USA: Dívky byly nuceny přijmout do sesterstva úchyla, který se prohlásil za ženu, za odpor byly některé členky vyloučeny

USA: Dívky byly nuceny přijmout do sesterstva úchyla, který se prohlásil za ženu, za odpor byly některé členky vyloučeny

Genderová ideologie, která umožňuje biologickým mužům prohlásit se za ženy (nebo jakékoli jiné pohlaví), nemá dopady pouze na ženské sporty, které si například v „pokrokových“ USA již muži přebírají.

Muži se také stále častěji objevuji – a to zcela legálně – v ženských věznicích (v USA jde o cca 500 případů), na ženských toaletách, šatnách, saunách či nemocničních odděleních.

Na všech uvedených místech již byla hlášena sexuální napadení či znásilnění ze strany úchylů, kteří se prohlašují za ženy. Muži jsou totiž považováni za ženy na základě pouhého prohlášení.

V dnešních USA (a mnoha evropských zemích) k uznání za ženu nepotřebují hormonální terapii ani operaci.

Další případ je z univerzitního prostředí, kde v USA fungují tzv. „sesterstva,“ v nichž se sdružují mladé studentky, ale členkami zůstávají ženy i po dokončení školy, mnohdy celoživotně.

Nyní jsou tyto dívky nuceny mezi sebe přijímat i biologické muže, čehož samozřejmě rád využije kdejaký úchyl.

A to o to spíš, že celý systém stojí za ním. Jisté je, že tento případ bude inspirovat mnoho dalších úchylů, kteří chtějí legálně okukovat ženy v šatnách či sprchách a možná i něco víc…

Ženy, které byly v centru soudního sporu o odstranění biologického muže ze spolku na Wyomingské univerzitě (což soud zamítl), znovu podaly své odvolání a požadovaly, aby soud jasně definoval slovo „žena.“

Artemis Langford, dříve známý jako Dallin, byl loni v září přijat do Kappa Kappa Gamma (KKG), což podnítilo několik žen k podání žaloby na jeho odstranění.

V srpnu byl případ Westenbroek v. Kappa Kappa Gamma Fraternity zamítnut  s tím, že jde o ženu. Přitom Langford se nepodrobil hormonální terapii nebo operaci, za ženu byl uznán jen na základě vlastního prohlášení.

Navzdory svědectví od dívek, z nichž některé uvedly, že je Langford sledoval, jak se svlékají, přičemž měl viditelnou erekci, soudce Alan Johnson zamítl žádost žen o zrušení Langfordova přijetí do spolku.

Dne 4. prosince však mladé ženy podaly další stížnost s argumentem, že Langfordova přítomnost v domě sesterstva jim způsobuje citové strádání a požadovaly, aby soud jasně definoval slovo „žena.“

V odvolání dívky znovu tvrdí, že Langford vůči nim projevoval podivné chování se sexuálním podtextem. Langford natáčel a fotografoval ženy bez jejich souhlasu a během pobytu v domě vykazoval viditelnou erekci.

„Konkrétně Langfordovo nechtěné zírání, fotografování a natáčení žalobkyň na video, stejně jako jeho kladení otázek o sexu a projevování viditelné erekce v domě, narušilo soukromí žalobkyň a způsobilo jim emocionální útrapy. Tento soud by proto měl zvrátit zamítnutí nároků žalobkyň ze strany okresního soudu,“ stojí v odvolání.

Některá obvinění jsou opakováním předchozích, která se Langfordova právní zástupkyně Rachel Berknessová během soudního řízení pokusila vykreslit jako nepravdivá a diskriminační.

V červnu Berknessová podala návrh na zamítnutí tvrzení dívek proti Langfordovi jako lehkomyslné a zlomyslné a uvedla: „Obvinění proti paní Langfordové … vznikla na základě hypotézy při hledání důkazů a poskládala se dohromady pomocí příběhů o opileckých večírcích. Paní Langfordová není oběť; ona je cíl.“

Počáteční žaloba, podaná na konci března, tvrdila, že Langford voyeuristicky sledoval ženy, když byly v intimních situacích a alespoň jednou měl při jejich sledování viditelnou erekci.

„Jedna členka spolku šla chodbou, aby se osprchovala, měla na sobě jen ručník… Cítila znepokojivou přítomnost, otočila se a viděla, že ji Langford tiše sleduje,“ stojí v soudním dokumentu.

„Langford, když pozoroval členky vstupující do domu spolku, měl přes legíny viditelnou erekci,“ říkají svědci. „Jindy měl na klíně polštář.“

Jak dokazuje jeho profil na Tinderu, Langford se sexuálně zajímá o ženy, tedy on sám se vydává za lesbu. Dále bylo uvedeno, že Langford vyfotografoval ženy na večírku sesterstva, kde se také údajně dopustil nevhodných poznámek.

„Na večírku se Langford opakovaně dotazoval žen na to, jak vypadají vagíny a na velikost prsních košíčků a zíral, jak se jedna žalobkyně převléká,“ stojí v odvolání.

„Langford také mluvil o svém panictví a diskutoval o tom, v jakém věku by bylo vhodné, aby měl někdo sex… „

Langford měl také fotografovat členky bez jejich vědomí nebo souhlasu. Některé z žen poznamenaly, že pozorovaly Langforda, jak píše podrobné poznámky o studentkách a jejich prohlášeních a chování.

V květnu soudce dvakrát zakázal ženám žalovat ho a zároveň stanovil, že Langfordova identita by měla zůstat chráněna. Langford byl v právních dokumentech označován pseudonymem „Terry Smith“ a mužskými zájmeny.

Šest žen poté znovu podalo žalobu pod svými jmény a požadují, aby soud zrušil Langfordovo členství v KKG.

„Je to opravdu nepříjemné. Některé z dívek byly sexuálně napadeny nebo sexuálně obtěžovány. Některé dívky žijí v našem domě v neustálém strachu,“ řekla jedna ze sester, Hannah Megyn Kelly během rozhovoru v jejím podcastu.

Místo aby se zabývali obavami o soukromí a bezpečnost žen v KKG, z nichž každá zaplatila 8 000 dolarů za život v domě spolku, představitelé Kappy doporučili, aby tyto dívky úplně opustily Kappa Kappa Gamma.

V červnu společnost podala návrh na zamítnutí žaloby a označila to za „frivolní“ pokus vyhodit Langforda z  politických účelů. Podle návrhu házely žalující ženy na Langforda odlidšťující bahno, aby ho šikanovaly. Spolek vyzval ženy, aby rezignovaly na své členství, pokud je pozice inkluze příliš urážlivá pro jejich osobní hodnoty.

V návrhu se právníci společnosti Kappa Kappa Gamma pokusili zobrazit žalobu jako pokus „hlasité menšiny“ prosadit své názory na Langforda.

„Možná největší křivdy v tomto případě nejsou ty, které si navrhovatelé a jejich příznivci představují, že utrpěli, ale ty, které způsobili svým chováním od podání stížnosti,“ napsali.

„Bez ohledu na osobní názory na práva transgender lidí je krutost, kterou žalobci a jejich podporovatelé prokázali vůči Langfordovi a komukoli v Kappě, kdo Langforda podporuje, znepokojující.“

Nedávné odvolání proti zamítnutí žaloby uvádí podrobnosti o několika  porušováních práv sester a také vlastních zásad KKG.

„Otázkou v jádru tohoto případu je definice ‚ženy‘, termínu, který Kappa používá od roku 1870 k předepisování členství,“ uvádí odvolání.

„Použitím jakéhokoli myslitelného nástroje smluvního výkladu tento termín odkazuje na biologické ženy. A přesto se okresní soud tomuto nevyhnutelnému závěru vyhnul tím, že použil nesprávný zákon a ignoroval skutková tvrzení ve stížnosti.“

Dále poznamenává, že od roku 1870 do roku 2018 KKG definovala „ženu“ tak, aby vylučovala transgenderové ženy, a že žádná nová definice nemůže být uzákoněna bez dodatku KKG.

Jsou uvedeny četné příklady pravidel předložených sesterským sdružením, které používá výraz „žena“, přičemž právníci tvrdí, že „žena“ není nejednoznačným pojmem otevřeným pro vyvíjející se výklad.

Právní tým předsedkyně Kappa Mary Pat Rooney argumentoval, že Langfordovo přijetí do spolku bylo založeno na prohlášení o pozici z roku 2015, které tvrdí, že KKG „je organizace s jediným pohlavím složená z žen a jednotlivců, kteří se identifikují jako ženy.“

Právní odvolání žen však poukazuje na to, že KKG může změnit svá kritéria členství pouze změnou svých stanov, což je proces, který vyžaduje souhlas dvoutřetinové většiny od Konventu členů představenstva.

Vzhledem k tomu, že se nikdy neuskutečnila úmluva o změně stanov tak, aby odrážela prohlášení o pozici, v odvolání se uvádí, že Langfordovo přijetí do KKG je porušením přijatých zásad.

Vedení KKG je také obviněno z používání „donucovacích“ taktik během procesu hlasování o přijetí Langforda do organizace v září 2022.

Poté, co počáteční anonymní hlasování nevedlo k přijetí Langforda do spolku, došlo ke druhému, neanonymnímu hlasování, ve kterém několik sester změnilo své hlasy kvůli strachu z odvety.

Kromě popření anonymity žen představitelé Wyomingské pobočky po konzultaci s vedením Kappy členkám řekli, že hlasování proti Langfordovu přijetí je důkazem bigotnosti, která je základem pro vyloučení.

Je zvláštní, že předchozí soudní dokumenty také odhalují, že Langford byl přijat do KKG, přestože nesplňoval ani základní požadavky na akademickou způsobilost. 

Zatímco KKG vyžaduje, aby žadatelé měli průměr nejméně 2,7 stupně (GPA), Langford měl v době, kdy podal žádost o členství, pouze 1,9 a nebyl ve zkušebním stupni.

Právní stížnost uvádí, že to naznačuje, že Langfordova žádost byla vyhodnocena pomocí jiného standardu.

V listopadu dva dlouholetí absolventi KKG odhalili, že byli vyloučeni ve zjevné odvetě za obhajování toho, aby členství bylo omezeno pouze na ženy. 

Patsy Levang a Cheryl Tuck-Smith byly členkami spolku více než 50 let a přispěly k úsilí o získání finančních prostředků pro organizaci, přesto byly vyloučeny.

K odstranění žen došlo poté, co se hlasitě postavily proti přijetí Langforda  a podpořily soudní proces zahájený členkami tohoto spolku za jeho odstranění.

Od té doby, co se zprávy o soudním sporu poprvé rozšířily, získal Langford dostatek soucitného pokrytí v mainstreamových médiích, která ho označila za statečného a jedinečného.

V nedávném profilu Washington Post dostal Langford platformu ke lživému obvinění sester, které ho žalovaly. Mainstreamem byl přirovnáván k ženám, kterým bylo historicky upíráno právo na základní vzdělání.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 13 Průměrně: 4.9]

4 thoughts on “USA: Dívky byly nuceny přijmout do sesterstva úchyla, který se prohlásil za ženu, za odpor byly některé členky vyloučeny

  1. riadne nakopať úchyla do gulí a bude kľud! tie divčiny nemajú frajerov, čo by ich ochránili a úchylovi rozbili držku? ahááá, sme v emerike, tam sa radšej budú súdiť ako konať, potom to tam aj tak vyzerá, ako v zadrogovanom kokotstane!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/usa-divky-byly-nuceny-prijmout-do-sesterstva-uchyla-ktery-se-prohlasil-za-zenu-za-odpor-byly-nektere-clenky-vylouceny/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings