Synodální LGBTQ agenda má být celosvětově schválena již na podzim: Byzantský katolický patriarchát vyzývá k protestům (video)

Synodální LGBTQ agenda má být celosvětově schválena již na podzim: Byzantský katolický patriarchát vyzývá k protestům (video)

Již od instalace Bergoglia na post „falešného“ papeže bylo jasné, že jeho cílem je plnit globalistickou agendu – a to ve všech směrech. Jedním z hlavních cílů současného papeže je výměna obyvatel Evropy a její islamizace. To jasně vidíme na jeho podpoře muslimské invaze.

Ovšem Bergoglio se zapojuje do agendy i v mnoha dalších směrech. Byl například velkým prosazovatelem genových injekcí, které byly ve Vatikánu povinné. Pomineme-li jejich nežádoucí účinky, pak pro katolíky by měl být tabu již jen fakt, že při jejich výzkumu byly využity i buňky potracených plodů. To však Bergogliovi a jeho nohsledům nevadí.

Papež také plně podporuje klimatický alarmismus a – což je zřejmě pro katolíky nejhorší – také LGBTQI agendu. A tato podpora jde značně nad rámec pouhých Františkových výroků. Právě proti tomu nyní uvnitř katolické církve vznikl odpor…

Tento článek napsali biskupové Byzantského katolického patriarchátu.


Předkládáme Vám videodopis, v němž vyzýváme biskupy Asie a Austrálie, aby se postavili proti systému nově vznikajících synodních rad založených na německém modelu, který si uzurpuje pravomoci biskupů. Dále vyzýváme biskupy, aby se oddělili od sebevražedné synodální cesty a zahájili program duchovní obnovy ve svých diecézích,“ uvedli biskupové byzantského katolického patriarchátu.

Drazí biskupové Asie a Austrálie,

Sebevražedná synodální LGBTQ agenda má být celosvětově schválena letos na podzim. Kardinál Müller popsal synodální cestu jako „doktrinálně nekompetentní a kanonicky nelegitimní“.

Synodální proces mění povahu církve a mění ji na systém „neziskových organizací.“ Stejně jako Sorosovy neziskové organizace, které vedou každý národ k sebezničení, tak to dělají i tyto náboženské neziskovky.

Dříve by takové neziskové organizace byly odsouzeny jako zrada v zemi nebo hereze v církvi. Tyto neziskové organizace jsou součástí synodální cesty v každé farnosti, v každé diecézi, v každém národě, na každém kontinentu

Kardinál Müller řekl: „Kristova církev není neziskovou organizací nebo propagandistickým úřadem pro stvoření nového člověka (transhumanismus) nebo ideální světový řád (NWO).“

Synodální proces je používán ke skryté podpoře genocidního Schwabova programu spolu s transhumanismem a Novým světovým řádem. Ve Vatikánu se již konalo několik pro-transhumanistických konferencí. Transhumanismus je spojen s transgenderismem, tedy změnou pohlaví, a s tzv. ektogenezí, což je produkce dětí v umělých inkubátorech.

Transhumanismus zasahuje do lidské přirozenosti a postupně dělá z člověka médium démonů jako „vyšší stupeň vývoje“. Transhumanismus je ideologie Nového světového řádu. Paradoxem je, že tohoto údajně „ideálního“ světového řádu nelze dosáhnout bez vylidňování, tj. redukce lidí na tzv. zlatou miliardu.

Je to systém lží a podvodů, jehož cílem je dosáhnout satanizace a sebezničení lidstva. O tom, že tato genocidní ideologie pronikla do Církve, svědčí výrok kardinála Müllera: „(Němečtí biskupové) již nejsou služebníky Božího slova, ale zástupci transhumanistické lobby.“

Delegace na kontinentálním shromáždění byly zastoupeny předsedy biskupských konferencí daného národa a skupinou laiků. Byli záměrně vybráni z LGBTQ kruhů nebo jejich fanatických příznivců. Předseda biskupské konference pak měl využít své autority k autoritativnímu zavedení proticírkevních závěrů, k nimž dospěla zasedání synody, do nového programu církve. To je hrubá manipulace a podvod.

Biskup Bätzing médiím řekl, že nemá dojem, že by Vatikán blokoval německou synodální cestu. Zmínil se o sporech kolem tzv. synodní rady. V Německu vzniká nový orgán, který se skládá především z aktivních laiků, propagátorů LGBTQ. Tato synodální rada by měla převzít řízení církve v celém Německu.

To je kontrarevoluce v Církvi. Predátorští LGBTQ laičtí aktivisté ve spojenectví s biskupem à la Bätzing převezmou veškerou církevní vládu v daném národě. Biskupové a biskupská konference tak budou podřízeni tomuto novému orgánu, který bude působit pod přímou autoritou takzvaného Svatého stolce. Tento vnitrocírkevní puč proti Bohu má proměnit katolickou církev v Satanovu anticírkev New Age.

Citace z médií: „Bätzing oznámil, že Vatikán nezablokoval plány na vytvoření synodální rady… ale jen řekl, že nemůže existovat žádný takový koncil, který by si uzurpoval autoritu biskupů.“
Vatikán předstírá, že požaduje, aby si tento synodální koncil nemohl uzurpovat autoritu biskupů. Ve skutečnosti je vše předem připraveno a uzurpuje si nad nimi moc. Proč? Protože Bergogliův Vatikán potřebuje tyto koncily k transformaci Církve.

Takzvaný požadavek, aby si synodální rada neuzurpovala autoritu biskupů, je psychologická manipulace, kterou známe z ráje. Had přísahal: „Nezemřeš,“ ale jeho cílem bylo nechat člověka zemřít. Podobně bylo Irům řečeno, že pokud přijmou Lisabonskou smlouvu, mohou zachovat zákon zakazující potraty. Když Lisabonskou smlouvu přijali, byl zákon po nějaké době zrušen.

Irský lid byl podveden. Jiný příklad: Bergoglio asertivně řekl médiím, že potrat je zabití nenarozeného dítěte, ale v praxi suspendoval amerického kněze právě za proliferační činnost, zatímco na druhé straně ocenil propotratového aktivistu, který je zodpovědný za tisíce vražd nenarozených dětí. Když se američtí biskupové chtěli zabývat otázkou zneužívání kněžími, Bergoglio jim to zakázal s argumentem, že se tím bude komplexně zabývat na setkání ve Vatikánu. Podvedl je.

Když byl Bergoglio odsouzen bývalým americkým nunciem Carlem Marií Viganem za krytí McCarrickových homosexuálních zločinů, Bergoglio lhal, že nic neví. Ale Viganò veřejně odhalil Bergogliovu lež. Bergoglio také strašlivým způsobem oklamal veřejnost propagací experimentální mRNA vakcíny.

Spolehliví špičkoví odborníci na virologii naléhavě varovali před nebezpečím. Ale Bergoglio bezostyšně lhal a tvrdil, že vakcína musí být pro každého, že podání vakcíny je aktem lásky a že kdo ji odmítne, dopouští se hříchu. Jeho zlá lež měla za následek fatální následky, včetně ztrát na životech. Metoda sugestivních lží je dnes hnací silou nejen politických, ale i bergogliánských převratů.

Německý pilotní projekt zavedení nového orgánu, synodní rady, bude rozšířen na všechna území již na podzim 2023 a postupně až do podzimu 2024 jako drakonický nástroj odpadlického Vatikánu. Postupně odstraní skutečné katolické biskupy nastolením diktatury LGBTQ aktivistů v církvi.

Účelem programu této tzv. synodální rady je nastolení LGBTQ diktatury spolu s transhumanismem v souladu s globálním démonizačním plánem jako součást NWO.

Tato synodální rada bude stát v čele sítě náboženských neziskových organizací vytvořených v rámci synodálního procesu na všech úrovních. Dokončí plánovanou transformaci církve v každé diecézi, v každé farnosti, až k poslednímu věřícímu. Tím se završí Bergogliův proces vnitřní sebevraždy církve.

I dnes je každý biskup kompetentní postavit se proti této synodální struktuře, která nemá nic společného s náboženskými nebo morálními principy. Drazí biskupové, pokud se vám co nejdříve nepodaří zmobilizovat a oddělit se od synodální mašinérie, tato mašinérie vás zničí. Uvědomte si to dříve, než bude příliš pozdě, a jednejte operativně, ve víře, jednotě a s rozhodností.

Bývalý americký nuncius Carlo Maria Viganò varoval před touto Hlubokou církví vedenou Bergogliem: „Hluboká církev je v jistém smyslu odnoží Deep State.“

Výrok tohoto pravého preláta je prorockým hlasem, který vyburcuje lidi, aby se probudili z duchovního spánku.

Citace Carla Maria Vigana: „Z tohoto důvodu by nás nemělo překvapovat, že jsme svědky ničení víry a mravů ve jménu ekumenismu a synodality, uplatňujíce liberální omyly v teologické oblasti…“

Carlo Maria Viganò poukázal na to, že právě ve jménu synodality jsou dnes pravdy víry a mravů ničeny.

Citace Carla Maria Vigana: „… a na druhé straně přeměna papežství a římské kurie v politbyro, v němž je církevní autorita jak absolutní, tak také osvobozená od své věrnosti učitelskému úřadu podle modalit výkonu moci v diktatuře komunistického typu.“

Jinými slovy: Vatikán – a zejména německé a belgické biskupské konference ve spojenectví s ním – se již nepodřizují Bohu. Už nehájí dogmata víry a mravů, naopak je ničí. Zároveň si zachovávají nejvyšší autoritu, autoritu Boží.

Cestou synody vedou katolíky ke vzpouře proti Bohu. Nutí je na základě poslušnosti opustit Boží zákony, přijmout LGBTQ anti-zákony a poslouchat je – odpadlíky – jako by poslouchali samotného Boha. Tito odpadlíci jsou však ve vzpouře proti Bohu a vědomě směřují do pekla. A táhnou s sebou poslušné katolíky.

Postoj Vatikánu k celému takzvanému synodálnímu procesu je zneužitím nejvyšší autority v Církvi. Je to hereze papežství.

Závěr:
Drazí biskupové, poté, co byl tento vnitrocírkevní převrat proti Bohu odhalen, měl by každý z vás padnout před Bohem na kolena. Měli byste se ptát: Ó Bože, co chceš, abych v této situaci udělal?

Synodální cesta LGBTQ a systém synodních rad je smrtelnou ranou pro katolickou církev. Pokud biskupská konference na vašem území povstane a radikálně odmítne synodální cestu, Bůh přijde a zachrání vás. Následně vyhlásíte pravou duchovní obnovu základních pravd víry a mravů. Zároveň obnovíte osobní vztah s ukřižovaným a zmrtvýchvstalým Kristem skrze upřímné pokání v modlitbě.

V zemi, kde biskupové budou pasivní a neschopní se sjednotit a klást odpor, se stanou spoluviníky synodálního zločinu, největšího v dějinách Církve.

Drahý biskupe, nástupce apoštolů, jak obstojíš, až se brzy objevíš před Boží soudnou stolicí? Jak ospravedlníte svou pasivitu a zanedbávání autority a moci, která vám byla svěřena ke spáse duší ve vaší diecézi a ve vašem národě?

Kéž si všichni kněží, řeholníci a věřící uvědomí blížící se katastrofu! Ať padnou na kolena a začnou nepřetržitě modlitební hlídky! Ať se modlí k Panně Marii, aby na její přímluvu byla zlomena temná moc v katolické církvi!


Tolik dopis biskupům v Asii a Austrálii, který je zajímavý i pro bezvěrce, neboť vlastně poukazuje na to, že globalistické plány NWO se odráží ve všech oblastech života a nevyhne se ani církvi.

Níže si můžete poslechnout videodopis:

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 8 Průměrně: 5]

One thought on “Synodální LGBTQ agenda má být celosvětově schválena již na podzim: Byzantský katolický patriarchát vyzývá k protestům (video)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/synodalni-lgbtq-agenda-ma-byt-celosvetove-schvalena-jiz-na-podzim-byzantsky-katolicky-patriarchat-vyzyva-k-protestum-video/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings