Speciální summit WEF k urychlení Agendy 2030 proběhne v září, povede ho král Karel III.

Speciální summit WEF k urychlení Agendy 2030 proběhne v září, povede ho král Karel III.

Princ Charles – brzy již britský král Karel III. – jen pár měsíců po nástupu do funkce povede spolu s Klausem Schwabem narychlo svolaný summit Světového ekonomického fóra, jehož cílem je urychlení Agendy 2030, která je osnovou Velkého resetu.

Připomínám, že Karel III. je velkým propagátorem jak Velkého resetu (což je jen jiný název pro NWO), tak klimatické agendy, depopulace a výměny obyvatel Evropy. Podobná iniciativa tedy není nijak neočekávaná.

Světové ekonomické fórum a Organizace spojených národů jsou tak znepokojeny, že cíle Agendy 2030 Udržitelného rozvoje a Velkého resetu  jsou v nebezpečí, že nebudou naplněny ve stanoveném termínu, že svolaly summit v září, aby diskutovaly o tom, jak mohou nastartovat svou stagnující totalitní agendu.

WEF, založené v roce 1971 německým ekonomem a inženýrem Klausem Schwabem pod vedením Dr. Henryho Kissingera, roky tvrdilo, že do roku 2030 lidé na celém světě „nebudou nic vlastnit“, že „nebudou mít žádné soukromí“, ale nějak se naučí mít rádi svůj vyvíjející se stav digitálního otroctví.

Budete žít v malém bytě v takzvaném chytrém a 15minutovém městě, kde téměř nikdo nepracuje, sedět a hrát videohry a vybírat od vlády univerzální  základní příjem v programovatelné digitální měně.

Chytré domy umístěné uvnitř chytrých 15minutových měst budou poháněny umělou inteligencí, vševědoucí silou s bdělým dohledem nad aktivitami, pohybem a dokonce i myšlenkami každého.

Lidé budou ochotně jíst brouky a umělé laboratorně pěstované maso jako zdroj bílkovin v univerzální snaze pomoci Zemi „léčit“ se prostřednictvím uhlíkové neutrality.

Co na tom, že ve světě bez uhlíku se žádný rostlinný život nedokáže vyvinout a hladomor si vyžádá životy milionů lidí. Ale i to je ve skutečnosti jeden z cílů.

Bude existovat „život zachraňující vakcína“ doslova na každou formu nemoci, a bude jich spousta, protože lidé se podvolí požadavkům, aby nahradili svůj přirozený lidský imunitní systém člověkem vytvořeným systémem poháněným syntetickou mRNA, která převezme kontrolu nad tělem a zcela změní jeho DNA.

Už nebudete člověk. Budou z vás bioroboti, což znamená, že přejdete do vyšší formy života, která je částečně člověkem a částečně strojem. Lidé budou konečně schopni „řídit svou vlastní evoluci“ prostřednictvím pokroku v technologii, říká Schwabův hlavní poradce, izraelský historik profesor Yuval Noah Harari.

V důsledku pseudopandemie Covid v roce 2020 Schwab a WEF vydali novou knihu a agendu, kterou označili jako „Velký reset“, kde viděli tuto masivní krizi jako příležitost k radikální transformaci světa z fyzického a hmatatelného na virtuální a digitální.

Všechno v tomto novém světě je propojeno, každý spotřebič, každé vozidlo, každá dálnice a sloup veřejného osvětlení, každý dům, každé tělo. Proto se volá nejen po internetu věcí, ale i po internetu těl.

Jak uvedl Harari, sledování, které lidé plně přijali jako součást nového normálu během pandemie, brzy udělá další velký skok. Předpověděl, že pokud jde o sledování, „teď se to dostane pod kůži“.

Harari řekl: „Když se lidé ohlédnou zpět, věc, kterou si budou pamatovat z krize Covid, je, že to byl okamžik, kdy se všechno stalo digitálním, když se všechno začalo sledovat.“ Viz video níže:

Ale je to víc než jen OSN a WEF, kdo stojí za Velkým resetem lidstva a tlakem na změnu způsobu, jakým žijeme.  Jedním z největších propagátorů této dystopické vize je jeho královská výsost král Karel, jehož korunovace se uskuteční 6. května. Poslechněte si, jak výmluvně hovoří o svém grandiózním kolektivistickém plánu pro lidstvo v krátkém videu níže.

Když Charles mluví o Velkém resetu a cílech OSN, zní to spíše jako nová náboženská sekta než cokoli jiného. Vybízí nás, abychom následovali jeho vedení do tohoto nového náboženství.

Král Charles má svou vlastní stránku na webových stránkách WEF, ve které nastiňuje „10 akcí, které musíme podniknout, abychom podpořili zelené oživení.“

Těchto 10 akcí je skutečně děsivých, pokud by někdy měly být plně provedeny, protože by v podstatě neumožňovaly žádnou svobodu v diktatuře shora dolů, která za nás rozhoduje o tom, jak mají být všechny zdroje přiděleny a použity.

Vezměme si například číslo 4 na jeho seznamu, ve kterém volá po tom, co zní jako vytvoření Policie pro udržitelnost, která by dostala pravomoc vynucovat „soulad s udržitelností“ s jednoznačnými standardy stanovenými „Pařížskou dohodou.“ Píše následující:

Musíme důsledně usilovat o poskytování spolehlivých údajů a aktivně prosazovat přijímání společných měřítek a norem, jako například srovnávací přehled Komise pro analýzu potravin, s cílem umožnit informovanější posouzení souladu s udržitelností a příležitostí ke zlepšení, zejména pokud jde o sladění s Pařížskou dohodou.

Nyní nastal čas posunout se směrem k jednotným metrikám a globálním standardům, abychom podpořili rychlejší pokrok prostřednictvím jednotného srovnávání.

A co ti z nás, kteří se odmítají podřídit těmto „globálním standardům“? Nepochybně budou všichni „odmítači“ agendy přísně potrestáni. Třeba zablokováním prostředků pro život.

Ale pokrok směrem k tomuto údajně novému a lepšímu světu, o kterém Charles mluví, nepostupuje dostatečně rychle, aby splnil jeho očekávání a očekávání WEF, OSN, Klause Schwaba, Yuvala Harariho, Billa Gatese, Larryho Finka, George Sorose a zbytku globálních zločinců, kterým se podařilo dosadit své přisluhovače do klíčových mocenských pozic v našich institucích.

Schwab se otevřeně chlubí tím, že „pronikl do kabinetů“ velkých zemí s loutkami WEF. Podívejte se na 2minutové video níže.

Navzdory všemu tomuto „pokroku“ se věci pro tyto psychopaty nepohybují dostatečně rychle.

Minulý týden WEF zveřejnilo příspěvek, v němž se uvádí, že občanská účast je klíčem ke splnění cílů udržitelnosti OSN, aby byly splněny cíle Agendy 2030.

WEF napsalo:

„Útoky na občanskou společnost a občanské svobody hrozí, že zničí úspěchy při plnění cílů udržitelného rozvoje OSN. Oslabují opatření k řešení ekonomické nerovnosti, nerovnováhy mezi ženami a muži, korupce a zhoršování životního prostředí.“

Na září proto naplánovali zvláštní summit pro urychlení Agendy 2030, na němž budou diskutovat o nedostatcích světa při plnění jejích 17 cílů trvale udržitelného rozvoje, přičemž setkání fóra označí za „nesmírně významné,“ neboť se očekává účast velkého počtu světových lídrů.

Kdo ví, jak načasovali toto setkání. Jaké další uměle vytvořené krize by nás mohly po září potkat?

Je opravdu zábavné poslouchat globalisty, kteří se baví o problémech světa a o tom, jak jejich řešení budou brát v úvahu nejlepší zájmy všech. Genderová nerovnováha? Jsou to ti samí lidé, kteří povzbuzují malé děti, aby byly zmatené ohledně toho, jaké je jejich pohlaví.
Zhoršování životního prostředí? Jsou to titíž lidé, kteří chtějí, aby všechna vozidla, všechny spotřebiče, veškerá zahradní technika – jednoduše všechno – odčerpávalo energii vyrobenou elektrickou sítí, která nemůže udržet ani současnou úroveň energetických potřeb, natož kdyby všichni vyměnili benzínem či naftou poháněná auta, plynové vytápění, plynové sporáky,  traktory, sekačky, motorové pily atd. za elektrické.
A kam plánují umístit všechny toxické solární panely, větrníky a lithiové baterie poté, co přežijí svou životnost? A co větrné turbíny, které zabíjejí ptáky a mořský život?

Takže vše, co WEF prezentuje, není lepší svět, jak nám tvrdí. Globalistům záleží na jediné věci: nadvládě. Řízení. Udělají cokoliv, řeknou jakoukoli lež, aby toho dosáhli.

A diví se, proč došlo k úpadku důvěry. Lidé na celém světě již mají dost neustálých lží, uměle vytvořených krizí, arogance a netolerance k nesouhlasným názorům, které přicházejí od globalistů a jejich elitářských institucí…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 18 Průměrně: 5]

13 thoughts on “Speciální summit WEF k urychlení Agendy 2030 proběhne v září, povede ho král Karel III.

  1. jejich plán nevyjde i tihle Globalisti budou použity na zničeni Evropy jak si přeji Illuminati vlády revolucionařu nakonec padnou a jejich vlastní lid je svrhne to nejsou má slova ale slova Alberta Pika když psal scenař jak budou probihat 3 světové války v NWO to nebudou vlády Globalistu Sionistu nebo Revolucionařu jak se jim říká tohle cele je stalety plán Illuminatu skutečných vladcu světa

  2. At jdou tyto zmrdska hovada lidem prikladem!!! At oni nic nevlastni, at jsou sledovani 24 hodin denne, at si davaji slehy proti covid 19 kazdy den a to rovnou ostre a ty co jim lide vyberou, zadne placebo nebo vitaminy, pekne kosa nostra z ostra, at se vzdaji veskereho nakradeneho majetku, at se vzdaji veskerych nakradenych penez!!! A i jejich rodiny!!! Vse do puntiku zabavit vsem!!!! Pote muzou neco chtit po lidech!!! A nebo rovnou je pochytat a jednosmernou na Gitmo!!! To je asi nejlepsi reseni. To Gitmo uz na ne ceka!!!! Uz se tesim na vojenske vysilani a na popravy samozvanych nikdy nikym nevolenych hovad!!!! Jinak vcera bylo pozde se techto kreatur jednou provzdy!!!! zbavit. Tak jak tyto zrudy opovrhuji lidmi tak ja opovrhuji jimi! Verim, ze za tyto zlociny genocidy lidstva dojdou radneho potrestani!!!

    1. Tomuhle Qpsyopu jsem taky věřila. Gitmo, vysílání, bílý klobouky. Nic se neděje, jen si zahrají divadlo, díky kabale, toto se propaguje jako jedna z mnoha pilířů z New age nového náboženství.
      Jediný stránky bartoll.se píše vše o zachránců qanon trumpa a Putina. Celý qanon je jeden velké podvod.

    1. ano a všech ostatních Globalistu krev bude všude po ulici až Gilotina začne padat na hlavy všech Globalistu at se klidně popravuje cele tydny jeden Kat vystřida druheho a každej z nich bude mit i svuj rozpis v jakem čase necha stit palici

    1. kež by se našel dalši Staufenberg jako v roce 1944 při pokusu atentatu na Hitlera kdyby takhle někdo odpalil cele WEF do vzduchu i se všemi Globalisty tak mužeme bouchat šampus

  3. Stárnou chlapci, stárnou, nemají Věc Makropulos, proto musí zkoušet tlačit na pilu. Je věcí a zájmem nás všech jim to překazit.

  4. Priroda produkuje 95% CO2, lidstvo nejspise zbytek 5%. Z tech 5% produkuje Evropa 6%, coz je nejakych 0.3% ze vsech emisi CO2. Co asi zachrani EU-idioti, bude-li Evropa nekdy produkovat 0% CO2 (ani to nemuze nikdy dosahnout)? Me jen udivuje, ze ti EU zeleni negramoti to ani neumi spocitat, ale napr. pri IQ=91 nemecke Anal eny Berbockove se tomu ani nedivim, kdovi zda dokocila 5-tou tridu zakladni skoly, (mozna jen pomocne skoly).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/specialni-summit-wef-k-urychleni-agendy-2030-probehne-v-zari-povede-ho-kral-karel-iii/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings