Taktika globalistů a WEF: Nebudete nic vlastnit a budete hladovět

Taktika globalistů a WEF: Nebudete nic vlastnit a budete hladovět

Nedá mi nevrátit se k nedávnému skandálnímu hlasování v EU, při němž byl schválen šílený zákon, na jehož základě již dochází k vyvlastňování například v Holandsku.

Tento zákon by však nyní měly implementovat VŠECHNY země EU.

Vyvlastněné zemědělské podniky záhy zanikají a na jejich místech se staví migrační centra nebo se nechávají ladem. V budoucnu budou pravděpodobně tato místa po vyvlastněných holandských  farmách zahrnuta do rámce plánovaného 30milionového megaměsta.

Ovšem v tomto případě jde o politiku EU, přičemž Nizozemsko bylo pouze jakýsi předvoj, protože jde v rámci EU o hlavní zemědělskou zemi.

V celosvětovém měřítku jde o druhého největšího vývozce zemědělských produktů.

Právě v Holandsku se nyní vše otestovalo a brzy budou totéž zažívat i zemědělci – zejména pak živočišná výroba – i ve zbytku zemí pod kuratelou EU.

Tato politika, která je součástí tzv. „zeleného údělu,“ má za cíl zlikvidovat potravinovou soběstačnost Evropy. Nezasažena nezůstane ani jedna jediná evropská země.

EU je samozřejmě také jakýmsi testovacím polem WEF. Na menší ploše se zde testuje jak budou na tuto politiku reagovat jednotlivé země, Jde o obdobný test jakým nedávno prošla Srí Lanka. Jak přechod na „plně udržitelnou“ zemědělskou politiku dopadl snad netřeba připomínat.

Zatímco lid je odváděn k zástupným problémům jako je válka na Ukrajině, která k ničemu jinému než odvádění pozornosti neslouží, za zády občanů jsou do politiky implementovány kroky, které mají postupně vést k hladomoru.

K tomu můžeme připočítat i aktuální souhlas EU s prodejem GMO plodin na území Evropy – a to bez jakéhokoli označení. To vše je součástí snah o likvidaci potravinové bezpečnosti a soběstačnosti Evropy.

Tato likvidace evropského zemědělství v režii EU (pod vlivem WEF) jde ruku v ruce s deindustrializací.

Hlavním cílem Velkého resetu WEF je především restrukturalizace celého světa na diktaturu shora dolů ovládanou globální oligarchií.

„Omezení COVID-19 a opatření v boji proti změně klimatu jsou pilíři iniciativy Great Reset Initiative, jejímž cílem je přetvořit globální kapitalismus, což nakonec povede k tyranské kontrole nad společnostmi,“ říká klimatický novinář a politický úředník poradce Marc Morano.

Pokud nás COVID-19 něčemu naučil, pak je to to, že drtivá většina vlád nepracuje pro lidi, ale pro své loutkovodiče.

Tyto vlády se totiž řídí scénářem Velkého resetu WEF, který je spojen se změnou klimatu a politikou zeleného údělu aktuálně prosazovanou ve Spojených státech, Evropě a některých dalších zemích. Součástí této politiky je i politika nulového uhlíku a dusíku.

Tyto oligarchické plány na podkopání potravinové bezpečnosti a zničení vlastnických práv již dobře fungují v mnoha zemích po celém světě.

Není to jen případ zmíněného Nizozemska a Srí Lanky. Brzy to bude záležitost všech zemí, které se zavázaly k praktikování politiky zeleného údělu.

Cílem této politiky, kterou nyní tak razantně prosazuje EU, je podkopání zemědělského sektoru, jeho postupná likvidace.

Je také velmi pravděpodobné, že některé vyvlastněné farmy připadnou firmám jako Bayer-Monsanto pro pěstování GMO nové generace. Proč je asi nyní chce EK povolit?

Připomínám také, že Bill Gates je aktuálně největším vlastníkem zemědělské půdy v USA. Co když se k témuž chystá v EU?

Politika snižování obsahu dusíku a trend směrem k chemickým hnojivům (ovšem ve velmi regulované míře) ve většině zemí po celém světě povedou k nedostatku potravin, jaký byl nedávno zaznamenán na Srí Lance.

Alarmisté globálního oteplování tvrdí, že oxid dusný je skleníkový plyn a že musíme zastavit produkci masa, abychom ho snížili. To je jen další podvod.

Je to propaganda WEF o přelidnění a zhoršování životního prostředí, která žene vlády k provádění takové  šílené politiky.

Jak to ovlivní globální zásobování potravinami? Samozřejmě k horšímu. 

Neustále nám říkají, že na této planetě je příliš mnoho lidí.

WEF se rozhodl zavést agendu k dramatickému vylidnění světa. Už v roce 1972 to byl program Římského klubu, oligarchického think tanku, jehož členové se zabývali globálními zdroji a přelidněním.

Renomovaná primatoložka Jane Goodallová na WEF 2020 řekla:

„Všechny tyto environmentální věci, o kterých mluvíme, by nebyly problémem, kdyby byla světová populace taková, jaká byla před 500 lety.“

V roce 1600 se světová populace odhadovala na 500 až 580 milionů. To znamená, že na světě žilo o 94 procent méně lidí!

Dostali jsme se tedy do doby, kdy dochází k plnění programu Římského klubu na razantní snížení světové populace?

Kdo kontroluje zásobování potravinami, ovládá lidi. Ale když ovládáte peněžní zásobu, ovládáte celý svět.

Kontrola nabídky peněz má samozřejmě také přímý dopad na nabídku potravin.

Je samozřejmé, že od roku 2008 světově dominantní americká centrální banka „tiskne peníze“ jako nikdy předtím. 

V současné době je částka již 2,3krát větší (ve stejných dolarových částkách), než jaká byla „vytištěna“ během druhé světové války a po ní. A nic nenasvědčuje zastavení.

Vzhledem k tomu, že americký dolar je globální rezervní měnou, dojde buď k hyperinflaci nebo totálnímu globálnímu ekonomickému kolapsu. Nebo k obojímu. Každopádně je to jedno; globální hladomor se zrychlí. Je to nevyhnutelné.

A hyperinflace bude vítanou záminkou ke zrušení hotovosti a zavedení globální CBDC. To je zřejmě celý plán. Ve světě s CBDC, ID a sociálními kredity povládne diktatura obdobná jakémusi neofeudalismu.

Přesně k tomu se směřuje.

Musíme prokouknout taktiku globálních zločinců a odolat jakýmkoli pokusům vnutit nám jejich cíle.

Musíme také zastavit woke agendu depopulace a skoncovat s neofašistickou agendou WEF, než bude příliš pozdě.

Jinak nebudete mít nic a budete hladovět, zatímco globalisté budou šťastni!

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 29 Průměrně: 4.8]

12 thoughts on “Taktika globalistů a WEF: Nebudete nic vlastnit a budete hladovět

  1. bohužel v posledních letech už není ani jedno rozhodnutí Evropského parlamentu ve prospěch lidí. Vidíme to dnes a denně, také se přesvědčujeme, ze čeští europoslanci se rádi k těm likvidační usnesení přidávají a hlasují pro ně až na pana Davida. To nejsou poslanci, ale vazalové EU, která si je koupila za velké peníze. Volby se blíží, tak bychom měli vážit koho si zvolíme. Na základě zkušeností žádný pirát, žádné ANO’ žádné KDU ani TOP 09, žádné ODS. Noví vlastenečtí poslanci musí mít přednost.

  2. Co se tyka voleb, Aspen institut si vychovava a pripravuje svoje kadry ruku v ruce s Madarskou zidozednarskou kurvou Sorosem. Pravdepodobne uz jeho synem Alexem. Nevim jestli to hovado original jeste zije, klidne to muze byt gumak nebo avatar. Pamatujte si ze vy kdyz jdete k volbam, hazite ty papirky do urny. Vas hlas se umlci v te urne. Je neplatny!! Je to fraska pro lidi nic vice nic mene, to si zapatujte. Dalsi vec je ta a oni to moc dobre vedi ze vy jste podle lodniho prava slamak ztraceny na mori jste pro ne mrtvi lide!!! Proto ta urna! Proto je treba se prohlasit za ziveho cloveka z masa, krve a kosti. Jde to ja uz jsem se prohlasila a mam to potvrzene. Jinak demokracie je vlada lidu a ne vlada techto vlastizradcu, zlodeju, a poskoku za drahny peniz. My nepotrebujeme vladu techto neomalenych zmrdu, my si muzeme vladnout sami, k cemu nam jsou tito darmozrouti? Aby nas buzerovali, abychom jim byli poslusni jako ti zaprodanci politici?? Lidi vzpamatujte se konecne. Je doba internetu drive nebyl internet, ted mate spoutu moznosti si overovat informace. Vse je vam servirovano na zlatem podnosu. O vsech planech tech zmrdu si muzete precist a ze to mysli vazne to si piste!! Vzdyt uz se tim ani netaji!!! Vse reknou dopredu a my vsichni jen drzime huby a krok!!! Vse jim dovolujeme nikdo nevznasi odpor a oni moc dobre vedi a toho se moc boji jakmile se probudi urcite procento lidi ze jim jejich zhovadile plany nemoho vyjit a nevyjdou! Vzdyt o ovladnuti sveta a zbytku populace se marne snazi cela staleti!! A aby se jim ten zrudny cin podarilo zrealizovat my jim musime svym mlcenim a jakby souhlasem dat zelenou k realizaci!!! Tim nasim mlcenim vlastne souhlasime s jejich planem zotroceni, genocidy, holokaustu, digitalniho koncentraku bez mrizi,depopulacnim programem, trvalym dohledem bez soukromi a muzu pokracovat do nekonecna!!! Vy vsichni jim davate tento souhlas ke vsem jejich zvrhlym praktikam svym MLCENIM!!! Asi se vam to libi, vypada to tak! Me se ale jejich politika vubec nelibi a nesouhlas o odpor vyjadruji vsude kde je to mozne. Jste vy a nad vami je pouze stvoritel nikdo jiny!!! Krasny den a my nespici to dokazeme i za ty spici!!!

    1. Podobné myšlenky píšu stále dookola a zdá se že dokud půjde net a budou hypermarkety, lidi se nevzbudí. Připomíná mi to časy když jsem marně vypisovala ještě na FB z kterého jsem už pryč „lidi ty tečky jsou svinstvo ,neberte to „. Takže se musí spojit aspoň Ti co ví o co jde . Teď jsem viděla dobrý nápad .Je hezké počasí na uplný začátek se dá realizovat setkání v parku /má ho každé město/.Deky sebou . Tady nic nevyřešíme. Jinak já jsem z Plzeňského kraje . Je to jedna z možností jak to jde.
      http://www.czechaslavakia.cz/

  3. Přes volby se tyhle věci a procesy nezastaví právě naopak .Celou vládu / nejen naši/ mají ošéfovanou a řízenou je jedno kdo tam je a kdo maže lidem před volbami med kolem huby . Jediné je vzít kontrolu nad svým životem zpět do svých rukou ale ne zbraněmi ani násilím ale ignorováním jejich cesty a vydláždění své tím že se spojí lidé se stejným smýšlením a začnou si v regionech pomáhat a spojovat se,. Samozřejmně toho je schopných jen velmi málo lidí ale i to by stačilo na začátek. Ostatní budou čekat než na ně dojde řada na potravinové lístky na mleté brouky. Já ignoruji všechno smart ,všechno kde je napsáno udržitelné ,udržitelný rozvoj a ty jejich opakované zaklínadla kterými nás ničí.

  4. Lid si musi vzit svoji zem zpet. To je zaklad uspechu. Zadni vladci zadna vlada zadny parlament. Vlada je v rukou lidu nikoho jineho. A pekne odspodu a s moznosti okamziteho odvolani neprizpusobiveho novemu systemu ktery si zvoli lid. Vezmeme si zpet svoji republiku s vladou lidu!!! Ano volby jsou k nicemu, je to o pohledu lidi na situaci a jejich kontrole. O vasem smysleni a preferovani kandidatu na listine. Oni si vas monitoruji. A ze nezvitezil vas favorit? Spatne jste volili. Volby nevedou k nicemu dobremu, jsou manipulovany ve prospech globalistu. A kdyby volby meli neco zmenit davno by je zakazali. Je to uboha fraska pro spici narod. Postavte se kazdy sam za sebe a davejte najevo jasne a zretelne odpor usude kde to jenom jde. Pravo na odpor je to jedine co nam zustalo a to pravo nam nikdo nesmi vzit.

    1. Ano presne tak, je bezpodminecne nutne zacit mezi sebou komunikovat! Uz znam spoustu lidicek stejneho smysleni jako my nekteri tady. Davam podepisovat deklaraci lidu ceskoslovenska. Deklarace oslovila dost lidi, predevsim ty neoteckovane. S temi nekolikrat zachranenymi se komunikovat neda, bohuzel. Jdou na dalsi tecku i pres velke zdravotni problemy. A chystaji i deti svoje vlastni deti!!! Co je to za rodice?? Jsou to vrazi vlastnich deti! Kdyz slysim aby se tesili na vcelicku, chce se me jim vrazit pres drzku!!! Detem namlouvaji jak jsou vcelicky prospesne pro jejich zdravi!! A takovych uvedomelych rodicu je spousty. A navic i deti rodicu se nechavaji zabodat aby rodice neonemocneli, kdyz jsou jiz starsi!! A proc to delaji?? A bych ochranil maninku a tatinka! Rodice i dospele deti nekolikrat zachraneni s mnoha zdravotnimi komplikacemi! A navic s tak odporne pachnouci stolici, ze prasecak a kravin jsou fialky!! Jinak jeste zabodani jsou abnormalne bile barvy. Neprokrvuje se jim pokozka jsou az mrtvolne sedi a moc pachnouci silazi zevnitr. A jeste jeden poznatek, pri sebensim dotyku se jim okamzite tvori modriny.

  5. Zdravím. Tlak globalistů je jasný. Cíl také. Každý z nás máme onu volbu vymanit se – stát se svobodnou bytostí . Cesta ke svobodě začíná pozorností sobě samému. Co je – nebo kdo je – ono – já? O co více lidí spočine trvale v sobě samém a posléze v poznání všeho ( pravdy) – tím více se budou rozpouštět tlaky světa. Globalisté jsou nástroj tlaku.
    Pozdravuji Jana

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/taktika-globalistu-a-wef-nebudete-nic-vlastnit-a-budete-hladovet/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings