Svědectví obětí mRNA genových injekcí a zdravotnického personálu (video)

Svědectví obětí mRNA genových injekcí a zdravotnického personálu (video)

Na úvod upozorňuji, že video je jen pro silné povahy. Problémy mnoha obětí jsou natolik strašné, že ne každý je schopen se na jejich postižení a utrpení dívat.

Injekce, které jsou prezentovány jako „vakcíny,“ i když nijak staré dobré definici vakcín neodpovídají (nechrání před nemocí a ani nezaručí bezinfekčnost), musí mít tedy zcela jinou funkci, než je ochrana před respiračním virem s mizivou úmrtností. Nijak nechrání před nemocí, kterou lze včasnou léčbou  vyléčit – pokud ji tedy lékař má zájem léčit.

To vše již dnes víme. Přesto se nadále najdou propagandistická média, která se nestydí tyto přípravky inzerovat jako jakousi spásu.

Jedním z nesporných důvodů mnohdy nucené aplikace genových přípravků byl i tučný výdělek  nejen korporací z Big Pharmy, ale i na ně napojených politiků a rádoby odborníků, kteří se za „třicet stříbrných“ rozhodli převtělit do jejich předchůdce – Mengeleho.

Pokud stále nevěříte, jaká rizika přináší „ruská ruleta“ nazývaná „očkování proti COVIDu“, podívejte se na video nazvané „mRNA „Vakcína“ Genocida 2021-2022: Svědectví obětí a zdravotnického personálu.“ Video ukazuje případy, které nikde na mainstreamu neuvidíte, nehodí se jim totiž do jejich zavedené propagandy, za niž ostatně pobírají velmi tučné dotace.

Většina z nás, včetně mě, nemá – či neměla – žádný přímý kontakt s lidmi, kteří byli oficiálně zabiti nebo těžce poškozeni injekcí COVID (ostatně, v mém okolí jsou většinou neočkovaní). Osobně jsem sice znala 3 starší lidi, kteří zemřeli do 1 měsíce po „vakcíně“ – po 2. nebo 3. dávce, ale jednalo se o osoby nad 85 let, takže v jejich případě byla uvedena jiná příčina, což u starých lidí není bez pitvy problém. Spojovat tak jejich úmrtí s injekcí tedy oficiálně nemohu, to by již zavánělo spekulacemi.

Video, které můžete níže shlédnout (i když je anglicky, může být přínosné i tomu, kdo jazyku nerozumí), pomůže každému z nás pochopit, jak morálně zavrženíhodné tyto takzvané  „vakcíny“ skutečně jsou. Zabily statisíce lidí a poškodily další miliony. Doporučuji, abyste se na toto video podívali a doporučili ho hlavně těm, kdo stále bezmezně genovým injekcím věří.

Záběry jsou mnohdy až děsivé, ale je zapotřebí je ukázat veřejnosti, neboť jen tak může někdo další „otevřít oči“. Oběti těchto experimentálních injekcí pro přenos genů si zaslouží být viděny, abychom mohli lépe pochopit hanebnou biologickou zbraň vypuštěnou na bezmocné.

Začátkem roku 2021 americká viceprezidentka Kamala Harrisová, mezi mnoha dalšími, veřejně vyzvala k očkování vakcínou COVID, o které slíbila, že je „bezpečná a účinná“. „Jsme povoláni milovat své bližní a očkování je rozšířením této odpovědnosti,“ řekla Harrisová (viz video).

Přesně tuto mantru pak opakovali politici po celém světě, tedy zejména (ale nejen) tom západním.

V nejlepším případě byli tito politici špatně informováni. V nejhorším – a to je mnohem pravděpodobnější – záměrně lhali. Faktem je, že vakcína COVID je nejnebezpečnější drogou v historii moderní medicíny a tato nebezpečí předvídala  řada renomovaných a dobře vyškolených lékařů a vědců. Bohužel jejich hlasy byly po celém světě cenzurovány.

Boj, bolest a smrt obětí si zaslouží nazvat pravým jménem čím ve skutečnosti jsou. Jsou výsledkem zanedbání lékařské péče, korupce v oblasti regulace a šílenství společenského „masového vzdělávání“, poháněného mediálním šířením strachu a záměrným lhaním na podporu přechodu ke globální tyranii a otroctví.

Celebrity, politici, úředníci veřejného zdraví, moderátoři zpráv, lékaři, zdravotní sestry, vědci a bezpočet dalších nutili lidi k tomu, aby se nechali očkovat s tím, že jim bezostyšně lhali, že tím chrání své blízké. Mnozí těmto lžím uvěřili a z těch, kdo jim uvěřili – nebo se jednoduše nechali donutit k injekci vydíráním – na to doplatili.  A každý teď musí vidět, jaký byl výsledek a jak tito nic netušící lidé na celém světě trpěli.

Příběhů je ve videu tolik, že se je nebudu snažit shrnout. Opravdu doporučuji zhlédnout video, ani není třeba umět jazyk. Jednou z pozoruhodných společných vlastností těchto příběhů je však důsledné odmítání ze strany lékařské komunity.

Dokonce i v případech, kdy lékaři mají podezření na poškození vakcínou COVID, nevědí, proč jsou příznaky způsobeny, nebo – což je důležitější – jak je léčit. Takže oběti prostě pošlou domů nebo je odkážou na jiné specialisty, jejichž znalosti jsou stejně nedostatečné. Zdá se, že úspěšná léčba je extrémně vzácná, což situaci jen zhoršuje.

V krátkém videu výše Greg Reese, který vytvořil dokument The COVID Genocide, vysvětluje svou motivaci k natočení filmu. „Chtějí zničit svět,“ říká s odkazem na globalistickou kabalu, která je plánovači, ne-li přímo strůjci této lékařské genocidy.

„Chtějí zničit svět… Jsou jako lesní požár, který je třeba uhasit,“ říká Reese. Potřebujeme soudy pro vážné válečné zločiny.“

Věří, že se z toho mohou dostat, když budou ignorovat důkazy a cenzurovat každého, kdo tvrdí, že byl poškozen na zdraví, nebo kohokoli, kdo otevřeně truchlí nad smrtí milovaného člověka, kterého zabila injekce. To nesmíme dovolit. „Jsou jako lesní požár, který je třeba uhasit,“ říká Reese. „Potřebujeme tribunály pro vážné válečné zločiny.“

Jiní také bojují za zmírnění utrpení obětí vakcíny COVID. V současné době probíhá globální online kampaň s cílem zvýšit povědomí o očkování proti COVID ve snaze prolomit mlčení o těchto vedlejších účincích.

Zakladatelé kampaně #CanWeTalkAboutIt vyzývají lidi zraněné očkováním, aby všude vyprávěli své osobní příběhy. Jak uvádí The Defender, cílem kampaně je pomoci lidem poškozeným očkováním spojit se a najít zdroje a informace v jejich vlastních zemích a komunitách.

Chcete-li se zúčastnit, zveřejněte na svých sociálních sítích černobílou fotografii s vyhrnutým pravým rukávem a náplastí, která ukazuje, že jste byli očkováni, pomocí hashtagu #CanWeTalkAboutIt a stručným popisem poškození, která jste utrpěli.

Statistiky o invaliditě a úmrtí mluví samy za sebe

Kromě tisíců osobních příběhů sdílených na sociálních sítích existuje také řada statistik, které dokládají sdílené zážitky:

  • Více hospitalizací – V lednu 2022 Asociace nemocnic v Indianě oznámila, že nemocnice v Indianě zaznamenaly dramatický nárůst jak úmrtí, tak hospitalizací v důsledku různých zdravotních stavů. Počet hospitalizací v Indianě je nejen vyšší než před zavedením vakcíny proti COVID v roce 2021, ale i na pětileté úrovni. Počet denních úmrtí na COVID-19 je na druhou stranu méně než poloviční než v roce 2020.
  • Rostoucí nároky u zdravotních pojišťoven – OneAmerica, národní vzájemná životní pojišťovna se sídlem v Indianapolis, například hlásí nárůst nároků na invaliditu. Zpočátku přibývalo krátkodobých nároků na invaliditu, ale brzy je překonaly nároky na dlouhodobé invalidity. Společnost očekává, že nárůst nároků ji bude stát hodně přes 100 milionů dolarů, což jsou neočekávané náklady, které budou přeneseny na zaměstnavatele, kteří kupují skupinové životní pojištění.
  • Syndrom náhlého úmrtí dospělých (SADS) raketově roste – dříve vzácný lékařský jev zvaný SADS byl obviňován ze smrti jinak zdravých dospělých v tom, co se zdá být jasným pokusem zastřít realitu úmrtí na COVID.
  • Někteří z jinak zcela zdravých lidí na celém světě umírají bez zjevného důvodu – Analýza náhlých úmrtí mezi závodními sportovci v USA v letech 1980 až 2006 zjistila, že roční průměr byl 69. Údaje sestavené Mezinárodním olympijským výborem uvádějí roční průměr 29 pro všechny sporty.

Jen mezi lednem 2021 a červencem 2022 – tedy za 18 měsíců – nejméně 1 204 sportovců na celém světě utrpělo zástavu srdce nebo kolaps a 804 zemřelo, většinou na hřišti. Mezi sportovci EU-FIFA  se počet náhlých úmrtí v roce 2021 zvýšil o 420 %. V minulosti zemřelo během utkání ročně kolem pěti fotbalistů. Od ledna do poloviny listopadu 2021 zemřelo náhlou smrtí 21 hráčů FIFA.

  • Nárůst úmrtnosti ze všech příčin – Úmrtnost ze všech příčin je nejspolehlivější metrikou, kterou můžeme použít k identifikaci skutečných katastrofických událostí a úmrtnost ze všech příčin začala na celém světě narůstat PO zavedení vakcín proti COVIDu. Tento nárůst také koreluje s mírou proočkovanosti COVID v dané zemi.

Například OneAmerica uvádí, že úmrtnost Američanů v produktivním věku (ve věku 18 až 64 let) byla ve třetím čtvrtletí roku 2021 o 40 % vyšší než před pandemií – což je bezprecedentní nárůst. Jiné zdroje hlásí podobný nárůst, včetně:

  • Indický úřad pro regulaci a rozvoj pojištění v Indii oznámil 41% nárůst úmrtí v roce 2021
  • Město Phoenix v Arizoně oznámilo 100% nárůst úmrtnosti mezi zaměstnanci města v roce 2021 ve srovnání s 10letým průměrem
  • Údaje od veřejné pohřební služby Carriage Services oznámily 28% nárůst poskytovaných služeb v září 2021 ve srovnání se zářím 2020
  • Počet úmrtí v Lincoln National se ve čtvrtém čtvrtletí roku 2021 ve srovnání s rokem 2019 zvýšil o 54 %.
  • Údaje o nadměrné úmrtnosti v nejproočkoanějších evropských zemích také ukazují, že mladší lidé umírají rychleji než starší lidé. Děti do 14 let začaly častěji umírat ve druhé polovině roku 2021 než v první polovině roku.

Pokud vám bylo ublíženo, co dál?

Pokud jste byli poškozeni vakcínou COVID, rozhodně byste neměli užívat další posilovací vakcínu COVID, jinou vakcínu pro genovou terapii mRNA nebo běžnou vakcínu. Totéž platí pro každého, kdo absolvoval jedno nebo více očkování proti COVID a měl to štěstí, že netrpěl ochromujícími vedlejšími účinky (zde záleží i na šarži, na kterou právě narazíte).

Vaše zdraví může být dlouhodobě ovlivněno, proto se nenechte znovu očkovat. Pokud jde o léčbu, stále není mnoho lékařů, kteří vědí, co dělat, i když lze předpokládat, že v budoucnu bude více lékařů specializovaných na poškození způsobená vakcínami COVID.

Mezi lékaři, kteří to myslí s léčbou poranění injekcí COVID vážně, je Dr. Michelle Perro, která je pediatrička a v posledních letech začala léčit i dospělé, kteří byli poškození  vakcínou. Dalším je dr. Pierre Kory.

Strategie k odstranění spike proteinu

Perro i Kory se shodují na tom, že jedním z nejdůležitějších úkolů je eliminace spike proteinu, který vaše tělo nyní neustále produkuje. Perro používá jako lék hydroxychlorochin, zatímco Kory obvykle používá ivermektin. Obě léčiva vážou spike protein a usnadňují jeho rozklad.

Kory také věří, že existují způsoby, jak posílit imunitní systém, aby mohl přirozeně rozložit spike protein v průběhu času a nakonec jej odstranit z buněk. Jednou ze strategií, které k tomu doporučuje, je TRE (Temporary Eating), která stimuluje autofagii, přirozený proces čištění, který eliminuje poškozené, špatně složené a toxické proteiny. Další strategií, která dokáže totéž, je saunování.

Strategie pro posílení imunitních funkcí a boj proti zánětu

U většiny obětí vakcíny je také třeba léčit zánět a sníženou imunitní funkci. Nástroje v sadě nástrojů Perroové zahrnují:

  • Kvercetin a zinek pro posílení imunitních funkcí
  • Fibrinolytické enzymy, jako je lumbrokináza, zabraňují vzniku krevních sraženin a rozkládají existující sraženiny, zejména pokud jsou vaše hladiny D-dimerů zvýšené, protože jde o biomarker srážení krve. Aby to však fungovalo, musíte ho užívat na lačný žaludek. Když se užívá s jídlem, působí jako trávicí pomůcka, ale když se užije hodinu před nebo dvě hodiny po jídle, získáte systémové výhody.
  • N-acetylcystein (NAC), který inhibuje expresi prozánětlivých cytokinů, zlepšuje odpověď T buněk, pomáhá s řadou plicních problémů a inhibuje hyperkoagulaci, která může vést k mrtvici a/nebo krevním sraženinám
  • Čaj z jehličí, který má antioxidační, antimutagenní a protinádorové účinky
  • Kurkumin k potlačení zánětu
  • zeolit
  • Potraviny jako česnek a zázvor
  • Symptomatické homeopatické léky

Jako člen Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) Kory pomohl vyvinout protokol postvakcinační léčby FLCCC s názvem I-RECOVER.

Další užitečné prostředky

Mezi další prostředky, které mohou být užitečné při poškození zdraví po injekci COVID, patří:

  • Hyperbarická oxygenoterapie, zejména v případě mrtvice, srdečního infarktu, autoimunitních onemocnění a/nebo neurodegenerativních onemocnění.
  • Methylenová modř farmaceutické kvality, která zlepšuje mitochondriální dýchání a napomáhá mitochondriální opravě. Při 15 až 20 miligramech denně by to mohlo výrazně přispět k odstranění únavy, kterou mnozí trpí po mrtvici. Může být také nápomocná při akutních mozkových příhodách. Nejdůležitější kontraindikací je deficit G6PD (dědičné genetické onemocnění); v tomto případě byste methylenovou modř neměli používat vůbec.
  • Blízké infračervené světlo, které stimuluje produkci melatoninu ve vašich mitochondriích tam, kde to nejvíce potřebujete. Pomáhá také zlepšit mitochondriální funkci a opravu tím, že eliminuje reaktivní formy kyslíku. Přirozené sluneční záření se skládá z 54,3 % z infračerveného záření, proto je toto ošetření dostupné zdarma.
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 19 Průměrně: 4.9]

3 thoughts on “Svědectví obětí mRNA genových injekcí a zdravotnického personálu (video)

  1. ani Putin nas s toho nedostane když mu vakcíny nevadi ani Čínsky system socialnich kreditu mu nevadi nikdo z nas na tohle od něho neslyšel nic a mlčeni znamena souhlas takže Putin v tom jede s Globalisty věřim tomu že i ten konflikt na Ukrajině byl domluveny Putin si nema na co stěžovat Rubl sili a blok BRICK se zvětšuje západ upada pod sankcemi ktere dopadnou hlavně na západ jak bylo v plánu což pomuže lepe nastolit The Great Reset snad si nějaky hlupak nemysli že vlády chtěji jadernou válku při ktere by bylo zničeno uplně všechno ani Bunkry by neochranili napořad 20 let byt zavřeny v Bunkru neni dobre pro nikoho a tak dlouho pod zemi by nikdo nepřežil ponorkova nemoc a podobne by je zabila než by za těch 20 let zmizela radiace ze vzduchu takže ne je to cele plán a Putin v tom jede taky nezapomenout že Putin je take žak Klause Schwaba a proč tentokrat nebyl na WEF kvuli Ukrajině jinak ještě před konfliktem na Ukrajině bylo v Rusku povinne QR kody jo to určitě pomuže lidem v životě hlavně těm co se nechtěji očkovat tou šmakuladou Sputnik, Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Johnson stejna sračka ktera každemu bud zniči zdravi nebo časem zabije

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/svedectvi-obeti-mrna-genovych-injekci-a-zdravotnickeho-personalu-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings