Ovládají svět psychopati?

Ovládají svět psychopati?

Jistý psychiatr zanalyzoval mnoho tzv. „globálních elit“, scházejících se na různých více či méně utajených setkáních a politiků ve vedoucích funkcích.

Jeho analýza jasně potvrzuje, že jde takřka výhradně o psychopaty. Ostatně, posuďte sami, nepřipomíná vám popis typického psychopata právě ty, kdo rozhodují o osudech většiny obyvatel nejen jednotlivých zemí, ale i celé planety?

Jsou zde patrná i jistá kritéria, podle nichž si Klaus Schwab volí takzvané „Mladé globální lídry.“ Ti se pak objevují na vysokých postech v politice zemí celého světa…

Svět je nyní ovládán skupinou spiklenců – miliardářů, kteří využívají směs farmaceutických společností, levicových extremistů, Zelených a hlasatelů změny klimatu, aby uvrhli svět do ekonomického chaosu.

Jakmile zničí globální ekonomiku, zvýší ceny energií a potravin, vytvoří masovou chudobu a zavraždí několik set milionů lidí, nabídnou nám, že nás všechny zachrání světovou vládou a světem kontrolovaným digitálními pasy.

Miliardáři a členové Bilderbergu jsou jasně psychopati. Ale nejen oni, posuďte ostatně sami. Na koho se asi hodí popis níže?

Dále již  Dr. Vernon Coleman:

Psychopati jsou výjimečně sobečtí, neustálí lháři, manipulativní, bezcitní, grandiózní a parazitičtí.

Psychopati šikanují, nikdy nejsou úzkostliví a mohou být povrchně sympatičtí. (Proto byli zvoleni). Zdají se být silní, klidní a sebevědomí, ale postrádají osobní vhled. Nikdy neprojevují lítost.

Psychopati jsou nemilosrdní, manipulativní a trvale nečestní. Jsou okouzlující, ale jsou nemilosrdní ve svém jednání s ostatními; dělají věci, které by normální lidé považovali za hrozné. Ale nikdy se necítí provinile.

V průběhu historie měli psychopati vždy výhodu, pokud jde o získání vysokého úřadu. Dnešní systémy politických stran s důrazem na povrchní sympatie a nekonečnou schopnost lží a podvodů usnadňují psychopatům dostat se na vrchol.

Po celém světě končí ve vězení pozoruhodně vysoký podíl prezidentů a premiérů. To jistě naznačuje, že mají kriminální tendence. Myslím, že také vykazují jasné psychopatické tendence.

V průběhu historie se psychopatické rysy ukázaly jako užitečný pas pro vysoký úřad. Muži a ženy, kteří nemají žádné morální skrupule, kteří jsou ochotni lhát nebo podvádět, aby se dostali na vrchol, a kteří dávají sliby, o kterých vědí, že je nemohou dodržet, mají obrovskou výhodu oproti těm, které brzdí představy o spravedlnosti. Lídři, kteří jsou psychopati, mají obrovské výhody oproti demokratičtějším vůdcům. Mít psychopatické rysy je dokonce prospěšné pro politického vůdce. Dávají mu větší volnost při ovládání a manipulaci s podřízenými a především při jednání s potenciálními nepřáteli.

Jak stárnou, psychopati se stávají větší hrozbou než kdykoli předtím. Zlepšují se ve lhaní a lépe přesvědčují lidi, že jejich úmysly jsou dobré.

Pro psychopata jsou laskavost, lidskost a sentimentalita známkami slabosti, kterou může využít. Psychopati nemají svědomí tak, jako ho máme my ostatní, a proto nikdy netrpí omezujícím vlivem pocitů viny.

Je tedy vůdce vaší země psychopat?

Popíšu dvanáct charakteristik, podle kterých se můžete rozhodnout, zda je vaše hlava státu psychopat. Stačí napsat ANO pokaždé, když si myslíte, že poznáváte vlastnosti vašich vládců. Na konci dotazníku jednoduše sečtěte, kolikrát jste odpověděli ANO.

  • Psychopati jsou výjimečně sobečtí a egocentričtí; nestarají se o pocity jiných lidí. Nepřemýšlejí dvakrát o podvádění jiných lidí, když je to v jejich prospěch.
  • Psychopati lžou neustále (a jsou v tom nesmírně dobří): politici říkají velké, záměrné, odhodlané a vypočítavé lži. Vědí, že většina lidí může být oklamána většinu času, pokud budou jen lhát. Zvláště pokud to dělají s úsměvem a několika odzbrojujícími slovy. Psychopat lže tak dlouho, tak vytrvale a s takovým ujištěním o poctivosti a nevinnosti, že jeho posluchači začínají pochybovat o své vlastní interpretaci pravdy.
  • „Nikdy by nebylo v myslích průměrných lidí vymýšlet kolosální lži,“ napsal Adolf Hitler. „A nevěřili by, že by jiní mohli mít tu drzost překroutit pravdu tak hanebně.“
  • Psychopat ví, že lež se stává pravdou, když lže dostatečně často a s dostatečnou vytrvalostí a odhodláním.
  • Psychopati jsou manipulativní a zběhlí v přesvědčování ostatních lidí, aby pro ně něco udělali. Psychopati si užijí spoustu zábavy při manipulaci s lidmi – ať už jsou to přátelé, kolegové nebo rodinní příslušníci. Začínají tím, že manipulují s lidmi prostřednictvím šarmu a přesvědčování, ale když tyto metody selžou, manipulují prostřednictvím strachu.
  • Psychopat vždy miluje jen sám sebe. Psychopat ví, že je možné získat to, co chce, předstíráním, že je dobrý a věrný milenec nebo přítel. A tak udělají vše pro to, aby tento obraz vybudovali. Ale primární loajalita psychopata je k němu samému. Věří, že je nadřazen všem ostatním kolem sebe. V jeho očích je on sám jedinou osobou, která se opravdu počítá.
  • Psychopati jsou necitliví a lhostejní k utrpení. Psychopati necítí ani neprojevují empatii nebo opravdový soucit, když ostatní kolem nich trpí, i když projevují předstíraný soucit, když se to zdá vhodné.
  • Psychopati šikanují a jsou urážliví a nevidí důvod, proč by to neměli dělat, zejména proto, že ze zkušenosti vědí, že šikana je velmi účinným prostředkem k prosazení jejich vlastní vůle.
  • Psychopati jsou okouzlující, protože se naučili věnovat pozornost a předstírat zájem o ostatní; jejich zájem je však čistě povrchní. Jejich oči se rychle stávají nepřítomnými, když někdo mluví o sobě, a co nejrychleji změní téma.
  • Psychopati nejsou schopni cítit lásku nebo projevovat opravdový soucit a mohou přecházet z jednoho vztahu do druhého. Hlásají lásku, když si myslí, že z ní budou mít prospěch. Čím starší a zkušenější se psychopat stává, tím lépe se mu daří předstírat emocionální reakce. Psychopati zanedbávají své rodiny, protože myslí jen na sebe. Psychopati neustále hledají vzrušení, a proto se mohou zapojit do nekonečné řady vztahů. Nedělají to proto, že hledají lásku nebo romantiku nebo dokonce fyzické vzrušení, ale proto, že si užívají vzrušení z lovu a vzrušení z podvádění svých partnerů, aniž by byli objeveni.
  • Psychopati nikdy nepřebírají odpovědnost; vždy obviňují ostatní, když se něco pokazí. Když udělají chybu, vždy ukážou prstem na někoho jiného – a obviňují ho. Psychopati nikdy neprojevují výčitky svědomí nebo vinu a nestarají se o pocity druhých; nikdy se necítí špatně, když dělají špatné věci, a nikdy se nestydí. Jejich hlavním zájmem je nenechat se chytit a cítit se nuceni převzít odpovědnost za své činy.
  • Psychopati často dávají sliby, o kterých vědí, že je nemohou dodržet a nemají v úmyslu je dodržet. Dávají tyto sliby, protože jsou pohodlné a užitečné, a umožňují jim dostat to, co chtějí, když to chtějí. Závazky a sliby pro psychopaty nic neznamenají a nemají potřebu dodržovat sliby nebo zásady, pokud z toho nemají zřejmý prospěch. Zůstávají nedotčeni, když vědí, že jejich činy uvedou ostatní do tísně a učiní je nešťastnými.
  • Psychopati jsou dobří v sebevyjádření. Mají obrovské sebevědomí a někdy se zdají být mimořádně „dotěrní“. Psychopati mohou manipulovat s ostatními klidně a chladně (a bez skrupulí) a často tak činí, aby podpořili svou vlastní kariéru. Vzhledem k tomu, že se nikdy necítí provinile nebo se nestydí, psychopati se často mohou dostat na vrchol ve svém zvoleném oboru.
  • Psychopati jsou často extrémně ambiciózní. A stoupají na vrchol, protože se dokážou vypořádat s problémy, nezdary a zklamáními mnohem lépe než normální lidé. Psychopati ignorují nebo potlačují skutečné obavy, které ničí normální lidi.

Je to duševní síla psychopatů, která jim pomáhá vystoupat na vrchol, a je to tato síla, toto neochvějné, bezohledné, odhodlané odhodlání dosáhnout svých vlastních cílů, bez ohledu na cenu, co představuje takové nebezpečí jak pro nás ostatní, tak pro společnost jako celek. A psychopati se nikdy neomluví. Když normální lidé udělají vážné chyby, omluví se, pokusí se věci napravit a pravděpodobně se budou cítit plní viny.

Citliví a starostliví lidé usilují o odškodnění. Ale když psychopati dělají chyby, lžou a lžou a lžou. A dělají to přesvědčivě a bez červenání. Nikdy je nenapadne se omluvit. Nesnaží se dát věci do pořádku. A pokud to není zcela nevyhnutelné, nerezignují. Jejich ambice jsou to jediné, na čem záleží.

Čím více těchto rysů poznáte, tím je pravděpodobnější, že váš vůdce bude psychopat. Pokud jste si všimli osmi nebo více rysů, je to určitě psychopat. A toto porovnání lze samozřejmě použít ve vztahu  ke komukoli.

Více o Dr. Vernonu Colemanovi najdete na jeho oficiálních stránkách zde.

 

 

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 11 Průměrně: 5]

8 thoughts on “Ovládají svět psychopati?

  1. Tady asi celá vláda. Minulá nebyla lepší.
    Jinak spolek trapáků. Všichni se po smrti vlezou do díry 2×1 metr a nevezmou si s sebou vůbec nic. Oni ani dobrou duši.
    Nějaká jejich posedlost mocí… pche, neovládají ani vlastní vyměšování a chtějí ovládat masy lidí.
    Většina jich neovládá ani své sexuální chování. Vsadím se, že nikdo z nich ani není šťastný – šťastný člověk je vždy jen dobrý člověk, je to tím podmíněno. Dobrá duše je vnitřním světlem.
    Zmrzačené duše bez svědomí a morálky, prázdné nádoby. Celý život se za něčím honí a nikdy nemají dost. Nic k závidění.

  2. Me by spise zajimala psychoanalyza lidi, kteri psychopaty voli do funkci a tim jim davaji moc. Jestli se da nejak efektivne omezit pusobeni manipulace na takove volice. Jestli je nejaka vhodna metoda jak rychle naucit velke mnozstvi lidi kritickemu mysleni. A predevsim jak to kriticke mysleni naucit nadprumerne inteligentni mlade lidi. Ti se casto pres svou inteligenci chovaji a mysli mnohem detinsteji, nez prumerne inteligentni jedinci. Myslim si, ze je to mimo jine i tim, ze dokazi sami sebe snaze obelhat a subjektivne si racionalizovat objektivne spatne rozhodnuti. Abych tak rekl, prechytraci svuj vlastni selsky rozum a pak jednaji v rozporu s nim.

    1. mnozí si myslí, že psychickou obranu lze dělat zase psychikou. což je velký omyl nejenom hledačů, ale tzv. ofiko léčitelů- psychologů a psychiatrů. nelze ale vytloukat klín klínem. je to nepochopení, jak vlastně pracuje mysl. proto stále přibývá nemocí, které pramení z nesprávného používání mysli. mysl pracuje ve dvou rozměrech, na základě minulosti vytváří budoucnost, což zase vytvoří nepravdivý obraz (světonázor), protože minulost a budoucnost není pravda. mysl je jen nástroj a převodová páka intelektu (a intelekt je převodová páka Ducha, kterého má každý v sobě). někdo ale pochopí mysl jako svoje já, myslím, tedy jsem. toto umělé já-ego nechápe, že mysl-duše, je jen nástroj Ducha, kterého v sobě každý má, ale protože je překryt egem, tak je duch upozaděn a z toho vznikají ty nemoci psychické a psychosomatické. i ezoterika je zacházení s psychickými silami, což je ve výsledku škodlivé, neboť cizí vnější entita se naboří (s vaším svolením, ale i bez něj) do vaší psychiky, díky vašemu nepochopení jak věci fungují, a může to začít zcela nevině, např. nespavostí, sny, až po různé neurozy, psychozy atd. ,“dobrým“ a nezvratným spouštěčem jsou i drogy. mnozí ezoteriku považují za cestu, ale ve skutečnosti je to také zcestné. dokonce se v dnešní době ezo úspěšně nabouralo do oficiální medicíny, např. se začaly zkoumat psychedelika jako možný prostředek k léčení (piráti-legalizace marihuany), což je od začátku velmi nebezpečné a špatné. nebo se při léčení používají techniky psychoterapie psychoanalýzy-psychodynamické psychoterapie, katatymně imaginativní psychoterapie, a pod. což jsou zakuklené ezo praktiky např. silvova metoda, nebo modrá alfa, hypnoza, autohypnoza, atd. trik spočívá v tom, že vaši mysl uvedou do hladiny alfa (sliby, lži, nalhávání si), ve které jste nejvíce náchylní k přijmutí vnější ideologie a cizí entity (z kolektivní mysli), tedy posednutí. má to mnoho forem a naivní se chytí. jinými slovy je to freudovská metoda psychoanalýzy, která je kontraproduktivní a nebezpečná. také některé psychiatrické léky vážně poškozují autonomní systém, který kontroluje aby se člověk netřepal. dokonce někteří lékaři veřejně prohlašují (donašeč hešl), že když se po lécích třepete, je to dobrý signál, že „léky“ zabírají tam kde mají. mohli jsme to vidět na případu babiše ml. kterému ještě na třes, který mu vyvolaly(i) léky, dávali proti tomu třesu léky na epilepsii. dokonalé psycho. Pravda je ale pouze přítomnost, tedy vědomí bez myšlenek, klid mysli. jestli se tedy někdo domnívá, že bez správné techniky používání mysli se obejde, je na velikém osudovém omylu a ve velké iluzi.

  3. Mám temné tušení, ze jenom psychopat se dá na politickou dráhu.
    Normální člověk asi nemá žaludek na lhaní, tvrdý boj s politickými konkurenty, zkrátka dost ostré lokty.
    Asi i proto se opravdu schopní lidé do politiky nehrnou. ( A že máme chytrých a slušných osobností docela dost ! )
    Hodný a empatický člověk by těžko obstál mezi všehoschopnými grázly. Patrně by byl za debila.
    😥

    1. houbelec, psychopat je i ten, který utíká od problémů, ten tzv. Normální člověk který nemá žaludek na lhaní, tvrdý boj s politickými konkurenty, zkrátka dost ostré lokty. není potřeba se nechat zastrašovat šmejdy v parlamentu a ve vládě.

  4. Na väčšinu členov „slovenskej“ vlády, aj na mnohých poslancov , ktorí ju podporujú v parlamente, sa všetky charakteristiky hodia bez výnimky… Aj na Erdogana, saudskoarabského kráľa Salmana bin Abdulazíza, pakistanského premiéra a ďalších spojencov EÚ.

  5. to nejsou žádní židozednáři nebo reptiliáni. všichni lidé jen podlehli smrtelným hříchům – Kama (touha / chtíč), Krodha (vztek, zloba), Lobha (chamtivost / lstivost / materialismus), Moha (závislost /parazitizmus/ iluze), Matsara ( závis / žárlivost), Mada (falešná pýcha / marnost). a pozor svoboda je o tom i sebe zničit. máme tedy plnou svobodu ve svých rukách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/ovladaji-svet-psychopati/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings