Oficiální údaje britské, kanadské a novozélandské vlády naznačují, že trojnásobně očkovaní nyní trpí syndromem získané imunodeficience

Oficiální údaje britské, kanadské a novozélandské vlády naznačují, že trojnásobně očkovaní nyní trpí syndromem získané imunodeficience

Podle nejnovějších údajů britské vlády většina trojitě očkovaných lidí v Anglii nyní ztratila 80% své imunitní kapacity ve srovnání s přirozenou kapacitou imunitního systému neočkovaných lidí, což znamená, že nyní mají pouze posledních 20% svého imunitního systému pro boj s viry, bakteriemi, nemocemi a rakovinou.

Ale tato katastrofa se neděje jen ve Velké Británii. Oficiální údaje kanadské vlády ukazují, že trojnásobně očkovaní Kanaďané ztratili v průměru 75% svého imunitního systému ve srovnání s přirozeným imunitním systémem neočkovaných Kanaďanů. To znamená, že mají pouze posledních 25% svého imunitního systému pro boj s viry, bakteriemi, nemocemi a rakovinou.

Stejný obrázek lze vidět na Novém Zélandu, kde oficiální vládní údaje ukazují, že plně očkovaní lidé na Novém Zélandu ztratili v průměru 74% své kapacity imunitního systému.

Stručně řečeno, protože úřady ve Velké Británii, Kanadě a na Novém Zélandu odvedly tak dobrou práci při shromažďování a zveřejňování údajů o Covid-19 podle stavu očkování, odhalily skutečnost, že trojnásobně očkovaná populace rychle rozvíjí novou formu syndromu získané imunodeficience (AIDS) způsobenou vakcínou Covid-19.

Podle nejnovějších údajů britské vlády většina trojitě očkovaných lidí v Anglii nyní ztratila 80% své imunity. Imunitní systém těla se primárně používá k obraně proti infekcím, jako jsou bakterie, viry a paraziti. Existují dvě široké kategorie imunodeficiencí: ty, které jsou vrozené a ty, které jsou získány po narození.

Syndrom imunodeficience se týká široké škály zdravotních poruch, které zabraňují tělu chránit se před nemocemi, jako jsou viry a bakterie. Existuje řada různých typů syndromů vrozené a získané imunodeficience, které mohou ovlivnit tělo různými způsoby.

Sekundární (získané) imunitní problémy mohou mít mnoho příčin, např.  virové infekce, podvýživa, metabolické poruchy (onemocnění ledvin), léčba rakoviny nebo různé léky.

Bohužel, oficiální údaje z celého světa nyní silně naznačují, že vakcíny Covid-19 by měly být zařazeny do seznamu příčin syndromu získané imunodeficience.

Spojené království

Údaje o Covid-19 v Anglii sestavuje britská Agentura pro zdravotní bezpečnost (UKHSA). Níže uvedená tabulka ukazuje počet případů podle stavu očkování mezi týdnem 8 a týdnem 11 v roce 2022 a je převzata ze zprávy o sledování vakcín za týden 12 – 2022.

Ale tato katastrofa se neděje jen ve Velké Británii. Oficiální údaje kanadské vlády ukazují, že trojnásobně očkovaní Kanaďané ztratili v průměru 75% svého imunitního systému ve srovnání s přirozeným imunitním systémem neočkovaných Kanaďanů. To znamená, že mají pouze posledních 25% svého imunitního systému pro boj s viry, bakteriemi, nemocemi a rakovinou.

Stejný obrázek lze vidět na Novém Zélandu, kde oficiální vládní údaje ukazují, že plně očkovaní lidé na Novém Zélandu ztratili v průměru 74% své kapacity imunitního systému.

Stručně řečeno, protože úřady ve Velké Británii, Kanadě a na Novém Zélandu odvedly tak dobrou práci při shromažďování a zveřejňování údajů o Covid-19 podle stavu očkování, odhalily skutečnost, že trojnásobně očkovaná populace rychle rozvíjí novou formu syndromu získané imunodeficience (AIDS) způsobenou vakcínou Covid-19.

Možná vás překvapí, že drtivá většina případů Covid-19 se vyskytuje mezi trojnásobně očkovanou populací v Anglii, jak je zřejmé z výše uvedené tabulky, protože jste možná mylně měli dojem, že injekce Covid-19 zabraňují infekci a přenosu.

Nebo vás to nemusí překvapit, protože víte, že nezabraňují infekci nebo přenosu, ale mylně se domníváte, že injekce snižují riziko infekce a přenosu, a to lze očekávat, když bylo očkováno tolik lidí.

Pokud by tomu tak ale bylo, neměli bychom mezi neočkovanými vidět nižší míru případů na 100 000 obyvatel, než je míra případů na 100 000 obyvatel mezi neočkovanými? Bohužel tomu tak není. Míra poklesu na 100 000 obyvatel je nejen stejná jako míra případů mezi neočkovanými, ale dokonce výrazně vyšší a rozdíl se z týdne na týden zvyšuje.

Následující tabulka byla sestavena z tabulek četnosti případů v týdnech 3, 6, 10 a 12.

Jak můžete vidět z výše uvedené tabulky, míra případů na 100 000 obyvatel je nejvyšší ve všech věkových skupinách s výjimkou skupin mladších 18 let v trojnásobné očkované populaci (k 12. týdnu). Vzhledem k současnému trendu však můžeme předpokládat, že trojnásobně očkovaní mladší 18 let budou mít za několik týdnů vyšší míru případů na 100 000 obyvatel než neočkovaní jedinci, neboť tato věková kategorie dostala „posilovač“ jako poslední.

Musíme se vrátit ke zprávě z týdne 3, abychom zjistili vyšší míru případů mezi neočkovanými v jiných věkových skupinách, a dokonce i tehdy to bylo pouze mezi lidmi ve věku 18 až 29 let. Ve zprávě z 6. týdne se však příliv v této věkové skupině obrátil, s mírou případů 3348,7 na 100 tisíc u trojnásobně očkovaných a mírou poklesu 1885,8 u neočkovaných.

Jak můžete vidět z výše uvedené tabulky, rozdíl v počtu případů na 100 000 obyvatel mezi trojnásobně očkovanými se z týdne na týden zvětšuje, ale pokud to nevidíte, nebojte se, protože použijeme vlastní vzorec účinnosti vakcíny společnosti Pfizer, abychom ilustrovali tento katastrofický pokles.

Pfizer tvrdí, že jeho injekce mRNA Covid-19 má účinnost vakcíny 95%. Toto tvrzení bylo vzneseno z následujících důvodů:

Během probíhající klinické studie bylo 43 661 subjektů rovnoměrně rozděleno mezi placebo a očkovanou skupinu (přibližně 21 830 subjektů na skupinu).

Ve skupině s placebem – skupině, která nebyla očkována vakcínou Pfizer proti Covid-19 – se koronavirem nakazilo 162 lidí a vykazovalo příznaky.

Ve skupině vakcín – skupině, která dostala skutečnou vakcínu – jich bylo pouze 8.

Pro výpočet účinnosti injekce mRNA Covid-19 provedla společnost Pfizer následující výpočet

Počet případů mezi neočkovanými – Počet případů mezi očkovanými / Počet případů mezi neočkovanými x 100 = účinnost vakcíny

8 – 162 / 8 x 100 = 95%.

Vzhledem k tomu, že UKHSA nám laskavě poskytla údaje na 100 000 obyvatel podle stavu očkování, tj. máme údaje, které byly převedeny do dvou stejně velkých skupin, můžeme jednoduše použít tato čísla k výpočtu skutečné účinnosti vakcíny. Níže uvedená tabulka ukazuje, že skutečná účinnost vakcíny Covid-19 u trojnásobně očkované populace v Anglii mezi 51. týdnem roku 2021 a 11. týdnem roku 2022.

(Výpočet: Míra neočkovaných případů – Míra očkovaných případů / Míra neočkovaných případů x 100 = účinnost vakcíny v reálném světě)

Jak vidíte, účinnost očkování klesá z měsíce na měsíc, s nejnižší účinností u 60 až 69letých na mínus 367,67% v týdnu 12. Těsně následují lidé ve věku 50–59 let s minus-305,56 % ve 12. týdnu a lidé ve věku 40–49 let s minus-305,56 %.

Jeden z nejznepokojivějších poklesů účinnosti vakcín je však u lidí ve věku 18-29 let. Ve zprávě z týdne 3 byla účinnost očkování hlášena jako +10,19% u osob ve věku 18 až 29 let, které byly očkovány třikrát. Zpráva z 12. týdne však zaznamenala pokles na minus 225,37 %.

Účinnost vakcíny však není ve skutečnosti měřítkem vakcíny, ale měřítkem výkonu imunitního systému očkované osoby ve srovnání s výkonem imunitního systému neočkované osoby.

Vakcína Covid-19 je navržena tak, aby trénovala váš imunitní systém, aby rozpoznal spike protein původního kmene viru Covid-19. To se provádí instruováním vašich buněk, aby produkovaly spike protein. Následně váš imunitní systém produkuje protilátky a pamatuje si je, aby se mohl použít později, když se znovu setkáte se spike proteinem viru Covid-19.

Tato vakcína pouze instruuje vaše tělo, aby produkovalo miliony a miliony nebezpečných spike proteinů, namísto aby ho instruovala k imunitní reakci. Takže když úřady tvrdí, že účinnost vakcín se časem vyčerpává, ve skutečnosti to znamená, že výkon vašeho imunitního systému se časem vyčerpává.

Právě z tohoto důvodu můžeme konstatovat, že oficiální údaje ve Velké Británii naznačují, že trojnásobně očkovaní vyvíjejí syndrom získané imunodeficience.

Naštěstí pomocí čísel případů poskytnutých UKHSA můžeme také vypočítat výkon imunitního systému, abychom zjistili, jak nebezpečně blízko je trojnásobně očkovaná populace k rozvoji AIDS. K tomu stačí mírně změnit vzorec pro účinnost vakcíny pro negativní výkon imunitního systému a použít stejný vzorec pro pozitivní výkon imunitního systému.

Pozitivní výkon imunitního systému = Výskyt neočkovaných případů – Počet očkovaných případů / Počet neočkovaných případů x 100

Negativní výkonnost imunitního systému = Výskyt neočkovaných případů – Počet očkovaných případů / Počet očkovaných případů x 100

Níže uvedený graf ukazuje výkon imunitního systému trojnásobně očkované populace v Anglii podle věkových skupin mezi týdnem 51 2021 a týdnem 11 2022 ve srovnání s přirozeným imunitním systémem neočkované populace.

Nejnižší výkon imunitního systému je v současné době zaznamenán u lidí ve věku 60 až 69 let s minus-78,62%, ve srovnání s -72,35 v týdnu 12, -56,34% v týdnu 6 a -51,15% v týdnu 3. Ale všichni trojnásobně očkovaní jedinci ve věku 18 až 59 let a 70 až 79 let nejsou pozadu, s výkonem imunitního systému v rozmezí od minus-69,27% do minus-75,39%.

Zdá se, že pouze trojnásobně očkovaní lidé ve věku nad 80 let zaostávají za zbytkem skupiny, ale jejich počet by samozřejmě mohl být zkreslen skutečností, že velikost populace osob starších 80 let se drasticky mění z týdne na týden, protože jsou v nešťastném věku, ve kterém  život přirozeně končí.

Bohužel jsme zjistili, že trojnásobně očkovaní lidé ve věku 30 až 79 let mají k dispozici pouze 26 až 21% svého imunitního systému pro boj s infekcemi, jako jsou bakterie, viry a paraziti, a pro prevenci vzniku některých druhů rakoviny. Mezi 18 až 29letými, kteří jsou třikrát očkováni, je nejnovější úroveň imunitního systému 30%.

Je však třeba mít na paměti, že se jedná o průměr pro každou skupinu, což znamená, že výsledky budou u některých jedinců mnohem lepší a naopak mnohem horší pro jiné.

Pokud je tedy průměrný výkon imunitního systému tak nízký, že dosahuje až mínus 78,62%, znamená to, že s největší pravděpodobností existuje mnoho lidí, kteří již dosáhli bodu, odkud není návratu, a kteří si bohužel vyvinuli syndrom získané imunodeficience vyvolaný vakcínou Covid-19.

To je to, co vakcína udělala lidem v Anglii.

Kanada

Kanadské údaje o Covid-19 sestavuje kanadská vláda.

Kanadská vláda bohužel zveřejňuje své oficiální údaje o Covid-19 způsobem, který vyvolává dojem, že Kanada zažívá „pandemii neočkovaných“ a že vakcíny proti Covid-19 jsou jasně účinné. Ale tato data jsou podvod.

Kanadská vláda se rozhodla prezentovat data jako celkové údaje do 14. prosince 2020. Tímto způsobem je schopen vysvětlit obrovský nárůst případů Covid-19, hospitalizací a úmrtí v lednu 2021, kdy bylo pouze 0,3% kanadské populace považováno za plně očkované.

Ale díky WayBackMachine se můžeme podívat na historické zprávy a jednoduše toto období odečíst, abychom získali skutečný obraz současné „pandemie“ v Kanadě podle stavu očkování.

Abychom vám pomohli zjistit, jak vláda Kanady prezentuje své údaje, zde jsou některé tabulky z předchozích zpráv o denní epidemiologii vlády Kanady Covid-19, které ukazují počet případů, hospitalizací a úmrtí podle stavu očkování k 14. prosinci 2020, stejně jako celkový počet obyvatel každé skupiny vakcín v době každé zprávy.

Níže uvedená tabulka ukazuje celkový počet případů Covid-19 týdně podle stavu očkování v celé Kanadě mezi 31. lednem, 22. lednem a 27. únorem 22.

Jak můžete vidět, neočkovaná populace představovala nejméně případů v každém týdnu a z týdne na týden klesala, z 6 932 v týdnu do 6. února na 2 993 v týdnu do 27. února.

Počet případů mezi očkovanými dvakrát a třikrát byl naopak astronomicky vysoký, ale stále se z týdne na týden snižoval, s výjimkou týdne až do 27. února, kdy se počet případů mezi očkovanými opět zvýšil.

Populace Kanady je asi 38, 01 milionu. Na základě čísel poskytnutých kanadskou vládou v jejích týdenních zprávách je zde graf zobrazující populaci podle stavu očkování v Kanadě za každý týden mezi 31. lednem a 27. únorem 22.

Největší populací je neočkovaná populace, která klesla z 13,31 milionu v týdnu do 6. února na 13,11 milionu v týdnu končícím 27. února, zatímco trojnásobně očkovaná populace se zvýšila z 10,9 milionu v týdnu končícím 6. února na 12,9 milionu v týdnu končícím 27. února. Tak proč je proboha mezi dvojitě a třikrát očkovanou populací tolik dalších případů?

Vzhledem k tomu, že kanadská vláda neuvádí počet případů na 100 000 obyvatel podle stavu očkování jako Britský zdravotnický úřad (UKHSA), musíme je vypočítat sami.

Míra případů na 100 000 obyvatel se stanoví tak, že se nejprve vydělí celková populace každé očkovací skupiny 100 000. Počet případů v každé skupině vakcín se pak vydělí odpovědí na předchozí rovnici pro výpočet míry případů.

13,31 milionu / 100 000 = 133,1

6 932 případů / 133,1 = 52,08 případů na 100 000 lidí

Níže uvedený graf ukazuje míru případů Covid-19 na 100 000 lidí podle stavu očkování v celé Kanadě týdně mezi 31. lednem a 27. únorem 22 –

Míra případů je astronomicky vysoká jak u dvojnásobně, tak u trojnásobně očkovaných nejméně od 31. a 22. ledna, a nyní, když známe počty případů, můžeme znovu použít vzorec společnosti Pfizer pro účinnost vakcíny k výpočtu skutečné účinnosti vakcíny Covid-19 u dvakrát i třikrát očkovaných.

Níže uvedený graf ukazuje skutečnou účinnost vakcíny Covid-19 v Kanadě pro dvakrát a třikrát očkovanou populaci na základě výše uvedených čísel případů.

V týdnu končícím 6. února byla skutečná účinnost vakcíny mezi dvojitě očkovanými naprosto šokující minus 221,16%. V týdnu končícím 27. února klesla ještě více na minus 276,16 %.

Trojnásobně očkované populaci se daří o něco lépe, ale zaznamenala mnohem rychlejší pokles. V týdnu končícím 6. února byla skutečná účinnost vakcíny mezi trojnásobně očkovanými stále šokujícím mínusem 197,79%. V týdnu končícím 27. února však toto číslo kleslo na minus 269,87 %.

Nezapomeňte však, že účinnost vakcíny není ve skutečnosti měřítkem vakcíny, ale měřítkem výkonu imunitního systému očkované osoby ve srovnání s výkonem imunitního systému neočkované osoby.

Níže uvedený graf ukazuje výkon imunitního systému 2x a 3x očkovaných lidí v Kanadě ve srovnání s výkonem přirozeného imunitního systému neočkované populace.

Tato čísla ukazují, že průměrný dvojitě očkovaný Kanaďan ztratil 73,42% svého imunitního systému, což znamená, že mu zbývá pouze 26,58% imunitního systému k boji proti určitým třídám virů a některých druhů rakoviny atd.

Bohužel se situace s třetím očkováním nezlepšila, protože tato čísla ukazují, že průměrný trojnásobně očkovaný Kanaďan ztratil 72,96% svého imunitního systému, což znamená, že mu zbývá pouze 27,04% imunitního systému, aby bojoval s infekcemi, jako jsou bakterie, viry a paraziti, a zabránil rozvoji některých druhů rakoviny.

Nesmíme však zapomínat, že se jedná o průměr pro celou populaci, což znamená, že stejně jako údaje pro Spojené království mají někteří lidé mnohem lepší výsledky a jiní mnohem horší výsledky.

Takže průměrný výkon imunitního systému minus 73% v trojnásobně očkované celkové populaci znamená, že v Kanadě je s největší pravděpodobností mnohem více lidí ve srovnání s Anglií, kteří již dosáhli bodu, odkud není návratu, a kteří bohužel vyvinuli syndrom získané imunodeficience vyvolaný vakcínou Covid-19.

To je to, co vakcína udělala s lidmi v Kanadě.

Nový Zéland

Novozélandské ministerstvo zdravotnictví hraje se svými daty naprosto stejnou hru jako kanadská vláda. Novozélandské ministerstvo zdravotnictví poskytuje pouze kumulativní součet k 16. srpnu 21.

To je jak manipulativní, tak extrémně zavádějící, vzhledem k tomu, že Nový Zéland v současné době zažívá největší vlnu Covid-19. Ale to není jediný podvod. Dne 16. srpna 2021, což je datum zvolené novozélandským ministerstvem zdravotnictví k poskytnutí kumulativního součtu, bylo pouze 18,4% populace Nového Zélandu považováno za plně očkované.

Ale opět, díky WayBackMachine, můžeme čerpat z historických zpráv a provést jednoduché odčítání, abychom získali skutečný obraz současné „pandemie“ podle stavu očkování.

Níže uvedený graf ukazuje skutečný počet případů Covid-19 podle stavu očkování mezi 6. lednem a 11. únorem a mezi 12. a 24. únorem.

(Údaje pocházejí z následujících zpráv – 6. ledna, 12. února, 25. února)

Nyní, když známe míru případů Covid-19 podle stavu vakcíny, můžeme použít vzorec účinnosti vakcíny společnosti Pfizer k výpočtu účinnosti vakcíny v reálném světě.

Níže uvedený graf ukazuje skutečnou účinnost vakcíny Covid-19 po dvou dávkách mezi 6. lednem a 11. únorem a mezi 12. a 24. únorem:

Mezi 6. lednem a 11. únorem byla skutečná účinnost vakcíny Covid-19 mínus 94,4%, ale do 24. února klesla skutečná účinnost vakcíny na minus 281,35%.

Ale nezapomeňte, že účinnost vakcíny není ve skutečnosti měřítkem vakcíny, ale měřítkem výkonu imunitního systému očkované osoby ve srovnání s výkonem imunitního systému neočkované osoby.

Následující diagram znázorňuje skutečný výkon imunitního systému plně očkované populace na Novém Zélandu mezi 6. lednem a 11. únorem a mezi 12. únorem a 24. únorem 22 ve srovnání s výkonem imunitního systému neočkované populace:

Mezi 6. lednem a 11. únorem byl výkon imunitního systému plně očkovaných -49%, což znamená, že jejich imunitní systém byl přítomen pouze z 51%.

Dne 24. února klesl výkon imunitního systému plně očkovaných na Novém Zélandu na -74 %, tj. imunitní systém plně očkovaných se za pouhých 13 dní zhoršil o dalších 25 %, takže pouze 26 % imunitního systému je k dispozici pro boj s infekcemi, jako jsou bakterie, viry a paraziti, a pro prevenci vzniku některých druhů rakoviny.

Nesmíme však zapomínat, že stejně jako v Kanadě je to průměr pro celou populaci, což znamená, že výsledky budou pro některé mnohem lepší a pro jiné mnohem horší.

Takže průměrný výkon imunitního systému minus 74% v plně očkované celkové populaci znamená, že na Novém Zélandu je s největší pravděpodobností mnohem více lidí ve srovnání s Anglií, kteří již dosáhli bodu, odkud není návratu, a u kterých se bohužel vyvinul syndrom získané imunodeficience vyvolaný vakcínou Covid-19.

To je to, co očkování udělalo s novozélandskou populací.

Odvození

Pokud by existovala pouze jedna země, kde by výsledky byly hrozné, mohlo by to být odmítnuto jako anomálie, možná kvůli problému při shromažďování a zaznamenávání údajů. Máme však co do činění se třemi zeměmi – Velkou Británií, Kanadou a Novým Zélandem –, z nichž všechny zveřejňují oficiální údaje, které ukazují přesně totéž.

Trojnásobně očkovaná populace v každé zemi ztratila asi 75-80% své imunitní kapacity ve srovnání s přirozeným imunitním systémem neočkované populace.

To znamená, že v průměru jim zbývá pouze 20-25% jejich imunitního systému, aby bojovali proti infekcím, jako jsou bakterie, viry a paraziti, a zabránili rozvoji některých druhů rakoviny.

Vzhledem k tomu, že orgány Spojeného království, Kanady a Nového Zélandu odvedly tak dobrou práci při sestavování a zveřejňování údajů o Covid-19 podle stavu očkování, odhalily skutečnost, že trojnásobně očkovaná populace rychle rozvíjí novou formu syndromu získané imunodeficience (AIDS) způsobené vakcínou Covid-19.

Vzhledem k tomu, že údaje jsou v každé zemi tak podobné, vede to nejen k závěru, že lidé v Anglii, Kanadě a na Novém Zélandu byli očkováním poškozeni. Naznačuje, že to jsou důsledky vakcíny Covid-19 pro celou lidskou rasu.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 9 Průměrně: 4.8]

4 thoughts on “Oficiální údaje britské, kanadské a novozélandské vlády naznačují, že trojnásobně očkovaní nyní trpí syndromem získané imunodeficience

  1. neverim v depopulacnu agendu. nedava totiz ziaden zmysel. hlavne ak sa bavime o vyhladzovani ekonomicky najpokrokovejsich a najproduktivnejsich krajin kedy to z ekonomickeho hladiska nema ziadnu logiku. navyse su kvoli feminizmu tieto krajiny pod mierou udrzania populacie a porodnostou niekde na urovni 1.6 takze aktivne vymieraju aj bez pomoci nejakych svetovych elit.

    avsak tu mozeme vidiet ze od zavedenia „vakcin“ vymrie obrovske mnozstvo ludi v nablizsej dekade, ktori by inak zili dekady a dekady dalej. a ani silena imigracia neprisposobovovych kultur a etnik taketo krajiny nezachrani.

    tym chcem len povedat ze ludia casto budu verit nejakym drakonickym teoriam namiesto toho aby si uvedomili ze svet ledva funguje kvoli naprostej neschopnosti ludi, hlavne tych vo vedeni, korupcii, kratkozrakosti a sebeckosti ludi celkovo. proste to je, ako anglicania hovoria, „human condition“.

    1. Jenze tady nejsou lidi treba. Je potreba zlikvidovat staty. Umensit puvodni narody, aby se staly mensinami, ty se bud islamizuji, nebo podlehnou. Vira mirumilovnych je jen prostredek a pokud je potreba oridzince ozebracit a znicit, musite tu mit nejake nahradniky, co se budou likvidovat i mezi sebou, ale hlavne furt. Jen je treba je nekde ubytovat, no a ohledne reprodukce, to maji mirumilovni spocitano tim, ze jsou uz tak zdegenerovani, ze jim nevylepsi genofond ani tahle epizodka v evrope.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/oficialni-udaje-britske-kanadske-a-novozelandske-vlady-naznacuji-ze-trojnasobne-ockovani-nyni-trpi-syndromem-ziskane-imunodeficience/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings