WHO žádá o omezení konzumace masa, způsobí prý příští pandemii

WHO žádá o omezení konzumace masa, způsobí prý příští pandemii

Velmi rychle se nám blíží termín, kdy se WHO – či spíše ti, kdo za ní stojí –  stane jednou z nejmocnějších organizací na světě. Dojde k tomu již 1. prosince 2023, což je závěrečný termín pro podávání připomínek ke změnám Mezinárodních zdravotních předpisů.

Zdá se však, že většině zemí plně vyhovují a nemají z nastolení budoucí diktatury žádný problém.

WHO si mezitím připravuje záminky pro možné vyhlášení další pandemie, tentokrát by údajně měla přijít z masa. Tedy jde o další inovaci pohádky o „netopýrovi, kterého snědl Číňan.“

A je nakonec možné, že se v této nové agendě nějakým způsobem více zapojí i naše vláda. Ta nás totiž se před časem přidala do koalice 13 zemí, které se zavázaly k boji proti masu a likvidaci zemědělství ve jménu omezení dusíku.

Globalistická Světová zdravotnická organizace (WHO) nyní varuje, že „dodávka masa“ spustí „příští pandemii“ šířením smrtících patogenů ze zvířat na lidi.

Tento znepokojivý nový příběh přichází uprostřed již eskalující války proti zemědělství a farmaření kvůli tvrzením, že produkce masa a mléčných výrobků přispívá k takzvané „klimatické krizi“.

Nyní se WHO  zaměřuje na masný průmysl pomocí nejnovější osvědčené zastrašovací taktiky – údajného rizika další pandemie, která povede k okrádání svobody.

Tato nová strategie strachu se nyní v rámci One Health (Jedno zdraví) prosazuje jako nikdy předtím .

Jedno zdraví je globální program, který dává nikým nevoleným byrokratům v rámci WHO široké pravomoci.

Plán umožňuje WHO centralizovat rozhodnutí související s potravinami, zemědělstvím a chovem dobytka, znečištěním, pohybem obyvatelstva, zdravotní péčí a čímkoli jiným, co má vliv na zdraví, přičemž má přednost před právy občanů a zákony suverénních národů.

S ohledem na to nyní zpráva z Harvard Law School’s Brooks McCormick Jr. Animal Law & Policy Program a New York University’s Center for Environmental & Animal Protection  předpovídá, že příští pandemie pravděpodobně vyplyne z nabídky masa v USA.

Kromě toho varují, že obchod s kožešinami, domácí zoologické zahrady a domácí zvířata představují podobná rizika.

V zásadě jsou zkoumány všechny různé oblasti života a obchodu, které zahrnují kontakt se zvířaty a lidmi, bez ohledu na to, jak krátký nebo vzácný je výsledný hypotetický zoonotický přenosový řetězec.

Není překvapením, že se v této zprávě opakovaně odkazuje na dokumenty společnosti One Health.

Celkově agenda One Health v podstatě odsuzuje masný a mléčný průmysl a konzumaci potravin pocházejících ze zvířat.

Plán vyžaduje minimalizaci nebo odstranění určitých kontaktů mezi zvířaty a lidmi, sterilizaci oblastí, kde jsou zvířata držena nebo porážena, a/nebo zvýšení používání antibiotik a vakcín u zvířat obecně.

Vyzývá také k masivnímu zvýšení biologického dozoru a testování.

Agenda One Health účinně naznačuje, že kontakt se zvířaty a masnými výrobky je vysoce rizikový.

Naproti tomu předmětná zpráva se zaměřuje především na legislativní a regulační opatření ke kontrole zoonotických chorob.

Návrhy zahrnují možné zákazy určitých praktik na zvířatech, které „představují velké riziko, ale relativně malou hodnotu, ekonomickou nebo jinou“.

Varování ve zprávě zní, jako by byla připravena ospravedlnit přechod na syntetické, v laboratoři vypěstované „maso“ podporované Billem Gatesem a Světovým ekonomickým fórem (WEF).

Jistě ne náhodou se má již příští rok ve Španělsku otevírat největší továrna na umělé maso na světě. To naznačuje, že bude prosazováno i v celé EU.

V posledních letech propagátoři umělého masa tvrdí, že  buněčné laboratorní směsi jsou odpovědí na dnešní problémy životního prostředí, a to včetně hrozby přenosu zoonotických chorob, protože „maso“ vypěstované v laboratoři je údajně na nejvyšší úrovni a pěstuje se  v hygienických a sterilních podmínkách.

Hlavním prodejním argumentem pro vznikající laboratorní masný průmysl je to, že pomáhá bojovat proti „změně klimatu“ snížením emisí z tradičního zemědělství.

Nedávná studie však zjistila, že „maso“ vypěstované v laboratoři je ve skutečnosti 25krát horší pro životní prostředí než tradiční produkce dobytka.

Přesto příběh One Health říká, že přírodní prostředí představuje nesčetná rizika pro lidské zdraví, a proto je třeba jej kontrolovat.

Nejvíce problémů přitom působí především úsilí člověka ovládnout a nahradit přírodu.

Ačkoli příběh One Health říká, že pandemie jsou způsobeny zvířaty, není pochyb o tom, že další pandemie bude pocházet z laboratoře, stejně jako většina předchozích pandemií, včetně COVID-19.

V posledních měsících se objevilo stále více důkazů o tom, že vědci, kteří napsali „Proximální původ SARS-CoV-2,“ záměrně uvedli veřejnost v omyl.

Článek pod tímto názvem tvrdil, že SARS-CoV-2 vznikl přirozeným vývojem a rozšířil se na trhu v čínském Wu-chanu.

Tvrdili, že neexistuje žádný důkaz genetického inženýrství nebo laboratorního původu.

Soukromá komunikace však ukazuje, že měli podezření, že virus unikl z Wuhanského virologického institutu a byl geneticky modifikován, aby infikoval lidi.

Přibývá také důkazů, že toto zastírání provedl tehdejší ředitel Národního ústavu pro alergie a infekční nemoci Dr. Anthony Fauci, tehdejší ředitel National Institutes of Health, Francis Collins, MD, Ph.D., a tehdejší šéf Wellcome Trust, Sir Jeremy Farrar.

Jak je uvedeno v článku na Public Substack z 20. července:

„Dokumenty… ukazují Kristiana Andersena a jeho spoluautory, Andrewa Rambauta, Edwarda C. Holmese a Roberta F. Garryho, jak se spikli – čímž máme na mysli, že vytvořili tajné plány, jak se zapojit do klamavého a neetického chování a šířit dezinformace.

Jejich spiknutí zahrnovalo koordinaci s jejich „nadřízenými“ ve vládách USA a Spojeného království, aby oklamali novináře…

Mezitím se masný a mléčný průmysl dostává pod stále větší útoky zastánců zelené agendy.

Jak jste si mohli nedávno přečíst zde, tak Česká republika se připojila ke 12 dalším národům po celém světě v boji proti zemědělství pod záminkou nutnosti bojovat proti údajnému globálnímu oteplování.

Mezinárodní vlády se dohodly na podpisu paktu, jehož cílem je omezit produkci potravin uzavřením farem, aby se snížily emise metanu.

Třináct zemí, které podepsaly Global Methane Pledge, jsou:

  • Argentina
  • Austrálie
  • Brazílie
  • Burkina Faso
  • Chile
  • Česká republika
  • Ekvádor
  • Německo
  • Panama
  • Peru
  • Španělsko
  • Spojené státy
  • Uruguay

 

Cílem je drasticky snížit dodávky masa a mléčných výrobků po celém světě, aby se údajně „zachránila“ planeta před „změnou klimatu.“

Spojené státy, Austrálie, Brazílie a Argentina, země, které pakt podepsaly, patří k největším světovým producentům masa.

Jménem Spojených států pakt již přislíbil podepsat „zvláštní vyslanec pro klima“ demokratického prezidenta Joe Bidena John Kerry.

Kerry údajně trvá na tom, že zemědělci musí snížit produkci potravin, aby splnili „nulové“ cíle globalistické zelené agendy.

Plány na zákaz masa a mléčných výrobků již začaly v několika velkých amerických městech.

Mnoho měst z celého světa si stanovilo „cíl“ splnit cíle zelené agendy Světového ekonomického fóra (WEF) tím, že do roku 2030 zakáží prodej masa, mléčných výrobků a vjezd soukromých vozidel.

Města  se spojila a vytvořila koalici známou jako C40 Cities Climate Leadership Group (C40). Nicméně dnes jsou v této skupině již stovky měst z celého světa.

C40 si stanovila „ambiciózní cíl“ dosáhnout cílů WEF do roku 2030.

K dosažení „cíle“ se města C40 zavázala zajistit, že jejich obyvatelé budou dodržovat následující seznam povinných pravidel:

  • Spotřeba masa 0 kg
  • Spotřeba mléka 0 kg
  • 3 nové kusy oblečení na osobu a rok
  • 0 vlastněných  soukromých vozidel
  • 1 zpáteční let na krátkou vzdálenost (méně než 1500 km) každé 3 roky na osobu

Dystopické cíle měst C40 lze nalézt v jejich zprávě „Budoucnost městské spotřeby ve světě s teplotou 1,5 °C.“ Připomínám, že k této koalici se z měst z České republiky přidala Praha a Nové Město na Moravě.

Otázka je, zda se tamní zastupitelstva před komunálními volbami vůbec pochlubila v kampani svým voličům s tím, co na ně chystají.

Lze předpokládat, že již brzy začnou svoji agendu provádět v praxi. Nyní se do ní z evropských měst aktivně pustil Londýn, ale chystá se k tomu třeba i Berlín nebo Stockholm.

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 15 Průměrně: 4.7]

8 thoughts on “WHO žádá o omezení konzumace masa, způsobí prý příští pandemii

  1. Ešte si niekto myslí, že toto je ich plán a nie je za tým niečo iné, čo nepovedali?
    Je to príprava na niečo iné, niečo takých veľkých rozmerov, že to ľudský mozog neberie.
    Z tohoto dôvodu pravda a pravý účel nebude nikdy prezradený.

  2. Je vidět že nenávidí lidí jako celek je to parta dementnich starců kteří nevědí co roupama tak ničí všechno co funguje pokud nás nevyvraždí tak nás vrátí do středověku a díky této vládě která podepíše i normu na toaletní papír jim všechno vychází a zřejmě je většině národa jedno co se děje hlavně že mají plnou hubu toho že to dělají pro děti No ty jim poděkují až zažijí na vlastní kůži co na ně chystají!

  3. Je nevyšší čas, poslat tuhle gangsterskou organizaci zabíjející lidi do zadele i s jejími sponzory Bilem Gatesem a jeho manželkou Melindou. Oni sponzorují WHO z 80% a oni také tyjí z obrovských zisků Pfizeru a ostatních výrobců smrtelných biologických zbraní, které vydávají pomocí WHO, za vakcíny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/who-zada-o-omezeni-konzumace-masa-zpusobi-pry-pristi-pandemii/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings