Velký reset byl plánován v USA již od 50. let

Velký reset byl plánován v USA již od 50. let

Málokdo tuší, že vše, co se nyní děje, bylo velmi dlouho plánováno. Jedna světová vláda, nastolená skrz ovládnutí korporací, je myšlenka, která přetrvává již od přelomu 19. a 20. století. Stačí si přečíst historii rodů, které ve skutečnosti ovládají značnou část světa – tedy i mnohé čelní politiky – a zjistíte, kde je počátek všeho.

Detaily, které do plánů zahrnuly zavádění atmosféry strachu (díky němuž se lid lépe ovládá) z epidemií, údajných klimatických katastrof, válek a nedostatku, byly rozpracovány někdy na přelomu 60. a 70. let. To zahrnuje i psychologickou manipulaci mas, depopulaci a další nám již známé záležitosti.

Důležitým krokem bylo v USA založení FEDu, dále předem plánovaný převrat v Rusku v roce 1917 – VŘSR (Lenin byl do Ruska vyslán ze švýcarského exilu Rothschildy a Trockij z New Yorku Rockefellery), který měl hned několik cílů – zabránit možnému vzniku kapitalistického státu, který by časem mohl konkurovat USA, resp. Britskému impériu – tedy chcete-li Anglosasům – a předpokládám, že dalším významným cílem bylo i otestovat, jak by mohlo fungovat zavedení socialismu (později i na vzorku více zemí), neboť jemu podobný systém se chystá. Tedy s tím rozdílem, že nový systém bude mít mnohem blíž k feudalismu, ale s patrnými prvky socialismu (např. nepodmíněný příjem).

Rozdělení světa – včetně studené války – tak podle všeho nebylo náhodné, stejně tak nebyl náhodný pozdější rozpad socbloku. To bylo jen na úvod menší shrnutí, detailněji se období začátků plánování přeměny světa  budu později věnovat v jiných článcích.

Nyní je však aktuální Velký reset, který je v souladu s Agendou 2030, ale také s depopulačními plány, souvisí s tím však také vznik EU (de facto jde o pokračování 3. říše jen poněkud sofistikovanější metodou, která lépe zajistí globalizaci Evropy), ale i vznik OSN, WHO a jiných podvratných organizací, jejichž skutečným cílem je zajistit vládu nikým nevolených elit (viz např. pandemická smlouva WHO).

Samotný WEF a Klaus Schwab, z jehož úst poprvé padla zmínka o Velkém resetu, je jen loutka, která je nastrčená k tomu, aby odváděla pozornost od skutečných vládců, jako je Rockefellerova nadace, Fordova nadace, správci aktiv jako BlackRock nebo Vanguard (za nimiž opět stojí Rockefellerové, Rothschildové a další klany, které vládnou světu) a dalších organizací různých západních elit.

WEF, Světové ekonomické fórum v Davosu, je jednou z organizací, které slouží jako koordinační a komunikační centrum. Tam jsou jen vydávány instrukce loutkám z jednotlivých vlád. Dalším je Rada pro inkluzivní kapitalismus a v posledních dvou a půl letech se  dostala do popředí WHO, ale ta má spíše specifický úkol převzít globální moc ve zdravotní a klimatické politice.

Nejstarším a pravděpodobně stále nejmocnějším orgánem je Rada pro zahraniční vztahy (CFR), která určuje politiku prezidentů a členů vlády a hlavní linie americké politiky, ale vcelku i politiky západní, neboť ostatní země následují pokynů z Washingtonu (v EU jdou často pokyny přes Německo – viz nedávná návštěva Fauciho). Další důležitou součástí je vliv na mezinárodní mediální scénu. Právě oni (většinou přes agenturu Reuters) vydávají notičky pro korporátní média, která mají za úkol manipulovat s důvěřivou lidskou populací.

Jak funguje matice propagandy, které jsme vystaveni nejen od roku 2020, lze vyčíst ve vynikající analýze švýcarského politického výzkumu.

„Ukazuje, jak CFR (Rada pro zahraniční vztahy) vytvořila do značné míry soběstačný, transatlantický informační cyklus, ve kterém jsou téměř všechny relevantní zdroje a referenční body kontrolovány členy Rady a jejími partnerskými organizacemi. Tímto způsobem byla vytvořena historicky jedinečná informační matice, která je jasně nadřazena klasické vládní propagandě autoritářských států, ale stále více ztrácí svou účinnost kvůli úspěchu alternativních médií.“

CFR kontroluje americkou zahraniční politiku a určuje prezidenty a klíčové politiky. Existují odnože po celém světě, jako je skupina Bilderberg v Evropě, ale také u nás dobře známý Aspen institute.  Prezident CfR David Rockefeller a ředitel CFR Zbigniew Brzezinski  v roce 1972 také založili Trilaterální komisi.

Zájmy, které CFR realizuje, jsou zájmy finančního kapitálu a amerických oligarchů, stejně jako oligarchů ve spojeneckých státech.

Historie WEF začíná v době, kdy byl Schwab studentem na Harvardu v USA v roce 1960. Světové ekonomické fórum nebylo pouhou myšlenkou Klause Schwaba, ale vzešlo z Harvardského programu financovaného CIA vedeného Henrym Kissingerem, který byl od 60. let pravou rukou Davida Rockefellera a řízeného Johnem Kennethem Galbraithem a Hermanem Kahnem.

Zaznamenaná historie Světového ekonomického fóra byla navržena tak, aby vyvolala dojem, že organizace je čistě evropským výtvorem, ale není tomu tak. Ve skutečnosti měl Klaus Schwab elitní americký politický tým, který pracoval v tajnosti a pomáhal mu při zakládání globalistické organizace se sídlem v Evropě.

S nedávnými opatřeními zaměřenými na likvidaci farmářů, snahami o přeměnu zemědělství na velkovýrobu, následovanými celosvětovými masivními protesty, se zemědělství a potraviny dostaly na oči veřejnosti. „Reset the Table“ je součástí „Velkého resetu“ a zjevně se věří, že bude dalším pokračováním pro ekonomiky západních zemí destruktivního covidismu a  masivních otřesů způsobených sankcemi proti Rusku, které však byly od začátku plánovány jako „protievropské sankce“.

Autor bestsellerů, renomovaný etnolog a kulturní antropolog Wolf-Dieter Storl popisuje ve své knize „My American Culture Shock„, jak se ho University of Ohio pokusila najmout pro část implementace „Velkého resetu“. Vzhledem k jeho vynikajícímu akademickému úspěchu se měl na začátku roku 1960 zúčastnit speciálního programu.

Popisuje tři opatření, která přijal tehdejší prezident John F. Kennedy, aby převzal iniciativu:

Za prvé, to zahrnovalo civilní mírové sbory, program rozvojové pomoci, který posílá mladé americké dobrovolníky do zaostalých zemí, aby kopali studny, stavěli větrné turbíny, očkovali děti, rozdávali léky a dělali další dobré věci, aby získali srdce a mysl lidí.

Jako druhý pilíř byla zřízena elitní vojenská jednotka, Zelené barety, jejímž úkolem bylo neutralizovat rudé partyzány tajnými operacemi, zbavovat se vzpurných politiků, kteří stojí v cestě pokroku a provádět sabotáže.

A třetím pilířem má být pokrok v oblasti zemědělství. Šlo o to, darovat vysoce výnosné odrůdy, „zázračné semeno“, které bylo vyvinuto šlechtitelem rostlin Dr. Normanem Borlaugem ve spolupráci s Rockefellerovou nadací a Fordovou nadací, zaostalým farmářům v Africe, Asii a Jižní Americe. K tomu však bylo zapotřebí využít mladé elity, která by zkoumala, učila nebo se stala aktivní v samotných zemích, kde by zorganizovala zelenou revoluci (sic!) a s ní spojenou pozemkovou reformu, stejně jako spravovala potřebné půjčky na nákup osiva, nákup zavlažovacích čerpadel, zemědělských strojů, pesticidů, herbicidů a umělých hnojiv.

V jiných přednáškách byli seznámeni s „vizemi“ těch mudrců, jejichž úkolem je řídit svět. Dozvěděli  se, že zemědělství po celém světě, včetně USA, musí být restrukturalizováno. Existuje příliš mnoho malých zemědělců.  Pouze velké zemědělské korporace, velkochovy a monokultury přátelské ke strojům budou splňovat požadavky budoucnosti.

Opět to bylo v roce 1961, ne v roce 2015 nebo 2020, a není to ani překvapující, ani neočekávané. Kapitalistický výrobní způsob se snažil prosadit všude a zemědělská výroba měla být také industrializována. A to po celém světě pod vedením USA, které se staly dominantní mocností během světové války. A pokud se někdo snaží bránit, tak od toho zde jsou „Zelené barety“, které již byly aktivní v mnoha zemích a stále jsou.

Vynález koronavirové pandemie, údajné pandemie opičích neštovic, převrat proti vládě Ukrajiny v roce 2014 a následné války, které nyní vyústily v sankce, zřejmě umožňují, aby byly tyto plány značně urychleny.

Ale „vize“ těch mudrců, jejichž úkolem je řídit svět, zašly mnohem dál.

Musí vzniknout globálně propojený výrobní a obchodní systém. Regiony by se mohly specializovat na monokulturu nebo zemědělský produkt, jako například Severní Amerika na produkci kukuřice a pšenice, Francie na víno, Ghana na kakao, Brazílie na sóju a tak dále. Vzájemná závislost by zajistila podmínky pro světový mír – samozřejmě pod vedením Spojených států, tedy lépe řečeno jejich skutečných vládců – Rockefellerů.

Storl z programu nakonec vystoupil po dalších dvou čtvrtletích, ale Schwab samozřejmě pokračoval. S WEF, které založil s pomocí CIA, je zatím docela úspěšný. Nicméně, není to nezávislá instituce. Schwab jen provádí to, co bylo plánováno již na přelomu 50. a 60. let a podrobněji na přelomu 60. a 70. let. On zná plány a jeho úkolem je podávat instrukce a vychovávat si následovníky po celém světě.

V zemědělství po celém světě již bylo implementováno mnoho tehdejších plánů. Monokultury, patentovaná semena, herbicidy, pesticidy, genetické inženýrství – to vše je rozšířené, protože Nadace Forda a Rockefellera to již připravily v 50. letech.

V konečném důsledku jde o vytvoření jedné světové vlády, která by však nakonec nemusela být vládou světovou, ale pouze vládou západního světa, pod níž by spadaly mimo USA a zemí EU také země jako Austrálie, Kanada, Nový Zéland a Japonsko. Zdá se totiž, že zbytek zemí světa se začal poněkud odtahovat od USA, ale i dominance dolaru, což může alespoň částečně plány globalistů narušit.

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 32 Průměrně: 4.7]

2 thoughts on “Velký reset byl plánován v USA již od 50. let

  1. Prosím Slovanku, aby opravila chybu v texte – VOSR /slovenská skratka pre VŘSR/ samozrejme prebehla v roku 1917, nie 2017. Lenin sa svojim pánom veľmi rýchlo vymkol spod kontroly, z extrémistu Trockého sa stala nula No a o Stalinovi , ktorý definitívne hodil Rockefellerovcom a Rothschildovcom vidly do ich plánov, sa netreba podrobne rozpisovať.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/velky-reset-byl-planovan-v-usa-jiz-od-50-let/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings