Skutečně si bezcitní teroristé zaslouží, aby se s nimi zacházelo v rukavičkách?

Skutečně si bezcitní teroristé zaslouží, aby se s nimi zacházelo v rukavičkách?

Po počátečních zprávách o teroristickém útoku v Moskvě jsem se zatím k tomuto tématu nechtěla vyjadřovat, protože mnohé bylo – a stále je – nejasné. Proto vyčkávám na další informace, které vyjdou najevo, aby bylo poněkud jasnější celé pozadí útoku.

V různých médiích najdete bezpočet spekulací, neboť nic jiného než spekulace není v tento moment možné.

Můj osobní názor je ten, že někdo využil fanatismu skupiny džihádistů, kteří se sice neznali, nicméně hlásili se k téže bojůvce.

Protože se touto tematikou zabývám delší dobu, tak sleduji, že právě tato skupina je v západoevropských zemích (zejména v Německu, Rakousku či Holandsku) v posledních několika letech velmi aktivní.

Tedy někdo, kdo má tuto scénu v hledáčku již delší dobu, využil jejich ochoty útočit na káfiry, třeba i s hrozbou, že budou dopadeni (zabiti).

Kdo je onen „nájemce“ se snad časem dozvíme, osobně si nemyslím, že by to byli šéfové z jejich bojůvky pouze napojené na ISIS, kteří mají aktuálně poněkud jiné zájmy než útoky v Rusku.

Islámský stát se k tomu samozřejmě velmi rád přihlásil – stejně jako ke všem podobným útokům – a jisté je, že podobné útoky (i díky působení Rusů v Sýrii a Africe) kvituje.

O tom, kdo je ovšem skutečně tím, kdo skupinu najal, můžeme zatím jen spekulovat.

Ale to by bylo na jiný článek.

Tentokrát se chci vyjádřit k tomu, jak se aktuálně někteří pseudohumanisté pozastavují nad tím, že Rusové tuto sběř, která podřezávala krky a neštítila se zastřelit kohokoli, kdo se namanul, mučili.

Zde bych těmto obhájcům zcela bezcitných bestií, které byly jasně ztotožněny na jimi natočených záběrech z koncertního sálu (čímž odpadá presumpce neviny), vzkázala, že je celkem jasné, proč se s nimi zacházelo takto krutým způsobem.

Mělo jít o varování dalším teroristům, kteří by uvažovali o tom, že se pustí do podobných akcí. Po spatření obrázků mučení i toho, jak posléze teroristé vypadali, si příště může podobný útok v Rusku další terorista rozmyslet.

Tito jedinci se do masakru civilistů pustili zcela dobrovolně a v očekávání na jedné straně finanční odměny (pokud nebudou dopadeni) a na té druhé ráje se 72 pannami (pokud budou zabiti).

Měli se k nim po zadržení zachovat stejným způsobem jak je to běžné v případě teroristů, kteří útočili v Evropě?

Měli jim najmout na náklady daňových poplatníku nejlepší právníky, aby je pak všechny dostali do komfortního psychiatrického sanatoria?

Přesně to je totiž běžný přístup k teroristům v Německu. Například přesně tak, jak uvádím výše, se zachoval německý systém k Somálci, který ubodal k smrti tři ženy a dalších 11 lidí zranil.

Nejlepší právník, placený z daní občanů (tedy i příbuzných obětí) ho pomohl dostat do psychiatrické léčebny, kde již ostatně končí většina muslimských vrahů.

Pomýlení sluníčkáři, vy si skutečně myslíte, že takový přístup odradí další útočníky, aby podobných činů následovali?

No, není divu, že pouze v Berlíně dochází k 8 útokům nožem denně.

Neuznávám mučení a podobné praktiky, to je skutečně zavrženíhodné a nepatří to do civilizované společnosti.

Nicméně v tak extrémních případech, jako byl ten, který se stal v Rusku, lze podobné jednání skutečně považovat spíš za účinný způsob, jak zastrašit případné další útočníky.

Zacházení v rukavičkách jen ukáže dalším teroristům, že se nemusí ničeho obávat, protože se s nimi bude zacházet jako s celebritami a nakonec si půjdou odpočinout na psychiatrii.

Přesně takový signál už velmi dlouho vysílá muslimským zločincům nejen německá justice.

Trest má být odstrašující – a to už od samého začátku. Předpokládám, že nyní už by se tak lehce nenašla podobná skupina pro další útok v Rusku.

Zato ti, kteří by chtěli útočit v západní Evropě, před sebou nevidí nic, co by je zásadně odradilo od případných útoků.

Žádného fanatika neodstraší pobyt v psychiatrickém sanatoriu, ale ani dlouholeté vězení s halal stravou 5x denně, vycházkami, modlitebnou, posilovnou, televizí a videohrami.

A nevadí jim ani rychlá smrt, neboť po podobném činu se podle Koránu dostanou přímo k Alláhovi.

Nicméně pokud by věděli, že je po zadržení čeká mizerné zacházení či dokonce mučení a pak vyhlídka na doživotní trest v otřesných podmínkách, mnozí si útoky raději rozmyslí.

Pokud by toto zacházení odradilo další podobnou skupinu a zachránilo životy stovek či dokonce tisíců nevinných civilistů, pak by to za to stálo.

Teroristé měli volbu. Mohli si vše rozmyslet a do masakru se nepouštět. Mohli dál žít v poklidu, i když třeba bez vyhlídky na pobyt v nebesích.

Oni si zvolili teror, šlo o útoky na bezbranné civilisty s cílem způsobit co největší masakr – a za ten si rozhodně slušné zacházení nezaslouží.

Ostatně, myslí si ti falešní pseudohumanisté, že v takovém Guantánamu je s teroristy zacházeno v rukavičkách???

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 21 Průměrně: 4.8]

12 thoughts on “Skutečně si bezcitní teroristé zaslouží, aby se s nimi zacházelo v rukavičkách?

    1. Zřejmě si jeden hrdina hrál na neslyšícího, tak mu ucho čistili, až se utrhlo. No, u takových hnusáků je potřeba kastrace za živa, pak pazoury do masomlýnku a zlámat haxny postupně, jídlo 1 denně při čestném prohlášení, že v Alláha už opravdu nevěří. Ale kde v dnešní době sehnat šikovného kata? Ještě že v Rusku panuje car, kat a blázen.

  1. Však Rusové s nimi zacházeli v rukavičkách. Kdyby ne, tak by se k soudu živí nedostali. Prý to speciální jednotce dalo moc práce, aby je rovnou nezabili.

  2. islám je zločinecká pomatená vraždící ideologie https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4
    škodu nikdy nenahradí a hned po propuštění bude krást dále za peníze nás, daňových poplatníků. Soudce to moc neřeší, česká justice je na jeho straně a bude za naše peníze hlídat, aby jeho práva nebyla sebeméně dotčena. Na naše práva justiční mafie kašle, to je vůbec nezajímá.
    Izrael se dopouští válečných zločinů a otevřeně říká, že nebude brát ohledy, upozorňuje politolog Záhora. žvásty neomarxistů. svého vraha si nebudou pěstovat. už z výchovných důvodů by to bylo špatně.
    Dokonce i když si čtete Korán, v Koránu Mohamed Sáhib stále mluví o rahmatu, o soucitu, ale nikde ho nenajdete. Nemluvil o šaría, neřekl spoustu věcí, které muslimové po svém praktikují. Nikdy neřekl, že by si ženy měly zakrývat obličej nebo hlavu. A stejně se to dělá, není to praxe, je to msta. Ukazuje nám to, že cokoliv je předmětem kázání, lidé dělají přesný opak.
    islám je zločinecká pomatená vraždící ideologie, nikoli náboženství. Ukončení pomoci Palestině by bylo silné gesto, říká Zahradil. ‚Riskujeme další konflikt,‘ míní Peksa. a zase české vši radí. kožich se musí pořádně vyprášit, už z výchovného hlediska, jinak nalezou zpátky ni krok… Arabové vědí co říkají. Palestinští uprchlíci v 70. letech rozpoutali povstání v Jordánsku a Hamás je navíc odnož Muslimského bratrstva, které ve stejné době zavraždilo egyptského prezidenta. islám je ten problém a u nás jsou problém dozorové orgány nad náboženskými skupinami, ministerstvo kultury a vnitra, Martin Baxa a Vít Rakušan. Rodová linie Muslimského bratrstva ukazuje, proč vyvstávají zásadní otázky o jejich kompatibilitě se západním demokratickým řádem. Koneckonců je to organizace, jejíž logo se skládá ze dvou zkřížených mečů a jejíž přísaha věrnosti činí z džihádu čtvrtý z deseti atributů. Jeho zakladatel Hasan al-Banna (1906-1949) proslavil výrok: „Alláh je náš cíl, prorok náš vůdce, Korán náš zákon, džihád naše cesta, smrt na cestě Alláha naše největší drahá naděje“ – což se stalo mottem Bratří. To nejsou slova, která se snadno opakují v době, kdy Západ těžce trpěl teroristickými útoky páchanými těmi, kdo se snaží prosadit svůj výklad islámských zákonů v ulicích Evropy. Džihád je jedním ze základních pilířů islámu a naši politici to moc dobře vědí, ale dělají, že to nevidí. náboženství v podání světových církví se již stala pro člověka a společnost nebezpečnými a brzdou duchovního růstu, protože poselství skutečných moudrých byla jejich následovníky vždy zmonopolizována, překroucena, zideologizována, zobchodována, využita a zneužita.
    Ve Švédsku dávali nezletilce do péče zločineckým muslimským gangům. A nejde zdaleka jen o různé běžné sociální dávky, ale také o granty či dotace na fiktivní firmy či neziskovky, dávky za smyšlenou invaliditu či dokonce na síť údajných pečovatelských domovů pro děti. V podstatě se zdá, že v tomto případě zde ani nebyly umisťovány žádné děti, ale takzvaní „nezletilci bez doprovodu,“ což jsou zpravidla mladí dospělí muži (nejčastěji mezi 20 – 30 lety), kteří přijdou do země bez dokladů a prohlásí se za „nezletilé sirotky.“ o tom koudelka jistě ví. hranice kontrolují vždy na podzim, až už celá muslimská kamarila dorazila. islám není náboženství, ale mafiánský organizovaný plán na ovládnutí (zotročení) světa. Vítači mají na rukách krev. slimáky nebrat. jdou jen za svým snem parazitovat, pobírat dáfky a islamizovat. https://video.aktualne.cz/dvtv/terorismus-ma-zaklad-v-islamu-uprchlici-v-demokracii-zit-ned/r~76290110657f11e68d00002590604f2e/ , z uprchlického tábora je do pár let 2,5 milionové odlité betonové město, kde za cizí peníze vykuci solidně vegetí dekády až stovky let. mezitím si zvolí militantní džihádysty, ( V GAZE 62% voličů), kteří vyvraždí kohokoli. to tady na zemi nechceme. fialový eurohnus Palestinci byli za 2.SV spojenci nacistů, ale jejich antisemitismus přetrval do dnešní doby. asi málokdo, ze zastánců palestinských teroristů, zde ví, že Hitler byl palestinským muftím poctěn titulem „čestný muslim“ a muftí ho obdařil titulem „čestný Árijec“. Později nazval Hitler al-Husseíniho dokonce “fuhrerem arabského světa“. Při setkáních s dalšími nacistickými pohlaváry byla rovněž konstatována naprostá shoda v cílech a prostředcích arabského nacionalismu a německého nacizmu, namířeného proti Židům … a to v době, kdy stát Izrael ještě neexistoval. Takže svádět současnou situaci kvůli vzniku Izraele (1948) a ohánět se nějakým přílivem židovských uprchlíku je zcela mimo.….čest práci

    1. a., trochu se obávám, že to lidé jsou i chování mají lidské, jen jsou nespolečensky založení. Jaký je rozdíl, když lidé jen tak zabíjí ostatní obyvatele Země, například testy jaderných zbraní, chemií, spalovacími motory…? Neužitečné pokrytectví.

  3. Zneužití nevzdělaní chudáci…
    Jediná kniha, kterou viděli, je korán a to ho viděli jen v mešitě, když sebou mlátili o zem.
    Takoví jsou nejvděčnější sluhové skutečných hlavních gaunerů.
    Tito žebráci by to šli udělat možná ne za slíbených 5000, ale za 500 dolarů.
    Vždyť i to je v jejich kmenové osadě majlant.
    I založit rodinu b y si s tím mohli.
    A možná jen za slib, že na Ukrajině dostanou novou identitu a vízum do Německa, nebo dokonce do USA.
    Ve skutečnosti by po návratu na Ukrajinu dostali zlatou kouli.
    Ráže 9 mm.
    Do kotrby.

  4. Mnozí asi nevíte, že 3 náboženství, judaismus, islám a křesťanství, uznávají stejného boha, původním jménem El.
    Z náboženství Ugaritu, výspě Mezopotámie na pobřeží Středozemního moře (dnes Sýrie) byl tento „bůh“ importovaný do náboženství Izraelců (ve Starém zákoně byly identifikované fragmenty svatých textů Ugaritu). A odtud do křesťanství a i do islámu.
    Asi málokdo z vás, přečetl Korán. Já ze zvědavosti poprvé v roce 1969, když vyšel česky v Hrbkově dosud nepřekonaném překladu.
    Potom jsem se v tom textu, plném symbolů, nám jaksi nezvyklém u „svaté knihy“, ještě párkrát probíral.
    Krom jiného je tam věta „křesťan je tvým bratrem, věří ve stejného boha, jako ty“.
    Když jsem profesionálně působil v Levantě a naši „bratři“ muslimové zaujímali nepřátelské postoje, protože jsem je nutil makat a jebal jsem je, když jsem jim tuito větu zacitoval, vždy sklapli. Někteří se šli podáívat do Koránu, zda nekecám, Našli to tam samozřejmě…

  5. Mnozí asi nevíte, že 3 náboženství, judaismus, islám a křesťanství, uznávají stejného boha, původním jménem El.
    Z náboženství Ugaritu, výspě Mezopotámie na pobřeží Středozemního moře (dnes Sýrie) byl tento „bůh“ importovaný do náboženství Izraelců (ve Starém zákoně byly identifikované fragmenty svatých textů Ugaritu). A odtud do křesťanství a i do islámu.
    Asi málokdo z vás, přečetl Korán. Já ze zvědavosti poprvé v roce 1969, když vyšel česky v Hrbkově dosud nepřekonaném překladu.
    Potom jsem se v tom textu, plném symbolů, nám jaksi nezvyklém u „svaté knihy“, ještě párkrát probíral.
    Krom jiného je tam věta „křesťan je tvým bratrem, věří ve stejného boha, jako ty“.
    Když jsem profesionálně působil v Levantě a naši „bratři“ muslimové zaujímali nepřátelské postoje, protože jsem je nutil makat a jebal jsem je, když jsem jim tuto větu zacitoval, vždy sklapli. Někteří se šli podáívat do Koránu, zda nekecám, Našli to tam samozřejmě…

  6. Mnozí asi nevíte, že 3 náboženství, judaismus, islám a křesťanství, uznávají stejného boha, původním jménem El.
    Z náboženství Ugaritu, výspě Mezopotámie na pobřeží Středozemního moře (dnes Sýrie) byl tento „bůh“ importovaný do náboženství Izraelců (ve Starém zákoně byly identifikované fragmenty svatých textů Ugaritu). A odtud do křesťanství a i do islámu.
    Asi málokdo z vás, přečetl Korán. Já ze zvědavosti poprvé v roce 1969, když vyšel česky v Hrbkově dosud nepřekonaném překladu.
    Potom jsem se v tom textu, plném symbolů, nám jaksi nezvyklém u „svaté knihy“, ještě párkrát probíral.
    Krom jiného je tam věta „křesťan je tvým bratrem, věří ve stejného boha, jako ty“.
    Když jsem profesionálně působil v Levantě a naši „bratři“ muslimové zaujímali nepřátelské postoje, protože jsem je nutil makat a jebal jsem je, když jsem jim tuto větu zacitoval, vždy sklapli. Někteří se šli podívat do Koránu, zda nekecám, Našli to tam samozřejmě…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/skutecne-si-bezcitni-teroriste-zaslouzi-aby-se-s-nimi-zachazelo-v-rukavickach/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings