Studie: Čím více vakcín pro kojence země vyžadují, tím větší je úmrtnost dětí mladších 5 let

Studie: Čím více vakcín pro kojence země vyžadují, tím větší je úmrtnost dětí mladších 5 let

Studie, která se nyní objevila, zcela zpochybnila tvrzení vakcinačních propagandistů o tom, že čím více vakcín v dětství, tím je společnost zdravější.

Již dlouho se objevovaly zprávy o vysokém výskytu autismu v zemích, kde je ve větší míře zavedeno očkování kojenců, zatímco na druhou stranu se zjistilo, že v neproočkovaných zemích se autismus téměř nevyskytuje.

Argumentem pro stále vyšší počet vakcín aplikovaných malým dětem mělo být snížení jejich úmrtnosti. Nicméně nová studie ukázala, že je to přesně naopak: Čím více vakcín je kojencům aplikováno, tím větší je v dané zemi úmrtnost nejmenších dětí…

Vysoce rozvinuté země, které vyžadují nejvíce dávek neonatální vakcíny, mají tendenci mít nejhorší úmrtnost u dětí mladších 5 let, podle recenzované studie zveřejněné 20. července v Cureus.

Výzkumníci Neil Miller, ředitel Institutu lékařského a vědeckého výzkumu v Novém Mexiku, a Gary Goldman, který má doktorát z informatiky, provedli několik analýz založených na datech z let 2019 a 2021, aby prozkoumali potenciální vztahy mezi počtem očkování v raném dětství vyžadovaných rozvinutými zeměmi a jejich úmrtností novorozeneckou, kojeneckou a u dětí mladších 5let.

Podle globálních zdravotnických expertů se jen málo opatření v oblasti veřejného zdraví může srovnávat s dopadem vakcín, kterým se připisuje snížení nemocnosti, postižení a úmrtí na řadu infekčních onemocnění.

Studie však zjistila, že rozvinuté země vyžadující více novorozeneckých očkování tím v důsledku naopak zvyšují dětskou úmrtnost, což zpochybňuje myšlenku, že více aplikovaných vakcín vždy vede k menšímu počtu úmrtí.

„Náš článek zkoumal potenciální souvislosti mezi počtem dávek vakcín v raném dětství, které vyžadují rozvinuté země, a jejich mírou úmrtnosti v raném dětství,“ řekl Miller v e-mailu The Epoch Times.

„Některé národy například podávají vakcíny proti hepatitidě B a tuberkulóze (BCG) svým dětem krátce po narození. Zjistili jsme, že národy, které vyžadují obě vakcíny, měly výrazně vyšší kojeneckou úmrtnost ve srovnání s národy, které nevyžadují ani jednu vakcínu.“

Výzkum Millera a Goldmana začal v roce 2011, kdy publikovali článek využívající údaje z roku 2009, který ukázal méně příznivou míru kojenecké úmrtnosti mezi vysoce rozvinutými zeměmi, které vyžadují nejvíce kojeneckých očkování.

Nedávná studie zopakovala původní studii s využitím údajů z let 2019 a 2021 z 50 zemí, kde se dávky dětských vakcín pohybují od 12 do 26. Výsledky ukázaly, že kojenecká úmrtnost se zvýšila o 0,167 úmrtí na 1 000 živě narozených dětí za každou další dávku vakcíny přidanou do očkovacího schématu, což podporuje zjištění dřívější studie.

Dvacet devět zemí  mělo v roce 2009 menší kojeneckou úmrtnost než Spojené státy, ale do roku 2019 se Spojené státy dostaly na 44. místo v hodnocení kojenecké úmrtnosti a v roce 2021 se umístily až na 50. místě – navzdory tomu, že vyžadují nejvyšší počet kojeneckých vakcín ze všech zemí.

Očkování proti hepatitidě B a tuberkulóze může zvýšit úmrtnost

Ve své nejnovější studii Miller a Goldman rozšířili svůj výzkum tak, aby posoudil dopad vakcín proti hepatitidě a tuberkulóze na úmrtnost novorozenců (děti mladší 28 dnů), kojenců do 1 roku a dětí mladších 5 let.

Údaje o úmrtnosti a očkovací plány byly sestaveny z UNICEF, Světové zdravotnické organizace, Evropského střediska pro prevenci a kontrolu nemocí a národních vlád.

Národy pak byly seskupeny na základě toho, zda vyžadují nulu, jednu nebo dvě dávky vakcíny podané novorozencům, aby se zjistila jejich statistická významnost pro míru úmrtnosti tří věkových skupin.

Asociace demonstrovaná analýzou ukázala, že neonatální vakcíny proti hepatitidě B a tuberkulóze nemusí přispět k celkovému snížení úmrtnosti v zemích, kde jsou kojenci vystaveni nízkému riziku úmrtnosti na nemoci, na které jsou vakcíny zaměřeny.

V těchto zemích mohou kojenci skutečně pociťovat větší rizika z očkování.

Snížení dávek vakcín pro kojence snížilo úmrtnost

Pomocí údajů z roku 2021 vědci zjistili statisticky významný rozdíl 1,28 úmrtí na 1000 živě narozených dětí mezi průměrnou kojeneckou úmrtností mezi národy, které své novorozence vůbec neočkovaly, a těmi, které vyžadovaly dvě dávky vakcíny.

Při každém snížení šesti dávek vakcíny podaných během kojeneckého věku se kojenecká úmrtnost snížila přibližně o jedno úmrtí na 1 živě narozených dětí.

Navíc vakcíny podané během prvního roku života měly větší vliv na úmrtnost dětí mladších 5 let ve srovnání s vakcínami podávanými ve druhém až pátém roce života, což naznačuje, že mladší kojenci, kteří obecně váží méně a dostávají více vakcín v kratším období, mají významně vyšší pravděpodobnost výskytu nežádoucí reakce vedoucí k hospitalizaci nebo úmrtí.

„Vakcíny proti hepatitidě B a tuberkulóze podané krátce po narození, kdy je imunitní systém nezralý a novorozenec má nízkou hmotnost, mohou zvýšit zranitelnost vůči závažným nežádoucím reakcím a úmrtím, které nakonec přispívají k vyšší úmrtnosti novorozenců, kojenců a dětí mladších pěti let,“ řekl Miller.

Sekvence a kombinace očkování mohou ovlivnit úmrtnost

Ve většině zemí dochází k více než polovině úmrtí kojenců během novorozeneckého období, přičemž asi 75 procent novorozeneckých úmrtí se vyskytuje během prvního týdne života, kdy jsou podávány neonatální vakcíny, podle Millera.

Oškování, ke kterým dochází během tohoto období, mají velký dopad na novorozence, kojence a děti mladší 5 let.

Studie uvádí, že novorozenecká úmrtnost v USA zahrnuje 61 procent kojenecké úmrtnosti a 52 procent míry úmrtnosti u dětí mladších 5 let…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 14 Průměrně: 5]

8 thoughts on “Studie: Čím více vakcín pro kojence země vyžadují, tím větší je úmrtnost dětí mladších 5 let

  1. za akekolvek vakciny musia MUDrcov vesat, vratane idiotov sudcov, prihliadajucej skorumpovanej policie, a prehnitej tajnej/rozviedky (vratane korporatnej mafie)

  2. Toto je nejtezsi zlocin pachany na bezbrannych detech! V soucasne dobe v Polsku umira velky pocet deti po aplikaci biozbrane proti Covid19. Tyto nahla umrti na srdecni problemy, emolie, mozkove mrtvice pojmenovali detskym holokaustem! A jak velka je nadumrtnost u nas o tom se radsi mlci. Sanitky jedna za druhou obzvlast v rannich hodinach, kdy tem nekolikrat zachranenym, po spanku tuhne krev v zilach nedostatecnym pitnym rezimem. I na tento smrtici ucinek vakcin nezapominejte. A v soucasne dobe si myslim ze vsech vakcin, ktere bez ostychu perou nejen do deti ale i vam, vazeni a mili, vam, kteri se nechate manipulovat strachem, bu bu bu. A strach jak je znamo je nejvetsi zabijak lidstva!! Lidickove nedopustte aby vami ONI manipulovali. Mate svobodnou volbu ve vsem tak se tohoto pravidla drzte.

    1. Nejsou očkované pokud mají normální rodiče ,dá se vybavit papír o oslabené imunitě a tím se vyhnout očkování a perzekucím, pokutám ze strany státu. Dá se udělit taky výjimka z náboženských důvodů .
      Mají to na nás psychologicky dobře připravený . Ti co to na nás ušili a vědí o co jde mají dokonce zakázáno se očkovat ale ovce oblbují kolektivní odpovědností vůči komunitě a kolektivu a tímto psychologickým tahem prosadili všechny očkování .Kvůli tobě jsou všichni nemocní. Dej se zmrzačit a zabít jinak si bezohledná svině .Chápete tu mazanost ,to svinstvo kterému se musíme kolektivně postavit ! Svobodnou vůli jednotlivce zlikviduje kolektiv který na něj bude řvát něco o ohleduplnosti. S tím bodovali u covidu i u roušek, odstupů,lockdownů /uzamčení vězně/ Tuhle psychologickou taktiku použijí přes media u každé další pandemie kterou vyhlásí ,vyrobí. Ofce na to slyší /spolu to zvládnem – naskákat do propasti/.
      Cituji : „Chránit tato práva je prvotní úlohou státu. Jestliže jsou tedy ohrožena například epidemií smrtícího viru a jedinou známou cestou, jak zabránit jeho šíření, je očkování, může je vláda uložit jako povinné. Diskutovat lze pouze o tom, při jaké míře nebezpečí tak má konat a kdy tak může učinit preventivně.“
      Tady je celý přispěvek od pana pedagoga a psychologa jistě dostatečně „motivovaného“
      .https://plus.rozhlas.cz/daniel-kroupa-ockovani-a-obranci-svobody-8614327

  3. Bílá mafie potřebuje do budoucna klienty ,odbyt pro svoje jedy zvané léky ,proto očkují kojence, děti a proto tolik očkování v dětství aby následky očkování svalili na genetiku a údajně vrozené nemoci . Dítě ještě nemá vyvinutý imunitní systém . Jsou mazaní a mají to promyšleno . Ani očkování tetanus v dospělosti ,na tohle a veškeré očkovací svinstvo pro sebe a děti zapomeňte když nechcete doživotní chronické problémy ,dost co nás tráví vodou,vzduchem a otravinami.

  4. A prave proto ze dite nema vyvinuty imunitni system, tak ten nevyvinuty imunitni system je treba co nejrychleji potlacit, a v neposledni rade oslabit. Vyrobit si dozivotni pacienty. System, tento shnily system nepotrebuje chytre lidi, kteri vycnivaji z rady poslusnych ofci!! Ne ne ne. Tak to urcite nechceme. ONI se boji chytrych lidi. Proto je vsude cenzura, vsude plno lzi, manipulativnich technik na lidi. Cim ofce blbsi a hloupejsi tim lepe pro NE! Proto lidicky nenechte se JIMI ovladat a manipulovat strachem. A jinak co mam info, tak jako gynekolog svoji manzelce, pritelkyni nedoporucuje hormonalni antikoncepci, tak vesmes vsichni ve zdravotnictvi nejsou ockovani biozbranemi. A verte ze by svoje deti nedali zabodat!! A myslim si ze personal nemocnic si dava placebo, vitaminy nebo fyziologicky roztok. Opravdu jsem presvedcena ze do sebe a svych deti neperou tyto jedy. Je to neprimo potvrzene pani ze zdravotnictvi. Bez obalu me povedela ze spitaly jsou plne zabodanych!! Vazne si myslite ze se nechali zdavotnici zabodat? Ja si to tedy nemyslim. Dali si slehu ale vitaminovou ne ostrou! A covid pas se da take zfalsovat jako statni znak na dokladech a vsude kde se clovek podiva!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/studie-cim-vice-vakcin-pro-kojence-zeme-vyzaduji-tim-vetsi-je-umrtnost-deti-mladsich-5-let/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings