Francie: Italský novinářský tým byl násilně napaden v muslimském ghettu, policie viní oběti, že nedodržují právo šaría

Francie: Italský novinářský tým byl násilně napaden v muslimském ghettu, policie viní oběti, že nedodržují právo šaría

Říká se, že po celé Francii existuje už více než tisíc oblastí, kde je vyžadováno dodržování práva šaría. Do těchto zón se policie dostane jen zřídka. Nikdo tam totiž francouzské právo neuznává a sama policie nakonec v podstatě toto převzetí země akceptuje.

To se ostatně potvrdilo záhy poté, co byl italský tým novinářů násilně napaden v jedné z těchto pověstných no-go zón. Policie se nezastala napadených, ale obvinila je z toho, že si za napadení mohou sami, neboť ignorovali tamní pravidla.

Nakonec se tak potvrdilo, že jednotlivé země jsou po částech předávány muslimským nájezdníkům – a to zcela bez boje. Navíc se nyní vyžaduje i od původního evropského obyvatelstva, aby se podřídilo…

Italská reportérka Eugenia Fioreová, která byla zraněna při násilném útoku muslimů před mešitou ve francouzském Roubaix, vylíčila mrazivá slova policistky na stanici: „To je jejich území; Kdybyste si vzala hidžáb, pravděpodobně by se nic z toho nestalo.“

V říjnu došlo ve francouzském Arrasu k tragickému teroristickému útoku. Čečenec Mohammed Mogouchkov brutálně zavraždil svého bývalého učitele, 57letého Dominiqua Bernarda, zatímco křičel „Alláhu Akbar.“

Tento strašlivý džihádistický útok upoutal pozornost italského zpravodajského štábu z investigativního pořadu „Fuori dal coro.“ Rozhodli se navštívit Francii, aby prozkoumali následky.

Zaměřili se na širší důsledky takových útoků na francouzskou společnost. Konkrétně zkoumali no-go zóny, oblasti ovládané muslimy, nad nimiž má stát malou nebo žádnou kontrolu.

Italský novinářský tým zahájil vyšetřování na místě útoku, kde se snažil zachytit reakci komunity. Studenti a rodiče, kteří se stále vzpamatovávají z násilí, sdíleli své obavy z dalšího útoku, což zdůrazňovalo pocit nejistoty, který prostupuje touto oblastí.

Vyjádřili také hluboké znepokojení nad životem v islamizované Evropě. Jen ve Francii existuje více než 1000 „no-go zón“ – oblastí, kde neplatí zákony, kde stát fakticky ztratil kontrolu a kam se rodilí Francouzi, včetně policie, stále více bojí chodit.

Novináři pak obrátili svou pozornost k teroristově minulosti a prostředí, ve kterém žil. Navštívili západní předměstí Arrasu, kde Mogoučkov a jeho rodina, která měla být v roce 2014 vyhoštěna, žili. Čtvrť obývaná převážně muslimy ostře kontrastovala s očekáváním novinářů.

Během své investigativní cesty se italský zpravodajský štáb vydal do Roubaix, asi 40 kilometrů od místa teroristického útoku. Roubaix je nechvalně známé jako no-go zóna a posádka se setkala s dramaticky islamizovaným prostředím.

Proměna byla neúprosná. Islámská nadvláda tuto oblast přetvořila, vzdálila ji od jejích francouzských kořenů a způsobila, že se novináři cítili odcizeni v tom, co mělo být důvěrně známým evropským prostředím.

Vizuální a kulturní posun byl okamžitý a hluboký. Ženy, zcela zahalené – včetně obličeje – navzdory francouzskému zákazu z roku 2010, se staly běžným jevem, což zdůrazňovalo, že oblast hluboce lpí na islámském právu šaría.

Mluvenému jazyku dominovala spíše arabština (která se již stala dalším jazykem EU) než francouzština, což dále znamenalo odklon oblasti od francouzské kultury.

Průzkum novináře zavedl do místního knihkupectví, kde byl vliv islámských hodnot nezaměnitelný. Dětské knihy s vymazanými tvářemi, aby byly v souladu s učením šaríi, ležely na policích jako symbol kulturní indoktrinace, která se v komunitě odehrává.

Novinářka Eugenia Fiore poskytla vhled do smýšlení, které se pěstuje mezi místní mládeží. Informovala o rozhovorech s dětmi a předvedla znepokojivý příběh:

„Jsem Maročanka. A to je Alžířanka. Musím si koupit knihu, která mi ukáže, co můžu a co ne.“ Taková prohlášení zdůrazňovala rigidní, nábožensky diktovaný rámec, v němž jsou tyto děti vychovávány.

Bylo odhaleno, že tyto děti navštěvují ilegální školu, místo, kde jsou francouzské sekulární vzdělávací mandáty ignorovány ve prospěch výuky šaría.

V této škole se děti učí dodržovat praktiky, jako je povinné zahalování, dodržování pěti denních modliteb a dodržování práva šaría, které odděluje pohlaví a diktuje sociální interakce.

Tato raná indoktrinace wahhábistickými muslimy, kteří vyznávají právo šaría, vykresluje znepokojivý obraz segregace a kulturní izolace v Roubaix, městě v evropské zemi, ale tak zřetelně odděleném od ní.

Novináři poté informovali o mešitě v této oblasti, což bylo rozhodnutí, které rychle přerostlo v násilí. Muži opouštějící mešitu, kteří byli rozzlobení, že vidí nemuslimy, kteří natáčejí na jejich území, agresivně konfrontovali novináře.

Muži je obklopili, dožadovali se kamery a uchylovali se k fyzickým útokům. Navzdory prosbám a volání o pomoc čelili novináři neutuchajícímu násilí. Zbití novináři byli traumatizovaní.

Eugenia Fioreová, jedna z reportérek napadených během incidentu, popsala trýznivý zážitek a vyjádřila pocity tlaku, strachu a hněvu. Popsala děsivý okamžik, kdy ji muži obklopili, nebrali ohled na to, že je žena – a zahájili brutální útok.

Její utrpení je příkladem stupňujícího se napětí ve francouzských no-go zónách a naléhavé potřeby, aby úřady řešily zhoršující se situaci způsobenou muslimy.

To, co je na tomto martyriu hluboce znepokojující, je naprostý nedostatek podpory ze strany orgánů činných v trestním řízení. Navzdory tomu, že novináři po útoku požádali o pomoc policii, tak byli ignorováni.

Situace se ještě zhoršila, když se pokusili incident nahlásit. Místo toho, aby se jim dostalo potřebné podpory, čelili obviňování obětí ze strany úřadů. Policistka bez obalu prohlásila, že neoprávněně vstoupili na „jejich islámské území.“

Naznačila, že kdyby dodržovali právo šaría a žena byla zahalená, mohli se útoku vyhnout.

Reakce orgánů činných v trestním řízení, týkající se těchto islámských no-go zón, je znepokojivou normou ve francouzské policii. Policie má stálé příkazy, aby se vyhnula zásahům v těchto oblastech a ponechává je pod nekontrolovaným vlivem gangů a radikálních imámů.

V důsledku toho se tyto čtvrti staly „no-go zónami,“ kde neplatí zákony a kde je francouzské právo pozastaveno ve prospěch islámské kontroly.

Šokující útok na italské novináře poukazuje na nebezpečné podmínky, kterým čelí nemuslimové z rukou muslimů po celé Francii, zejména ve stále se zvětšujících no-go zónách.

Zdůrazňuje také stupňující se vliv islámu ve francouzské společnosti, spolu se selháním úřadů a zjevnou kapitulací.

Jak výstižně řekla Fioreová: „To je to, co se stane, když natáčíte před mešitou.“

Tento incident slouží jako mrazivá připomínka rostoucího nebezpečí, které islám nejen ve Francii představuje…

Ve videu se můžete podívat na dokument i samotné napadení:

 

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 8 Průměrně: 5]

3 thoughts on “Francie: Italský novinářský tým byl násilně napaden v muslimském ghettu, policie viní oběti, že nedodržují právo šaría

  1. Pamätám sa,že tvorcovia legendárneho /v mnohom vizionárskeho, ale v mnohom aj nepresného/ videa Evropa 2029 už koncom roka 2009 /!/ hovorili o vyše 1000 islamských getách len vo Francúzsku. Od tých čias ich počet určite mnohonásobne narástol…

  2. islám je zločinecká pomatená vraždící ideologie https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4
    škodu nikdy nenahradí a hned po propuštění bude krást dále za peníze nás, daňových poplatníků. Soudce to moc neřeší, česká justice je na jeho straně a bude za naše peníze hlídat, aby jeho práva nebyla sebeméně dotčena. Na naše práva justiční mafie kašle, to je vůbec nezajímá.
    Izrael se dopouští válečných zločinů a otevřeně říká, že nebude brát ohledy, upozorňuje politolog Záhora. žvásty neomarxistů. svého vraha si nebudou pěstovat. už z výchovných důvodů by to bylo špatně.
    Dokonce i když si čtete Korán, v Koránu Mohamed Sáhib stále mluví o rahmatu, o soucitu, ale nikde ho nenajdete. Nemluvil o šaría, neřekl spoustu věcí, které muslimové po svém praktikují. Nikdy neřekl, že by si ženy měly zakrývat obličej nebo hlavu. A stejně se to dělá, není to praxe, je to msta. Ukazuje nám to, že cokoliv je předmětem kázání, lidé dělají přesný opak.
    islám je zločinecká pomatená vraždící ideologie, nikoli náboženství. Ukončení pomoci Palestině by bylo silné gesto, říká Zahradil. ‚Riskujeme další konflikt,‘ míní Peksa. a zase české vši radí. kožich se musí pořádně vyprášit, už z výchovného hlediska, jinak nalezou zpátky ni krok… Arabové vědí co říkají. Palestinští uprchlíci v 70. letech rozpoutali povstání v Jordánsku a Hamás je navíc odnož Muslimského bratrstva, které ve stejné době zavraždilo egyptského prezidenta. islám je ten problém a u nás jsou problém dozorové orgány nad náboženskými skupinami, ministerstvo kultury a vnitra, Martin Baxa a Vít Rakušan. Rodová linie Muslimského bratrstva ukazuje, proč vyvstávají zásadní otázky o jejich kompatibilitě se západním demokratickým řádem. Koneckonců je to organizace, jejíž logo se skládá ze dvou zkřížených mečů a jejíž přísaha věrnosti činí z džihádu čtvrtý z deseti atributů. Jeho zakladatel Hasan al-Banna (1906-1949) proslavil výrok: „Alláh je náš cíl, prorok náš vůdce, Korán náš zákon, džihád naše cesta, smrt na cestě Alláha naše největší drahá naděje“ – což se stalo mottem Bratří. To nejsou slova, která se snadno opakují v době, kdy Západ těžce trpěl teroristickými útoky páchanými těmi, kdo se snaží prosadit svůj výklad islámských zákonů v ulicích Evropy. Džihád je jedním ze základních pilířů islámu a naši politici to moc dobře vědí, ale dělají, že to nevidí. náboženství v podání světových církví se již stala pro člověka a společnost nebezpečnými a brzdou duchovního růstu, protože poselství skutečných moudrých byla jejich následovníky vždy zmonopolizována, překroucena, zideologizována, zobchodována, využita a zneužita.
    Ve Švédsku dávali nezletilce do péče zločineckým muslimským gangům. A nejde zdaleka jen o různé běžné sociální dávky, ale také o granty či dotace na fiktivní firmy či neziskovky, dávky za smyšlenou invaliditu či dokonce na síť údajných pečovatelských domovů pro děti. V podstatě se zdá, že v tomto případě zde ani nebyly umisťovány žádné děti, ale takzvaní „nezletilci bez doprovodu,“ což jsou zpravidla mladí dospělí muži (nejčastěji mezi 20 – 30 lety), kteří přijdou do země bez dokladů a prohlásí se za „nezletilé sirotky.“ o tom koudelka jistě ví. hranice kontrolují vždy na podzim, až už celá muslimská kamarila dorazila. islám není náboženství, ale mafiánský organizovaný plán na ovládnutí (zotročení) světa. Vítači mají na rukách krev. slimáky nebrat. jdou jen za svým snem parazitovat, pobírat dáfky a islamizovat. https://video.aktualne.cz/dvtv/terorismus-ma-zaklad-v-islamu-uprchlici-v-demokracii-zit-ned/r~76290110657f11e68d00002590604f2e/ , z uprchlického tábora je do pár let 2,5 milionové odlité betonové město, kde za cizí peníze vykuci solidně vegetí dekády až stovky let. mezitím si zvolí militantní džihádysty, ( V GAZE 62% voličů), kteří vyvraždí kohokoli. to tady na zemi nechceme. fialový eurohnus Palestinci byli za 2.SV spojenci nacistů, ale jejich antisemitismus přetrval do dnešní doby. asi málokdo, ze zastánců palestinských teroristů, zde ví, že Hitler byl palestinským muftím poctěn titulem „čestný muslim“ a muftí ho obdařil titulem „čestný Árijec“. Později nazval Hitler al-Husseíniho dokonce “fuhrerem arabského světa“. Při setkáních s dalšími nacistickými pohlaváry byla rovněž konstatována naprostá shoda v cílech a prostředcích arabského nacionalismu a německého nacizmu, namířeného proti Židům … a to v době, kdy stát Izrael ještě neexistoval. Takže svádět současnou situaci kvůli vzniku Izraele (1948) a ohánět se nějakým přílivem židovských uprchlíku je zcela mimo.….čest práci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/francie-italsky-novinarsky-tym-byl-nasilne-napaden-v-muslimskem-ghettu-policie-vini-obeti-ze-nedodrzuji-pravo-saria/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings