Podrazil Putin globalisty nebo s nimi stále hraje jejich hru?

Podrazil Putin globalisty nebo s nimi stále hraje jejich hru?

Jsem poněkud výjimkou v tom, že se neřadím do žádného konkrétního tábora obdivovatelů jakéhokoli hegemona. Samozřejmě se mi mohou líbit dílčí kroky politiky některých zemí, ale jsou většinou aplikovány jen proto, aby si ta která vládní garnitura – většinou oddaná globalistům – udržela své pozice i u voličstva. Přece jen se stále musí dbát i na mentalitu toho kterého národa. i proto je nyní předváděna tak úporná snaha evropské národy naředit  Afričany, Araby a Afghánci, kteří by měli dřív či později Evropany přečíslit. Noví Evropané by pak měli být lépe ovladatelnou jednotnou masou.

Globalisté mají dlouhodobě „pod palcem“ i všechny světové politiky. Zejména pak ty významnější, u nichž je jejich napojení také mnohem lépe patrné. Tito výše postavení politici pak ovlivňují vlády „podřadnějších“ zemí, což je například i případ podřízenosti naší vlády Německu. Tato podřízenost je patrná již dlouhé roky. Ale nyní se podíváme na Rusko a jeho napojení na globální elity.

Putinovy dlouhodobé vazby na globalisty jsou  všeobecně známy, přičemž Rusko – podobně jako Čína – se dokonce vydává na cestu Velkého resetu. Rusko oficiálně přistoupilo k plnění cílů 4. průmyslové revoluce teprve nedávno (4. průmyslová revoluce je jen jiný název pro Velký reset) a nejen to. Je zřejmé, že pro urychlení cílů globalistů bylo nutné svět rozdělit tak, jak to nyní vidíme. Geopolitické změny – včetně války, která měla sankcemi a migrací zničit spíš Evropu než Rusko – byly jistě plánovány dlouho dopředu.

Schwabovo WEF se sice nedávno od Ruska distancovalo, nicméně pouze ústy jeho mluvčí. Rusko však přesto nastoupilo cestu, kterou se vydala i Čína a spolu s nimi celý Západ – byť v opozičním a „nepřátelském“ bloku. S válkou a především sankcemi rozděleným světem lze dlouhodobě plánované cíle uskutečnit mnohem rychleji. Dva roky záměrné likvidace západních ekonomik zcela zřejmě nestačily západní země dostatečně srazit na kolena. Je tedy třeba přiostřit.

Mnoho lidí prosazuje myšlenku, že se Putin snaží bránit proti západní globalistické elitě, což naznačuje, že NESOUHLASÍ se zastřešující technokratickou kontrolní agendou WEF.

Zdá se však, že fakta ukazují na něco jiného. Zde je deset důvodů, proč zpochybnit narativ „Putin vs. Davos“, včetně onoho údajného vyloučení Ruska z WEF.

  1. RUSKÁ VAKCÍNA PROTI COVIDU JE STEJNÁ JAKO ZÁPADNÍ

Rusko hrálo covidovou „hru“ stejně jako většina ostatních zemí světa. Dokonce vyvinuli vlastní vakcínu nazvanou „Sputnik V“.

Vakcína byla vytvořena centrem Gamaleya ruského ministerstva zdravotnictví, institucí, která se popisuje jako přední světová výzkumná instituce.

Sputnik V používá adenovirový vektor k transportu syntetického genetického materiálu do buněk, což způsobuje, že buněčný stroj vyrábí virový „spike protein“ . Ačkoli se liší od technologie mRNA, vakcíny využívající adenovirové vektory jsou pravděpodobně stále formou genové terapie (vektory „Ad“ byly používány jako nosiče genů od zavedení genové terapie).

Takže ano, ruská vakcína je založena na stejné transhumanistické technologii, kterou používají všechny ostatní injekce. Ve skutečnosti, podle ředitele Gamaleya, Alexandera Gintsburga, neexistují žádné významné rozdíly mezi Sputnikem V a vakcínou na bázi adenoviru vyráběnou skupinou Oxford-AstraZeneca.

V prosinci 2020 navíc ruské výzkumné centrum Gamaleya podepsalo memorandum o spolupráci se společností AstraZeneca v „boji proti COVID-19“. Nejen, že se Putin zúčastnil slavnostního podpisu, ale uvedl, že „byl…

…naprosto přesvědčen, že takový postoj k partnerství dnes může sloužit jako dobrý a přesvědčivý příklad spojení vědeckých sil, technologií a investic pro společný cíl – chránit život, zdraví a bezpečnost milionů lidí na planetě jako celku.“

Nezapomínejme na vazby mezi výzkumníky Oxford-AstraZeneca, Wellcome Trust a britskou eugenickou společností.

Sám Putin otevřeně podpořil jak ruskou vakcínu, tak i jejich zvláštní posilovač „intranazálního očkování“.

Tím se dostáváme k druhému bodu…

  1. RUSKO SPOLUPRACUJE S BIG PHARMA

Vývojáři ruské vakcíny Sputnik V provedli společné zkoušky nejen se společností AstraZeneca, ale také se společnostmi Pfizer a Moderna!

V říjnu 2021 Kirill Dmitrijev, šéf Ruského fondu přímých investic (RDIF), řekl, že si myslí, že injekce Pfizer a Sputnik budou „velmi úspěšnou kombinací“. Jeden z hlavních vývojářů Sputniku V také vyjádřil svou podporu zavádění zahraničních vakcín v Rusku.

Nedávno, letos v březnu, požádala ruská farmaceutická společnost R-Pharm o registraci vakcíny AstraZeneca v Rusku. Vyplývá to z nové zprávy zveřejněné RDIF, která tvrdí, že kombinace „Sputnik Lite“ a britsko-švédské vakcíny AstraZeneca má úžasné výhody.

Pro více informací o těchto dvou bodech vřele doporučuji podívat se na blog Edwarda Slavsquata.

  1. OČKOVACÍ PASY JSOU V RUSKU POVINNÉ

Rusko bylo jedním z prvních osvojitelů očkovacích pasů. Začátkem roku 2021 mohli obyvatelé obdržet covidový pas, který prokázal jejich stav očkování. Vstupenky obsahují QR kód, který lze naskenovat na různých místech a umožňuje obyvatelům získat slevy a další výhody.

Pasy zůstaly po určitou dobu dobrovolné, dokud v listopadu 2021 Moscow Times neuvedl, že:

Ruská vláda v pátek uvedla, že předložila parlamentu dva zákony, které zavedou povinné zdravotní průkazy pro přístup do restaurací a veřejné dopravy uprostřed nové vlny případů koronaviru.

Podle článku byla nová legislativa zaměřena na zvýšení pomalé míry imunizace v Rusku uprostřed silného protivakcinačního sentimentu. Zní to povědomě.

Opatření je údajně v platnosti do 1. června 2022.

  1. RUSKO VYVÍJÍ VLASTNÍ DIGITÁLNÍ MĚNU CENTRÁLNÍ BANKY (CBDC)

Letos začala Bank of Russia testovat svůj „digitální rubl“, svou verzi digitální měny centrální banky. Centrální banka také vyzvala k úplnému zákazu kryptoměn a uvedla, že digitální rubl se stane alternativou k decentralizovaným mincím.

Tři banky v Rusku již podporují pilotní transakce se svou stávající bankovní technologií mobilních aplikací a očekává se, že se brzy připojí dalších devět bank.

Pokud nejste obeznámeni s „digitálními měnami centrální banky“, jedná se o centralizovanou formu digitálních, programovatelných peněz, vydávaných a kontrolovaných centrálními bankami, což umožňuje úplný dohled nad všemi transakcemi, což bankám umožňuje kontrolovat, kdo může kolik utrácet, za co digitální peníze utrácí a kde nakupuje.

Jinými slovy, zavedení CBDC je důležitou součástí technokratické kontrolní sítě, kterou se globalisté WEF snaží vytvořit, a Rusko je s tímto plánem plně v souznění.

  1. RUSKÝ COVID LOCKDOWN BYL STEJNĚ PŘÍSNÝ JAKO TEN ZÁPADNÍ

Stejně jako většina zemí po celém světě, Rusko zavedlo drakonický lockdown jako opatření k „boji“ proti „pandemii“ Covid-19. Počáteční uzamčení začalo v dubnu 2020 a trvalo přibližně šest týdnů.

Ruské hlavní město Moskva zavedla další lockdown v říjnu 2021 a také nařídila všem neočkovaným občanům starším 60 let, aby zůstali doma po dobu čtyř měsíců.

Připusťme, že ruské lockdowny nebyly tak dlouhé a nebylo jich tolik jako v jiných zemích. Ve srovnání třeba s naší zemí, kde jsme měli nejdéle uzavřené školy v Evropě, je Rusko žabař. Podle indexu přísnosti Covid-19 však byla ruská opatření Covid-19 stejně přísná jako tomu bylo u některých  západních zemí.

Jinými slovy, Rusko hrálo ruku v ruce se Západem a Čínou falešnou pandemickou hru.

  1. PUTIN VYJÁDŘIL SVOU PODPORU GLOBALIZACI A AGENDĚ 2030

Minulý měsíc Rusko a Čína vydaly společné prohlášení o „mezinárodních vztazích vstupujících do nové éry a globálním udržitelném rozvoji“, ve kterém vyjádřily podporu globalizaci, Agendě 2030, vakcínám, kontrole pandemie, financování změny klimatu, digitální ekonomice a dalším.

Zde je několik klíčových úryvků ze zprávy:

Probíhající pandemie nové koronavirové infekce představuje vážnou výzvu pro plnění Agendy OSN pro udržitelný rozvoj 2030. Je nezbytné posílit partnerské vztahy v zájmu globálního rozvoje a zajistit, aby nová etapa globálního rozvoje byla definována rovnováhou, harmonií a inkluzivností.

S cílem urychlit provádění Agendy OSN pro udržitelný rozvoj 2030 strany vyzývají mezinárodní společenství, aby podniklo praktické kroky v klíčových oblastech spolupráce, jako je snižování chudoby, potravinová bezpečnost, vakcíny a kontrola epidemií, financování rozvoje, změna klimatu, udržitelný rozvoj, včetně zeleného rozvoje, industrializace, digitální ekonomiky a konektivity infrastruktury.

  1. PUTIN JE BLÍZKÝM PŘÍTELEM HENRYHO KISSINGERA

Ruský prezident Vladimir Putin udržuje dlouhodobé a přátelské vztahy s bývalým americkým ministrem zahraničí Henrym Kissingerem, který je ovšem dlouholetým přítelem Klause Schwaba (znají se již od roku 1960).

Podle mluvčího Kremlu Dmitrije Peskova Putin a Kissinger neustále komunikují a využívají příležitosti diskutovat o naléhavých mezinárodních otázkách a vyměňovat si názory na globální perspektivy.

Zdá se, že Kissinger byl častým hostem v Rusku od doby, kdy Putin převzal moc v roce 2000. V roce 2007 Putin jmenoval Kissingera spolupředsedou bilaterální „pracovní skupiny“ zaměřené na zlepšení americko-ruských vztahů.

Kissinger a tým, který ho doprovázel do Moskvy, byli všichni vysoce postavení členové Rady pro zahraniční vztahy (CFR), jednoho z prominentních západních „mozkových trustů“ prosazujících Nový světový řád. Kissinger je také členem skupiny Bilderberg a Římského klubu.

  1. PUTIN MÁ VAZBY NA SVĚTOVÉ EKONOMICKÉ FÓRUM

Putin se účastnil akcí pořádaných WEF od počátku roku 1990.

V loňském roce šéf WEF Klaus Schwab pozval Putina, aby přednesl zvláštní projev na výročním zasedání WEF (konaném v digitálním Davosu).

Během svého projevu Putin vyzval k většímu testování a očkování jako opatření pro boj s koronavirem a uvedl, že

„Je nezbytné připojit se k úsilí světa a koordinovat je v boji proti šíření viru a ve zpřístupňování tolik potřebných očkovacích látek. Musíme pomoci zemím, které potřebují podporu, včetně afrických národů. Mám na mysli rozšíření rozsahu testování a očkování.“

Poté pokračoval zdůrazněním role centrálních bank při obnově globálních ekonomik postižených pandemií, což bylo zdánlivě potvrzením Schwabovy agendy Velkého resetu:

Klíčovou otázkou dneška tedy je, jak vytvořit akční program, aby se nejen rychle obnovilo globální a národní hospodářství postižené pandemií, ale aby se zajistilo, že toto oživení bude dlouhodobě udržitelné, bude se opírat o vysoce kvalitní strukturu a pomůže překonat zátěž spojenou se sociální nerovnováhou. Je zřejmé, že s ohledem na výše uvedená omezení a makroekonomickou politiku bude hospodářský růst do značné míry záviset na fiskálních pobídkách, přičemž klíčovou roli budou hrát státní rozpočty a centrální banky.

Schwab dokonce tvrdil, že Putin byl členem jeho programu „Mladí globální vůdci“, mezi jehož absolventy patří Justin Trudeau, Angela Merkelová, Tony Blair, Bill Gates, Mark Zuckerberg a Emmanuel Macron.

Mají tito dva muži třeba i díky společnému příteli Kissingerovi poměrně blízký vztah? Putin přece jen začal svůj projev na WEF intimním „Drahý Klausi“. Na druhou stranu připomínám, že nyní se WEF od Ruska a Putina v souvislosti s válkou na Ukrajině distancoval. I to však může být součástí velké „hry.“

  1. VÁLKA NA UKRAJINĚ URYCHLUJE VZESTUP CBDC PO CELÉM SVĚTĚ

Kit Knightly z OffGuardian nedávno publikoval článek s názvem „Ukrajinská krize urychluje vzestup digitálních měn centrální banky“, zdůrazňující skutečnost, že vlády po celém světě vyvíjejí a testují CBDC.

Jak již bylo zmíněno dříve, CBDC by poskytly státu absolutní kontrolu tím, že by mu umožnily sledovat jednotlivé transakce, omezit výdaje lidí a zajistit, aby lidé kupovali pouze zboží a služby, které stát považuje za přijatelné.

Jak Knightly správně poznamenává,

Západní vlády v současné době vyhlašují finanční válku desítkám soukromých občanů, kteří nebyli obviněni – natož odsouzeni – ze zločinu jednoduše proto, že mají jinou národnost. Děje se tak pod záminkou „trestání špinavých Rusů“, ale co se dá dělat s oligarchou, se dá udělat komukoliv.

  1. VÁLKA NA UKRAJINĚ PODPORUJE VELKÝ RESET

Součástí globalistické agendy je zničení současné ekonomiky, aby bylo možné zavést nový ekonomický systém („Velký reset“) založený na CBDC a dohledu a řízený umělou inteligencí.

Elity se zdobí módními slovy jako „udržitelný rozvoj“ a „inkluzivita“, ale nakonec je „Velký reset“ o vytvoření digitálního šmírovacího státu poháněného umělou inteligencí, kde všichni obchodujeme s „digitálními měnami centrální banky“ (které lze plně sledovat a ovlivňovat za co je utratíte).

Válka na Ukrajině podporuje tento cíl tím, že pomáhá dále destabilizovat globální ekonomiku a zničit střední třídu (přesně to, co měl COVID udělat a zřejmě neudělal dostatečně).

Růst cen potravin je nevyhnutelný kvůli rostoucím nákladům na hnojiva, krmiva pro zvířata a pohonné hmoty, což zvyšuje obavy o potravinovou bezpečnost v Evropě. New York Times také uvedly, že „ruská válka žene nahoru ceny plynu a způsobuje zmatek na finančních trzích“.

Článek uvádí:

Pokud faktické uzavření ruských finančních trhů a rostoucí ceny komodit povedou k ostřejšímu poklesu akciových trhů nebo budou mít jiné, neočekávané důsledky, americký Federální rezervní systém se ocitne v obtížné pozici. Směřuje ke zpřísnění měnových podmínek, ale možná se bude muset otočit a provést další záchranný balíček, jak to udělala v březnu 2020.

To jde ruku v ruce s předpověďmi recese v Evropě. A existuje spousta dalších důvodů, proč tato válka upřednostňuje agendu Velkého resetu.

Pár týdnů před válkou vedl Putin rozhovor, z něhož bylo patrné, že se „něco“ chystá. Každopádně tam byla zmínka i o rozšiřování NATO a jeho působení na Ukrajině. Válka tak byla docela očekávaná. Ukrajina, která je dávno plně pod vlivem USA, byla právě ze strany „světového policajta“ na konflikt již dlouho připravována, včetně výcviku vojáků a dovozu zbraní.

Zajímavé je i to, že krátce před válkou se začaly uvolňovat covidové restrikce, rušit covid pasy a toto téma šlo ze dne na den mimo pozornost většiny lidí i korporátních médií. Globální elity věděly, že dalším pokračováním likvidace světových ekonomik a střední třídy bude válka na Ukrajině. Předem se počítalo s poměrně krutými protiruskými sankcemi, al i se spojením Ruska a Číny.

A především se vědělo, že – mimo Ukrajiny – válku a návazné sankce ze všeho nejvíc odnesou země EU. Ostatně, EU byla je a bude hlavním „hřištěm“ a „pokusným králíkem“  globalistů. Oni si ji nezaložili jen tak pro nic za nic a už vůbec ne v zájmu Evropanů.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 21 Průměrně: 4.6]

6 thoughts on “Podrazil Putin globalisty nebo s nimi stále hraje jejich hru?

  1. Myslím si, že Rusko v ničem takovém nejede.
    Sama jsem očkovaná a v tomhle ohledu na žádné spiknutí nevěřím
    Ten Covid považuji za neštěstí, stejně jako AIDS a jiné epidemie.
    Ale je mi naprosto jasné , že na každém lidském neštěstí se výrazně obohatí skupina zmetků, kteří se nestíhej ničeho. Ono se dá obchodovat nejenom s lidskou chudobou, ale i se zdravím, lékaři a hlavně farmaceuti se vždycky rekrutovali převážně právě z téhle skupiny bystrých obchodníků. I když , na druhou stranu, mezi nimi byli i poctivci, to je jasné.
    Podle mne se Rusově po rozpadu SSSR přesvědčili, že spolupráce se Západem je nemožná.
    Spolupracujícího hodného Gorbyčova i prozápadního Jelcina, si Západ vesele namazal na chleba.
    A nebýt Putina, tak je RF dneska jednou z mnoha kolonií, jako i my.

    1. Není to bohužel blbost, je to přesně tak, jak článek popisuje. Na YouTube najdete video, jak Klaus Schwab říká, že Putin je jeho globalista. Doslova se zim chlubí.

  2. Áno, zdá sa,že Putin sa odpútal /aj keď zrejme ešte nie stopercentne a definitívne / od svojich globalistických pánov. Tak ako to roku 1917 urobil Lenin.

  3. Putin hraje se západem šachy celou dobu co je u moci. Soudit podle jednotlivých tahů nedává smysl, když mnoho tahů je soupeřem vynuceno, takže chápat je jako spolupráci vede k dezorientaci pozorovatele. Že musí dojít k tomuto historickému střetu bylo a je jasné každému, kdo se seznámil buď se spirituálním pozadím celoplanetární situace (biblické procesy) nebo se alespoň správně vzdělal v dějepise posledních cca 200 let (vztah Ruska a Anglosasů). Svět už nikdy nebude jako před 24.2.2022. Vše bude jinak ať už to na Ukrajině dopadne jakkoliv.

  4. A ešte are zabudla v komentároch, že končì Veľký Precesný rok( Anno Magnus), ako aj Kali-yuga ako podcyklus Anno Magnus. Me too 2032 naplánovali sionistický židoglobalisti ich Novus Ordo Seclorum, a top NATO, v roku 2033 je Veľký Jubilejný rok Krista od roku 33AD, ako 2.Prìchod Krista a jeho najväčšì RESET všetkých čias! Dochádza OČISTEC sveta ohňom, prepólovaniu sveta, a potom v novom cykle Anno Magnus, nová Veľká Potopa! Čoraz extrémnejšie počasie tomu nasbedčuje: viď AllatRa tv Česko a Slovensko: 12, 000 ročnè cykle skazy a obnovy sveta! Židomurári to vedia, a politici ú ich tajtrlíci…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/podrazil-putin-globalisty-nebo-s-nimi-stale-hraje-jejich-hru/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings