Francie, Švýcarsko, USA: Útoky muslimů na Židy se množí (video)

Francie, Švýcarsko, USA: Útoky muslimů na Židy se množí (video)

Zdá se, že předpovědí údajných „islamofobů,“ kteří již roky předpovídají, že židovská populace bude nucena zejména z některých evropských zemí prchnout, se naplňují.

Není dne, aby se neobjevila nějaká zpráva o útoku muslima na Žida, což samozřejmě eskaluje zejména v poslední době. Paradox je, že na vině jsou v podstatě ty politické strany, které si Židé sami volí a jimž dávají u voleb v daných zemích podporu i tamní nejvyšší židovské organizace.

Strany, které ve velkém dováží muslimy, jsou tytéž, které volí většina Židů. A naopak: strany, které brojí proti islamizaci, jsou „na pranýři“ všech židovských organizací.

Například u posledních prezidentských voleb podpořili Macrona ve 2. kole jak židovské, tak muslimské autority. Schizofrenní, že?

V USA jsou pak Židé v 70% voliči demokratů, tedy aktuálně Bidena, který se za 3 roky působení na svém postu postaral o dovoz asi 10 milionů migrantů, z nichž mnozí již nepochází z jihoamerických zemí, ale z Blízkého a Středního východu a Afriky.

Jsou to také američtí demokraté, uvnitř jejichž strany působí několik muslimských radikálů.

Podobná situace je i v Německu, kde židovská obec před posledními parlamentními volbami doporučovala volit strany současné vládní koalice a varovala před AfD.

Takto by se dalo pokračovat po celé Evropě. Ano, strany, které své vlastní země tvrdě islamizují, mají skalní voliče nejen mezi muslimy, ale i mezi Židy a LGBTQ komunitou, tedy mezi těmi, kteří budou v rodících se chalífátech likvidováni mezi prvními.

V tomto případě lze považovat pouze muslimy za ty, kteří volí s „logikou,“ ale nepředpokládám, že se něco změní i po bezpočtu útoků na Židy, které se v poslední době odehrávají.

Zde nyní přináším pouze 3 případy z různých zemí za uplynulý týden. A to jde jen o malý vzorek…

A začneme ve Francii, která je z těchto 3 zemí islamizována nejvíc a aktuálně má na chalífát (k němuž dospěje občanskou válkou) velmi slušně našlápnuto.

V Paříži byl na ulici brutálně zbit muž s jarmulkou.

Následky jeho útoku jsou viditelné ještě několik dní po incidentu. Dvaašedesátiletý Marco odcházel v pátek 1. března ze synagogy ve 20. pařížském obvodu, když byl napaden. Tuto neděli vystoupil v televizi BFM TV, aby upozornil na situaci Židů ve Francii.

„Mám zlomený nos, mám zranění na čele, bolest ve tvářích, také v čelisti,“ řekl. Muž, který se stal terčem útočníka, který vypadal trochu vzrušeně, vysvětluje průběh útoku:

„Viděl jsem člověka, který procházel kolem, pak se vrátil o tři minuty později a řekl mi: ‚Vy jste ten, kdo zabíjí lidi v Gaze?‘ Nikoho nezabíjím, nikdy jsem nikoho nezabil,“ řekl.

Marco si ale pamatuje především psychické rány. Řekl, že byl „ponížený“ a „frustrovaný“ z toho, že se nemohl bránit. „Mám toho plné zuby, necítím se jako ve Francii. Připomíná mi to druhou světovou válku, návrat nacismu. Nový nacismus,“ řekl.

Útočníkem byl samozřejmě (jako obvykle) místní Arab.

Zde se můžete podívat na zbitého muže:

Nyní se podíváme do Švýcarska, kde byl pro změnu napaden ortodoxní Žid 15letým muslimem. Ze zatýkání pachatele je i titulní obrázek.

Patnáctiletý muslim pobodal v sobotu večer v Curychu ortodoxního Žida. Podezřelý byl zatčen na místě činu, uvedla policie v sobotu večer.

Padesátiletý muž, který byl zraněn, musel být hospitalizován, uvedla curyšská městská policie v tiskové zprávě. K napadení došlo po hádce kolem 21:30.

Kontext a sled událostí zatím nejsou jasné. Probíhající vyšetřování výslovně zahrnuje možnost antisemitsky motivovaného trestného činu, uvádí se v prohlášení.

Počet antisemitských útoků  narostl ve Švýcarsku za poslední rok o 68%.

Obrázky z místa, kde muslim útočil:

ObrázekObrázek

A poslední cesta za „židobijci“ povede do USA. Tam ve čtvrtek zastřelil muslim židovského zubaře.

Mohammed Abdulkareem, 29, (viz obrázek), byl zatčen poté, co zastřelil židovského zubaře Dr. Benjamina Harouniho v jeho ordinaci v El Cajonu v Kalifornii poblíž San Diega.

Policie uvedla, že Abdulkareem byl nespokojený pacient a hodinu před střelbou si pronajal dodávku.

Ke střelbě došlo v Smile Plus Dentistry & Orthodontics na North Magnolia Avenue, kde Mohammed Abdulkareem zahájil palbu z ruční zbraně (zbraň zakoupil teprve před dvěma týdny).

Útočník zabil Benjamina Harouniho (viz obrázek níže) a zranil recepční Yareli Carrillo, 28 let, a čtyřicetiletého muže.

V souvislosti s posledním případem z Kalifornie některé zdroje uvádí, že útočník, který zabil mladého zubaře, byl fanatický muslim, takže jeho skutečný motiv je zřejmě jiný, než jaký on sám uvádí.

Každopádně by mu skutečný motiv vynesl mnohem horší trest, takto má útočník slušnou šanci, že skončí na psychiatrii, což se dnes celkem běžně děje nejen v Evropě, ale také v USA, kde jsou muslimští útočníci stále častěji seznáváni psychicky nemocnými.

Je znát, že evropské a americké soudy mají totožné instrukce.

Na psychiatrii skončil například i masový syrský vrah, který v USA postřílel 10 lidí s tím, že se záměrně koncentroval na bělochy.

Tolik tři případy z minulého týdne. Otázka je, koho asi volily oběti. Předpokládám, že právě toho, kdo podporuje dovoz muslimů do jejich země…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 18 Průměrně: 5]

10 thoughts on “Francie, Švýcarsko, USA: Útoky muslimů na Židy se množí (video)

  1. Ukončení pomoci Palestině by bylo silné gesto, říká Zahradil. ‚Riskujeme další konflikt,‘ míní Peksa. a zase české vši radí. kožich se musí pořádně vyprášit, už z výchovného hlediska, jinak nalezou zpátky ni krok… Arabové vědí co říkají. Palestinští uprchlíci v 70. letech rozpoutali povstání v Jordánsku a Hamás je navíc odnož Muslimského bratrstva, které ve stejné době zavraždilo egyptského prezidenta. islám je ten problém a u nás jsou problém dozorové orgány nad náboženskými skupinami, ministerstvo kultury a vnitra, Martin Baxa a Vít Rakušan. Rodová linie Muslimského bratrstva ukazuje, proč vyvstávají zásadní otázky o jejich kompatibilitě se západním demokratickým řádem. Koneckonců je to organizace, jejíž logo se skládá ze dvou zkřížených mečů a jejíž přísaha věrnosti činí z džihádu čtvrtý z deseti atributů. Jeho zakladatel Hasan al-Banna (1906-1949) proslavil výrok: „Alláh je náš cíl, prorok náš vůdce, Korán náš zákon, džihád naše cesta, smrt na cestě Alláha naše největší drahá naděje“ – což se stalo mottem Bratří. To nejsou slova, která se snadno opakují v době, kdy Západ těžce trpěl teroristickými útoky páchanými těmi, kdo se snaží prosadit svůj výklad islámských zákonů v ulicích Evropy. Hitler měl pro holokaust jednoznačné důvody, řekl v únoru ve vysílání egyptské televize Sada Al-Balad TV Jásir Abú Sido, představitel palestinské strany Fatah ovládající Palestinskou samosprávu. Židé podle něj plánovali Německo ovládnout a snižovali jeho ekonomické a morální hodnoty. Trvá ovšem na tom, že není žádným fanouškem Hitlera ani antisemitou. Džihád je jedním ze základních pilířů islámu a naši politici to moc dobře vědí, ale dělají, že to nevidí. náboženství v podání světových církví se již stala pro člověka a společnost nebezpečnými a brzdou duchovního růstu, protože poselství skutečných moudrých byla jejich následovníky vždy zmonopolizována, překroucena, zideologizována, zobchodována, využita a zneužita. islám je zločinecká pomatená vraždící ideologie. Ve Švédsku dávali nezletilce do péče zločineckým muslimským gangům. A nejde zdaleka jen o různé běžné sociální dávky, ale také o granty či dotace na fiktivní firmy či neziskovky, dávky za smyšlenou invaliditu či dokonce na síť údajných pečovatelských domovů pro děti. V podstatě se zdá, že v tomto případě zde ani nebyly umisťovány žádné děti, ale takzvaní „nezletilci bez doprovodu,“ což jsou zpravidla mladí dospělí muži (nejčastěji mezi 20 – 30 lety), kteří přijdou do země bez dokladů a prohlásí se za „nezletilé sirotky.“ o tom koudelka jistě ví. hranice kontrolují vždy na podzim, až už celá muslimská kamarila dorazila. čest práci 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  2. kozomrd blil obvyklé muslimské žvásty, něco jako fiala….Mohamed se narodil +,-, v roce 571, ale už od 7. století začali vést dobyvačné náboženské války. Islám, křesťanství, komunizmus, kapitalizmus, socializmus, fašismus, atd. různé názvy pro jeden nástroj k ovládání mas. Ideologie, která vám pomůže k získání moci, peněz, území a všeho co se vám zamane. Je to příběh starý jako lidstvo samo. Lidé na vrcholu této ideologie mají ráj na zemi, ostatní jsou užiteční idioti. Islám má ještě jeden bonus navíc. Přitahuje sadisty, kterým se líbí vraždit a mučit lidi a jako zástěrku mají islám. Palestinci byli za 2.SV spojenci nacistů, ale jejich antisemitismus přetrval do dnešní doby.
    Asi málokdo, ze zastánců palestinských teroristů, zde ví, že Hitler byl palestinským muftím poctěn titulem „čestný muslim“ a muftího obdařil titulem „čestný Árijec“. Později nazval Hitler al-Husseíniho dokonce “fuhrerem arabského světa“. Při setkáních s dalšími nacistickými pohlaváry byla rovněž konstatována naprostá shoda v cílech a prostředcích arabského nacionalismu a německého nacizmu, namířeného proti Židům … a to v době, kdy stát Izrael ještě neexistoval. Takže svádět současnou situaci kvůli vzniku Izraele (1948) a ohánět se nějakým přílivem židovských uprchlíku je zcela mimo.

    Egypt moc dobře ví proč je tam nechce … když se Palestinci nakvartýrovali do Jordánska tak se tam pokusili rozpoutat občanskou válku. No a co se dělo v Libanonu bylo ještě mnohem horší. Bejrůt, kdysi tzv. “Paříž východu” byl téměř zničen v občanské válce a nyní jim tam akorát řádí islamisté z Hizballáhu. představte si, že si chcete zaregistrovat církev. myslíte si, že by vám dali registraci kdyby jste kryli pedofilii církví? u nás je to možné. myslíte si, že by vám dali registraci, kdyby jste kafirům vyhlásili válku jako islám? u nás je to možné. islám nezná a neuznává odluku církve a státu. s demokracií je neslučitelný. Je to invazní, parazitická, zlodějská, nenávistná a lživá ideologie, schovávající se za náboženství, která v 21. století nemá místo. Papež František: Práva migrantů by měla mít přednost před bezpečností států. přitom slimáci jim decimují a vraždí ovečky a vypalují kostely. to není žádnej malej magor, ale nebezpečnej grázl. https://youtu.be/AvFl6UBZLv4 Pojar: Násilí se z Izraele může rozrůst i do Evropy. Měli bychom se připravit, je tu pro to podhoubí. ale to je hezké, že nám český rozhlas dává super info, toto víme již od mnichovské olympiády a také jsme se dovtípili od 11.září 2001. ale dík.

    1. Druhá generace přistěhovalců vrahy? K radikalizaci často vede rozdělená identita.nikoliv. identita je tak jako tak špatná. od narození jim politruci vymývají mozky, ale náboženská, ideologie všude po svět zdegenerovala a je vúpadku, tak jako úpadkové ekonomiky.. globalizovaný svět vše ještě umocňuje. nekončící územní požadavky a nároky vrací historické paralely…
      Gaza bude denacifikována. Palestinci byli za 2.SV spojenci nacistů, ale jejich antisemitismus přetrval do dnešní doby.
      Asi málokdo, ze zastánců palestinských teroristů, zde ví, že Hitler byl palestinským muftím poctěn titulem „čestný muslim“ a muftího obdařil titulem „čestný Árijec“. Později nazval Hitler al-Husseíniho dokonce “fuhrerem arabského světa“. Při setkáních s dalšími nacistickými pohlaváry byla rovněž konstatována naprostá shoda v cílech a prostředcích arabského nacionalismu a německého nacizmu, namířeného proti Židům … a to v době, kdy stát Izrael ještě neexistoval. Takže svádět současnou situaci kvůli vzniku Izraele (1948) a ohánět se nějakým přílivem židovských uprchlíku je zcela mimo. A Egypt moc dobře ví proč je tam nechce … když se Palestinci nakvartýrovali do Jordánska tak se tam pokusili rozpoutat občanskou válku. No a co se dělo v Libanonu bylo ještě mnohem horší. Bejrůt, kdysi tzv. “Paříž východu” byl téměř zničen v občanské válce a nyní jim tam akorát řádí islamisté z Hizballáhu. Jahjá Ibrahím Hasan Sinvár je známý také jako řezník z Chán Júnisu. Svou kariéru založil na zabíjení Palestinců, kteří podle něj kolaborovali s Izraelem. Namísto čtyř doživotí se na svobodu dostal v roce 2011 při výměně tisícovky islamistů za uneseného izraelského vojáka Gilada Šalita. Sinvár, který byl v roce 1989 v Izraeli odsouzen na čtyři doživotí, v roce 2017 prohlašoval, že hodlá zastávat přístup mírumilovného odporu. Rétoriku ale brzy výrazně zostřil. Tři roky před propuštěním byl Sinvárův život za mřížemi ohrožen zhoubným nádorem na mozku. Izraelští doktoři mu náročnou operací zachránili život. „Řekla jsem mu, že stát Izrael vyhrál bitvu o jeho život, zachránil ho. A on na to: No a? To je vaše starost. Nejsem vám vděčný,“ vzpomínala v roce 2019 bývalá ředitelka věznice ha-Šaron Betty Lahatová. Wir schaffen das, zdegenerovaný národ….komu není rady….
      Asi málokdo, ze zastánců palestinských teroristů, zde ví, že Hitler byl palestinským muftím poctěn titulem „čestný muslim“ a muftího obdařil titulem „čestný Árijec“. Později nazval Hitler al-Husseíniho dokonce “fuhrerem arabského světa“. Při setkáních s dalšími nacistickými pohlaváry byla rovněž konstatována naprostá shoda v cílech a prostředcích arabského nacionalismu a německého nacizmu, namířeného proti Židům … a to v době, kdy stát Izrael ještě neexistoval. Takže svádět současnou situaci kvůli vzniku Izraele (1948) a ohánět se nějakým přílivem židovských uprchlíku je zcela mimo. A Egypt moc dobře ví proč je tam nechce … když se Palestinci nakvartýrovali do Jordánska tak se tam pokusili rozpoutat občanskou válku. No a co se dělo v Libanonu bylo ještě mnohem horší. Bejrůt, kdysi tzv. “Paříž východu” byl téměř zničen v občanské válce a nyní jim tam akorát řádí islamisté z Hizballáhu. představte si, že si chcete zaregistrovat církev. myslíte si, že by vám dali registraci kdyby jste kryli pedofilii církví? u nás je to možné. myslíte si, že by vám dali registraci, kdyby jste kafirům vyhlásili válku jako islám? u nás je to možné. islám nezná a neuznává odluku církve a státu. s demokracií je neslučitelný. Je to invazní, parazitická, zlodějská, nenávistná a lživá ideologie, schovávající se za náboženství, která v 21. století nemá místo. Papež František: Práva migrantů by měla mít přednost před bezpečností států. přitom slimáci jim decimují a vraždí ovečky a vypalují kostely. to není žádnej malej magor, ale nebezpečnej grázl. https://youtu.be/AvFl6UBZLv4 Pojar: Násilí se z Izraele může rozrůst i do Evropy. Měli bychom se připravit, je tu pro to podhoubí. ale to je hezké, že nám český rozhlas dává super info, toto víme již od mnichovské olympiády a také jsme se dovtípili od 11.září 2001. ale dík.

  3. Vo Švajčiarsku, Nemecku, Libanone či Švédsku nikdy multikulturalizmus fungovať nebude. Môže fungovať iba za výnimočných okolností – v bývalých kolóniách s tvrdými, ale pre každého spravodlivými zákonmi, nekompromisnou políciou a zanedbateľnou kriminalitou . Teda napr. v Spojených arabských emirátoch, na Mauríciu, v Singapure, ale rozhodne nie povedzme v Kanade a už vôbec nie v JAR či USA. V dvoch posledne menovaných štátoch fungoval iba dovtedy, kým liberálni fašisti nedosiahli zrušenie rasových zákonov.

  4. Chcem upozorniť na Orbánovu schizofréniu: priam fanaticky chráni Židov a podporuje Izrael /viackrát si búchal hlavu o Múr nárekov/ , v tejto zvrátenej politike sa mu nikto v Európe nevyrovná, ale na druhej strane nekladie žiadne prekážky masovej migrácii aj z islamského sveta. Už mnohokrát navštívil Saudskú Arábiu a určite nie iba kvôli dovozu ropy, ale aj moslimov a pomoci maďarským moslimom… Nedá sa vylúčiť, že keď sa v Maďarsku nahromadí o niečo počet moslimákov než dnes, útoky ako tie spomenuté v článku budú narastať aj tam a symboly židovskej nadvlády nad Maďarskom /synagógy, múzeá, školy , cintoríny atď./ tiež budú ničené. Nezabúdajme,že Orbán má židovskú manželku, ona aj jeho 5 detí so židovskými menami vyznávajú tvrdý judaizmus, chodili do židovských škôl, podrobili sa židovským rituálom, dodržiavajú židovské zvyky, navštevujú synagógu aj Izrael. Určite ani Praha nebude, vzhľadom na Fialovu politiku, od prejavov multikulti ušetrená. Obávam sa ,že ani Slovensko.

  5. Tohle je pro nas spatna i dobra zprava najednou.
    Zidi jsou jako plevel, je potreba ho porad vytrhavat jinak zadusi urodu. Coze spravne.
    Problem je ze pro slimaky jsou neverici (nebo krestani) jeste pod zidama.

  6. Mozna je cas se soustredit na The Protocols a take the Kalergi Plan
    a mozna to nekdo pochopi kdo je za tim vsim zlem a valkama.
    Hodne ani nechce vedet nebo neveri ze neco takoveho existuje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/francie-svycarsko-usa-utoky-muslimu-na-zidy-se-mnozi-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings