Globalisté by vám chtěli do budoucna diktovat i to, co si můžete koupit

Globalisté by vám chtěli do budoucna diktovat i to, co si můžete koupit

V plánech Velkého resetu je zásadní cíl: Nikdo by neměl nic vlastnit a všichni by měli být šťastni“.

Mnoho lidí si pokládá tutéž otázku: „Jak by chtěli globalisté docílit toho, aby „plebs“ nic nevlastnil?“

Jde to úplně jednoduše. Stačí mít totální dohled nad vašimi penězi. A na tom se již pracuje, přičemž zdaleka nejde „jen“ o rušení hotovosti, ale i o zavádění digitální měny, za kterou si ovšem budete mít možnost koupit jen velmi málo zboží. Vše ostatní se bude sdílet…

Plíživé zavádění totality je viditelné na každém kroku. Mohli jsme to vidět doslova v přímém přenosu například v Kanadě, ale poslední dva roky do jisté míry prakticky po celém západním světě.

Dne 21. února 2022 kanadský parlament schválil návrh premiéra Justina Trudeaua na uplatnění zákona o mimořádné události v reakci na pokojný protest řidičů kamionů proti povinnému očkování 185 hlasy pro a 151 proti.

Vláda se dovolávala zákona, aby fyzicky rozptýlila konvoj řidičů kamionů, aniž by vyslechla stížnosti řidičů kamionů, a aby potrestala všechny, kteří protest podpořili.

Podle zákona jsou banky oprávněny zabavit osobní bankovní účty kohokoli podezřelého z účasti na protestech nebo z jejich podpory darem ve výši pouhých 25 dolarů. Je znepokojivé, že pravomoci dohledu nad finančními transakcemi udělené zákonem se mají stát trvalými.

Již je jasné, co kanadská vláda udělá s těmito rozšířenými sledovacími pravomocemi. Již vidíme jejich záměry v akci. Odvoláním se na zákon si Trudeau dal jednostrannou pravomoc zničit životy Kanaďanů, kteří s ním nesouhlasí, bez ohledu na to, o co jde.

Bez soudního příkazu nebo řádného procesu může vláda nyní zmrazit bankovní účty, zrušit pojistné smlouvy a odebrat řidičské průkazy, aniž by oběti měly jakoukoli právní pomoc nebo možnost zjednat nápravu.

To, co se děje v Kanadě, by mělo být budíčkem pro celý svět. Ukazují nám přesně to, co nás všechny čeká. Vlády budou zásadně kontrolovat disent prostřednictvím finanční tyranie a vydírání.

Jak sami vidíte, tak právě naše vláda jasně ukazuje, jak na to. Symbolicky 25.2. zavedla cenzuru nejčtenějších – především však od systému názorově odlišných – webů.

A ještě předtím schválila zcela nezákonným způsobem totalitní pandemický zákon, který dává této nedemokratické vládě neomezenou moc. Obzvlášť pak ve spojení s globální pandemickou pohotovostí, kterou by vyhlásila WHO.

Ale to zdaleka není vše, co globalisté chystají na „plebs.“

Dalším krokem v tomto směru je globální přijetí programovatelných digitálních měn. Jak uvedl The Telegraph v červnu 2021, Bank of England již začala zavádět programovatelnou digitální měnu centrální banky (CBDC) a není pochyb o tom, že je to plán všech centrálních bank po celém světě.

Člen Výkonné rady Evropské centrální banky Fabio Panetta to zmínil ve své prezentaci o budoucnosti digitálních peněz dne 10. prosince 2021 v italském Římě.

Co znamená „programovatelná“ měna? Jak vysvětluje The Telegraph, digitální hotovost by mohla být naprogramována tak, aby byla vynaložena pouze na základní potřeby nebo na zboží, které zaměstnavatel nebo vláda považuje za užitečné. Jinými slovy, emitent peněz by měl úplnou kontrolu nad tím, jak je vy, příjemce, utratíte.

Tedy může vám například říct, že si za peníze můžete koupit jen potraviny, ale třeba ne maso. Nebo vám povolí jen určité množství potravin, oblečení, drogerie… Nedovolí vám ale zakoupit si za VAŠE peníze třeba elektrospotřebiče, auto, dům, byt, kolo, dětský kočárek, ale ani většinu oblečení, nádobí…. To vše máte podle plánů WEF již v roce 2030 sdílet.

Pokud si tedy nebudete mít možnost mnohé z toho koupit  a nebudete mít nic uschováno z dob minulých, případně vám to bude zabaveno, pak nebudete mít nic a vše budete sdílet…

Tom Mutton, ředitel Bank of England, řekl na konferenci, že programování by se mohlo stát klíčovým rysem budoucí digitální měny centrální banky. 

Řekl:  „Co se stane, pokud jeden z účastníků transakce provede omezení pro budoucí použití peněz? Mohlo by dojít k určitým společensky užitečným výsledkům tím, že se zabrání činnostem, které jsou jakýmkoli způsobem považovány za společensky škodlivé. Zároveň by to však mohlo znamenat i omezení lidských svobod.“

To, že by programovatelné měny mohly omezit svobodu, je absolutní samozřejmost. Představte si, že by váš zaměstnavatel, vaše vláda a samotná centrální banka měli tu čest vám říkat, jak utrácet vaše vlastní peníze!

Představte si, že třetí strana rozhoduje, kolik můžete utratit za nájem, jaký druh jídla nebo oblečení si můžete koupit, nebo za jaké koníčky můžete utrácet peníze a kdy. To je moc, kterou hodlají získat, a současné události v Kanadě to dokazují.

„Společensky užitečné výsledky“, na které Mutton naráží, jsou v podstatě to, že nevolení globalisté budou schopni kontrolovat vaše osobní finance do nejmenšího detailu, a tak diktovat vaše chování v každé oblasti vašeho života. Vláda by tak měla úplnou kontrolu nad každým, kdo nesouhlasí s její politikou nebo aktivitami.

CBDC budou samozřejmě existovat samy o sobě. Mají být použity i ve spojení s digitálním ID a kontrolou sociálního kreditu, jako v Číně. Pasy na očkování proti COVID jsou jakousi platformou, která by k tomu mohla být použita, ale i když stát  odmítne očkovací pasy, pak to nic nemusí znamenat. Je pravděpodobné, že zavedou systém digitálního ID, který  plní přesně tutéž funkci.

Vlády po celém světě byly infiltrovány členy Světového ekonomického fóra (WEF), jehož cílem je zavést globální autoritářství. Jak uvádí Life Site News:

WEF jmenovalo své členy do národních vedoucích pozic po celém světě, aby podpořilo nekontrolovatelnou autoritářskou agendu organizace. Vládní představitelé po celém světě začali rušit povinnost a omezení COVID-19 při zachování digitálního sledovacího a identifikačního aparátu, který představuje počáteční fáze digitálního skóre sociálního kreditu.

WEF pod Schwabem pracuje na „zapojení svých lidí do vlád, které se připojily k Agendě Velkého resetu“. Cílem je Velký reset, jehož zastánci tvrdí že do roku 2030 lidé „nebudou nic vlastnit a budou šťastní“.

V knize z roku 2020 s názvem „COVID-19: Velký reset“ Schwab otevřeně tvrdí, že reakce na COVID-19 by měla být použita k obnově všech aspektů našich společností a ekonomik, od vzdělávání po společenské smlouvy a pracovní podmínky

WEF jasně vyjádřilo svůj zájem o globální systém digitálního ID. Takže to bude nikdy nekončící proces, ve kterém se cílové pozice pomalu posouvají, směrem k dalšímu autoritářství.

Jak přesně WEF infiltrovalo vlády a vedoucí pozice po celém světě? Členové skupiny Young Global Leaders jsou voleni nebo jmenováni do klíčových pozic. Také například Trudeau, Ardernová Macron, Merkelová a mnozí další prošli Schwabovým programem Young Global Leaders.

Nicméně vaše peníze nejsou jedinou věcí, kterou má globalistická kabala v úmyslu kontrolovat. V článku z 18. února 2022 Dr. Peter Breggin, autor knihy „COVID-19 a globální predátoři: Jsme kořistí“, varuje, že dalším krokem ve válce globalistů proti lidstvu je převzít kontrolu nad zdravotnickými systémy po celém světě:

Objevili jsme další krok globálních predátorů – který již probíhá – v jejich eskalujících útocích na individuální a politickou svobodu. Dalším velkým útokem na lidskou svobodu je legalizované převzetí národních zdravotnických systémů Světovou zdravotnickou organizací (WHO).

Tento tajný útok bude plně realizován v roce 2024, pokud nebude rychle odhalen a potírán! … Vliv čínských komunistů na WHO byl konsolidován po více než deset let a strana byla schopna instalovat Tedrose bez jakékoli konkurence.

Stal se prvním a jediným generálním ředitelem, který není lékařem, ale komunistickým politikem. Nyní generální ředitel WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus – jednoduše nazývaný Tedros – odhalil plány na převzetí odpovědnosti za celkové globální zdraví.

Jak Breggin vysvětluje, globální přijetí zdravotní péče začalo Gatesovým Desetiletím vakcín, které bylo oznámeno na výročním zasedání WEF v Davosu v roce 2010. V té době Gates jmenoval Dr. Anthonyho Fauciho do svého poradního výboru pro očkování, čímž zaručil podporu svých plánů americkým Národním institutem pro alergie a infekční nemoci (NIAID), jehož je Fauci předsedou. Breggin pokračuje:

Mottem Desetiletí pro vakcíny bylo „Partnerství veřejného a soukromého sektoru řídí pokrok ve vývoji a dodávkách vakcín“ – v podstatě předchůdce Velkého resetu, který ustavuje světovou vládu veřejného a soukromého zdraví v duchu fašismu.

V roce 2012 získal Gates oficiální souhlas OSN pro svůj plán vytvořit širokou síť globálních predátorů zaměřených na vykořisťování a ovládnutí lidstva prostřednictvím veřejného zdraví. Komunistická Čína by hrála důležitou roli díky své kontrole nad OSN a WHO a díky svým úzkým vazbám na globální predátory, jako jsou Bill Gates, Klaus Schwab, Mike Bloomberg, manažeři velkých technologií a mnoho dalších miliardářů a světových vůdců.

O více než deset let později, během COVID-19, WHO prokázala svou užitečnost pro lupiče tím, že zorganizovala vědu, medicínu a veřejné zdraví, aby potlačila lidskou svobodu a vytvořila bohatství a moc pro globalisty.

Pod rouškou globální pandemie byly WHO, WEF a všichni jejich vládní a soukromí lídři schopni realizovat plán, který byl připravován po celá desetiletí. Pandemie byla dokonalou kamufláží. Ve jménu ochrany všech před infekcí globalisté ospravedlňují bezprecedentní útoky na demokracii, občanské svobody a osobní svobody, včetně práva zvolit si vlastní lékařskou péči.

„Myšlenkou je ‚Princip zdraví pro všechny‘ – univerzální zdravotní péče organizovaná  jako součást Velkého resetu,“ vysvětluje Breggin.

Dne 24. května 2021 Evropská rada oznámila, že podporuje vytvoření mezinárodní pandemické smlouvy, která by dala WHO pravomoc nahradit ústavy jednotlivých států vlastní ústavou pod heslem „prevence pandemie, připravenosti a reakce na ni“.

Svět již viděl, jak by jakákoli skutečná nebo vykonstruovaná pandemická mimořádná situace, nyní nebo v budoucnu, mohla ospravedlnit WHO, aby převzala veškeré záležitosti vlády suverénních národů, zbavila všechny jednotlivce jejich svobod a zcela rozbila světové demokratické republiky, „varuje Breggin.

Zde jsou tři hlavní cíle navrhované smlouvy:

  • Reakce na budoucí pandemie, zejména zajištěním všeobecného a spravedlivého přístupu k lékařským řešením, jako jsou očkovací látky, léky a diagnostika
  • Silnější mezinárodní zdravotní rámec s WHO jako koordinačním orgánem pro globální zdravotní otázky
  • přístup „jedno zdraví“, který spojuje zdraví lidí, zvířat a naší planety

Kromě vašich financí a zdravotní péče má globální kabala také v úmyslu kontrolovat dodávky potravin a diktovat, co můžete a nemůžete jíst, ve jménu boje proti změně klimatu a záchrany planety. Velký reset je skutečně resetem života a společnosti, jak ji známe. Ani jedna oblast nezůstane nedotčena.

Udržitelný rozvoj, Agenda 21, Agenda 2030, Nová městská agenda, Čtvrtá průmyslová revoluce, „Build Back Better“, zelená ekonomika, Green New Deal, Pařížská dohoda o klimatu a hnutí proti globálnímu oteplování obecně odkazují na Agendu Velkého resetu a její ekonomiku založenou na zdrojích a jsou jejich součástí.

Společným cílem všech těchto hnutí a agend je dobýt všechny světové zdroje – jejich vlastnictví – pro malou globální kabalu, která má know-how k programování počítačových systémů, které budou nakonec diktovat životy všech.

Když mluví o „přerozdělování bohatství“, mají ve skutečnosti na mysli přerozdělování zdrojů od nás k nim. Cílem je, abyste už nic nevlastnili. Vše, co potřebujete, od košile až po střechu nad hlavou, si musíte pronajmout od globalistických vlastníků.

Dokonce i jídlo, které si vložíte do úst, je prý pod jejich úplnou kontrolou. Za tímto účelem WEF spolupracuje s fórem EAT, které stanoví politickou agendu pro globální produkci potravin. Fórum EAT bylo spoluzaloženo společností Wellcome Trust, která byla zahájena s finanční podporou společnosti GlaxoSmithKline.

EAT spolupracuje s téměř 40 městskými vládami v Africe, Evropě, Asii, Severní a Jižní Americe a Austrálii a udržuje úzké vazby s napodobeninami masných společností, jako je Impossible Foods, která byla spolufinancována společností Google, Jeff Bezos a Bill Gates. Gates si také přivlastnil zemědělskou půdu a stal se jedním z největších soukromých vlastníků půdy ve Spojených státech.

EAT vyvinul „Planetární zdravou dietu“, která se aplikuje na celou světovou populaci, jejímž cílem je snížit spotřebu masa a mléka až o 90%, a to z velké části nahrazenou laboratorně vyrobenými potravinami, obilovinami a olejem.

Není divu, že Gates naléhá na západní národy, aby přestaly jíst skutečné maso, a v posledních třech letech byly publikovány články, které vyzývají lidi, aby si zvykli jíst brouky a pít získané odpadní vody, to vše ve jménu udržitelnosti a záchrany planety.

Vzhledem k tomu, že můžeme vidět plán globalistů již nyní, jsme povinni v zájmu budoucích generací vzdorovat, odsoudit ho a odmítnout jakoukoli realizaci technokratické agendy. Můžeme vyhrát, protože jsme ve většině, ale musíme pozvednout hlas. A většina z těch 90% „spících“ musí pochopit, co vše je ve hře….

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 18 Průměrně: 4.6]

2 thoughts on “Globalisté by vám chtěli do budoucna diktovat i to, co si můžete koupit

  1. kolik naprdí prase, to ojrosoudruzi ví přesně. Ale že se šengen hemží otomany šířícími zvrácenou nenávistnou protilidskou šaria krimikulti, jako za středověku, to nikoho nezajímá..a také křesťanská nenávist k lidem jako prvotní hřích. “musíme si pomáhat”, zadlužili jsme občany na 3 generace, nenávidíme, makáme…https://www.youtube.com/watch?v=taRG6oiwiRc
    zatím se nám zglobalizoval pouze jen zločin a vyžírka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/globaliste-by-vam-chteli-do-budoucna-diktovat-i-to-co-si-muzete-koupit/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings