Otevřený dopis WHO, OSN a všem lidem na světě: „Zastavte pandemickou smlouvu!“

WCH – World council for health (Světová rada pro zdraví) je organizace, která má být jakousi paralelou WHO. Samozřejmě nejde o organizaci oficiálně posvěcenou jednotlivými zeměmi světa, ale jde o organizaci, která byla zavedena coby protiváha WHO. Navíc – na rozdíl od WHO – vedou WCH skuteční odborníci, kteří již dávno odhalili, že WHO zde není pro zdraví lidstva, ale je jen dalším nástrojem zaváděné totality a redukce populace.

Nyní ve WCH pochopili, že pro celý svět je zásadním krokem odmítnutí pandemické smlouvy, kterou má WHO zavést celosvětovou totalitu a to navíc s podporou jednotlivých loutkových vlád.

Navrhovaná dohoda WHO, zdůrazňuje WCH, je nejen zbytečná, ale představuje hrozbu pro suverenitu a nezcizitelná práva. Je důležité zabránit takovému převzetí moci.

Světová rada pro zdraví je nezisková organizace založená v roce 2021, která je propojena s více než 130 partnerskými organizacemi ve více než čtyřiceti zemích. Jejich úkolem je „spojit nejlepší světové obhájce zdraví, lékaře, inovátory a aktivisty, aby bojovali za dobré zdraví pro všechny“.

Transparentnost informací, přístup k osvědčeným lékům a konkrétní opatření tváří v tvář nemoci při současném respektování individuálních rozhodnutí v oblasti zdraví beze strachu z diskriminace nebo pronásledování jsou stejně tak v centru pozornosti jako víra ve svět, ve kterém lze mít čistou vodu a vzduch, škodlivinami nezatížené potraviny a svět, kde rodiny drží pohromadě.

Výzva k akci

Jako organizace, která se zavázala k ochraně lidských práv a svobodné vůle, chce WCH povzbudit lidi, aby převzali odpovědnost za své zdraví a pohodu. WCH se proto 8. března obrátila na WHO a OSN, ale i na všechny vlády a obyvatele naší planety prvním otevřeným dopisem.

V dopise WCH vyzývá všechny partnery a jednotlivce od Austrálie po Zimbabwe, aby oslovili důvěryhodné vládní úředníky, politické strany, veřejné osobnosti a nezávislá média s cílem:

• upozornit na význam plánované pandemické smlouvy
  • vyzvat k národním kampaním na ochranu přirozeného práva a demokratických ústav
  • připojit se k důvěryhodným koalicím občanské společnosti, jako je WCH

Krédo: WHO nesmí být dovoleno kontrolovat globální zdravotní agendu nebo prosazovat biologický dohled.

Otevřený dopis Světové rady pro zdraví v různých jazycích (dostupné jsou tyto jazyky: angličtina, němčina, holandština, španělština, italština, portugalština a řečtina),  včetně videa je přístupný prostřednictvím následujícího odkazu: První otevřený dopis o pandemické smlouvě WHO
Níže anglická verze:

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 12 Průměrně: 4.8]

One thought on “Otevřený dopis WHO, OSN a všem lidem na světě: „Zastavte pandemickou smlouvu!“