Varování: Bill Gates převzal kontrolu nad celosvětovou produkcí a skladováním osiva

Varování: Bill Gates převzal kontrolu nad celosvětovou produkcí a skladováním osiva

Vlastnit celý svět je cílem globalistů. Svět, v němž nikdo nic nevlastní  a vše se sdílí je jejich vizí, kterou se snaží realizovat. Oni sami by samozřejmě o vlastnictví nepřišli, naopak, budou vlastnit i každého jedince na této planetě a ovládat ho po všech stránkách. Důležité je zrušit hotovost, vytvořit digitální měnu, za niž si budete moci nakoupit jen to, co vám páníčci dovolí. Ovládnout každý aspekt vašeho života je jejich cílem…

Bill Gates je největším vlastníkem zemědělské půdy v USA. A zřejmě chce totéž na celosvětové úrovni. Prozatím tedy alespoň co se vlastnictví osiv, skladování a produkce týká. Mít „pod palcem“ nejen globální zdravotnictví (WHO), ale také potraviny, je pro ovládnutí světa zásadní.

Bill Gates farmland nearly the size of Hong Kong, ranked biggest in U.S –  Naturenews.africa
Bill Gates je největším vlastníkem zemědělské půdy v USA

Bill Gates nejenže vlastní nejvíce zemědělské půdy v Americe. Převzal také kontrolu nad celosvětovou produkcí a skladováním semen…

Volná výměna osiva mezi zemědělci je už od neolitu základem pro zachování biologické rozmanitosti a zabezpečení potravin.

Varování: Bill Gates převzal kontrolu nad globální produkcí a skladováním osiva

Tato biologická rozmanitost je likvidována – a to nejen korporacemi, které se fúzí stávají stále většími, ale také superbohatými miliardáři, jejichž bohatství a moc otevírají dveře jejich rozmarům. Průkopníkem je microsoftový magnát Bill Gates.

Nadace Billa a Melindy Gatesových jedná podobně jako Světová banka, využívá své finanční síly a dovedností k převzetí kontroly nad zemědělstvím a ovlivňování státní a institucionální zemědělské politiky.

Jako zdaleka největší sponzor CGIAR Gates úspěšně urychlil přenos výzkumu osiva z vědeckých výzkumných institucí do komoditních společností, centralizoval a usnadnil pirátství duševního vlastnictví a monopolů na osivo prostřednictvím zákonů o duševním vlastnictví a předpisů o osivu.

Cílem procesu „One CGIAR“ je spojit 15 právně nezávislých, ale spolupracujících center CGIAR se sídlem v 15 zemích do jednoho právního subjektu. Podnět k tomu přišel od některých z největších dárců, zejména od Nadace Billa a Melindy Gatesových, Světové banky a vlád USA a Velké Británie.

Cílem „One CGIAR“, na který dohlíží „One CGIAR Common Board“, je sloučit se do „One Agriculture“, známého také jako „Gates Ag One“Gatesova nejnovějšího kroku ke kontrole světových dodávek osiva.  Gates naznačil, že více než zdvojnásobí současný rozpočet CGIAR z 850 milionů dolarů na 2 miliardy dolarů ročně. 

Hnutí Za svobodu osiva vyzývá genové banky CGIAR, aby ukradené odrůdy vrátily farmářům. Zkušenost z posledního půlstoletí jasně ukázala, že osivo, potravinová soběstačnost a znalostní soběstačnost jsou jedinou životaschopnou budoucností pro výživu a zemědělství.

Kromě převzetí kontroly nad semeny farmářů v semenných bankách CGIAR Gates intenzivně investuje do sběru osiva z celého světa a jeho skladování v globálním trezoru semen na Špicberkách. Ten je známý také jako Trezor soudného dne, který byl zřízen za účelem sběru a skladování globální sbírky semen z celého světa.

Největší počet přírůstků uložených v Seed Vault jsou odrůdy rýže, pšenice a ječmene; více než 150 000 vzorků pšenice a rýže a téměř 80 000 vzorků ječmene. Mezi další silně zastoupené plodiny patří čirok, různé druhy fazolí, kukuřice, boby, sója a cizrna.

Plodiny, jako jsou brambory, arašídy, oves, žito, vojtěška, obilný hybrid Triticosecale a Brassica, jsou zastoupeny 10 000 až 20 000 vzorky semen.

Není divu, že Gates také financuje Diversity Seek (DivSeek), globální projekt zahájený v roce 2015 s cílem zmapovat genetická data rozmanitosti semen v genových bankách a poté získat patenty na toto semeno prostřednictvím genomického mapování.  Ve veřejných semenářských bankách dochází k přistoupení k sedmi milionům rostlin.

Biopirátství je poháněno konvergencí informačních technologií a biotechnologií, získáváním patentů na semena a „mapováním“ jejich genomů a genomových sekvencí.

DivSeek je navržen tak, aby „degradoval“ a extrahoval data v semeni, aby „cenzuroval“ obecné dobro. Zbavuje zemědělce jejich semen a znalostí, zbavuje semeno jeho integrity a rozmanitosti, vymaže evoluční historii a spojení semene s půdou a redukuje je na jednoduchý „kód“.

Instituce zapojené do DivSeek jsou uzly CGIAR a „veřejné“ univerzity, jako jsou Cornell a Iowa State, které jsou stále více privatizovány biotechnologickým průmyslem a Nadací Gatesových. BMGF financuje Cornellovu Alianci pro vědu, pseudovědecký propagandistický kanál korporací, zatímco stát Iowa propaguje neetické krmné pokusy s GMO banány. Mezi další partnery DivSeek financované Gatesem patří Africká zemědělská technologická nadace a Africko-brazilský trh zemědělských inovací, vyvinutý Brazilskou zemědělskou výzkumnou společností (Embrapa).

Pirátství obecných genomických dat z milionů rostlin vyšlechtěných zemědělci se nazývá „velká data“. Velká data však nejsou znalosti, nejsou to ani informace. Jsou to „privatizovaná“ data, pirátská a privatizovaná.

V roce 1980 Monsanto vedlo tlak na GMO a patenty na semena a životy. Dnes je vlajkonošem Bill Gates. Stručně řečeno, miliardář, kterému je umožněn volný přístup k použití jeho bohatství k obcházení všech mezinárodních smluv a multilaterálních vládních struktur, k pomoci globálním korporacím okrádat biologickou rozmanitost a bohatství zemědělců financováním nevědeckých a nedemokratických procedur, jako je DivSeek a k uvolnění nevyzkoušených technologií, jako je technologie CRISPR, na lidstvo.

Během posledních dvou desetiletí tisíce znepokojených občanů a organizací podnikly kroky a vytvořily právní předpisy na ochranu biologické rozmanitosti planety a práv zemědělců na osivo a práva spotřebitelů na bezpečnost, včetně Úmluvy o biologické rozmanitosti (CBD), Cartagenského protokolu o biologické bezpečnosti k CBD a Mezinárodní smlouvy o rostlinných genetických zdrojích pro výživu a zemědělství. (ITPGRFA).

Tento článek je výňatkem ze zprávy Navdanya International Global Citizens‘ Report „Gates to a Global Empire“, která byla představena 14. října 2020 na online akci. Zpráva shromažďuje důkazy a vrhá světlo na korporátní převzetí našich semenných, zemědělských, potravinových, znalostních a globálních zdravotnických systémů. Korporace manipulují s informacemi a podkopávají demokracii.

Oddíly o osivu a biopirátství nastiňují, jak Bill Gates a jeho nadace běžně podkopávají mezinárodní smlouvy vytvořené na ochranu biologické rozmanitosti, práv zemědělců a suverenity zemí a komunit nad jejich semeny a bohatstvím biologické rozmanitosti.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 9 Průměrně: 5]

6 thoughts on “Varování: Bill Gates převzal kontrolu nad celosvětovou produkcí a skladováním osiva

  1. němci jsou též nebezpeční, a vždycky byli. Evropské centrální bance doporučuje Deutsche Bank čelit inflační spirále zvýšením základní úrokové sazby do kladného pásma a zároveň provedením takzvaného „stabilizačního kvantitativního uvolňování“. V jeho rámci by ECB činila kroky zacílené na to, aby se příliš nenavyšovaly úroky na dluhu zemí zejména jižního křídla eurozóny, které jsou často předluženy. Došlo by tak k historicky mimořádnému vývoji, kdy by centrální banka zvyšovala úrokové sazby a přitom nadále prováděla kvantitativní uvolňování. Kvantitativní uvolňování by pak nebylo ovšem již možné zdůvodňovat jako snahu o dosažení cenové stability, resp. inflačního cíle, ale jednalo by se ryze o opatření, kdy se vytvářením nových peněz, probíhajícím dokonce i v čase značné inflace, předchází bankrotu zemí typu Itálie či Řecka.

    Zdroj: https://moneymag.cz/ekonomika/rusko-dnes-zacina-bankrotovat-ceska-narodni-banka-asi-bude-muset-intervenovat-na-podporu-koruny.3181e944

  2. Nepochybujem,že – tak ako žiaden iný podobný plán – ani tie globalistické nikdy nevyjdú na sto percent. Paradoxne sa o to postarajú nie vlastenci z Európy, Kanady, USA či Austrálie, ale moslimovia financovaní a inštruovaní Saudskou Arábiou, Katarom a Tureckom. Nikdy sa nezmieria,že majú byť púhym nástrojom globalistických mafií a väčšinu početných konfliktov /aj vojnových/ islam vs. Veľký Reset v rôznych častiach sveta vyhrajú na celej čiare. EÚ nevynímajúc. Viete si predstaviť,že by sa napríklad Maročania v Holandsku mali vzdať mäsa a prejsť na vegánsku stravu?

    1. Taky myslím.
      Plus snaha WEF a spol. ovládnout svět, že nás tu po vakcinaci zůstane malý počet… tihle lidi vakcinovaní nejsou a ovladatelní ( jak by si globalisti přáli poslušné slouhy) už vůbec ne, navíc se množí jako kobylky.
      Bída bude, chaos bude, boj o život asi taky… ale hodně těžko podle Global plánů… ti z toho mnoho nevytěží, ikdyž by si přáli.
      Asi ani Dev-il Gates, ten je fakt brána do pekla.

  3. souhlasím se vším co se tu píše. lidi jako je bill gates jsou odporná stvoření zvaná reptiliáni. kdyby někdo nevěděl co to je tak je to tohle Původ a život reptiliánů na Zemi bývá vysvětlován hned několika hlavními teoriemi. Podle jedné z nich jde o bytosti žijící v podzemních městech v dutinách hlubin Země. Dle některých tvrzení tam takto žijí už dlouhé miliony let. Jiné teorie je označují za bytosti příchozí z planet jiných solárních systémů. Další možností je jejich existence v jiné realitě nebo dimenzi, ze kterých mohou volně přecházet do naší reality

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/varovani-bill-gates-prevzal-kontrolu-nad-celosvetovou-produkci-a-skladovanim-osiva/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings