Soros si v Rakousku připravuje kádry na státní převrat v Bělorusku

Soros si v Rakousku připravuje kádry na státní převrat v Bělorusku

Jak jistě víte, tak barevné revoluce po celém světě za sebou v mnoha případech zanechávají stopy různých Sorosových organizací. George Soros – a dnes již spíše jeho nástupce, syn Alexander, má síť neziskovek a univerzit, zaměřujících se na výchovu různých „revolučních kádrů“ po celém světě.

Takovými líhněmi tvůrců převratů (zejména těch evropských) byly vždy i Sorosovy neziskovky a university. Připomínám, že sídlo Sorosovy univerzity bylo původně v Budapešti. Když se v roce 2016 z Orbán rozhodl, že Sorosova univerzita musí zemi opustit, ozvalo se hned několik zájemců o její nové sídlo.

Je známým faktem, že v té době teprve ministr financí Babiš projevil zájem o instalaci univerzity v Praze, ale úplně stejně projevila zájem i Merkelová, která se tehdy těšila, že Sorose uvítá v Berlíně.

Jenže nakonec boj o Sorosovu universitu vyhrála Vídeň, neboť právě s tou měl již v minulosti Soros nadstandartní vztahy. A to zejména Soros mladší, dlouholetý přítel bývalého premiéra Kurze. To tedy nakonec rozhodlo, že v roce 2018, kdy se univerzita stěhovala, dostal košem jak Babiš, tak Merkelová.

Od doby, co je univerzita v provozu, jsou oba Sorosové ve Vídni jako doma, obzvlášť pak mladší Alexander. A jezdil tam nejen za dob vlády jeho přítele Kurze, ale také nyní, kdy se již vedení země obměnilo. Ovšem Kurz nevyšel naprázdno, právě Soros mu zajistil teplé místečko v USA v kalifornském Silicon Valley.

Sorosovi se při návštěvě koncem loňského roku velmi spřátelili s tehdejším nástupcem Kurze Schallenbergem (nyní je již premiérem Nehammer, Schallenberg je ministrem zahraničí) a právě ten má nyní prostřednictvím Sorosovy univerzity ve spojení s běloruskými disidenty inscenovat vládní převrat.

Běloruští exulanti se zjevně školí na Diplomatické akademii ve Vídni – tiše a tajně. Pochybný program financuje Alexander Schallenberg (ÖVP) z ministerstva zahraničí. Měla by se zde zorganizovat změna režimu ve východoevropské zemi? To je jasné: exkancléř s modrou krví se v minulosti několikrát setkal se zástupci běloruské opozice. Udržuje také úzké vazby na globální finančníky skupin pro změnu režimu.

Kurzy na univerzitě jsou pro pouhé smrtelníky nedostupné, roční školné je 14 300 eur. Od roku 1964 připravuje domácí i zahraniční studenty pro kariéru na mezinárodní scéně. Mezi absolventy jsou také bývalý rakouský prezident Kurt Waldheim a chorvatská prezidentka Kolinda Grabar-Kitarovic. V souladu s tím se „Dipl-Ak“ se svými semináři a programy běžně neskrývá. Jiná je situace u „Leadership Training in European Relations and Leadership for Democracy Reform Experts from Belarus“.

Tento prezenční program probíhá od 19.-30. září ve Vídni, ve směsi prezenčních kurzů a online seminářů. Nabídka míří na běloruské exulanty v Rakousku, Německu, Estonsku, Lotyšsku, Litvě a Polsku do 35 let. Školicí program si podle letáku klade za cíl vyškolit lidi, kteří se chtějí stát „vůdci demokratické reformy ve své vlasti“.  Jak to souvisí s tím, že Rakousko je vlastně neutrální země, a že Schallenberg nechce zveřejňovat aktivity organizované pro zájmy USA?

Program není příliš důvěryhodný – můžete se zaregistrovat pomocí e-mailové adresy Google:

Obrázek

Je to slavný program. Kromě mezinárodního práva je třeba trénovat také „kosmopolitní styl vedení“ . Existují moduly o kybernetické bezpečnosti nebo OSN a jejím „multilateralismu“: toto je heslo, které globalisté používají k maskování svých plánů na globální sbližování. V ceně je zahrnuta cesta a ubytování. Podle informovaných kruhů má exulanty mimo jiné vyučovat zkušený Schallenbergův pobočník, jehož svědectví u soudu odhalila nakupování víz na ministerstvu zahraničí. Nyní má veterán ministerstva zahraničí školit budoucí běloruské mistry jménem Schallenberga.

Program je financován z  „rakouské rozvojové spolupráce“ (ADC). Ta se výrazně propaguje na domovské stránce globalistické „Agendy 2030“. Krátký výzkum ukazuje, co skutečně znamenalo mediálně efektivní navýšení prostředků pod vedením Sebastiana Kurze. Například přibližně 2,5 milionu eur z peněz daňových poplatníků jde do dopadového fondu pro genderově začleňující FinTech v rozvojových zemích. Světové převraty se mají praktikovat všude za těžce vydělané peníze Rakušanů. Pro nerušené nastolení nového světového řádu musí samozřejmě odejít na prvním místě hlava státu v Bělorusku, která je globalistům na obtíž.

Spojenectví mezi vedením ÖVP a lidmi kolem Tichanovské sahá až ke Kurzově kancléřství:

Schallenberg dlouhodobě neudržuje diplomatické styky s legitimním prezidentem Lukašenkem. V naprostém opovržení neutralitou a diplomatickým protokolem se však již několikrát ve Vídni setkal s poraženou prezidentskou kandidátkou Světlanou Tichanovskou. V roce 2020 diskutovali o blíže nespecifikované „podpoře běloruské občanské společnosti.“  Schallenberg dal jasně najevo , že stojí za změnou režimu v Minsku. Poslední schůzka se konala na začátku června a diskutovalo se o sebevražedných sankcích Západu, které  obhajovali. I během jeho krátkodobého kancléřství byla povinná účast.

Schallenberg se chytá stébla údajného volebního podvodu. Podobné narativy již byly výchozím bodem pro změny režimu v Srbsku a na Ukrajině, částečně v zájmu CIA a jako provokace proti Rusku. V obou zemích měla prsty (i finančně) „Nadace otevřené společnosti“ George Sorose. Schallenberg pravidelně oživuje vazby na George Sorose a jeho syna – „následníka trůnu“ Alexandra. Jen za poslední rok se ve Vídni sešli minimálně čtyřikrát. Schallenberg, Soros & Soros měli také své globalistické setkání na květnovém summitu WEF v Davosu.

Poslední setkání pánů ve Vídni se konalo teprve před šesti týdny:

Obrázek

Podezření je děsivé: měl by v Rakousku Schallenberg zorganizovat změnu režimu pro své přátele? Mělo by být Rakousko, které je formálně neutrální, dokonce zneužito k provokaci proti Putinovi a Rusku v zájmu NATO? Protože jedna věc je jasná: Bělorusko za Lukašenka je neústupné ohledně Putina a je posledním velkým nárazníkovým státem mezi EU/NATO a Ruskem. A Sorosovo napojení na běloruskou opozici je dobře známé. Když se vlna protestů koncem léta 2020 vyhrotila, Lukašenko také varoval před možnou barevnou revolucí s pomocí Západu.

Tehdy dokonce i mainstreamová média zmiňovala, že Sorosova síť platí „alianci pro lidská práva“ působící přes Polsko. Je jednou z těch zemí, na jejichž exulanty je program ve Vídni zaměřen. Je dost možné, že se do programu v září přihlásí i aktivisté působící přímo v této sféře. Minulý rok americký miliardář Soros veřejně označil volby za „ukradené volby“ a varoval EU a USA, aby byly „přísnější“. Nyní je druhé výročí prezidentských voleb. Mělo by vše tedy dojít do finále v koordinaci se Schallenbergem?

Příslušné úřady ve skutečnosti nechtějí mluvit a na otázky neodpovídají. A to ani po dvou týdnech.

Jedno je však jisté: „Diplomatická akademie“ si s prostředím Tichanovské udržuje už nějakou dobu úzký vztah s vládami ve Vídni (ať už je v čele kdokoli). V předchozím roce například jejich zahraničněpolitický poradce Valerij Kavaleuski dostal  rozsáhlou platformu pro podávání zpráv o situaci v Bělorusku. Před několika týdny na Twitteru uvedl, že připravuje „ambiciózní běloruský program“ s OSN. Rada bezpečnosti OSN by byla na straně svého patrona. 

Událost ve Vídni by proto mohla být také důležitým kouskem skládačky pro příští převrat ve východní Evropě.

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 10 Průměrně: 4.4]

7 thoughts on “Soros si v Rakousku připravuje kádry na státní převrat v Bělorusku

  1. šílené činy nemocného starého “ člověka “ Soroše a jeho úporná snaha likvidovat státní zřízení, které nepodporují amíky. Podíváme li se do zemí kde taková změna již proběhla, vidíme jen rozvrat morálky, rozvrat financí, rozvrat kultury, rozvrat vzdělání, rozvrat hospodářství jako celku. Naše země je toho živým důkazem, když se Soroš chlubil na veřejnosti jak si vodil Havla jako loutku na provázku. Země kdysi bez dluhu se dnes topí v nesplatitelných dluzích.

  2. Je samozrejme nežiaduce, aby sa Sorosovi podarilo zvrhnúť Lukašenka – prípadne jeho nástupcu – a podobne ako po roku 1998 u nás /zmanipulované voľby v neprospech Mečiara / krajinu totálne vydrancovať privatizáciou či presunutím tovární a všetkého majetku štátu do zahraničia a priviesť občanov do extrémnej chudoby „reformami“ pinochetovského typu. A to ešte nespomínam „liberalizáciu“ režimu ako napr. zrušenie trestu smrti,homosobáše, legalizácia drog, eutanázia a pod. Paradoxne by však ohrozenej strednej Európe pomohli úspešné prevraty voči fašistickým diktátorom, Erdoganovým kamošom a predovšetkým nebezpečným „prekresľovačom hraníc“ Orbánovi a Kaczynskému.

    1. Ešte som zabudol napísať,že Bielorusko je jedinou slobodnou, suverénnou a nezávislou krajinou Európy. A „liberálnu demokraciu“ bieloruský národ naozaj nepotrebuje. Všetky ostatné sa už stali kolóniami EÚ, imperialistov, globalistov.

  3. Nezikofky jsou monstrozni podvod na pracujici.
    Jednak je platime z vlastnich dani, druhak bojuji proti nam. Tretak, umoznuji korupci na vsech urovni rizeni statu.

    Je zrejme proc MSM a sorosofky zacli jecet kdyz v si v Rusku doslaply na tyhle podvrataky. Figurky jako Navalny jsou pak placeni za vytvareni bordelu. Jakmile zid „filantrop“ financuje skoly, nebo jakekoli verejne spolky, je nutne to utnout a dale zakzat obchod s jakoukoli firmou kde onen „filantrop“ ma investice.

    V soucasne dobe je Evropska ekonomika, politika a neziskofky tak provazane, ze pro pracujiciho volice neni miisto. Je zbytecny. Evropa ma budoucnost jiz jen jako bojiiste a polygon k testovani metod vyhlazovani puvodnich obyvatel.

  4. cihanovská piča je rovnako ako naša čapútovská piča zdiskreditovaná bábka, obidve skončia ako gorbačov, budú bľabotať tie svoje nezmysly kadetade po murice či eurohnoji, doma si ani nevrznú!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/soros-si-v-rakousku-pripravuje-kadry-na-statni-prevrat-v-belorusku/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings