Evropané se už přestávají bránit výměně za Afričany, do deseti let nás možná invazisté přečíslí (videa)

Po letech jsem znovu narazila na chronicky známé video, které nám jasně ukazuje, kdo je dnes v Evropě – lépe řečeno v EU –  tím vyvoleným. Než tedy pokročím v článku dál, opět vám jej připomenu. Bylo natočeno před zhruba 5 lety v počátcích velké muslimské invaze, což ovšem není až tak podstatné. Video nám jasně ukazuje, že odpor jednotlivců proti systému je marný. A ani roky po jeho natočení se nic nezměnilo, jen je těch hotelů, které jsou plné muslimských invazistů, mnohem víc.

A nejen, že jich je víc. Majitelé se už ani nevzpírají, byla jim „zacpána ústa“.  To znamená, že majitelé nemovitostí, které obsazují invazisté, jsou za to, že poskytnou svůj hotel či penzion (v případě Itálie také luxusní lodě) pro invazní vojsko, velmi dobře placeni (značná část prostředků jde z EU). Tak se nakonec většina podvolí, obzvlášť pak v situaci, kdy kvůli drakonickým restrikcím zejména v jihoevropských zemích byl prakticky zlikvidován turistický ruch.

V současné době je situace v Itálii dokonce ještě nesrovnatelně horší, než tomu bylo v době, kdy bylo natočeno video výše. Stává se již dokonce i to, že se do domů seniorů, kteří jsou v nemocnici a jejich byty zůstávají opuštěné, nabourávají vetřelci. Stejná situace je u různých rekreačních obydlí, kam se nyní jejich majitelé kvůli uzavírkám nemohli dostat.

Například tato Nigerijka okupuje celý dům, kam se před časem vloupala a italské úřady nejsou schopny ji z domu vyhnat. Paradox je, že žena mezitím natáčí a zveřejňuje videa, v nichž vyjadřuje až koncentrovanou nenávist proti bílým Evropanům, o nichž tvrdí, že jsou podřadní..

 

Počet invazistů, kteří jsou v Itálii ubytováni v často luxusních hotelích, penzionech či na luxusních lodích na sociálních dávkách, se odhaduje na 80 tisíc. Zato stále víc Italů živoří, miliony lidí se dostávají do velkých problémů, nemají už ani na zaplacení základních životních potřeb.

A to, co se děje v Itálii, se děje i jinde v Evropě, kde díky zdecimovaným ekonomikám chudne místní obyvatelstvo. Většina lidí má zcela jiné problémy, než vnímat, co se děje v politice, informace stran nekončící invaze jsou zcela zatajovány, dnes se tomuto tématu nevěnují vůbec žádná česká média, dokonce ani ta alternativní. A to přesto, že muslimská invaze je momentálně skutečně tou největší hrozbou pro budoucnost Evropy. A to i pro nás.

Tato vláda totiž schválila rekordní počet promigračních smluv, na jejichž základě budeme nuceni invazní armádu přijímat. Drtivá většina naivních lidí si – bohužel – myslí, že je naše vláda protimigrační. To ovšem není ani v nejmenším pravda, jak si sami můžete přečíst v tomto článku. Vláda je silně probruselská, lokajská a jako taková souhlasí s politikou EU.  Je pravda, že vláda pirátská by nás islamizovala o poznání rychleji, tedy spíše viditelněji, neboť voliči této strany i těch, které Piráty podporují, s genocidní politikou EU bezvýhradně souhlasí. O nebezpečí Pirátů jsem již psala například zde, včetně důkazů o tom, že jde o stranu, která invazi podporuje.

Už příští měsíc se má nejen sjednocovat sociální politika EU v rámci sociálního summitu v Portugalsku, ale také se má schvalovat konečná podoba Migračního paktu EU a na to by mělo navazovat i sjednocení azylové a migrační politiky.

Pak bude celkem jedno, kdo nám povládne, neboť o tom, kdo u nás bude žít, bude rozhodovat EU. A už nyní je jisté, že další vláda bude probruselská, vždyť celá ta novodobá Národní fronta je sama o sobě také probruselská! Piráti se STAN, ANO, ČSSD, SPOLU (ODS, TOP, KDU) – ti všichni se hluboce klaní Bruselu, budou tedy vždy konat jen tak, jak chce EU. A to včetně podpory invaze, i když vám třeba tvrdí opak. Ostatně, je-li kdokoli proti invazi, nebude stavět integrační centra a podporovat EU…

Všechny tyto strany jsou také zásadními odpůrci nejen vystoupení z EU, ale dokonce i toho, aby mohlo být vyvoláno referendum o setrvání v této genocidní organizaci, která má u Evropanů stále menší podporu, takže v některých zemích lze očekávat v příštích letech „EU-exity“. Volbou výše uvedených stran tak souhlasíte jak se setrváním v EU, tak s politikou EU, která je namířena proti původním Evropanům.

Co tím chci naznačit? Jen fakt, že za to, že dřív či později dopadneme stejně, jako Itálie, Španělsko, Belgie, Německo či Švédsko si můžeme my sami. Tedy voliči, kteří volí tuto jednotnou probruselskou NF. A to dlouhodobě. Po celou tu dobu je postupně odevzdávána suverenita všech zemí globalistům v Bruselu a to za souhlasu většiny občanů zemí EU. Tipuji, že od roku 2024-25 už nebudeme doma rozhodovat o ničem, vláda (ať už jakákoli) bude jen prodlouženou rukou Bruselu…

Jak dlouho potrvá, než také u nás budou hotely plné „afrického obohacení“? Myslím, že ta doba se blíží. Obě výše uvedená videa ukazují realitu dnešní Itálie, ovšem pokud by někdo Italům před 20 lety řekl, že se u nich bude něco podobného dít, jistě by nevěřili. Nakonec, mohou si za to sami. Dali důvěru těm, kdo upřednostňují „nové Evropany“. Ty ovšem upřednostňuje také EU.

Nejhorší pak je, že si s sebou vetřelci přináší nenávistný islám, který je však také u nás již nyní nedotknutelný. Před soudem v posledních letech stanula řada islamofobů, většina skončila s podmínkou, jeden však s 6 lety „natvrdo“. V situaci, kdy naše MV vede kovaný islamofil, jehož hlavním zadáním je islamizovat naši zemi, nejde o nic nečekaného. O tom, jak silně proislámskou vládu máme, jsem ostatně psala mnohokrát, nemá cenu se zde rozepisovat jakkoli detailněji. Ostatně, za vše hovoří značný nárůst počtu kebabáren v zemi. To je vždy tou nejvýmluvnější známkou islamizace jakékoli země.

Ovšem podobná situace je téměř ve všech zemích EU. Během několika málo let mají být i poslední zbytky suverenity předány Bruselu a vyměněno obyvatelstvo Evropy, přičemž islám se stane v mnoha zemích dominantním. A Evropané s tím, zdá se, souhlasí.

Od doby, kdy bylo natočeno první výše uvedené video uplynulo asi 5-6 let. Situace se od té doby nezlepšila, naopak, je ještě horší. Rozdíl je jen ten, že většina majitelů ubytovacích kapacit již rezignovala a v zájmu vlastního přežití za úplatu své objekty přenechala k dispozici invazistům. Mnozí majitelé své hotely prodali různým hotelovým řetězcům, neboť je jim již jasné, že ve stávající situaci je turistika neuživí a ne každý je ochoten vlastnit objekt sloužící k podpoře invaze.

Evropané tak rezignovaně odevzdávají svoje země invazistům a nenávistnému islámu. Přesně tak, jak to mají v plánu globalisté, kteří se už ani netají tím, že hodlají vyměnit Evropany za Afričany…..

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 3 Průměrně: 4]

5 thoughts on “Evropané se už přestávají bránit výměně za Afričany, do deseti let nás možná invazisté přečíslí (videa)

  1. Občas si říkám, jestli se autorka vůbec poslouchá. Nepodceňuji závažnost migrace, ale tvrdit že „do deseti let nás možná invazisté přečíslí“ je vcelku zcestný výrok. Přečíslí nás celoevropsky minimálně za několik desítek let, což samozřejmě není o moc lepší. Dalším příkladem může být sousloví „invazní armáda“. Bylo by lepší, abyste tyto výrazy odstranila, protože u čtenářů to pak vyvolává pochyby.

  2. Přečíslení tu samozřejmě bude, i když logicky ne plošné. Někde v Evropě už lokálně obyvatelstvo prostě přečísleno je, jde o městské čtvrti, obce, určité lokality… A 10 let je dlouhá doba, při stávající invazi (plus později slučování rodin, porodnost a s přičtením skutečných plánů Agendy 2030) reálně může v značné části Evropy k přečíslení dojít, i když nemyslím, že by to bylo tak rychle přímo v ČR.
    Pokud použiji slova jako například „invazní armáda“, pak na tom nevidím nic špatného. Naopak, nejlépe to vyjádří, kdo do Evropy přichází. Vy copak nevíte, že se sem přemisťují z BV a SV členové ISIS, Talibánu, Al Kajdy, z Afriky zase Boko Haram nebo Al Šabáb či jiných bojůvek? To je mám nazývat migranty a nebo uprchlíky, jimiž rozhodně nejsou? Mám být politicky korektní a pokrytecká a nazývat vesměs dobře cvičené teroristy běženci?
    Vy píšete „nepodceňuji závažnost migrace“ a už tím to, co píšete, ji podceňujete. Nazýváte-li invazi nepřátelských vojsk migrací, pak vše velmi zlehčujete. A je mi jasné, že ani v náznaku nechápete, co Evropu v příštích letech čeká…

    1. Jestliže napíšete “do deseti let nás možná invazisté přečíslí”, zní to velice obecně a hlavně jinak, než to vysvětlujete teď. Já jsem si vcelku dobře vědom toho, že k přečíslení bude docházet postupně (přičemž nejprve samozřejmě v rámci velkoměst). Moje pointa je ale ta, že to tyto textové formulace nepůsobí přesvědčivě na nové čtenáře Vašeho webu, a to zejména proto, protože o této problematice ani zdaleka neví tolik, co Vy. Proto je slovní spojení jako “invazní armáda” na tyto čtenáře moc hrrr. Dělejte si co chcete, je to spíš taková drobnost …. ale občas se vyplatí udělat kompromis 🙂

    2. Souhlas. I dle Paw research insitut má dojít k přečíslení původních obyvatel v letech 2030 -2050 v některých státech EU (ono známé video). Pokud si pamatuji, první na řadě je Švédsko. A že jde u imigrantů ve značné části o bojovníky, či kriminálníky je zcela zřejmé, o tom je tisíce důkazů. I Erdogan to vystihl, mešity jsou jejich kasárna, mlslimové jejich vojáci. Ona mlslimská armáda má podobné složení jako každá jiná, kromě bojovníků má i spojaře, lékaře, právníky, zásobovače, zpravodajce, finančníky, ideology, mediální propagátory, ženisty, a podporu celého mlslimstva, jež celé armádě odvádějí poplatky (třeba z halal z každé kebabárny) a podporují je demonstrativně.

  3. Je to vskutku paradox, že si sami volíme a platíme vlastní záhubu, od cenzury přes ztrátu svobody a demokracie až po ztrátu našich životů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/evropane-se-uz-prestavaji-branit-vymene-za-africany-do-deseti-let-nas-mozna-invaziste-precisli-videa/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings