Mezi plány globalistů, zanesenými i v Agendě 2030, která je jakousi osnovou Velkého resetu, patří i radikální omezení konzumace masa. Jde samozřejmě o součást plánů klimalarmistů, kteří tvrdí, že masná zvířata produkují příliš moc CO2. Prdící krávy, prasata či ovce tak musí být eliminovány na minimum, zřejmě jen pro potřeby vládnoucích elit.
Skutečné maso by se tak pro běžného konzumenta mělo stát takřka nedostupným či pouze delikatesou, dostupnou jednou za velmi dlouhou dobu. Živočišné bílkoviny pak podle návrhů globalistů mají lidé získávat z hmyzů a červů.
I proto nedávno EU schválila možnost prodeje některých druhů hmyzu či výrobků z něj v supermarketech na území EU, případně jejich podávání v restauracích, další druhy hmyzu zatím čekají na schválení.
Ovšem globalisté nás nechtějí krmit jen hmyzem nebo červy. Jak již víte ze současné očkovací „mánie“, globalistům i jejich slouhům jde především o to, aby si také mohli při každém experimentu, který na lidstvo uvalí, sami namastit kapsu.
I proto před časem přišli s tím, že mimo hmyzu a červů by plebsu mohli nabídnout i maso umělé. První umělé maso – kuřecí – se objevilo už před časem v Asii, zatímco výrobu umělého hovězího si dal za cíl Bill Gates, který zřejmě hodlá touto pro mnohé nepříliš poživatelnou krmí zásobovat nejméně celou Ameriku, ne-li celý svět. Vzhledem k jeho megalomanství tipuji spíš to druhé.
Dalším počinem výrobců „klimaticky šetrné“ náhražky masa je maso vyrobené na 3D tiskárně (viz titulek). Tento druh masa byl poprvé „vytisknut“ v Japonsku, kde výrobek nazvali maso wagyu.
Ovšem umělé laboratorní maso a dokonce i 3D maso se již dostalo i do Evropy.
Redefine Meat nyní zavádí své rostlinné, 3D tištěné „hovězí a jehněčí maso“ po celé Evropě. Izraelci použili umělou inteligenci, aby se přiblížili vlastnostem originálu.
Čerstvý výzkum umělého masa se provádí s řadou přístupů k výrobě. Mezi příklady patří Mosa Meat v Nizozemsku, která z kmenových buněk ze zvířat pěstuje své maso v bioreaktorech. McMaster University v Kanadě se místo toho spoléhá na velmi tenké plátky svalové a tukové tkáně, které mohou být spojeny do větších kusů masa.
Kopie masa však již oslovily spotřebitele, a to i ve formě několika „krvavých“ hamburgerů. Nicméně, Israeli Redefine Meat prodává 3D tištěné „steaky“ a nyní rozšiřují své realistické steaky na široké frontě v Evropě.
Surovina vyrobená na 3D tiskárně je zcela rostlinná, včetně sójového a hrachového proteinu, jakož i červené řepy a cizrny. Kokosový tuk přispívá ke správnému obsahu tuku. Společnost však také použila umělou inteligenci, aby konečnému produktu poskytla vlastnosti podobné svalovým vláknům masa a šťavnatosti hovězího a jehněčího masa.
Redefine Meat si klade za cíl dostat své produkty do obchodů i restaurací. V současné době existují medailonky, hamburgery, kebaby a klobásy…
Ovšem jak by chtěli globalisté donutit stávající masožravce k tomu, aby dobrovolně sáhli právě po jejich umělém mase? Podle jistého experimentu se totiž zdá, že onen „plebs“ pro nějž je „maso“ určeno, se na něj zrovna s chutí nevrhá.
V nové studii se subjekty pokusily jíst maso pěstované v laboratoři. Ale velká část z nich byla tak znechucená, že odmítla umělé maso jen ochutnat.
Experimentu se zúčastnilo celkem 1 578 dobrovolníků. Z těch, kteří tvrdili, že jsou vegetariáni, 55 procent uvedlo, že se cítí příliš znechuceni, než aby produkt vůbec ochutnali. Z masožravců celých 35 procent uvedlo totéž.
Nejčastějším vysvětlením pro odmítnutí ochutnat laboratorní maso bylo, že vnímali produkt jako něco nepřirozeného…
At si tohle nechaji, nedavno jsem cetl clanek o granulich pro psa a ty ktere obsahuji soju, hrach a kokosovy olej, tak ty neblaze pusobi na organismus dlouhodobe. Svindluji se tim bilkoviny. Rostlinne bilkoviny ale nikdy nebudou tak ucinne jako zivocisne.
A pak mam jeste vycteno, ze chlapi, co jedi jen soju a zadne maso se chovaji ne zrovna chlapsky. A vseobecne lidi na soje se nebouri. Takze proc asi ztracet cas s podobnymi capinami.