Podařilo se získat původně začerněné pasáže americké CDC o vedlejších účincích takzvaných Covid vakcín

Podařilo se získat původně začerněné pasáže americké CDC o vedlejších účincích takzvaných Covid vakcín

Na základě žádosti o informace byla americká CDC nucena uvolnit část dokumentů, které zaznamenávají vedlejší účinky genových injekcí. Nicméně – podobně jako v případě odtajněných dokumentů německé RKI – nemalá část dokumentů byla začerněná.

Dosud tak bylo možné zveřejnit jen neredigované části – a i tam byly velmi alarmující skutečnosti. Nicméně bylo jasné, že to, co bylo začerněno, bude zřejmě ještě horší.

Další žádost tak směřovala na odtajnění alespoň části začerněných dokumentů. Jak se ukázalo, tak CDC chtěla zamlčet například fakt, že někteří z poškozených lidí byli očkováni nuceně – na nařízení zaměstnavatele a také začernila pasáže, které ukazují na velmi vážné vedlejší účinky u dětí.

Americké Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) zatajilo, jak žena, která trpěla bolestí na hrudi a dalšími příznaky po očkování proti COVID-19, dostala injekci kvůli nařízení v práci, ukazují nově získané dokumenty.

Agentura také podle dokumentů zatajila, že byla u několika dětí diagnostikována Kawasakiho choroba poté, co dostaly vakcínu COVID-19.

Deník The Epoch Times získal více než 1 400 stran e-mailů od CDC týkajících se projektu Clinical Immunization Safety Assessment (CISA), který analyzuje problémy po očkování hlášené poskytovateli zdravotní péče. Tranše zahrnovala četná začerněná místa.

I když jsou podobné úpravy podle zákona o svobodném přístupu k informacím povoleny, objevily se náznaky, že je skrýváno příliš mnoho informací.

Deník The Epoch Times se proti některým z nich odvolal.

CDC souhlasilo s jejich odstraněním, čímž odhalilo to, co agentura původně chránila.

V jednom e-mailu poskytovatel hlásí 30letou ženu, která po očkování proti COVID-19 trpěla bolestí na hrudi a záškuby nohou. Původní kopie e-mailu mimo jiné uváděla, že „dostala vakcínu kvůli [důvod byl vymazán]“.

V aktualizované kopii je patrné, že CDC odstranilo informaci, která ukazuje, že žena dostala vakcínu kvůli nařízení v práci.

Několik dalších částí e-mailů, které jsou nyní neredigované, ukazuje, že CDC skrývalo, že několik dětí, včetně dvouletého, údajně trpělo vážným zánětlivým onemocněním zvaným Kawasakiho choroba krátce poté, co dostalo injekci.

Jedna dívka utrpěla zánět kolem očí, oteklé rty, vysokou horečku a vyrážku a „minulý týden byla do nemocnice přijata s Kawasaki,“ napsal 5. prosince 2021 jeden z dívčiných rodičů, jak ukazují nové dokumenty.

Dávku vakcíny Pfizer-BioNTech dostala o dva týdny dřív.

Čistší kopie e-mailu ukázala, že cenzura se týkala „KD“ neboli Kawasakiho choroby a „MIS-C“ neboli multisystémového zánětlivého syndromu u dětí.

„Nyní máme malý počet případů, jako je tento,“ řekl Dr. Oster, kardiolog, který pracuje pro CDC.

E-mail, který získal deník The Epoch Times, ukazuje, že poskytovatel zdravotní péče hlásí příznaky u ženy po očkování proti COVID-19. Důvod, proč dostala vakcínu, CDC skrylo. (Epoch Times)
Čistší kopie stejného e-mailu, získaná po úspěšném odvolání proti cenzuře některých informací, ukázala, že žena dostala vakcínu kvůli nařízení v práci. (Epoch Times)

CDC vykreslilo MIS-C jako způsobený pouze COVID-19, ale studie zjistily, že případy MIS-C existovaly i před pandemií COVID-19, a že někteří lidé trpěli syndromem po očkování bez důkazů, že by měli COVID-19.

CDC na svých webových stránkách uvádí, že agentura „vyšetřuje zprávy o multisystémovém zánětlivém syndromu u dětí (MIS-C) spojeném s koronavirovým onemocněním 2019 (COVID-19), který se může projevovat rysy podobnými Kawasakiho chorobě.“

Další e-mail původně skrýval věk dítěte mužského pohlaví a to, co jeho lékař podezříval, že chlapec utrpěl po podání druhé dávky vakcíny společnosti Moderna.

Nově získané dokumenty ukazují, že chlapci byly dva roky, když byl přijat s tím, co dětský infekční lékař považoval za „atypickou Kawasakiho chorobu.“

Dokumenty ukazují, že lékař také zvažoval MIS-C jako diagnózu s ohledem na to, že chlapcova sestra byla pozitivně testována na COVID-19 ve stejný den, kdy chlapec začal vykazovat příznaky horečky, ačkoli několik testů na COVID-19 u chlapce bylo negativních.

Lékař uvedl, že má „nízké podezření“ na reakci na vakcínu COVID-19, ale přesto předložil zprávu do systému hlášení nežádoucích účinků vakcín (VAERS), který CDC pomáhá provozovat.

Kawasakiho nemoc byla zjištěna jako bezpečnostní signál pro vakcíny Pfizer a Moderna u dětí ve věku 5 až 11 let, když CDC v roce 2022 poprvé provedlo analýzu údajů VAERS, podle souborů, které dříve získal The Epoch Times.

Analýza nezahrnovala děti mladší 5 let. Kawasakiho nemoc po očkování proti COVID-19 byla v literatuře popsána, ačkoli studie na pacientech s anamnézou onemocnění, kteří se nakazili COVID-19 nebo byli očkováni, neodhalila žádné známky problémů.

Interní zpráva CDC, nyní zcela neredigovaná, ukázala, že úředník popsal, že probíhá „další ‚vyšetřování‘ CISA ohledně dítěte s atypickou Kawasakiho chorobou.“

Jiný úředník uvedl, že zprávy jsou „velmi vzácné,“ zatímco třetí uvedl, že běžné procesy CDC jsou dostatečné pro monitorování nemoci po očkování, „pokud neexistuje konkrétní požadavek nebo potřeba da.t“

E-mail, který získal deník The Epoch Times, ukazuje, že poskytovatel zdravotní péče hlásí příznaky u dítěte po podání vakcíny Moderna COVID-19. Původní kopie byla značně redigována. (Epoch Times)
Čistší kopie stejného e-mailu, s odstraněnými úpravami, ukazuje, že dotyčnému dítěti byly pouhé 2 roky. 

Jiné odstraněné úpravy ukazují, že:

  • Osoba, která hlásila příznaky po očkování proti COVID-19, uváděla, že příznaky zahrnují Coxsackievirus, a že pacientem je on sám. Poskytovatel napsal: „Já… Nevím, jestli se dalšího očkování bát víc nebo míň než rizika nákazy.“
  • Pacientovi, u kterého byl hlášen zánět srdce po třetí dávce vakcíny Pfizer a o rok později se zánět vrátil, bylo 17 let a byl to muž.
  • Expert CISA, který řekl, že žena, která trpěla bolestí na hrudi, může dostat další dávky vakcíny, byl Dr. Oster. Dříve zveřejněné e-maily ukázaly, že program opakovaně uváděl, že lidé s postvakcinačními příznaky by měli dostat více dávek.
  • Pacient s „intenzivní malátností“ a dalšími příznaky asi šest měsíců po injekci společnosti Pfizer měl podle přenosného elektrokardiogramu zvýšenou srdeční frekvenci a podle kardiologické konzultace sinusovou tachykardii.

 

Každý jednotlivý e-mailový řetězec, u kterého byl proti úpravám podán protest, byl vrácen s alespoň některými vyčištěnými úpravami.

Původní verze tvrdila, že úpravy byly vhodné na základě výjimek uvedených v zákoně o svobodném přístupu k informacím, včetně výjimky, která chrání „personální a lékařské záznamy a podobné spisy,“ pokud by jejich zveřejnění „představovalo zjevně neoprávněný zásah do osobního soukromí.“

Úředník CDC sdělil The Epoch Times v e-mailu, že agentura po obdržení odvolání provedla „pečlivé přezkoumání“ a odstranila některé úpravy. Úředník nevysvětlil, proč CDC nesprávně redigovalo tolik informací.

CDC „poskytlo upravené záznamy pro stránky uvedené ve vašem odvolání,“ řekl úředník amerického ministerstva zdravotnictví a sociálních služeb, mateřské agentury CDC, v e-mailu The Epoch Times.

Odvolání proti žádostem CDC podle zákona o svobodném přístupu k informacím se podávají ministerstvu.

Kdokoli v USA může požádat o informace prostřednictvím zákona o svobodě informací (FOIA) a agentury napříč vládou obvykle redigují části citlivých dokumentů nebo je zcela zadržují.

„Agentury často využívají výjimky podle zákona o svobodě informací nesprávně a zadržují záznamy jednoduše proto, že mohou odhalit problémy v agentuře nebo jen vykreslit agenturu ve špatném světle,“ řekla v roce 2022 senátorům Melissa Wasserová, právnička Projektu vládního dohledu.

„Lidé neustále dostávají velké množství svévolně redigovaných informací,“ dodala.

Když se lidem zobrazí náznaky, že informace byly nesprávně redigovány nebo zatajeny, mají v první řadě dvě možnosti: podat odvolání nebo žalobu.

Obě metody fungovaly při získávání informací z CDC během pandemie.

Odvolání Epoch Times v jiném případě například vrátilo kopii, která odstranila významné úpravy, které byly použity v interním e-mailu popisujícím, co jim společnosti Pfizer a Moderna řekly o studiích, které byly provedeny v souvislosti se záněty srdce a vakcínami proti COVID-19.

Neredigované informace ukázaly, že společnost Moderna netestovala vzorky od příjemců vakcíny na subklinickou myokarditidu, protože čekala na „identifikaci specifického srdečního biomarkeru.“

Externí studie ze Švýcarska později zjistila známky subklinického zánětu srdce asi u jednoho z 35 lidí.

CDC uznala, že informace byly nesprávně redigovány. Odůvodnila to tím, že tyto informace „nelze považovat za důvěrné,“ protože byly sdíleny již dříve a jsou snadno dostupné veřejnosti, ačkoli některé podrobnosti nebyly nikdy předtím zveřejněny.

Mezi jinými žalobami mezitím jedna vedla k tomu, že CDC zveřejnila odpovědi ze svého průzkumu dohledu V-safe, zatímco druhá vedla ke zveřejnění toho, co účastníci napsali do polí s volným textem poté, co CDC z průzkumu vynechala nežádoucí události zvláštního zájmu.

Některá data nebyla nikdy předtím veřejně popsána, zatímco jiné informace ze systému ve studiích a prezentacích CDC byly pouze nastíněny.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 12 Průměrně: 5]

One thought on “Podařilo se získat původně začerněné pasáže americké CDC o vedlejších účincích takzvaných Covid vakcín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/podarilo-se-ziskat-puvodne-zacernene-pasaze-americke-cdc-o-vedlejsich-ucincich-takzvanych-covid-vakcin/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings