Rakouská právnička upozorňuje, že podle zákonů EU je povoleno zabíjet lidi při nepokojích nebo povstání proti vládě

Rakouská právnička upozorňuje, že podle zákonů EU je povoleno zabíjet lidi při nepokojích nebo povstání proti vládě

Rakouská právnička maďarského původu Maria Barki je specialistkou na mezinárodní právo, což znamená, že má v malíčku i právo EU. Občas upozorňuje na některé zákony, o jejichž existenci nemá většina světové veřejnosti tušení. Je velmi dobrou znalkyní i práva EU a před časem upozornila na jeden ze zákonů, který by se možná mohl již brzy otevřeně uplatňovat.

Zatímco EU neumožňuje členským zemím uplatňovat tresty smrti například za surové vraždy dětí nebo pro různé sériové vrahy či za terorismus, ve svých zákonech jasně umožňuje zabíjet občany, kteří se začnou proti systému bouřit a vyvolávat nepokoje. To má zřejmě za cíl dále upevnit moc nejen vlád, které všude v EU plně podporují politiku Bruselu, ale také samotné EU. Opět se tak potvrzuje, že jde o čistě totalitní strukturu, neumožňující jakoukoli národní suverenitu v případě, že většina občanů daného státu politiku EU nepodporuje.

Rakouská právnička již před dvěma lety v souvislosti se zcela neopodstatněným zaváděním lockdownů a nouzových zákonů upozornila na zákon, který platí pro všechny státy EU. Připomenutí je dobré zejména proto, že EU nyní chystá zákon, který by ve skutečnosti podpořil další plošné vyvlastňování, tentokrát zejména (ale nejen) různých firem a šel by na ruku mamutím megakorporacím. Navíc by plně otevřel možnost využití právě výše uvedených zákonů, které umožňují použít i tresty nejvyšší. Více jste si o připravovaném zákonu mohli přečíst zde.

Známá rakousko-maďarská právnička Dr. Eva Maria Barki upozornila  již před dvěma lety na zákon, o jehož existenci nemá většina občanů zemí EU ani tušení: Jde o uplatnění trestu smrti a o právo zabíjet lidi v případě nepokojů nebo povstání.

Tento zákon je v EU stále legální, k čemuž se vyjádřila Maria Barki následovně:

„Do jaké míry Evropská unie přehlíží základní a svobodné hodnoty, ukazuje děsivým způsobem skutečnost, že EU má jak trest smrti, tak právo zabíjet lidi v případě povstání nebo nepokojů, což je stále součástí platného  zákona EU.

Stejně jako dříve se jedná o právní složku EU ve smyslu vysvětlení Listiny základních práv a přijetí čl. 2 Protokolu č. 6 Evropské úmluvy o lidských právech: Podle toho může stát uložit trest smrti za činy spáchané v době války nebo v případě bezprostřední hrozby války. Zabíjení je také povoleno k potlačení nepokojů nebo povstání (článek 2 odst. 2 písm. c) ECHR.“

„Zachování trestu smrti a ospravedlnění zabíjení lidí při vzpouře nebo povstání je porušením nejzákladnějšího práva na život. Skutečným problémem je systematické ignorování základních hodnot občanů a suverénních práv států ze strany EU. Proč proti tomu nikdo neprotestuje?

Tuto poslední pasáž najdete na konci knihy Dr. Barkiové o zákonech o výjimce Covid pro rok 2020 v Maďarsku (kniha je pouze v němčině).

Tolik z vyjádření specialistky na mezinárodní právo i právo EU. Až se tedy bude někdy EU nebo politici na tuto instituci napojení ohánět „lidskými právy,“ pak si vzpomeňte na to, že je to sama EU, kdo je neuznává. Zatímco uložení trestu smrti teroristovi, který by zabil třeba stovky lidí nebo sériovému vrahovi či vrahovi dětí neumožňuje, ukládání trestu smrti v případě nepokojů či zabíjení lidí, kteří se účastní protivládních povstání, pravidla EU umožňují.

V důsledku lze zkonstatovat, že pokud by někde vypukly nepokoje proti Bruselu oddané vládě, pak by zřejmě byly tyto prostředky využity hned v počátku, což by mělo za cíl odradit občany dalších zemí, aby se do podobných akcí pouštěli. Do poklidných demonstrací samozřejmě nikdo střílet nesmí, ale všichni víme, že s pomocí provokatérů mohou udělat z pokojné demonstrace vážné nepokoje. Je možná jen otázkou času, než se začnou podobné prostředky využívat…

 

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 57 Průměrně: 4.9]

19 thoughts on “Rakouská právnička upozorňuje, že podle zákonů EU je povoleno zabíjet lidi při nepokojích nebo povstání proti vládě

  1. takže by byla nasazena armada cizi ve státech EU jenže to by pak znamenalo občanske války v zemich EU kdyby po mě šel cizi státni přislušnik tak jde o okupaci jako za Hitlera v tom připadě máme právo takoveho vojaka i zabit historie se bohužel opakuje jen vlajky jsou jine ale učel je to sami vládnout Evropě stejně jak to chtěli nacisti

    1. Netuším, kto to napísal a preto dovolím si aj bez súhlasu autora použiť vynikajúcu úvahu. Tu je, možno sa niekto z čítajúcich zamyslí :
      Kto a kedy bude bojovať za Slovensko,aby ho zachránili pre budúce generácie?
      Tí chlapi v krčmách, čo nevedia kde je sever a tliachajú o Amerike a šváboch?
      Tí, ktorí tvrdia, že ich politika nezaujíma, to znamená, že budúcnosť národa im je ukradnutá?
      Tí, ktorí pracujú v zahraničí a majú lepšie auto a dom na hypotéku a myslia si, že sú za vodou?
      Tí, ktorí sa 30 rokov striedajú v politike a zbohatli zlodejinou? Ti kapitalisti, ktorí vykorisťujú svojich zamestnancov?
      Tí, čo sa modlia a páchajú zlo a nenávisť?
      Ktorí budú bojovať za Slovensko,aby ho zachránili pre budúce generácie?“
      Veľmi aktuálne otázky, na ktoré dala odpoveď už dávna alebo menej dávna minulosť.
      Aj v minulosti existovali pre bežných, trpiacich ľudí takéto bezvýchodiskové situácie a aj napriek tomu ľudia sa dokázali oslobodiť od svojich pánov.
      Tak to bolo v otrokárskej spoločnosti, feudálnej, kapitalistickej a nakoniec sa im podarilo oslobodiť aj od kapitalistov. Aj keď aspoň na historicky krátke obdobie.
      Veľakrát v histórii ľudstva boli bezvýchodiskové situácie a predsa akoby zázrakom sa ľudia dokázali oslobodiť.
      Bola tu Rímska ríša s absolútnou vládou mocných a padla,
      bola tu druhá svetová vojna s hrôzostrašnými dôsledkami pre bežných ľudí a aj napriek tomu bol fašizmus porazený, ľudstvo zachránené,
      boli tu mnohé imperialistické vojny po celom svete, bolo veľmi veľa obetí na civilnom obyvateľstve, bolo tomu tak napríklad vo Vietname, Kambodži, Kórei, Iraku, a na mnohých iných miestach a aj napriek tomu imperialisti neboli víťazmi.
      Že ako to bolo možné? Jednoducho tak, že ľudia sa dostali do veľmi ťažkých pozícií, v ktorých už nemali čo stratiť.
      Vtedy museli začať konať, hrať vabank. Išli častokrát s holými rukami proti nepriateľovi, vykorisťovateľovi, išli takmer na istú smrť a aj napriek tomu boli víťazní.
      Tak tomu bude raz aj v tejto dobe, keď sa ľudia dostanú do bezvýchodiskovej situácie a budú musieť hrať vabank ako tí v minulosti, buď život a dôstojný život pre seba, alebo smrť. Buď dôstojný život pre svojich potomkov alebo smrť.
      Viem, že ešte je táto doba, takáto situácia v nedohľadne ale s určitosťou sa blíži.
      Ono je to nakoniec tak ako s tým psíkom, ktorého častokrát spomínam. Ani on dobrovoľne od hladu neskape, vtedy sa bráni, vtedy už nemá čo stratiť.
      Ono je to aj tak ako napríklad pri mnohých ťažkých životných situáciách, keď ľudia z horiacich domov z vysokej výšky skáču na betónové chodníky v nádeji že sa im podarí zachrániť. Vedia, že už nemajú čo stratiť.

      1. zlé časy robia silných mužov, silní muži robia dobré časy, dobré časy robia slabých mužov a tí robia zlé časy. Príslovie kdesy z ázie.

  2. To je ta vysněná Zapadni demokracie a svoboda. Vsimnete si, v EU mohou zabijet nas, ale my uz se nesmime branit proti nikomu, ani africkym agresivnim migrantum, ani likvidacni politice vlád. Hnus. Jsme jenom, na placeni dani a účtu!!!!

  3. Nevím proč mne stále více EU utvrzuje v názoru, že komunisti byli skutečně zlatí.
    Bohužel jsme potřebovali po tlamě abychom to zjistili.

  4. len pre info, europske zakony/smernice/nariadenia nie su nariadene ustave, iba zakonom. takze ak ustava zakazuje trest smrti, tak skratka ho eu nemoze nariadit.

    1. Dnes jsme v situaci, kdy loutkové vlády (i ty předešlé) plní jasná zadání zdecimovat národy k absolutní poslušnosti, neupřednostňovat národní zájmy před Bruselskými manipulátory.
      Komunikujte se svými sousedy, známými a vysvětlete jim, že je v jejich zájmu jít k volbám a nevolit nikoho, kdo vládní slepenec (ODS, TOP 09, KDU-ČSL, Piráti a STAN) podporuje a v povolebních koalicích s nimi pak parazitují, rozkrádají a neúnosně zadlužují každého občana ČR včetně kojenců.
      A zejména pozor na „novodobý“ maskovací manévr, kdy do voleb jdou různá „Občanská Hnutí“, která jsou již dnes ve spojení s „pětitrakařem“ na komunální úrovni. A nebo billboardy s hesly: „Za nás (ANO+ČSSD) bylo líp“….nebylo (nepostavilo se skoro nic, nedostavěly se bloky v jederkách, vysoké zadlužení=Covidovou hyserií, nárůst cen a podpora nadnárodních firem odvádějící zisk mimo ČR..
      Ani náznakem se nevyžadovaly poválečné reparace-když už mají plnou hubu dobrých sousedských vztahů =neb by to nebylo v souladu s obchodními zájmy Babišova impéria s Německem…. Nárok je stále PLATNÝ!
      Chtějme rovné podmínky a stejné práva!!!

  5. Jḁḳ țo ḏopaḏṇḙ? Αṇο, ḏοčasṇӗ țο ḽiḏi uḳliḏṇí ḁ vẏḏӗsí ḁḽe nḙvẏḏrží țo ḏḽοᶙḩο! Ṗrοțοžḙ sḙ țu οḅϳeví ḽḭdέ, ḳțḙří ṇḙḅᶙḏοᶙ míț сο ẓțrațḭț ḁ ḅuḏḙ ṇοvá οṗḙrḁсe Ḁnțḩrοṗοḭd! Jḙn ḅḙz ẓaḩrḁṇḭčṇí sṗοḽᶙṗrάсḙ.

  6. Vážení to že jezdí třeba naši fízle vypomáhat do vedlejších zemí na různé tvrdší akce je už zcela běžné. Otevřete oči a slechy. Musíte do hospody a vůbec mezi lidi, doma to neuslyšíte. Dál to nebudu rozebírat.🤣🤣🙋‍♂️🙋‍♂️

  7. Zacni protestovat ze neni plyn, jidlo a inflace zere uspory.
    Zastreli Te dle zakona a tvojii neovitost daruji negrum.
    Vse dle zakona. Tak je to spravne.

  8. V článku nikde nemohu najít konkrétní název zákona, o kterém se hovoří. Dá se dohledat jen 6.protokol k Evropské úmluvě o lidských právech, který skutečně dává prostor pro podobné legislativní úpravy.
    Odkazy pouze v němčině nepomáhají. Článek není dost podložen.

  9. Naštěstí to v ČR nehrozí. Jsme ustarašený, problémy za nás VŽDY řešil někdo cizí. Teť jsou na řadě Blaničtí rytýři. Čecha zajímá víc dovolená v Řecku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/rakouska-pravnicka-upozornuje-ze-podle-zakonu-eu-je-povoleno-zabijet-lidi-pri-nepokojich-nebo-povstani-proti-vlade/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings