PayPal ovládaný WEF již zaváděl systém sociálních kreditů, který trestá špatné názory

PayPal ovládaný WEF již zaváděl systém sociálních kreditů, který trestá špatné názory

V mnoha evropských zemích se již systém sociálních kreditů testuje. V letošním roce  hlásili tyto testy ve Velké Británii, Rakousku, Itálii, Německu, Holandsku nebo Norsku.

Ovšem ve všech těchto případech se jednalo o systém, který má za cíl kontrolovat uhlíkovou stopu testovaného subjektu. Vše je navíc zcela dobrovolné a zatím není využit systém  trestů.

Nicméně ve skutečnosti se  tento systém trestů měl již brzy začít naplno testovat. A tyto sociální kredity nechystal nikdo jiný než PayPal, který je plně ovládán WEF. Systém trestů je zaměřen na špatné názory, kterým se dnes mylně říká „dezinformace.“ Můžete však být potrestáni třeba i za urážku LGBTQ či nebílé rasy. Pokud by se vše rozběhlo podle plánu, potrestán by mohl být jakýkoli klient firmy, tedy zde nejde o žádnou dobrovolnost.

Jenže jejich plány, které měly být realizovány již v příštích dnech, se včas provalily. Je až neuvěřitelné, jaká pravidla si PayPal stanovil.

Pobočka Světového ekonomického fóra (WEF) PayPal odvrací svou novou politiku založenou na modelu sociálního kreditu, poté, co vyvolala mezinárodní pobouření. Ačkoli PayPal tvrdí, že jeho zásady byly zveřejněny omylem, WEF a jeho „partneři“ už léta vyhrožují, že zavedou globální systém sociálních kreditů, který jim dá pravomoc kontrolovat občany a trestat ty, kteří je porušují.

V roce 2020 PayPal změnil své zásady a společnost donutila své uživatele, aby souhlasili s pokutou 2 500 USD, pokud poruší podmínky služby.

V reakci na to globalistická společnost 7. října oznámila, že od 3. listopadu 2022 PayPal rozšíří svůj stávající seznam zakázaných činností a inkasuje od uživatelů 2 500 USD za porušení, pokud společnost shledá kohokoli vinného ze šíření „dezinformací“ nebo z diskriminace vůči skupinám nebo jednotlivcům na základě jejich genderové identity.

„Nová aktualizace zásad PayPal umožňuje společnosti pokutovat uživatele až do výše 2 500 USD za přestupek za údajné šíření ‚dezinformací‘ nebo představování rizika pro ‚blaho‘ uživatelů,“ vysvětlil DailyWire .

Zpráva dodala, že společnost poskytující finanční služby opakovaně stáhla organizace a jednotlivé komentátory z platformy a zařadila je na černou listinu pro jejich politické názory a 3. listopadu rozšíří stávající seznam zakázaných činností. Změny zahrnují zákaz posílat, zveřejňovat nebo sdílet jakoukoli zprávu, obsah nebo materiál, který propaguje dezinformace nebo představuje riziko pro bezpečnost nebo pohodu uživatelů.

PayPal  také zakázal svým uživatelům propagovat nenávist, násilí, rasistické nebo jiné formy netolerance, které jsou diskriminační.

Předčasně zveřejněná kritéria společnosti ovládané WEF jsou subjektivní a porušují základní principy právního státu a svobody projevu. Společnost na základě vlastního úsudku o tom, co jsou dezinformace či projev nenávisti k menšinám, bude uživatele trestat vysokou pokutou. 

Společnost po prudkém odporu veřejnosti a odchodu značného počtu klientů nakonec revidovala svou politiku. PayPal uvedl v e-mailu pro The Epoch Times:

Před několika dny bylo omylem odesláno upozornění AUP s nesprávnými informacemi. PayPal neukládá pokuty za dezinformace. Náš tým pracuje na opravě našich stránek se zásadami. Omlouváme se za zmatek, který to způsobilo.

Navzdory následnému stažení těchto zásad společnosti PayPal nelze společnosti kontrolované WEF důvěřovat. V červenci 2021 PayPal oznámil, že bude špehovat transakce svých uživatelů a sdílet tato data s krajně levicovými aktivisty Anti-Defamation League (ADL), stejně jako s orgány činnými v trestním řízení a politiky.

Podle agentury Reuters bude PayPal také vyšetřovat sítě, které propagují a těží z antisemitismu, islamofobie, rasismu, nenávistných projevů proti imigrantům, černochům, Hispáncům a Asiatům.

Prezident a CEO PayPal, socialista Dan Schulman a jeho vedoucí tým jsou nejhlasitějšími a nejvlivnějšími partnery na Světovém ekonomickém fóru, což z nich dělá jedny z nejnebezpečnějších globalistů na planetě.

V únoru 2019 generální ředitel Schulman v rozhovoru pro The Wall Street Journal připustil, že PayPal spolupracoval s krajně levicovým Southern Poverty Law Center (SPLC), když zvažoval zařazení konzervativců na černou listinu.

Když se ho Wall Street Journal (WSJ) zeptal, s jakými „hodnotami“ se PayPal ztotožňuje, Schulman odpověděl: „Nejdůležitější hodnotou je pro nás pravděpodobně rozmanitost a začlenění.“

„Firmy se musí postavit za hodnoty a problémy, kterým věří,“ řekl generální ředitel PayPal a dodal, že demonstrace v Charlottesville v roce 2017 byla „určující okamžik“ pro to, aby PayPal zařadil konzervativce na černou listinu.

Schulman tvrdil, že to byl klíčový okamžik pro nás jako společnost, který byl obtížný, protože hranici mezi svobodou projevu a nenávistí vás ve škole nikdo nenaučí. Nikdo je v zákoně nedefinoval.

Během rozhovoru pro WSJ Schulman také připustil, že krajně levicová SPLC pomáhá ovlivňovat rozhodnutí PayPalu. SPLC také údajně spolupracuje s krajně levicovými technologickými giganty Amazon, Google, Facebook a Twitter.

V září 2021 PayPal zařadil na černou listinu účty Gays Against Groomers, koalice aktivistů proti sexualizaci, indoktrinaci a medikalizaci dětí. Ve svém e-mailu adresovaném Child Protection Coalition PayPal uvedl, že skupina porušila své podmínky služby, ale neuvedl jak.

Zakladatel skupiny, Jaimee Michell, vysvětlil, že PayPal se postavil na stranu těch, kteří sexualizují děti:

Obhajují pedofily a obtěžovatele dětí a celou ideologii, která děti obrací, mrzačí jejich těla a používá je jako sexuální objekty. To je strana, na které chtějí být.

Na webových stránkách WEF se Shulman chlubí podporou diskriminačních politik, nezákonné masové imigrace, radikálně levicové sociální politiky a bojem za zbavení Američanů jejich práv podle prvního dodatku. Generální ředitel se také chlubí, že pomáhá realizovat vizi zakladatele Klause Schwaba o sloučení průmyslu s vládou (tj. zavedení globálního socialismu) prostřednictvím „kapitalismu stakeholderů“.

„Kapitalismus stakeholderů“ zbavuje průmysl motivu zisku a nutí společnosti, aby v konečném důsledku závisely na vládách, které získávají peníze od daňových poplatníků. Tento systém by byl samozřejmě neudržitelný, ale levicová elita ho stále obhajuje. Jak řekla bývalá britská premiérka Margaret Thatcherová: „Problém socialismu je v tom, že vám dojdou peníze jiných lidí“.

Co se stane, když peníze dojdou?

WEF se léta chlubí svými plány na kontrolu jednotlivce. 18. března 2018 v Londýně Yuval Noah Harari, hlavní poradce šéfa Světového ekonomického fóra Klause Schwaba, prohlásil, že technologie bude ve velmi blízké budoucnosti novým nástrojem diskriminace nikoli skupin, ale jednotlivců.

Na akci pořádané New York Times Harari předpověděl věk algoritmů a technologií, které by nás mohly proměnit v „nadlidi“ s božskými vlastnostmi.

Ve 20. století byla praktikována diskriminace celých skupin na základě různých předsudků. Dalo se to však napravit, protože tyto předsudky nebyly skutečné a oběti se mohly spojit a stát se politicky aktivními. Ale v příštích letech a desetiletích, Harari řekl, „budeme čelit individuální diskriminaci a ta může být ve skutečnosti založena na dobrém hodnocení sebe sama.“

Pokud algoritmy používané společností vytáhnou váš profil na Facebooku a prozkoumají vaše školní a pracovní záznamy, mohou do značné míry zjistit, kdo jste. „S touto diskriminací nebudete moci nic udělat, protože je to všechno o vás,“ řekl Harari. „Nediskriminují vás proto, že jste Žid nebo gay, ale proto, že jste to vy. A nejhorší na tom je, že to bude pravda. Zní to divně, ale je to hrozné.“

Systém digitální identity WEF položil základy pro globální systém sociálních kreditů, který globalistům dá moc kontrolovat občany a trestat ty, které považují za „nedůvěryhodné“.

Zpráva WEF z února 2022 vysvětluje, že třetí strany budou rozhodovat na základě vaší kreditní historie, lékařské historie a online chování. Například: „Banka rozhoduje o atraktivitě člověka pro úvěr“.

Banky budou při poskytování půjček brát v úvahu sociální chování člověka, a to jak online, tak offline; toto je známé jako alternativní kreditní skóring, který využívá velká data k analýze finanční historie a společenského chování. Bohužel tento typ systému podstupuje riziko zavedení systému sociálních kreditů, kde je přístup ke zboží a službám založen na sociálním chování člověka.

Na virtuálním zasedání WEF, které se konalo ve dnech 25. až 29. ledna, byla na pořadu jednání alternativní kontrola bonity. Tradiční kontrola kreditu analyzuje finanční chování osoby; alternativní kontrola bonity také bere v úvahu sociální chování osoby.

Na základě minulých prohlášení, akcí a budoucích cílů PayPal a WEF je pravděpodobnější, že budou naštvaní, že jejich plány byly odhaleny dřív, než je stihli realizovat, než že by těchto plánů litovali.

Naopak, vytáhnou je v momentě, kdy  bude pro sociální kredity nastavena „živná půda.“ Tedy nejpozději s příchodem digitální měny, která je již plně ovladatelná a s koncem hotovosti, k čemuž vše pomalu směřuje…

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 10 Průměrně: 5]

5 thoughts on “PayPal ovládaný WEF již zaváděl systém sociálních kreditů, který trestá špatné názory

  1. Nepoužívať paypal a platiť najmä v hotovosti. Na bankovom účte držať len minimum peňazí, potrebných len na úhrady nákladov, ktoré inak platiť nemožno a pod. Investovať do nehnuteľnosti a vzácnych kovov! Snažiť sa nerobiť žiadne zisky spoločnostiam, ktoré podporujú sociálne kredity a digitálnu menu, používať jednoduchý mobil a pod. Prebúdzať ostatných… a budovať si maximálne možnú samostatnosť od vznikajúceho systému.

    1. https://justpaste.it/u/OculumLabs

      Тo цž mɑjí tɑké рřiрrɑvené, náѕilпӗ váʍ náʍ сhtӗjí vргɑvit neѕmгtelпého рɑгɑzitɑ пɑnסнуdгu (viz. Ḡіdі℮oп). Вuđete žíт v Μɑтгiхц, рaгdoп v me†ɑveгɀu žіѵený пa ѕrɑčḳách ɀe šѵábů a liđѕkých ʍrtѵol. Ѵíтеjтe v рṛdеli, tedɑ v г℮s℮тц. Μцѕím℮ рṛסti тomu ʙסjסѵat ѵš℮ϻі fцnᶄčními & mסžnýmі рṛסѕtř℮dkу!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/paypal-ovladany-wef-jiz-zavadel-system-socialnich-kreditu-ktery-tresta-spatne-nazory/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings