Více než 100 vysoce postavených bývalých politiků vyzvalo národní státy, aby přijaly Pandemickou smlouvu

Více než 100 vysoce postavených bývalých politiků vyzvalo národní státy, aby přijaly Pandemickou smlouvu

S blížícím se termínem přijetí Pandemické smlouvy a změn Mezinárodních zdravotních předpisů se objevují z jedné strany varování před oběma diktátorskými dokumenty a z té druhé naopak výzvy k jejich přijetí.

Jde zejména o Pandemickou smlouvu, jejíž přijetí vyžaduje více hlasů (2/3 členských zemí) než změny stávajících předpisů (nadpoloviční většina).

Týden před schůzí Světového zdravotnického shromáždění podepsalo více než 100 vysoce postavených lidí otevřený dopis vedoucím představitelům členských států WHO požadující naléhavé přijetí pandemické dohody.

„Dohody má být dosaženo za pouhé dva měsíce – země si stanovily termín květen 2024, včas pro 77. Světové zdravotnické shromáždění,“ stojí v dopise. A pokračuje:

„Když země nyní vstupují do závěrečných fází vyjednávání, musí se ujistit, že se dohodnou na opatřeních, která udělají požadovanou práci: předcházet a zmírňovat pandemické hrozby.

Žádáme řešení, která zajistí jak rychlost hlášení a sdílení patogenů, tak přístup – v každé zemi – k dostatečným nástrojům, jako jsou testy a vakcíny, které chrání životy a minimalizují škody.“

Celkem se pod dopis podepsalo 107 lidí. Mezi signatáře patří 16 členů Club de Madrid, 9 členů Global Leadership Foundation, 46 členů Mezinárodního centra Nizami Ganjavi a řada akademiků a bývalých politiků, včetně bývalých britských premiérů Gordona Browna a Tonyho Blaira.

Z České republiky je na seznamu podporovatelů pandemické smlouvy Jan Fischer (bývalý premiér úřednické vlády), ze Slovenska tam není nikdo.

Nejprve si však připomeneme, co vlastně tato politická sebranka podporuje.

Akce WHO jsou nezákonné

Pandemická dohoda Světové zdravotnické organizace (dále jen WHO) je také označována jako Pandemická  smlouva  a  Úmluva WHO + (dále jen WHO CA+).

Od 27. května do 1. června 2024 má WHO svolat své 77. Světové zdravotnické shromáždění (WHA). WHA je hlavním rozhodovacím orgánem WHO. 

Navrhované změny dodatků Mezinárodních zdravotních předpisů a text Pandemické smlouvy budou předloženy 77. WHA. WHO a její podporovatelé budou doufat, že bude přijat text Smlouvy i nové MZP.

V roce 2023 Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health upozornila na dvě otázky, které dominovaly diskusím během 76. WHA: nové způsoby financování WHO a proces přepisování pravidel pro reakci na pandemii.

Přepsání pravidel, které povedou k uzavření dohody o pandemii, bude i letos dominovat diskusím. Jednání o dohodě o pandemii se shodují s jednáním o změnách MZP. Tato dvoukolejná jednání často zahrnují stejné diplomaty. 

Johns Hopkins popsal rozdíl mezi dvěma navrhovanými nástroji:

Pět měsíců po svém 76. WHA, dne 7. října 2023, vydala WHO prohlášení, ve kterém prohlásila, že nebude sdílet dokončené změny MZP s veřejností a členskými státy WHO čtyři měsíce před hlasováním, což je proti samotným pravidlům WHO.   

Dr. Silvia Behrendtová poukázala na to, že je to nezákonné.

Co je to Club de Madrid?

Club de Madrid je největší světové fórum bývalých hlav států a vlád a skládá se ze 126 členů ze 73 zemí , včetně 7 laureátů Nobelovy ceny míru, 14 vůdců regionálních a mezinárodních organizací a 6 bývalých zvláštních vyslanců OSN pro klimatické změny. Seznam členů si můžete prohlédnout ZDE.

Z ČR není členem Club de Madrid nikdo, ze Slovenska je členkou Ivana Radičová.

Od října 2019 je prezidentem Club de Madrid Danilo Türk. Türk byl prezidentem Slovinska od roku 2007 do roku 2012. Než se stal slovinským prezidentem, byl stálým zástupcem při OSN v New Yorku a zastupoval Slovinsko v Radě bezpečnosti OSN a sloužil jako náměstek generálního tajemníka OSN pro politické záležitosti. 

V roce 2016 byl jedním z kandidátů na post generálního tajemníka OSN. V roce 2022 byl Türk jmenován jedním z 12 lidí, kteří jsou součástí poradního výboru na vysoké úrovni generálního tajemníka OSN pro efektivní multilateralismus.

Jeho úkolem bylo stavět na myšlenkách v „Naší společné agendě.“

Jak zdůraznil Jacob Nordangård, „Naši společnou agendu a Pakt pro budoucnost lze chápat jako odpověď Organizace spojených národů na výzvu k velkému resetu, kterou v červnu 2020 oznámili Klaus Schwab, António Guterres a princ Charles (nyní král Karel III).

Co je to Global Leadership Foundation?

Global Leadership Foundation (“GLF”) je nezisková nadace registrovaná ve Švýcarsku a založená v roce 2004 FW de Klerkem , bývalým prezidentem Jihoafrické republiky. 

GLF „existuje proto, aby zpřístupnil, diskrétně a s důvěrou, zkušenosti bývalých vůdců dnešním národním vůdcům,“ uvádí se na jeho webových stránkách

Činí tak prostřednictvím své sítě členů – bývalých prezidentů, předsedů vlád, vysokých vládních ministrů a dalších vůdců. 

„Členové GLF, kteří pracují v malých týmech, ve své osobní funkci nabízejí soukromé a důvěrné rady předsedům vlád,“ říká GLF. Seznam členů GLF si můžete prohlédnout ZDE.

Z České republiky ani Slovenska na seznamu není nikdo.

Příznivci GLF se nazývají Mezinárodní rada, skupina společností, jednotlivců a nadací, kterou zve předseda GLF. „Úroveň zapojení Mezinárodní rady je na jejich uvážení,“ prohlašuje GLF. 

GLF znamená, že „podpora“ je poradní. Není zde výslovně uvedeno, zda „podpora“ zahrnuje také peněžní podporu. Ačkoli na jiné stránce svého webu GLF uvádí, že jejich „náklady jsou hrazeny prostřednictvím darů od soukromých osob, korporací a jiných nadací“ a „dárci jsou zváni, aby se připojili k Mezinárodní radě GLF.“

Kompletní seznam podporovatelů GLF , mezi které patří firmy, nadace a lidé, si můžete prohlédnout ZDE . Nejnovějšími členy Mezinárodní rady jsou:

  • Nadace Billa a Melindy Gatesových
  • Sir Ronald Cohen
  • Hunter Foundation
  • Oren Taylor
  • Sanofi

Od října 2021 je Helen Clark předsedkyní Global Leadership Foundation. Clarková byla předsedkyní vlády Nového Zélandu v letech 1999 až 2008. V letech 2009 až 2017 byla administrátorkou Rozvojového programu OSN (UNDP).

Byla také předsedkyní Rozvojové skupiny OSN. V roce 2019 se Clarková stala patronem nadace Helen Clark Foundation. Global Leadership Foundation ji popisuje jako „globální lídr v oblasti udržitelného rozvoje a genderové rovnosti.“

Co je Mezinárodní centrum Nizami Ganjaviho?

Zapojení členů Mezinárodního centra Nizami Ganjaviho (NGIC), kteří podepsali otevřený dopis vedoucím představitelům členských států WHO, je zvláštní, ne-li bizarní.

Právě v této organizaci je členem Jan Fischer.

NGIC, založená v roce 2012, tvrdí, že je kulturní, nepolitická organizace věnovaná památce muslimského básníka 12. století  Ganjaviho  a studiu a šíření jeho děl.

Mezi svými partnery se NGIC chlubí Národním výborem pro americkou zahraniční politiku, OSN, Světovou obchodní organizací a Programem OSN pro HIV/AIDS (UNAIDS),  které vedou celosvětové úsilí o ukončení AIDS jako ohrožení veřejného zdraví do roku 2030 jako součást cílů udržitelného rozvoje. 

Za tímto účelem UNAIDS spojuje úsilí a zdroje 11 systémových organizací OSN.

Spolupředsedajícími NGIC jsou psycholožka Vaira Vike-Freiberga, bývalá prezidentka Lotyšska, a Ismail Serageldin, bývalý viceprezident Světové banky.

Vaira Vike-Freiberga je bývalou prezidentkou Club de Madrid (1999-2007). Jako prezidentka Lotyšska se zasloužila o dosažení členství Lotyšska v Evropské unii a NATO a byla zvláštním vyslancem pro reformu OSN.

Kromě NGIC je členkou, členkou představenstva nebo patronkou 29 mezinárodních organizací, včetně World Leadership Alliance a Evropské rady pro zahraniční vztahy, a také pěti akademií. V roce 2006 byla oficiální kandidátkou na post generálního tajemníka OSN.

Od ukončení svého předsednictví v Lotyšsku v roce 2007 je Vike-Freiberga místopředsedkyní skupiny pro reflexi dlouhodobé budoucnosti Evropy, předsedala skupině na vysoké úrovni pro svobodu a pluralitu médií v EU a byla člen dvou skupin na vysoké úrovni pro evropskou bezpečnost a obranu.

Ismail Serageldin je zakládajícím ředitelem Bibliotheca Alexandrina. Zastával mnoho mezinárodních funkcí, mimo jiné jako viceprezident Světové banky, spolupředseda skupiny Africké unie na vysoké úrovni pro biotechnologie a znovu pro vědu, technologie a inovace a byl členem Internet Corporation for Assigned Names and Numbers. 

Otevřený dopis členským státům WHO

Gordon Brown dopis zveřejnil na svých webových stránkách. Brown, bývalý premiér Spojeného království, je zvláštním vyslancem OSN pro globální vzdělávání a od září 2021 také slouží jako velvyslanec WHO pro globální financování zdraví .

Podle jeho webu je jednou z Brownových kampaní globalizace. Jeho webová stránka globalizační kampaně uvádí: „Globalizace byla a je jedním z určujících témat Gordonova života v politice…

Globalizace spustila desetiletí trvající přechod k převážně znalostní ekonomice a ekonomice finančních služeb, ve které se tempo změn neustále zrychluje.“

Následuje otevřený dopis podepsaný 107 signatáři. Seznam signatářů je velmi důležitý, protože někdy v budoucnu bude užitečné vědět, kdo naléhal na globální tyranii pod záminkou připravenosti na pandemii.

Společný dopis vedoucím představitelům členských států WHO požadující naléhavou dohodu o dohodě o pandemii

20. března 2024

Vůdcům členských států WHO,

Ohromnou lekcí, kterou jsme si od COVID-19 vzali, je, že nikdo není nikde v bezpečí, dokud nebudou všichni v bezpečí všude – a to se může stát pouze prostřednictvím spolupráce. 

V reakci na to se 194 zemí, které jsou členy Světové zdravotnické organizace, rozhodlo v prosinci 2021 zahájit jednání o novém mezinárodním nástroji pro prevenci, připravenost a reakci na pandemii – o Pandemické dohodě, jako „globálním rámci“ pro spolupráci při přípravě na  zastavení jakékoli nové hrozby pandemie, včetně dosažení rovného přístupu k vakcínám, terapeutikám a diagnostice.

Vyjednání účinné dohody o pandemii je velmi potřebnou příležitostí k ochraně světa, ve kterém žijeme. Tento nástroj navrhly samy země, jednotlivé země o něm vyjednávají a za jeho požadavky a jeho úspěch či neúspěch budou nakonec odpovědné pouze země.

Ustavení silného globálního paktu o pandemiích ochrání budoucí generace před opakováním milionů úmrtí a sociální a ekonomickou devastací, která byla důsledkem nedostatečné spolupráce během pandemie covid-19.

Všechny země potřebují to, co může dohoda nabídnout: schopnost detekovat a sdílet patogeny představující riziko a včasný přístup k testům, léčbě a vakcínám.

Dohody má být dosaženo za pouhé dva měsíce – země si stanovily termín květen 2024, včas pro 77. Světové zdravotnické shromáždění.

Když nyní země vstupují do závěrečných fází vyjednávání, musí zajistit, aby se dohodly na opatřeních, která splní požadovanou práci: předcházet a zmírňovat pandemické hrozby. 

Požadujeme řešení, která zajistí jak rychlost hlášení a sdílení patogenů, tak přístup – v každé zemi – k dostatečným nástrojům, jako jsou testy a vakcíny, které chrání životy a minimalizují škody. 

Veřejný a soukromý sektor musí spolupracovat na dosažení veřejného blaha. Toto celosvětové úsilí ohrožují dezinformace a dezinformace. 

Mezi kolujícími nepravdami jsou i obvinění, že WHO hodlá sledovat pohyb lidí prostřednictvím digitálních pasů; že to odejme národní suverenitu zemím; a že bude mít možnost nasadit ozbrojené jednotky k vynucení povinného očkování a lockdownů. 

Všechna tato tvrzení jsou zcela nepravdivá a vlády se musí snažit distancovat se od nich jasnými fakty.

Nyní je nezbytně nutné vybudovat účinný, víceodvětvový a mnohostranný přístup k prevenci, připravenosti a reakci na pandemii vyznačující se duchem otevřenosti a inkluzivity. Můžeme tak vyslat zprávu, že i v tomto roztříštěném světě může přeshraniční spolupráce přinést globální řešení globálních problémů.

Vyzýváme vedoucí představitele všech zemí, aby zvýšili své úsilí a zajistili účinnou dohodu o pandemii do května. Objeví se nová pandemická hrozba – a neexistuje žádná omluva, proč na ni nebýt připraveni.

Podpisy

Signatáři

 Klíč:

  • *označuje členství v Club de Madrid
  • ** Označuje členství v Global Leadership Foundation 
  • *** Označuje členství v NGIC
název Titul
1 Carlos Alvarado* Prezident Kostariky (2018–2022)
2 Michelle Bachelet* prezident Chile (2006-2010)
3 Jan Peter Balkenende* Předseda vlády Nizozemska (2002-2010)
4 Ban Ki-moon* Osmý generální tajemník Organizace spojených národů
5 Joyce Banda* Prezident Malawi (2012-2014)
6 Kjell Magne Bondevik* předseda vlády Norska (1997-2000; 2001-2005)
7 Kim Campbell* Předseda vlády Kanady (1993)
8 Alfred Gusenbauer* Kancléř Rakouska (2007-2008)
9 Seung-Soo Han* Předseda vlády Korejské republiky (2008-2009)
10 Mehdi Jomaa* Předseda vlády Tuniska (2014-2015)
11 Horst Köhler* prezident Německa (2004-2010)
12 Rexhep Meidani* prezident Albánie (1997-2002)
13 Mario Monti* Předseda vlády Itálie (2011-2013)
14 Francisco Sagasti* Prezident Peru (2020–2021)
15 Jenny Shipleyová* předseda vlády Nového Zélandu (1997-1999)
16 Juan Somavía* Devátý ředitel Mezinárodní organizace práce
17 Helen Clarková** Bývalý premiér Nového Zélandu
18 Micheline Calmy-Rey** Bývalý prezident Švýcarské konfederace
19 baronka Lynda Chalker** Bývalý ministr zámořského rozvoje Spojeného království
20 Chester A. Crocker** Bývalý náměstek ministra pro africké záležitosti, USA
21 Marzuki Darusman** Bývalý generální prokurátor Indonésie
22 Mohamed ElBaradei** Bývalý viceprezident Egypta
23 Gareth Evans** Bývalý ministr zahraničí Austrálie
24 Lawrence Gonzi** Bývalý premiér Malty
25 Lord George Robertson** Bývalý generální tajemník NATO
26 Gordon Brown Bývalý premiér Spojeného království v letech 2007-2010
27 Vaira Vike-Freiberga*** spolupředseda, NGIC; Prezident Lotyšska 1999-2007
28 Ismail Serageldin*** spolupředseda, NGIC; Viceprezident Světové banky 1992-2000
29 Kerry Kennedy*** Prezident Robert F. Kennedy pro lidská práva
30 Rosen Plevneliev*** Prezident Bulharska 2012-2017
31 Petar Stoyanov*** Prezident Bulharska 1997-2002
32 Chiril Gaburici*** Předseda vlády Moldavska 2015
33 Mladen Ivanič*** Člen předsednictví Bosny a Hercegoviny 2014-2018
34 Zlatko Lagumdzija*** stálý zástupce Bosny a Hercegoviny při OSN; předseda vlády 2001-2002; místopředseda vlády 1993-1996, 2012-2015
35 Rashid Alimov*** Generální tajemník Šanghajské organizace pro spolupráci 2016–2018
36 Jan Fisher*** Předseda vlády České republiky 2009-2010
37 Sir Tony Blair Předseda vlády Spojeného království 1997-2007
38 Csaba Korossi*** 77. předseda Valného shromáždění OSN
39 Maria Fernanda Espinosa*** 73. předseda Valného shromáždění OSN
40 Volkan Bozkir*** 75. předseda Valného shromáždění OSN
41 Ameenah Gurib Fakim*** Prezident Mauricia 2015-2018
42 Filip Vujanovič*** Prezident Černé Hory 2003-2018
43 Borut Pahor*** prezident Slovinska 2012-2022; Předseda vlády 2008-2012
44 Ivo Josipovič*** Prezident Chorvatska 2010-2015
45 Petru Lucinschi*** Prezident Moldavska 1997-2001
46 Boris Tadič*** Prezident Srbska 2004-2012
47 Mirko Cvetkovic*** Předseda vlády Srbska 2008-2012
48 Dumitru Bragish*** Předseda vlády Moldavska 1999-2001
49 Emil Constantinescu*** Prezident Rumunska 1996-2000
50 Nambaryn Enkhbayar*** Prezident Mongolska 2005-2009
51 Kolinda Grabar-Kitarovic*** Prezident Chorvatska 2015-2020
52 Gjorge Ivanov*** Prezident Severní Makedonie 2009-2019
53 Valdis Zatlers*** Prezident Lotyšska 2007-2011
54 Ana Birchall*** Místopředseda vlády Rumunska 2018-2019
55 Hikmet Cetin*** Ministr zahraničních věcí Turecka 1991-1994
56 Jewel Howard Taylor*** Viceprezident Libérie 2018-2024
57 Djoomart Otorbajev*** Premiér Kyrgyzstánu 2014-2015
58 Julio Cobos*** Viceprezident Argentiny 2007-2011
59 Ouided Bouchmani*** Laureát Nobelovy ceny míru za rok 2015
60 Abdul Rauf AlRawabdeh*** Premiér Jordánska 1999-2000
61 Jadranka Kosor*** Předseda vlády Černé Hory 2009-2011
62 Milica Pejanovic*** Ministr obrany Černé Hory 2012-2016
63 Mats Karlsson*** Bývalý viceprezident Světové banky
64 Laimdota Straujuma*** Lotyšský premiér 2014-2016
65 Eka Tkeshelashvili*** Místopředseda vlády Gruzie 2010-2012, ministr zahraničních věcí 2010
66 Moushira Khattab*** Bývalý státní ministr pro rodinu a obyvatelstvo Egypta
67 Raimonds Vejonis*** Prezident Lotyšska 2015-2019
68 Ilir Meta*** Prezident Albánie 2017-2022
69 Edmond Panariti*** Bývalý ministr zahraničních věcí, ministr zemědělství a rozvoje venkova Albánie
70 Andris Piebalgs*** Evropský komisař pro rozvoj 2010-2014, Evropský komisař pro energetiku 2004-2010
71 Manuel Pulgar Vidal*** Climate and Energy Global Leader ve Světovém fondu na ochranu přírody, ministr životního prostředí Peru 2011-2016, prezident COP20
72 Yves Leterme*** Yves Leterme, předseda vlády Belgie 2008, 2009-201
73 Rovshan Muradov*** Generální tajemník Mezinárodního centra Nizami Ganjavi
74 Profesor Erik Berglof London School of Economics and Political Science
75 Profesor Justin Lin Pekingská univerzita
76 Profesor Bai Chong-En Škola ekonomie a managementu Tsinghua
77 Profesor Robin Burgess London School of Economics and Political Science
78 Profesor Shang-jin Wei Kolumbijská univerzita
79 Profesor Harold James Univerzita Princeton
80 Ahmed Galal Bývalý ministr financí, Egypt
81 Profesor Jong-Wha Lee Korejská univerzita
82 Profesor Leonhard Wantchekon Africká ekonomická škola, Benin
83 Profesor Ernst-Ludwig von Thadden Univerzita v Mannheimu
84 Profesor Kaushik Basu Cornell University
85 Profesor Bengt Holmstrom Massachusetts Institute of Technology
86 Profesor Mathias Dewatripont Université Libre de Bruxelles
87 Profesor Dalia Marin Mnichovská univerzita
88 Profesor Richard Portes London Business School
89 Profesor Chris Pissarides London School of Economics and Political Science
90 Profesorka Diane Coyleová Univerzita v Cambridge
91 Mustapha Nabli Bývalý guvernér centrální banky Tuniska
92 Profesorka Wendy Carlinová University College London
93 Profesor Gerard Roland Kalifornská univerzita, Berkeley
94 Profesor Nora Lustig Tulane University
95 Piroska Nagy-Mohacsi London School of Economics and Political Science
96 Profesor Philippe Aghion College de France
97 Profesor Devi Sridhar University of Edinburgh
98 Yu Yongding Bývalý prezident Čínské společnosti ve světové ekonomice
99 Muhammad Yunus, Laureát Nobelovy ceny míru za rok 2006
100 Kailash satyarthe, Laureát Nobelovy ceny míru za rok 2014
101 Sir Ivor Roberts Bývalý britský velvyslanec
102 Sir Suma Chakrabarti Bývalý prezident EBRD
103 Sir Tim Hitchens Bývalý britský velvyslanec
104 Alistair Burt Bývalý ministr zdravotnictví/mezinárodního rozvoje
105 Tom Fletcher Bývalý britský velvyslanec
106 Julian Braithwaite Bývalý britský Perm Rep WHO
107 John Casson Bývalý britský velvyslanec
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 9 Průměrně: 5]

6 thoughts on “Více než 100 vysoce postavených bývalých politiků vyzvalo národní státy, aby přijaly Pandemickou smlouvu

  1. NEUVÉŘITELNÀ ZAKEŘNÁ VALEČNA LEST PROTI OBČANÚM VOLIČÚM,ZE KTERYCH TITO ZLOČINCI

    chtějí vyrobit mrtvoly a nikdy se svým úsilím nepřestanou.
    Volici nechtějí vidět,že budou obětí podplacených tzv VÉDCU,kteří už vyrobili virus C19,nikdy v přírodě neexistující jak deklaruje v çasopise NATURE 6 vědeckých ústavu po celém světě ,kde jim dali za to gigantické miliony,aby virus,který opakuji znovu nikdy v přírodě neexistoval ,vyrobili a mohl být použit k výrobě co nejvíce lidských ´ mrtvol ,aby na vakcínách nejen vydělali miliardy,ale vyděsili k smrti celou planetu plnou stále duverivych lidí,které nazývají vysoce pohrdavě ZBYTEČNYMI JEDLIKY.
    Nyni chtějí zotročit a pozabíjet všechny,kteří je budou volit a souhlasí tak s největšími špinavostmi proti kterým jim tito mocipáni odejmout sílu, aby byli jen bezmocnymi konzumenty vadných zákonu💥👣🌈🤐toho ŠWABA a GATESE,nenažraných miliardářů,kteří se vyhýbají zdanění peněz občanum ukradených jejich peněz.
    No ni?

  2. NEUVÉŘITELNÀ ZAKEŘNÁ VALEČNA LEST PROTI OBČANÚM VOLIČÚM,ZE KTERYMI TITO ZLOČINCI

    tzv bojují a chtějí z nich vyrobit mrtvoly a nikdy se svým úsilím nepřestanou.
    Volici nechtějí vidět,že budou obětí podplacených tzv „VÉDCU,“kteří už deklarují jak vyrobili virus C19,nikdy v přírodě neexistující a naparuji se o tom v časopise NATURE 6 vědeckých ústavu po celém světě ,kde jim dali za to gigantické miliony dolaru ,aby virus,který opakuji znovu ,nikdy v přírodě neexistoval ,vyrobili a mohl být použit k výrobě co nejvíce lidských ´ mrtvol ,aby na vakcínách nejen vydělali miliardy,ale vyděsili k smrti celou planetu plnou stále duverivych lidí,které nazývají vysoce pohrdavě ****ZBYTEČNYMI JEDLIKY.****6
    Nyni chtějí,jak se píše v članku nahore zotročit a pozabíjet všechny,kteří je budou volit a souhlasí tak s největšími špinavostmi proti kterým jim tito mocipáni odejmou násilím sílu, aby byli jen bezmocnymi konzumenty vadných zákonu💥👣🌈🤐toho ŠWABA a GATESE,nenažraných miliardářů,kteří se vyhýbají zdanění peněz občanum ukradených peněz.Toto jsem tu dala a nevyšlo to hned,proto to opakuji možná marně znovu pro potřeby budoucího nového Norimberského soudu s těmito podepsanými zločinci,kteří slouží kapitalisticke ideologii bez přivlastkú,rozumejte BEZ SKRUPULI👣🐷!
    No ni?

  3. NEUVÉŘITELNÀ ZAKEŘNÁ VALEČNA LEST PROTI OBČANÚM VOLIČÚM,ZE KTERYMI TITO ZLOČINCI

    tzv bojují a chtějí z nich vyrobit mrtvoly a nikdy se svým úsilím nepřestanou.
    Volici nechtějí vidět,že budou obětí podplacených tzv „VÉDCU,“kteří už deklarují jak vyrobili virus C19,nikdy v přírodě neexistující a naparuji se o tom v časopise NATURE 6 vědeckých ústavu po celém světě ,kde jim dali za to gigantické miliony dolaru ,aby virus,který opakuji znovu ,nikdy v přírodě neexistoval ,vyrobili a mohl být použit k výrobě co nejvíce lidských ´ mrtvol ,aby na vakcínách nejen vydělali miliardy,ale vyděsili k s
    7mrti celou planetu plnou stále duverivych lidí,které nazývají vysoce pohrdavě ****ZBYTEČNYMI JEDLIKY.****
    Nyni chtějí,jak se píše v članku nahoře zotročit a pozabíjet všechny,kteří je budou volit a souhlasí tak s největšími špinavostmi proti kterým jim tito mocipáni odejmou násilím sílu, aby byli jen bezmocnymi konzumenty vadných zákonu💥👣🌈🤐toho ŠWABA a GATESE,nenažraných miliardářů,kteří se vyhýbají zdanění peněz občanum ukradených peněz.Toto jsem tu dala a nevyšlo to hned,proto to opakuji možná marně znovu pro potřeby budoucího nového Norimberského soudu s těmito podepsanými zločinci,kteří slouží kapitalisticke ideologii bez přivlastkú,rozumejte BEZ SKRUPULI👣🐷!
    No ni?

  4. NEUVÉŘITELNÀ ZAKEŘNÁ VALEČNA LEST PROTI OBČANÚM VOLIČÚM,ZE KTERYMI TITO ZLOČINCI

    tzv bojují a chtějí z nich vyrobit mrtvoly a nikdy se svým úsilím nepřestanou.
    Volici nechtějí vidět,že budou obětí podplacených tzv „VÉDCU,“kteří už deklarují jak vyrobili virus C19,nikdy v přírodě neexistující a naparuji se o tom v časopise NATURE 6 vědeckých ústavu po celém světě ,kde jim dali za to gigantické miliony dolaru ,aby virus,který opakuji znovu ,nikdy v přírodě neexistoval ,vyrobili a mohl být použit k výrobě co nejvíce lidských ´ mrtvol ,aby na vakcínách nejen vydělali miliardy,ale vyděsili k
    smrti celou planetu plnou stále duverivych lidí,které nazývají vysoce pohrdavě ****ZBYTEČNYMI JEDLIKY.****
    Nyni chtějí,jak se píše v članku nahoře zotročit a pozabíjet všechny,kteří je budou volit a souhlasí tak s největšími špinavostmi proti kterým jim tito mocipáni odejmou násilím sílu, aby byli jen bezmocnymi konzumenty vadných zákonu💥👣🌈🤐toho ŠWABA a GATESE,nenažraných miliardářů,kteří se vyhýbají zdanění peněz občanum ukradených peněz.Toto jsem tu dala a nevyšlo to hned,proto to opakuji možná marně znovu pro potřeby budoucího nového Norimberského soudu s těmito podepsanými zločinci,kteří slouží kapitalisticke ideologii bez přivlastkú,rozumejte BEZ SKRUPULI👣🐷!
    No ni?

  5. NEUVÉŘITELNÀ ZAKEŘNÁ VALEČNA LEST PROTI OBČANÚM VOLIČÚM,ZE KTERYMI TITO ZLOČINCI

    tzv bojují a chtějí z nich vyrobit mrtvoly a nikdy se svým úsilím nepřestanou.
    Volici nechtějí vidět,že budou obětí podplacených tzv „VÉDCU,“kteří už deklarují jak vyrobili virus C19,nikdy v přírodě neexistující a naparuji se o tom v časopise NATURE 6 vědeckých ústavu po celém světě ,kde jim dali za to gigantické miliony dolaru ,aby virus,který opakuji znovu ,nikdy v přírodě neexistoval ,vyrobili a mohl být použit k výrobě co nejvíce lidských ´ mrtvol ,aby na vakcínách nejen vydělali miliardy,ale vyděsili k
    smrti celou planetu plnou stále duverivych lidí,které nazývají vysoce pohrdavě ****ZBYTEČNYMI JEDLIKY.****
    Nyni chtějí,jak se píše v članku nahoře zotročit a pozabíjet všechny,kteří je budou volit a souhlasí tak s největšími špinavostmi proti kterým jim tito mocipáni odejmou násilím sílu, aby byli jen bezmocnymi konzumenty vadných zákonu💥👣🌈🤐toho ŠWABA a GATESE,nenažraných miliardářů,kteří se vyhýbají zdanění občanum ukradených peněz.
    Toto jsem tu dala pěkně ostré a nevyšlo to hned,proto to opakuji možná marně ,znovu pro potřeby budoucího nového Norimberského tribunalu s těmito podepsanými zločinci,kteří slouží kapitalisticke ideologii tzv NEOMARXISTU (bez přivlastkú),rozuméjte všichni BEZ SKRUPULI👣🐷!
    No ni?

  6. NEUVÉŘITELNÀ ZAKEŘNÁ VALEČNA LEST PROTI OBČANÚM VOLIČÚM,ZE KTERYMI TITO ZLOČINCI

    tzv bojují a chtějí z nich vyrobit mrtvoly a nikdy se svým úsilím nepřestanou.
    Volici nechtějí vidět,že budou obětí podplacených tzv „VÉDCU,“kteří už deklarují jak vyrobili virus C19,nikdy v přírodě neexistující a naparuji se o tom v časopise NATURE 6 vědeckých ústavu po celém světě ,kde jim dali za to gigantické miliony dolaru ,aby virus,který opakuji znovu ,nikdy v přírodě neexistoval ,vyrobili a mohl být použit k výrobě co nejvíce lidských ´ mrtvol ,aby na vakcínách nejen vydělali miliardy,ale vyděsili k
    smrti celou planetu plnou stále duverivych lidí,které nazývají vysoce pohrdavě ****ZBYTEČNYMI JEDLIKY.****
    Nyni chtějí,jak se píše v članku nahoře zotročit a pozabíjet všechny,kteří je budou volit a souhlasí tak s největšími špinavostmi, proti kterým jim tito mocipáni odejmou násilím sílu, aby byli jen bezmocnymi konzumenty vadných zákonu💥👣🌈🤐toho ŠWABA a GATESE,nenažraných miliardářů,kteří se vyhýbají zdanění občanum ukradených peněz.
    Toto jsem tu dala pěkně ostřé a koment hned nevyšel ,proto to opakuji možná marně ,znovu pro potřeby budoucího nového Norimberského tribunalu s těmito podepsanými zločinci,kteří slouží kapitalisticke ideologii tzv NEOMARXISTU (bez přivlastkú),rozuméjte všichni BEZ SKRUPULI👣🐷!
    No ni?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/vice-nez-100-vysoce-postavenych-byvalych-politiku-vyzvalo-narodni-staty-aby-prijaly-pandemickou-smlouvu/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings