Washington chce svrhnout indického premiéra Narendru Modiho

Washington chce svrhnout indického premiéra Narendru Modiho

V zemi, kde je obrovský problém islamizace, podle toho také lid volil. Severní část Indie je totiž islamizována poměrně násilným způsobem, prakticky denně jsou tu násilně konvertovány hinduistické dívky, dochází k vraždám hinduistů a jejich vyhánění z vesnic, které obsazují muslimové.

Tedy v Indii probíhá klasický džihád mečem a vše došlo dokonce až tak daleko, že muslimové požadují připojení čísti Indie k Pákistánu, který aktuálně vede k Západu loajální islámský radikál, se kterým se ze země stal chalífát pod  tvrdým právem šaría. Zřejmě má Západ v úmyslu udělat něco podobného s Indií, či zatím alespoň její částí.

Co je samozřejmě největším trnem v patě Deep state je fakt, že Indie stále spolupracuje s Ruskem, proto se i zde zřejmě chystá zásah do voleb velmi podobný tomu, k němuž došlo i v Brazílii, kde se o „správný“ výsledek voleb postarala CIA.

A možná se ani na volby, které Indii čekají až za rok, čekat nebude a vše „zařídí“ vhodně zinscenovaná barevná revoluce, díky které by se podařilo dosadit do vedení země oddanou loutku. Jak bude vládnout tamním občanům, je pro Sorose a jemu podobné rozvraceče zcela irelevantní.

V posledních letech se Modi, který kráčí křehkým balancováním mezi aliancemi s Ruskem a také se Západem, ukázal jako klíčový obchodní partner Ruska uprostřed sankcí.

Navzdory opakovaným snahám Bidenovy administrativy a britských představitelů se Modi odmítl připojit k sankcím na ruský obchod, především obchod s ropou. Nyní řada podezřele načasovaných a cílených událostí naznačuje, že se spouští anglo-americká destabilizace, která má v nadcházejících měsících svrhnout Modiho.

Indie je klíčovým spojencem Ruska, a to i díky své účasti v tzv. skupině národů BRICS. BRICS je zkratka pro neformální skupinu Brazílie, Ruska, Indie, Číny a Jižní Afriky. Jde o volné sdružení pěti nejdynamičtějších zemí mimo OECD, především na jihu.

Těchto pět zemí tvoří působivých 40 % světové populace, více než tři miliardy lidí a přibližně 25 % celosvětového HDP, přičemž Čína představuje 70 %, Indie přibližně 13 % a Rusko a Brazílie 7 %.

S narůstajícími problémy mezinárodních společností podnikajících v Číně, odchází mnoho velkých korporací do Indie, nejlidnatější země světa s velkým množstvím kvalifikovaných pracovníků.

Indie pod vedením premiéra  Narendry Modiho se opakovaně odmítla připojit k Washingtonu, který odsuzuje ruské činy na Ukrajině. Vzepřela se americkým sankcím na nákupy ruské ropy, a to navzdory opakovaným americkým hrozbám následků. Indie je nejen členem BRICS, ale také dlouholetým významným nákupčím ruské výzbroje.

Modiho čekají celostátní volby na jaře 2024 a klíčové regionální volby letos, které rozhodnou o jeho budoucnosti. Jasný anglo-americký útok na Modiho a jeho hlavního finančníka byl zahájen v lednu.

Pochybná finanční firma z Wall Street, Hindenburg Research, údajně provádí „forenzní finanční analýzu,“ aby našla korupci nebo podvody ve veřejně obchodovaných společnostech, a poté, co je její analýza zveřejněna, společnost „nakrátko“ prodá. Záhadná společnost se objevila v roce 2017 a je podezřelá z vazeb na americkou rozvědku.

V lednu se Hindenburg zaměřil na indického miliardáře Gautama Adaniho, šéfa skupiny Adani a údajně nejbohatšího muže v Asii. Adani je také největším finančníkem Modiho. Adaniho bohatství se od doby, kdy se Modi stal premiérem, nesmírně znásobilo, často prostřednictvím podniků souvisejících s Modiho ekonomickou agendou.

Společnosti Adani Group ztratily více než 120 miliard dolarů na tržní hodnotě od Hindenburgovy zprávy z 24. ledna, která ji obvinila ze zneužívání offshore daňových rájů a manipulací s akciemi. Adani Group je druhý největší konglomerát v Indii. Opoziční strany uvedly, že Modi je spojen s Adanim. Oba jsou dlouholetí přátelé z Gudžarátu, stejné části Indie.

Zpráva Hindenburgu, která je údajně vyvrcholením dvou let výzkumu a návštěv půl tuctu zemí – což naznačuje, že jde o poměrně nákladnou investiční hru pro malou výzkumnou firmu z Wall Street – obviňuje Adaniho společnosti mimo jiné z toho, že indický konglomerát v hodnotě 17,8 bilionu INR (218 miliard USD) Adani Group provozuje po celá desetiletí bezostyšný systém manipulace s akciemi a podvodů s rozvahami…

Podrobnosti o snahách Hindenburgu zdiskreditovat společnost v daleké Indii naznačují, že měli dobře informované zpravodajské zdroje, které jim pomohly zaměřit se na zranitelnou skupinu s úzkými vazbami na cílové druhy dopravy.  Jinak by to pro ně byla velmi riskantní hra. Nebo mají fenomenální štěstí.

V lednu 2023, ve stejném měsíci, kdy se objevila podezřele načasovaná  odhalení Hindenburgu o Adanim, zveřejnila britská BBC televizní dokument obviňující Modiho z podílu na náboženských nepokojích v Gudžarátu před dvěma desetiletími, v roce 2002, kdy tam byl guvernérem.

Zpráva BBC, která byla v Indii zakázána, byla založena na nepublikovaných informacích, které BBC poskytlo britské ministerstvo zahraničí.

Módí se odmítá připojit k sankcím NATO proti Rusku a zachovává přísný princip neutrality, jako je tomu od dob studené války. Rusko je nyní největším dodavatelem ropy pro Indii a předstihlo Irák a Saúdskou Arábii.

V prosinci Indie nakupovala od Ruska 1,2 milionu barelů ropy denně – což je 33krát více než o rok dříve. Je ironií, že část této ruské ropy se rafinuje v Indii a reexportuje do EU, která právě ruskou ropu zakázala.

Podle energetických analytiků Indie nakupuje rekordní množství výrazně zlevněné ruské ropy, provozuje své rafinerie nad jmenovitou kapacitu a vyváží benzin a naftu do Evropy.

Před začátkem ukrajinské války Indie nakupovala pouze 1 procento ruské ropy. Toto číslo se v lednu zvýšilo na 28 procent.  Žádná jiná země nezvýšila spotřebu ruské ropy tolik, dokonce ani Čína, která také výrazně zvýšila nákupy ruské ropy.

Po připočtení dovozu ruských hnojiv, slunečnicového oleje a dalších produktů, vzrostl indický dovoz z Ruska za osm měsíců do listopadu meziročně o více než 400 %.

Zejména největší indická společnost podle tržní hodnoty, Reliance Industries Ltd, je klíčovým soukromým kupcem ruské ropy, když chce dosáhnout velkého zisku nákupem výrazně zlevněné ruské ropy.

Společnost Reliance, která vlastní kapacitně největší světovou rafinérii  v Jamnagaru, odebírala v květnu 27 procent své ropy z Ruska, což je nárůst z pouhých 5 procent před dubnem 2022. Tento celkový počet se od té doby pravděpodobně zvýšil.

Zajímavostí je, že předseda Reliance Mukesh Ambani zasedá ve správní radě Světového ekonomického fóra v Davosu, které prosazuje postupné vyřazení ropy a zemního plynu v rámci zelené Agendy OSN 2030.

Dalším důkazem, že Washington a Londýn usilují o změnu režimu v Indii, je fakt, že George Soros 17. února na výroční mnichovské bezpečnostní konferenci zlověstně prohlásil, že Modiho dny jsou již skutečně sečteny.

92letý Soros prohlásil: „Indie je zajímavý případ. Je to demokracie, ale její vůdce, Narendra Modi, není demokrat. Soros dodal: „Podněcování k násilí proti muslimům bylo hlavním faktorem jeho raketového vzestupu.“

Soros vysvětlil svá obvinění proti indickému vůdci: „Módí má úzké vazby na otevřené i uzavřené společnosti. Indie je členem Quad (který zahrnuje také Austrálii, USA a Japonsko), ale nakupuje hodně ruské ropy s výraznou slevou a vydělává tím spoustu peněz…“

Soros byl od 80. let zapojen do každé barevné revoluce, včetně Jugoslávie, Ukrajiny, Jelcinova znásilnění Ruska v 90. letech, v Íránu a v bezpočtu dalších zemí, které se nehlásí k „liberální demokracii“.

Soros dal jasně najevo, že odhalení Modiho spojence Adaniho firmou Hindenburg Research  není náhoda. Vysvětlil:

„Modi a obchodní magnát Adani jsou blízcí spojenci; jejich osudy jsou propleteny… Adani je obviněn z manipulace s akciemi a jeho akcie se zhroutily jako domeček z karet. Modi k problému mlčí, ale bude muset odpovídat na otázky zahraničních investorů a parlamentu. To výrazně oslabí Modiho sevření indické federální vlády a otevře dveře k prosazení tolik potřebných institucionálních reforem.“

„Možná jsem naivní, ale očekávám v Indii demokratické obrození,“ uzavřel Soros.

To je Sorosova zkratka pro změnu režimu na takový, který více vyhovuje globalistické agendě a NATO.

Miliardářský spekulant s hedgeovými fondy George Soros byl obviněn z mnoha věcí, ale nikdy z toho, že je naivní. Očekávejte v nadcházejících měsících masivní eskalaci západních špinavých triků s cílem pokusit se svrhnout Modiho a na jeho místo dosadit zřejmě už dávno vybranou loutku…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 19 Průměrně: 4.9]

5 thoughts on “Washington chce svrhnout indického premiéra Narendru Modiho

  1. Tak za to potom treba povedať len jedno. Pán Boh zaplať. Ha, ha, ha … Ak je toto pravda tak si darebácky štát USA zase raz poriadne nabehol na vidly. Takýmto správaním ešte viac popudí Indiu a tá sa viac primkne k RF a k BRICS!!! RF je istota, tá nezrádza priateľov. A ani ich nevidiera, tak ako to majú vo zvyku robiť USA!!! Tie stratiliprirodzený rešpekt a teraz si všetko musia vynucovať silou a vyhrážaním sa. Sú úbohé a každý kto má kúsok cti v tele sa už s nimi vôbec nebaví ako vazal, ale stavia sa voči USA ako rovnocenný!!! To musí darebácky štát USA vytáčať do červena.

  2. Ak si niekto dnes zaslúži zvrhnutie, tak je to zradca Vučič. Nielenže sa odmieta vzdať zvrátenej vízie o členstve v EÚ, ale za každú cenu sa chce „dohodnúť“ s Kosovom a dokonca sľúbil obmedzenie stykov s Ruskom a uvalenie niektorých sankcií na Putina. Nehovoriac už o tom, že napriek odporu pravoslávnej cirkvi nikdy nezakázal ani jeden pochod úchylov v krajine a kompletne odovzdal Vojvodinu maďarským fašistom. Čo iné si ten gambatý a okuliarnatý špinavec zaslúži, ak nie násilný prevrat a prípadne aj násilnú smrť? To isté platí samozrejme aj o jeho teplej premiérke Brnabičovej.

  3. Aspoň zostane Rusku viac viac ropy. A keď všetci budú plakať v bezvetrí nad vybitými baterkami v elektromobiloch, Rusi budú jazdiť na Moskvičoch so 6 litrovými motormi.

  4. sorošovské prasa by už malo konečne skapať, nadsluhuje a zla vo svete narobil dosť a dosť!
    a čo sa týka toho Hindenburgu, tak sa volala vzducholoď, čo v 1935-tom spadla a ukončila jednu éru v doprave, možno je to meno symbolické rovnako ako Titanic!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/washington-chce-svrhnout-indickeho-premiera-narendru-modiho/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings