Jak chce Bill Gates změnit stravovací systém (video)

Jak chce Bill Gates změnit stravovací systém (video)

Velká část světa – a dokonce nejen západního – nabíhá na nový stravovací systém. Pokud sledujete plány globalistů, pak již víte, že maso bude vzácnou lahůdkou jen pro vybranou kastu, zatímco obyčejný plebs bude mít jako zdroj živočišných bílkovin pouze hmyz nebo maso laboratorní, které bude navíc velmi drahé.

Aby se mohly plány splnit, je třeba provést vyvlastnění zemědělské půdy a postupně zlikvidovat chovy. Část vyvlastněných farem půjde na přestavbu v rámci vzniku nových megaměst, část půdy zůstane půdou zemědělskou, ale bude ji vlastnit jen hrstka bohatých globalistů. Bill Gates má již odkoupenou většinu zemědělské půdy v několika státech USA, přičemž nyní je jen otázkou velmi krátkého času, než bude většina půdy jeho.

Podobným způsobem „spolkne“ půdu i v jiných částech světa, včetně Evropy. Nicméně je třeba si uvědomit, že to není jen Bill Gates, neboť za ním se skrývají o patro výše postavení globalisté, kteří jsou již nyní skutečnými vlastníky planety.

Na začátku června 2022 nizozemská vláda oznámila, že sníží stav dobytka v zemi o 30 %, aby vyhověla pravidlům EU o znečištění dusíkem a čpavkem. Tato „zelená“ politika zruinuje mnoho farmářů, proto se shromáždili v protestech po celé zemi.

To je důležité, protože mnozí možná nevědí, že Nizozemsko, přestože je malá země, je po Spojených státech druhým největším zemědělským exportérem na světě. Stejně jako v případě současného nedostatku energie je nucené omezování zemědělství a produkce potravin údajně „nevyhnutelnou“ součástí zelené agendy pro zlepšení kvality ovzduší, půdy a vody.

Ve veřejném prohlášení o nových emisních cílech nizozemská vláda dokonce připustila, že „upřímným poselstvím je, že ne všichni farmáři mohou pokračovat v hospodaření“. Ti, kteří budou pokračovat v provozu, budou muset přijít s kreativními řešeními, aby splnili nová emisní omezení.

Jasný případ korupce?

Omezení dusíku pro zemědělce mnohé zmátlo. Proč by vláda omezovala zemědělství v době, kdy po celém světě hrozí nedostatek potravin a hladomor? Hovoří se již také o střetu zájmů uvnitř nizozemské vlády, který by mohl vysvětlit tento iracionální krok.

Nově jmenovaná ministryně pro přírodu a dusíkovou politiku (která vytvořila předpisy o dusíku a je zodpovědná za dohled nad škrty v zemědělství), Christianne van der Wal-Zeggelink, je vdaná za Pieta van der Wala, který spolu se svým bratrem Boukem van der Walem vlastní velký řetězec supermarketů s názvem Boni.

Jak poznamenal The Conservative Treehouse: „Prodejem produkce na bonusy nizozemští farmáři přímo financují bohatství vládního ministra, který chce zničit jejich živobytí.“

Rodina van der Wal také hodně investuje do velkého online obchodu s potravinami jménem Piknik. Piknik nakupuje potraviny přímo od Bonusů za velkoobchodní ceny, což minimalizuje jeho provozní náklady. Piknik v podstatě funguje jako doručovací služba domů za bonusy.

V září 2021 se k nizozemské společnosti připojil Bill Gates. Do Pikniku investoval odhadem půl miliardy dolarů a stal se tak významným investorem. Není divu, že se Piknik zaměřuje na prodej padělaného „jídla“, do kterého Gates investoval, a které propaguje, konkrétně falešného hovězího.

Generální ředitel společnosti Piknik Michiel Muller, nizozemský aktivista v oblasti změny klimatu, také veřejně slíbil transformovat celý potravinový systém k dosažení udržitelných cílů, což přesně zapadá do Gatesovy agendy.

Důrazné doporučení nahradit hovězí maso umělým masem bylo vysloveno v Gatesově knize How to Avoid a Climate Disaster: The Solutions We Have and The Breakthroughs We Need, která vyšla v únoru 2021. V rozhovoru pro MIT Technology Review také naznačil, že lidé by se mohli naučit mít rádi umělé maso a že pokud odpor přetrvává, mohou být k vynucení přechodu potřeba regulace.

Podle The Countersignal „mnozí, kteří se účastní pokračujících protestů farmářů v Holandsku, otevřeně prohlásili, že se domnívají, že Gates může být částečně odpovědný za prosazování další klimatické legislativy. Je zvláštní, že 10. července 2022 za záhadných okolností shořel do základů velký sklad Pikniku v Almelu v Holandsku.

Proč by měli být zemědělci propouštěni tváří v tvář rostoucímu nedostatku potravin?

Snaha zbavit Nizozemsko farmářů má smysl pouze tehdy, když se na to podíváte z pohledu globalistů, ve světle Velkého resetu, Zeleného nového údělu, Agendy 2030 a s tím spojených Cílů udržitelného rozvoje.

Podle Thierryho Baudeta, člena nizozemského parlamentu, se nizozemská vláda řídí scénářem „Velkého resetu“, podle kterého je země oslabená, více se musí spoléhat na dovoz potravin a zředění nacionalismu přijímáním více imigrantů. Aby uvolnili místo pro ubytování imigrantů, musí sebrat půdu farmářům.

Podle nizozemského poslance Thierryho Baudeta jsou omezení dusíku právě o tom. Nizozemská vláda se podle něj řídí scénářem „Velkého resetu“, který vyžaduje oslabení země, aby byla méně nezávislá a více závislá na dovozu potravin.

The Great Reset je také navržen tak, aby rozmělnil nacionalismus a oslabil hranice tím, že přijímá více imigrantů, a aby vytvořil prostor pro bydlení pro imigranty, vyžaduje odejmutí půdy farmářům. Nové předpisy o dusíku jsou tedy v podstatě předchůdcem zabírání půdy. Chtějí zlikvidovat zemědělce, aby jim mohli vzít půdu a postavit na ní nízkopříjmové, státem dotované sdílené bydlení.

Kromě toho zemědělci také představují hrozbu pro technokratickou elitu, protože nejsou závislí na státu, pokud jde o základní věci, jako je jídlo a přístřeší, a protože mohou těm, kteří si kupují jejich jídlo, umožnit, aby byli nezávislí.

Plánem globalistů je odříznout přístup k co největšímu množství skutečných potravin a nahradit přirozené potraviny patentovanými potravinami, aby se na nich populace stala zcela závislou pro svoje přežití. V tomto okamžiku budou snadno ovladatelní. Likvidace nezávislých výrobců potravin – farmářů – je proto klíčem k úspěchu globalistické kabaly.

Gates zabírá zemědělskou půdu a propaguje falešné potraviny

Ve stejné době, kdy se nizozemská vláda chystá radikálně omezit produkci dobytka a masa – pravděpodobně s Gatesovým požehnáním, ne-li kvůli jeho vlivu – Gates skupuje zemědělskou půdu ve své vlasti.

Navzdory rekordním cenám půdy koupil Gates v červnu 2022 bramborovou farmu o rozloze 2 100 akrů v Severní Dakotě. To zvýšilo celkovou výměru půdy vlastněnou Gatesovou firmou Red River Trust na více než 270 000 hektarů – v polovině září 2021 to bylo 242 000 hektarů.

Následující mapa od společnosti AgWeb ukazuje rozložení jeho půdy před akvizicí v Severní Dakotě. Jak je vidět, drtivá většina je zemědělská půda.

Gatesův plán: Proměnit farmáře v moderní nevolníky

Nicméně, jak AgWeb oznámil koncem června 2022, Gates nebyl zrovna vítán s otevřenou náručí:

Severní Dakota má „zákony o podnikovém zemědělství“, které zakazují korporacím a společnostem s ručením omezeným vlastnit nebo pronajímat farmy a ranče. Nákup zemědělské půdy The Gates za 13,5 milionu dolarů vyvolal mezi občany Severní Dakoty – včetně generálního prokurátora – obavy, že prodej porušuje státní zákony. Kancelář generálního prokurátora Severní Dakoty  zaslala dopis Red River Trust, v němž správce upozornil na pozemkové právo Severní Dakoty.

Naše kancelář musí být spokojena s tím, jak vaše společnost využívá tento pozemek a zda toto využití splňuje některou ze zákonných výjimek, jako je výjimka pro obchodní účely,“ napsal Drew Wrigley, generální prokurátor Severní Dakoty.

MoneyWise na tento příběh navázala a oznámila, že Gates obdržel právní souhlas ke koupi své farmy 5. července 2022 – šlo o rozhodnutí, které vyvolalo hněv mnoha obyvatel Severní Dakoty, kteří nevěří, že Gates má dobré úmysly.

Podle MoneyWise „Zákon nazvaný Corporate Farming Act umožňuje jednotlivým trustům vlastnit zemědělskou půdu, pokud je pronajímána farmářům – a to je přesně to, co Gatesova firma zamýšlí udělat.“ Z pohledu The Great Reset se zdá, že Gates sleduje stejný typ podvratného schématu přesunu bohatství jako BlackRock a další investiční skupiny skupující rodinné domy.

Kupují je, často aniž by je viděli a za nadsazené ceny, s úmyslem je přeměnit na nemovitosti k pronájmu či spíše ke sdílenému pronájmu. Opět se jedná o nedílnou součást Velkého resetu a Cílů udržitelného rozvoje Organizace spojených národů – Agendy 2030.

Záměrem je odstranit veškerý soukromý majetek a proměnit obyvatelstvo v moderní nevolníky. „Nevolníci“ je termín používaný k popisu lidí, kteří jsou nuceni pracovat pro „pána“, který vlastní půdu, na které žijí, nebo kteří jsou jinak nedostatečně placeni, přepracovaní nebo vykořisťovaní.

Všichni se nevolníky jednou staneme, pokud se svět neprobudí a neodmítne se podvolit plánům globalistické kabaly na Velký reset. Nepříjemná situace nizozemských farmářů je jen začátek.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 9 Průměrně: 4.9]

3 thoughts on “Jak chce Bill Gates změnit stravovací systém (video)

  1. Tento psychopatický nacista satanáš si myslí, že zvíťazí nad ľudstvom? Jeho rovnakí úchyláci bez štipky svedomia a inteligenie chystajú aj toto: https://aeronet.news/csrq-sm-globaliste-chystaji-desivy-financni-reset-a-kazdy-clovek-bude-mit-urcenu-kvalitu-bezne-socialni-role-v-okamziku-kdy-dojde-k-prechodu-ze-systemu-swift-na-kryptograficky-blockchain/ !
    Už ste to čítali? Ak nie, tak to urobte a šírte rýchlo a všade, kým sa dá !!!

  2. Mne baví plány a aktivity tohoto pána, co bude se světem, přitom sám vypadá jako pár dní po smrti.
    Plány má jako pan nesmrtelný.
    Vůbec spolek všech těch dalších trapáků, jako Soros, Šváb.. vždyť to jsou živé mrtvoly, Smrtka jim stojí ve dveřích. A oni to cítí, tak ještě horečně cosi tvoří a tak to doblbnou a prozmatkují, že jim to zaboha nemůže vyjít. Tragikomedie, ikdyž pro ledaskoho bolestné a drahé prozření.

  3. Pta se, zda o jeho zmeny nekdo stoji? Zda je nekdo chce?
    Co takhle, kdyby zacal nekdo mluvit do zivota jemu, nebo jeho dvou dospivajicich dcer. Co kdyby je nekdo ohrozoval na zivote, jako to dela ON celemu lidstvu.
    Asi, by se to p. Getesovi nelibilo. Silně nelíbilo!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/jak-chce-bill-gates-zmenit-stravovaci-system-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings