Jsou záplavy v Pákistánu a nedávné extrémní sucho v Evropě dílem geoinženýrství?

Jsou záplavy v Pákistánu a nedávné extrémní sucho v Evropě dílem geoinženýrství?

Nedávno jsem se tomuto tématu věnovala v souvislosti se suchem, které panovalo na celé severní polokouli více čí méně v průběhu končícího léta. V článku, který si můžete připomenout zde, jsem se zamýšlela nad tím, že je více než pravděpodobné, že toto nebývalé sucho bylo jednoduše v plánu.

Extrémní sucho vytvořilo mnohem jednodušší podmínky pro realizaci Agendy 2030. Umožní bez většího odporu občanů na celé severní polokouli – tedy zejména v USA a Evropě – zavádět klimatické zákony (zelený úděl EU, klimatické cíle Pařížské dohody), neboť nebývalé sucho bude výmluvou na ve skutečnosti neexistující globální oteplování.

K závěru, že sucho bylo dílem geoinženýrsví, mne přivedlo zejména to, že již v roce 2020 předpověděli na stránkách WEF, že v létě 2022 – tedy o dva roky později – bude na severní polokouli extrémní sucho. I když byly zmíněny zejména Spojené státy, týkalo se to zřejmě i zemí EU. Na tuto skutečnost jsem upozornila v tomto článku, který jste si zde mohli přečíst již na začátku roku 2021. Kdo tehdy mohl tušit, že předpověď extrémně suchého léta není žádným „věštěním z kávové sedliny,“ ale oznámením reálných plánů globalistů?

Již dlouho se chlubí tím, že umí manipulovat počasím a jisté je, že toho využívají. Moje přesvědčení o tom, že sucho bylo dílem geoinženýrství, nyní potvrdily i kruhy nejpovolanější.

Během nedávné konference o geoinženýrství ve Švýcarsku zahájil profesor přední evropské technické univerzity svou prezentaci slovy: „Není třeba vysvětlovat, že současná vlna extrémních veder na celé severní polokouli po rekordně dlouhou dobu bez přerušení je geoinženýrství. Soustřeďme se tedy na to, jak se to dělá.“

Takže i nejpovolanější odborníci to ví. A nyní se ze stejných odborných kruhů nese hlas, který upozorňuje na to, že stejně zmanipulovány pravděpodobně byly i ničivé záplavy v Pákistánu.

Než půjdeme konkrétně k důvodům, proč bylo zřejmě nutné přikročit k něčemu podobnému, je třeba si vysvětlit, jak je to s Pákistánem a jeho vládci. Předně jde o zemi islámskou, kde jsou dnes již jen zanedbatelné počty hinduistů a křesťanů. Hinduisté ve značném počtu emigrovali do Indie, křesťané se čase od času objevují v Evropě, nicméně většina Pákistánců, kteří přijdou do Evropy, jsou muslimové.

Zatímco muslimům v zemi nic nehrozí, neboť jsou privilegovaní, nemuslimské menšiny jsou dost krutě utiskovány. A je celkem jedno, kdo aktuálně vládne. USA jde však především o to, aby v této zemi, která vlastní atomovku, vládl takový „chalífa“, který půjde Washingtonu na ruku.

Jenže Pákistánci sami nikoho takového ve vládě nechtějí. A vzhledem k tomu, že dnes není podstatné, co chce kdekoli na světě lid, ale co chce „světový dráb“, tak tam, kde si lid zvolí někoho, kdo není absolutně oddán Deep state, většinou dochází k převratu.

Nebo naopak – pokud někde vládne takový vládce, který je u páníčků ve Washingtonu extrémně oblíben, tak je zde snaha ho udržet u koryta za jakoukoli cenu. A přesně to je současná situace v Pákistánu, kde byl svržen u většiny Pákistánců oblíbený vládce, aby byl za něj dosazen neoblíbený chalífa, ovšem takový, který – na rozdíl od původního – jde světovému drábovi plně na ruku.

Pokud si proto někdo myslí, že nedávné extrémní pákistánské monzunové záplavy a sesazení pákistánského premiéra Imrana Khana vyvolané Spojenými státy jsou pouhou náhodou, může se mýlit.

Náhody neexistují. V časovém rámci Agendy OSN 2030 neboli Velkého resetu je vše propojeno.

Pokud lze geoinženýrství použít v případě vyvolání vedra a sucha, jak již potvrdili na konferenci ve Švýcarsku, pak lze uměle manipulovat i extrémní srážky a povodně.

A proč tedy by se něco podobného mělo stát právě v Pákistánu?

Dne 25. července 2018 Pákistán, země s odhadovanou populací v roce 2022 téměř 230 milionů, zvolil členy 15. národního shromáždění a čtyř provinčních shromáždění a také svého nového premiéra.

Volby v roce 2018 se neobešly bez násilí. Výsledky však byly jasnou výhrou pro Imrana Ahmeda Khana, islámského socialistu z pákistánské strany Tehreek-e-Insaf (PTI).

PTI se nazývá anti-status quo hnutím obhajujícím rovnostářskou islámskou demokracii. Cílem strany je údajně odstranit náboženskou diskriminaci v Pákistánu, což se ovšem v praxi nijak neprojevilo. Tvrdí, že je jedinou nedynastickou stranou hlavního proudu pákistánské politiky. Ale co je nejdůležitější – nejde na ruku USA.

Volby v roce 2018 jasně ukázaly, že lidé mají dost „status quo“ řízeného USA. Stejně jako mnoho jiných světových národů i Pákistánci usilovali o suverénní autonomii mezi národními státy světa. Globalistický svět pod kuratelou Washingtonu nebyl snem Pákistánců. Imran Khan byl po velmi dlouhé době i u většiny lidí (muslimů) oblíbeným premiérem.

Dne 10. dubna 2022 došlo k Washingtonem podněcovanému parlamentnímu návrhu na vyslovení nedůvěry. Hlasování Khan prohrál nepatrným rozdílem proti většině 174 hlasů (z 342) v Národním shromáždění. Byl nucen opustit úřad premiéra, čímž se stal prvním pákistánským premiérem, který neprošel hlasování o nedůvěře.

Jako nový premiér byl okamžitě Washingtonem dosazen Muhammad Shehbaz Sharif, jako 23. pákistánský premiér, který vládne od 11. dubna 2022. Shehbaz Sharif se ve volbách v roce 2018 umístil na druhém místě s 24,35 % oproti Khanovým 31,82 % hlasů. Shehbaz Sharif je vůdcem Pákistánské muslimské ligy (Nawaz) – strany PML(N), středopravé a liberálně konzervativní politické strany.

PML(N) je spojencem USA, a proto se Washingtonu povedl dokonalý státní převrat; takříkajíc preventivní převrat. Důvod hlasování o nedůvěře mainstreamová média téměř nezmiňují. Jako obvykle jsou placena za zpravodajství o západních zájmech, nikoli o zájmech lidí, natož o hodnotách demokracie.

Převrat nebrala většina pákistánských lidí na lehkou váhu. Drtivou většinou hlasovali pro Imrana Khana. Lidé očekávali lepší a stabilnější životní podmínky a především nezávislost na západním vlivu Washingtonu.

V důsledku tohoto státního převratu vyšli Pákistánci masivně do ulic. Zatímco nepokoje rostly, tak udeřil monzun – a to mimořádný monzun. Podle zpráv CNN jsou celostátní srážky 2,87krát vyšší, než je národní 30letý průměr, přičemž některé provincie mají více než pětkrát více srážek, než je jejich 30letý průměr.

Monzunové období v Pákistánu obvykle trvá od července do poloviny září. Letos to začalo v polovině června, „současně“ s vrcholem lidového povstání, které mělo za cíl sesadit loutku Washingtonu. Monzun udeřil s mimořádnou závažností, vrcholil v posledním srpnovém týdnu roku 2022 – a stále pokračuje.

Islámábád toho rychle využil a vytáhl západní linii klimatických šílenců.

Pákistánský ministr pro klima varoval, že Pákistán je v „první linii“ světové klimatické krize poté, co zemi od poloviny června zasáhly bezprecedentní monzunové deště.

Dosud bylo přímo zasaženo asi 5 milionů lidí, více než 1200 lidí bylo zabito bleskovými povodněmi a až milion zůstal bez domova.

Associated Press (AP) uvádí, že téměř půl milionu lidí se tísnilo v táborech poté, co přišli o své domovy v rozsáhlých záplavách.

CNN dodává, že jižní provincie Sindh , která byla těžce zasažena záplavami, požádala OSN o 1 milion stanů, zatímco sousední provincie Balúčistán – z velké části odříznutá od elektřiny, plynu a internetu – požádala o 100 000 stanů.

Extrémní záplavy zasáhly zejména severní středozápad Pákistánu a jižní provincii Sindh. Poškodily mosty a silniční sítě napříč Pákistánem a zemědělské plodiny. V provincii Sindh bylo zničeno 90 % zemědělství. Škody v zemědělství v celé zemi pravděpodobně způsobí nedostatek potravin a pokles příjmů z vývozu. Je to ekonomická katastrofa – všemi možnými způsoby.

Pákistánské zemědělství hraje ústřední roli v ekonomice země. Přispívá téměř 20 % k HDP a pohlcuje 42,3 procenta pracovní síly. Je také důležitým zdrojem devizových příjmů a stimuluje růst v jiných sektorech.

Postavení těchto extrémních záplav vedle pákistánské politiky může ukázat, jak spolu tyto zdánlivě nesouvisející záležitosti ve skutečnosti souvisí.

Washingtonem iniciované vypuzení vysoce populárního premiéra Imrana Khana vyvolalo masivní a trvalé povstání lidí. Pokud by povstání pokračovalo, mohlo by přivést bývalého premiéra Khana zpět.

Jak lépe odvést pozornost lidí od politiky, než vytvořit smrtelnou katastrofu? A to v přestrojení za extrémní monzun, jaký v pákistánských dějinách ještě nezažili?

Smrt a ničení, uvalující zničující ekonomickou katastrofu, nikdy nebyly překážkou pro ďábelskou agendu těch, kdo stojí za Agendou 2030 a Velkým resetem. A WEF je jen prováděcí agentura pro korporátní a elitní finanční kabalu.

Pamatujte: Pokud lze geoinženýrstvím vytvořit horko a sucho, mohou být uměle manipulovány extrémní srážky a povodně. To je již dostatečně zdokumentováno: Techniky modifikace životního prostředí (ENMOD) představují nástroje „povětrnostní války“. Jsou nedílnou součástí amerického vojenského arzenálu:

„Modifikace počasí se stane součástí domácí a mezinárodní bezpečnosti a mohla by být prováděna jednostranně… Mohla by mít útočné a obranné aplikace a dokonce být použita pro účely odstrašení. Schopnost vytvářet na Zemi srážky, mlhy a bouře nebo upravovat vesmírné počasí a vytváření umělého počasí, to vše je součástí integrovaného souboru vojenských technologií.“

Studie zadaná americkým letectvem v srpnu 1996 měla název: Počasí jako multiplikátor sil, vlastnictví počasí v roce 2025

Pouze tím, že si bude lidstvo vědomo plánu a nahlédne za opony fatálních podvodů a prohlédne nepřetržitou propagandu lží, může být schopno překonat tento neúnavný nápor.

Na závěr připomínám, že i WEF se chlubí tím, že se využívá manipulací počasí (i když své příspěvky záhy maže), včetně vyvolávání dešťů. Na stránkách WEF se již k tomuto tématu objevilo několik článků a videí (jedno z nich najdete pod článkem).

Španělsko nedávno oficiálně potvrdilo, že provádí zásahy do počasí, stejně jako dalších nejméně 50 zemí světa.

Také Bill Gates plánoval manipulovat počasím nad Evropou, přičemž zemí, kde mělo k jeho pokusům dojít, bylo Švédsko. Jen díky razantním protestům místních občanů k tomu nakonec nedošlo. Nebo možná došlo, ale již v tichosti, bez jakékoli předchozí propagace.

Zdá se vám to vše příliš šílené a přitažené za vlasy? Možná ano, ale ve světě, kde je již technický pokrok na velmi vysoké úrovni, musí být zejména lokální manipulace počasí tím nejmenším problémem…

 

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 5 Průměrně: 5]

2 thoughts on “Jsou záplavy v Pákistánu a nedávné extrémní sucho v Evropě dílem geoinženýrství?

  1. Každých 12, 980 rokov, ( polovička Precesného roku= Anno Magnus/ A.M.) vstupujeme do klimatických zmien na Zemi.
    Končí sa mám teraz Veľký Precesný rok v 2033, teda 25, 793 rokoch, v roku židov= 5, 793 A.M. Ním sa media aj dľžk života každej civilizácie. Naša a ďalšia skorumpovaná ŽIDMI civilizácia končí 7 rokmi( 84 mesiacov) Súženia sveta, od 2025= konca Kali- yugi po Novus Ordo Seclorum v 2033. 2033 je aj Veľký Jubilejný rok Krista= 2.Príchod Krista a Slnka= Spasiteľa, nsrodeného na Zimný slnovrat= December 25. Celá civilizácia sa rúti do pekla= Ohňa v 3.svetovej…Kali- yugi= Vek Ohňa v Globálnym ohni, kde je Rusko Stínačom Hada a Draka= USAtana, do JEDNEJ HODINY!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/jsou-zaplavy-v-pakistanu-a-nedavne-extremni-sucho-v-evrope-dilem-geoinzenyrstvi/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings