Kevin McKernan: DNA kontaminace z takzvaných „vakcín“ zjištěná v rakovinných buňkách (video)

Kevin McKernan: DNA kontaminace z takzvaných „vakcín“ zjištěná v rakovinných buňkách (video)

O kontaminaci genových injekcí cizorodou DNA se již delší dobu ví a je prokázáno, že o ní věděli také výrobci. Nicméně ti tvrdí, že to nic neznamená a bagatelizují možnost, že by mohly mít kontaminované genové injekce další vedlejší účinky, které způsobuje právě cizorodá DNA.

V této přednášce představuje odborník na genetiku Kevin McKernan nejnovější data o kontaminaci mRNA „vakcín“ cizorodou DNA. Poskytuje obecný přehled dříve známých problémů kontaminace DNA na pozadí procesu výroby RNA.

Následně odhalí triky výrobců při určování množství DNA vysoce selektivním způsobem, aby byly splněny libovolné limitní hodnoty. Kromě kontaminace je zde i další problematický obsah. DNA kontaminace z „vakcín“ byla nyní detekována v rakovinných buňkách pacientů.

Video můžete shlédnout v angličtině s německými titulky, níže je přepis:

Jsem Kevin McKernan. Poskytnu vám velmi rychlý přehled kontaminace DNA v těchto vakcínách. Mám asi 28 let zkušeností v genomice. Pracoval jsem na projektu Human Genome Project. Postavil jsem sekvenátory DNA, spoustu patentů a citací, ale nemám doktorát, takže oceňuji, že mi ho dáváte na můj štítek. 

Nemám žádný střet zájmů.

Mnoho snímků, které mám, poslouží jako reference pro video. Budou to jen citace. Myslím, že je velmi důležité mít zde citace, abyste pochopili, kam tímto tématem mířím. Jde vlastně o dva předtisky, které vyšly, jeden v dubnu loňského roku a jeden v říjnu. 

Oba jsou nyní předtisky.

No, jeden z mých oblíbených memů o preprintech je, že spousta lidí si tyto přípravky vzala pod nátlakem, ale někteří si je vzali za koblihy, a dokonce i v Portlandu v Oregonu existovaly jointy pro očkovací program, což je překvapivě zajímavé, protože kanabinoidy pravděpodobně hrají roli v omezení zánětů způsobených těmito injekcemi, ale nemáme zájem o vzájemné hodnocení, jak zmínil Pierre Cory.

Zajímá nás opakovatelnost ve vědě. To, co máme, je opakovatelnost v hojnosti.

Nyní máme lidi v Německu, Japonsku, máme lidi ve Francii, kteří viděli tuto kontaminaci DNA. EMA má dokonce dokumenty, které unikly, ukazující, že existuje 1 až 815násobný rozptyl v množství kontaminace DNA v těchto vakcínách.

To byla data, která jim byla poskytnuta a která dodala společnost Pfizer. Máme také práci Dr. Buckhaultse v Jižní Karolíně, který tuto qPCR replikoval.

Dokonce na něm dělal Oxford Nanopore Sequencing. Dr. Sin Lee provedl Sangerovo sekvenování v Connecticutu. Dr. Brigitte Königová pracovala v Německu.

Toto vícenásobné potvrzení výsledků donutilo regulátory reagovat. Nyní máme odpovědi od FDA, EMA a Health Canada, které všechny tuto kontaminaci uznaly. 

Nyní nesouhlasí s tím, že na tom záleží, protože oslovili své sponzory, aby dostali odpověď. Šli ke společnosti Pfizer a zeptali se, co je na těchto injekcích a zda na tom záleží, a dostali odpověď, že to nemá žádné následky.

Ukážu vám, proč se v těchto třech bodech mýlí.

Co se stalo tady, v klinických studiích provedli klinickou zkoušku s čistou DNA amplifikovanou pomocí PCR z plazmidového templátu. Dobře, díky tomu je milionkrát čistší než pozadí. 

Pak použili trik s návnadou a přepnutím, a když s tím přišli na masový trh, dali všem vakcíny, které tento krok PCR vynechaly, a byly tedy založeny pouze na plazmidové DNA.

To znamená, že se do vakcín dostane více DNA pozadí z plazmidu a pravděpodobně se do vakcín dostane více endotoxinu. Tento trik s návnadou a vypínačem byl zdokumentován v BMJ. Byly to jeden z nejlepších časopisů během pandemie. Retsev Levi to zveřejnil.

Co tedy předali regulátorům? 

Dali regulátorům tuto mapu plazmidu vpravo, kde si všimnete, že na mapě chybí jakákoliv anotace sekvence od 6:00 do 9:00. To je velmi neohrabané, pokud někdy používáte nástroje pro anotaci plazmidů. 

Vše na mapě označíte a nic neponecháte bez poznámek. Někdo ve společnosti Pfizer tedy musel tuto anotaci aktivně smazat a předat regulačním orgánům a podvést je.

To vlevo je to, co se stane, když to vložíme do typického anotačního nástroje. Zvýrazňuje tuto oblast SV40. Co tedy skrývají v oblasti  promotéra SV40? No, skrývají skutečnost, že tento nástroj identifikuje jejich systém jako genovou terapii, protože jde o sekvenování zaměřené na jádro. 

Přesouvá DNA přímo do jádra ve všech buněčných liniích během několika hodin. Nyní se také pokusili napadnout to, že jsme použili prošlé lahvičky. To není pravda. Měli jsme další lidi, kteří používali lahvičky, které ještě nevypršely, a to je opravdu špatná situace, protože dávají pacientům lahvičky s prošlou dobou použitelnosti.

A je pro vás velmi snadné změřit, zda se něco rozpadlo pomocí grafu integrity RNA, a to jsme udělali. Takže tohle je červený sleď. 

Je také trochu bizarní, že zpochybnili, že naše výsledky PCR nebyly provedeny pomocí správných metod. Své metody nezveřejnili, ale můžete jít na vlastní patenty Moderny, které vás naučí, že qPCR problém podceňuje, a tak museli vymyslet nové nástroje, jak se DNA zbavit. Mimochodem, Moderna má čistší vakcíny z pohledu DNA.

Proč to udělali? 

No, regulátoři v některých jurisdikcích jim dávají měřit DNA pomocí dvou různých měřítek a zabývají se poměrem RNA k DNA. Takže používají jinou metodu, která zvyšuje hladiny RNA, něco, co se nazývá fluorometrie, a pak přepnou na qPCR, aby změřili DNA. 

Již jste pravděpodobně všichni podstoupili test na COVID nebo víte, že měří RNA, takže pokud máte primery, které dokážou měřit DNA, a nepoužíváte je k měření RNA, jste podvodníci a regulační orgány  jsou spolupachatelé trestného činu.

Přinutili je používat dva různé standardy, protože bez těchto dvou různých standardů nemohou tyto předpisy splnit.

Co je to fluorometrie? Krátce to projdu. Je to barvivo, které barví DNA, ale někdy zabarví trochu RNA, pokud je upravena. Musíte tedy použít nějaké triky, kdy ji nejprve obarvíte barvivem, poté RNA vymažete enzymem známým jako RNáza a poté znovu změříte. 

Udělali jsme tuto práci a můžete vidět, že při měření pomocí PicoGreen se signál snižuje přibližně o logaritmickou stupnici. Když vymažete RNA, klesne na logaritmické stupnici. Při použití tohoto nástroje je to stále logaritmická stupnice výše. 

To je to, na co jsme si stěžovali, selektivně vybírají nástroje, které vlastní a které mohou používat k měření DNA, jsou až 10násobně vyšší.

Nedávno jsme měřili z lahviček v Německu, které jsou s qPCR, což je konzervativní způsob měření. Jsou o faktor 20 vyšší. To je 20krát více DNA, než jsme kdy viděli v jakékoli jiné vakcíně. 

Toto jsou velmi aktuální údaje. To nám dává CT 12, 13. Pokud si pamatujete na COVID, mohli jste být na základě virového testu s CT 35 označeni jako pozitivní na vnější straně sliznice. 

To je milionkrát méně nukleové kyseliny, než do vás vstříknou jako kontaminant ve svých vakcínách. Velký rozdíl.

Dobře, FDA má pokyny, že pokud je DNA opravdu malá, musíte snížit limity. Tyto pokyny byly také založeny na dodání nezaloženém na LNP Lipidové nanočástice). DNA má v krvi poločas asi 10 minut. Pokud to dáte do LNP, jde to všude a vydrží navždy. 

No, neměl bych říkat navždy – nevíme na jak dlouho, ale jde do buňky. Jde  o spontánní integraci do genomu. Je to kolem 7 %, pokud použijete transfekci něčím jako LNP.

Takže mějte na paměti, 10 nanogramů malé DNA, to, co zde máme, jsou miliardy kopií DNA. 10 nanogramů lidské DNA je jen asi tisíc kopií DNA. Své předpisy tedy založili na starých číslech. 

Je také důležité vědět, že od doby, kdy vstoupil v platnost zákon NCVIA (National Childhood Vaccine Injury Act), zvýšili během několika desetiletí limit tisíckrát. 

Kam jde? No, můžeme říct, že to jde do srdce asi na 30 dní. Jde do mateřského mléka , podle informací Hannah. Jde do placenty, nedávno nalezené, a vidíme, že je v plazmě 28 dní. Většina těchto dokumentů nerozlišuje mezi RNA a DNA, takže vlastně nevíme, zda měří spike RNA nebo DNA. Pravděpodobně jde o kombinaci obojího.

Může to vést k rakovině? Myslím, že rakovina je vždy přítomná. Je jen otázkou, zda s tím imunitní systém dokáže držet krok. Pokud urychlíte rychlost mutace, váš imunitní systém nemusí být schopen držet krok. 

Pokud si vezmete jednu z těchto vakcín, už nemáte bílé krvinky, které by s ní držely krok, a podobně, pokud produkujete spike protein, existují některé publikace, které říkají, že mohou snížit aktivitu p53.

Všechny tři faktory dohromady jsou pravděpodobně nutné. Nemyslím si, že by to dokázala samotná DNA, ale při podávání v kombinaci s neutropenií bílých krvinek a lymfocytopenií je to dost pravděpodobné.

Dobře, pojďme si tedy projít, proč se mýlí. Takže FDA, když se ukázalo, že mají tuto kontaminaci, připustila, že byli podvedeni. Poté se obrátili na lidi, které podvedli, aby se zeptali, jak špatný to byl podvod, a samozřejmě dostali odpověď, kterou hledali a společnost Pfizer jim řekla, že tyto věci nejsou pro výrobu plazmidu relevantní.

Po práci na projektu Human Genome Project a vybudování 10 milionů plazmidů říkám, že je nemožné vytvořit plazmid bez promotoru. Takže toto je úplná lež od FDA, která vám říká, že jsou buď zcela nekompetentní, nebo jsou spoluviníky na zločinu. 

Jsou součástí problému, jak by řekl Pierre. Další věc, kterou řešili, je, že porušují vlastní zásady. Jejich politika říká, že tyto věci musí být zveřejněny. Musíte deklarovat každý promotor v každém otevřeném čtecím rámci v každém plazmidu a oni to neudělali. Přiznali, že to neudělali a teď je kryjí.

Takže si nejsem jistý, že můžete věřit čemukoli jinému, co říkají na toto téma. Stále říkají, že DNA je příliš malá a v příliš malém množství. Už jsem řešil její pobyt v LNP a to je špatně a způsob, jakým měří věci, je podvod. 

Z těchto vakcín jsme shromáždili molekuly dlouhé až 3000 bází, které kódují celý gen antibiotické rezistence a jeho promotor. Když se to integruje, budete mít buněčné linie, které jsou nyní odolné vůči aminoglykosidům.

Nevím, co to udělá. Možná nejsou moc dobré pro vaše střeva, ale nedělají žádnou práci. Toto je velmi levný sekvenační běh za 90 USD, který jsme provedli na Oxford Nanopore na Flongle. Existuje tisíc čtení a už vidíme, že tam jsou fragmenty tisíce bází na čtení.

Pokud říkají, že tato věc je nepodstatná a nefunkční, dobře, nečetli vlastní patenty Moderny, které říkají, že reziduální DNA v jejich mRNA vakcínách ve skutečnosti představuje riziko pro inzerční mutagenezi. 

Takže mě nemusíte brát za slovo, že je to riziko. Ve vlastních patentech společnosti Moderna je napsáno, že tento problém potřebují vyřešit, a v těchto patentech vymýšlejí nástroje k vyřešení problému, protože jsou si vědomi tohoto rizika, které FDA odmítá uznat.

Nefunkční, nemám na to moc času, ale existují papíry napsané FDA, které ukazují, že je funkční. Takže je zpětně vysledujeme od Keitha Pedena. A samozřejmě stačilo to jednou googlit, abyste našli SV40, který se váže na p53. p53 je váš tumor supresorový gen. 

Je to strážce vašeho genomu. Cokoli přítomné v miliardách kopií ve vakcíně, která se váže na p53, by mělo být červené světlo.  Stop! Zabrzděte, pojďme zkontrolovat, co se tady děje.

Nevím, co to dělá s p53, ale skutečnost, že interaguje s tímto genem, by měla být velká červená vlajka.

Velmi nedávno jsme léčili buněčné linie rakoviny vaječníků pomocí vakcín. Toto je práce, kterou Ulrike Kämmerer dělala v Německu. Léčila buňky rakoviny vaječníků 3, OVARC3, vakcínami Moderna a některými vakcínami Pfizer, a pak jsme použili qPCR, abychom se podívali na hladiny DNA v každé pasáži buněk. 

To trvalo asi týden buněčné kultivace. Dobře, a vidíme, že DNA je stále v těchto buňkách. Kontroloři faktů, kteří vám řekli, že tato DNA nevstoupí do buňky, jsou těmito údaji vyvráceni. Můžeme v nich vidět DNA.

Je to velmi vysoký počet kopií. Existuje asi 3000x pokrytí genomu vakcíny a pouze asi 30x pokrytí lidského genomu. A nyní můžeme vidět, že DNA v těchto buňkách se během pasážování lepí.

Našli jsme také dvě integrace genomu. Toto nebylo replikováno jako všechna naše data qPCR. To je velmi brzy, ale našli jsme fúze DNA mezi sekvencí spike proteinů a chromozomem 12 a mezi sekvencí spike proteinů a chromozomem 9.

To je třeba potvrdit dlouhými sekvencery, kde můžeme pokrýt celou integrační událost. Se sekvenováním illumina se nám to nepodařilo, takže v tuto chvíli je to stále trochu hypotetické, ale nic z toho bychom teď neměli vidět. A to nestálo mnoho úsilí.

To vyžadovalo pouze spuštění Illumina, což mohl regulátor snadno provést s rozpočty, které mají. Místo toho to nyní padá zpět na občanské vědce, aby to prozkoumali. Udělali jsme nějaké Sangerovo sekvenování, abychom potvrdili, že tyto křižovatky jsou skutečné a ne artefakt Illumina. 

Jsou skutečné a existovaly v knihovně, kterou jsme sekvenovali. Neměli jsme žádné buňky, ke kterým bychom se mohli vrátit, abychom buňky otestovali kyselinou, abychom zjistili, zda je také v buňce. Toto je naše další akce.

Zbývá tedy udělat ještě trochu validace, ale je to znepokojivé.

Proč se tohle děje? Jiní už to řešili. Měli jsme dva regulátory, kteří rezignovali na protest proti těmto vakcínám, a dva další, které najala Moderna. Jedná se o otočné dveře. Důvodem je zákon PDUFA z roku 1992, který je třeba zrušit. 

To umožňuje farmaceutickým společnostem dostat zaplaceno od Big Pharmy a větší část jejich rozpočtu pochází od Big Pharmy než od jakéhokoli daňového poplatníka. Nejsou tedy vázány žádným občanským hlasováním. Jsou zavázány těm, kdo je regulují, a tento zákon by měl být zrušen.

Tak kam odsud půjdeme? Krevní banky, spermobanky, kliniky pro plodnost, mateřské mléko, transplantované orgány, biopsie rakoviny, všechny tyto věci je třeba vyšetřit, aby se zjistilo, zda existuje nějaká zbytková vakcína. 

Nyní k tomu máme nástroje, které jsme zveřejnili. Tyto věci může vyrobit každý. Co je skutečně potřeba, jsou laboratoře CLIA, které se o to postarají. Můžeme pracovat na buněčných liniích. Nemůžeme pracovat na DNA získané s lidským souhlasem.

To je to, co musí laboratoře CLIA udělat. Takže vám doporučuji, abyste se na tyto primery podívali. Pokud si je nechcete vyrábět sami, některé z nich jsme zabalili do sad, které vám to usnadní. A myslím, že to Joe Ladapo pochopil správně. 

Musíme tento problém stát za státem řešit.

FDA se tím nebude zabývat. Už prokázali podvod. Už ukázali, že jsou spoluviníky, a jsou ochotni prostě přijmout slovo výrobce a nezpochybňovat ho. 

A Joe měl odvahu podívat se na to z neutrální pozice a rozhodnout, že FDA lže.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 12 Průměrně: 5]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/kevin-mckernan-dna-kontaminace-z-takzvanych-vakcin-zjistena-v-rakovinnych-bunkach-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings