Globalistická agenda: Tři roky „pandemie“ a donucovacích opatření, které měly za cíl otestovat ovladatelnost mas

Globalistická agenda: Tři roky „pandemie“ a donucovacích opatření, které měly za cíl otestovat ovladatelnost mas

Dosud asi nic jiného nepoukázalo nejen na manipulovatelnost mas, ale také na loutkovost a zkorumpovatelnost politiků a rádoby odborníků jako právě nedávno uplynulá „doba covidová.“

Právě v sobotu bylo třetí výročí započetí dlouho plánovaného – a podle všeho úspěšného – globalistického experimentu.

11. března 2020 se zásadně změnil svět. Právě v tento den Světová zdravotnická organizace (WHO) vyhlásila globální stav zdravotní nouze, pandemii koronaviru.

Reakce byly v mnoha zemích koordinované a – jak dnes již víme – předem dohodnuté s tím, že část loutek ve vládách i tzv. „odborníků“ moc dobře věděla, jaký je jejich skutečný úkol.

V některých zemích se zacházelo až do krajností, přesto si nechaly masy líbit prakticky cokoli, s čím vlády přišly, byť se jednalo o sebenesmyslnější nařízení.

Například v Indonésii si lidé, kteří neprokázali dostatek poslušnosti, museli za trest lehnout do rakve.

V Peru směli ženy a muži vycházet z domu střídavě – jeden den ženy, druhý muži….  Prezident to zdůvodnil tím, že je nutné zajistit, aby každý den bylo v ulicích méně lidí. Dny pro muže a pro ženy byly  údajně stanoveny proto, že obě pohlaví se cítila velmi přitahována a nebylo by možné udržet žádaný rozestup.

V Thajsku vláda dala sexuální tipy: pozice by měly být vybrány tak, aby se páry na sebe nedívaly. Fyzický kontakt by měl být samozřejmě omezen na minimum. A v Kanadě byl doporučen  pohlavní styk s rouškou, přičemž hlavní lékařka země podala i následující doporučení: „Nejméně riziková sexuální aktivita je ta, do které jste zapojeni pouze vy.“

Na druhou stranu, žádost úřadů v Dortmundu se zdá být oproti výše uvedeným téměř „normální“: návštěvníci jezera Phoenix museli chodit pouze ve směru hodinových ručiček. V opačném případě by nebyla dodržena pravidla vzdálenosti.

Základem pro takové a mnoho dalších covidových šíleností však nebyla tvrdá fakta a vědecká zjištění. Ilustruje to ohavný příklad z Velké Británie: britský politik James Bethell se nechal slyšet, že na začátku covidové krize se uvažovalo o tom, že by měly být všechny domácí kočky zabity, údajně aby nepřenášely covid.

Všechny právě popsané šílenosti mají něco společného: zasahují do lidské interakce a snaží se jí zabránit. Kromě údajné nebo skutečné nevědomosti byly k ospravedlnění covidového šílenství použity také výpočetní modely.

Jednalo se o počítačové simulace, které předpokládaly šíleně vysokou úmrtnost infikovaných, a proto byly všechny oproti realitě velmi přehnané. Násobek úmrtí „na Covid a s Covidem,“ byl uměle zvyšován tím, že se mezi úmrtí „s covidem“ započítávala i úmrtí z jakýchkoli jiných důvodů jen na základě mnohdy falešně pozitivního testu.

Díky falešným modelům a neméně falešným pozitivitám byla předpovídána apokalypsa neuvěřitelných rozměrů, nejeden covidista tvrdil, že budou ulice plné mrazáků s mrtvolami.

Kvůli těmto falešným hororovým předpovědím byly zavedeny lockdowny, ekonomiky byly trvale poškozeny, veřejný život byl uzavřen a školy byly uzavřeny, přičemž výuka probíhala online. V důsledku toho jsou nyní dětské psychiatrické léčebny po celém světě přeplněné kvůli psychologickým důsledkům této bezohledné donucovací politiky.

Po vyhlášení pandemie WHO následovala opravdová záplava rozporů, cílených dezinformací a vyložených lží ze strany systémových politiků, novinářů a takzvaných expertů, jak ukazuje zveřejnění souborů na Twitteru.

Například německý virolog Christian Drosten, jehož PCR testy se používaly v celé Evropě, na začátku krize vysvětloval, jak zbytečné by bylo nosit roušky. Krátce nato náhle otočil a lidem byly vnuceny zbytečné a škodlivé roušky, později dokonce ještě škodlivější prachové respirátory.

Lékaři, kteří vydali osvědčení o zproštění nošení roušek, jsou dodnes pronásledováni a stejně jako zločinci odsouzeni k absurdně vysokým trestům. A to navzdory skutečnosti, že pouze plnili svou lékařskou povinnost a chtěli chránit lidi před poškozením zdraví.

Stejný obrat jako Drosten udělal také Anthony Fauci. Svou „změnu názoru“ ospravedlnil tím, že roušky nebyly k dispozici, když prohlásil, že jsou zbytečné. Sotva jich byl dostatek, lidé v USA byli nuceni je také nosit.

To samo o sobě ukazuje, že Covid nikdy nebyl o zdraví. Za prvé, Covid je obchodní model navržený tak, aby vytáhl peníze z kapes daňových poplatníků, aby je nacpal do superbohatých.

Roušky, testy a očkování stály státy miliardy dolarů a přinesly ještě více moci a bohatství globalistickým korporátním a finančním magnátům. Nikdy předtím se tolik lidí nestalo miliardáři v tak krátkém čase.

Celkové bohatství amerických miliardářů vzrostlo z 2,9 bilionu dolarů v březnu 2020 na 4,7 bilionu dolarů v červenci 2021. Zejména ve farmaceutickém průmyslu někteří zaznamenávali rekordní zisky.

O tom, že v transakcích s farmaceutickými giganty nebylo vše v pořádku, svědčí například vyšetřování nákupu vakcín předsedkyní Evropské komise Ursulou von der Leyenovou. S generálním ředitelem Pfizeru Albertem Bourlou se dohodla na miliardových nákupech  prostřednictvím  textových zpráv.

A to aniž by se komukoliv zodpovídala. Od té doby již nelze textové zprávy podle EU najít. „New York Times“ nyní zažaloval Evropskou komisi za zveřejnění textových zpráv.

A genové injekce? Ukázalo se, že jsou všechno, jen ne bezpečné a účinné. Nyní je jasné, že experimentální injekce mRNA poškodily zdraví či zabily mladé a zcela zdravé lidi.

V poslední době se objevuje stále více  „náhlých a neočekávaných“ úmrtí, zatímco systémová média vymýšlejí syndrom „náhlé dospělé smrti“ – nebo dokonce obviňují z neočekávaných úmrtí změnu klimatu, vejce, sladidla či cokoli jiného.

Nezávislým pozorovatelům a komentátorům covidových událostí je jasné, že genové injekce  jsou zodpovědné za enormní nadměrnou úmrtnost, která je nyní zaznamenána zejména v Evropě.

Inscenování covidové plandemie je však především třeba považovat za testovací balónek pro komplexní restrukturalizaci společnosti podle plánů Velkého resetu, jak to postuloval zakladatel a vůdce WEF Klaus Schwab ve své stejnojmenné knize.

Ruku v ruce s Agendou 2030 OSN a jejími takzvanými cíli udržitelnosti mají být lidé postupně zbavováni svého majetku a svobody.

Kromě cílené a záměrné destrukce ekonomik byly lockdowny také zkouškou toho, jak ochotně zmanipulované masy poslouchají příkazy politiků. Totéž platí pro škodlivé roušky, které plnily funkci náhubku a politici si je nasadili jen kvůli kamerám.

A kolik politiků bylo přistiženo v době lockdownu v restauraci, která měla být uzavřena? Kolik jich přistihli  bez roušky? Nemyslitelné, kdyby skutečně existovala smrtící epidemie, která zabíjí lidi. Oni od začátku věděli, že o žádnou smrtící epidemii nejde.

WHO se svou plánovanou novelou Mezinárodních zdravotních předpisů a především s pandemickou smlouvou bude brzy nad suverenitou jednotlivých zemí a pak by mohla jednoduše kdykoli zavést jakoukoli výše uvedenou či jinou šílenost.

A masy by většinou poslouchaly, což už mají vyzkoušené z covidové „plandemie.“

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 20 Průměrně: 4.9]

7 thoughts on “Globalistická agenda: Tři roky „pandemie“ a donucovacích opatření, které měly za cíl otestovat ovladatelnost mas

  1. Největší armádou na světě jsou peníze a zpitomělé opice a ovce MSM radostně hýkají, i když je ženou na vlastní jatka za jateční cenu.

  2. Zapoměňte na zkorumpovanou, globalisticlou WHO. Sále platí deklarace lidských práv, a dle listiny základních práv a svobod: čl.9. zájmy a blaho lidské bytosti jsou nadřazeny zájmům společnosti a vědy… čl.10. … jakýkoli zákrok v oblasti péče o zdraví je možno provést pouze za podmínky, že k němu dotčená osoba poskytla svobodný a informovaný souhlas….Tečka.

  3. Myslím, že si mnoho lidí dobře pamatuje, který premiér byl v čele kovidové vlády, kteří ministři zdravotnictví nás denně strašlli z obrazovek, který parlament tvořil zákony proti lidem a který senát to všechno schvaloval. Také mnozí lékaři a sestry by neměli dávno již pracovat ve zdravotnictví, včetně lékařské komory. Všechno se již brzy objeví v plné nahotě v chystaném soudním procesu s kovidovými aktéry “Norimberk 2”. Bude to jízda.

  4. Spousta lidí pořád věří, že tady byla nějaká pandemie nové nemoci, kterou způsobil nový virus, že se jí nakazily spousty lidí a že jich spousta na tuto nemoc zemřela. Řada lidí také věří, že takzvaná opatření proti šíření viru měla smysl. A také ještě spousta lidí věří, že mělo smysl se očkovat „vakcínou proti kovidu“ a že je tato „vakcína“ proti něčemu chránila. Části těchto blbostí věří dokonce i „opoziční odborníci“ jako doktorka Peková, profesor Turánek, doktor Beran, doktorka Zelená a další. Přitom na celé kovidové „pandémii“ nebylo absolutně nic skutečného. Byl to jen obrovský globální podvod, vyrobený mediální propagandou, falešnými testy a aktivním zapojením zkorumpovaných politiků a takzvaných odborníků. Pokud toto nevyjde veřejně najevo, hrozí nám, že se celé tohle svinstvo bude zakrátko opakovat a nejspíš v ještě mnohem horší podobě. Bill Gates už to předpověděl ….

  5. Plán byl, zabít 6 miliard lidí.
    O tomhle plánu se vědělo. Nechápu, jak někdo mohl jít na experimentální, smrtící vakcínu.
    Ovce umírají, aniž by věděli že to vakcína je zabila.
    Msm stále blokují pravdu.
    Strůjci toho všeho, musí být potrestáni a to na Gitmo.
    Miliony spolupachatelů si zaslouží trest smrti.
    V budoucnu by se to nemělo opakovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/globalisticka-agenda-tri-roky-pandemie-a-donucovacich-opatreni-ktere-mely-za-cil-otestovat-ovladatelnost-mas/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings