diet.

  3. V historii neexistovala žádná veganská kultura či civilizace. Veganství je politicky a mediálně tlačená záležitost. Stačí si uvědomit, kdo vládne a víme, na čem jsme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/vegansti-teroriste-zpusobili-pri-utocich-na-mlekarensky-prumysl-vazne-skody-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings