Bylo vše, co se nyní děje, naplánováno? Další díl z cyklu „Velký reset“…

Bylo vše, co se nyní děje, naplánováno? Další díl z cyklu „Velký reset“…

V tomto pokračování článků k tzv. Velkému resetu mi dovolte si trošku zaspekulovat. Prosím, vše, co si nyní přečtete, berte s rezervou. Na rozdíl od předchozích článků budu nyní vycházet jen z toho, co jsem kde přečetla, vyslechla či vysledovala. Jde tedy převážně o mé osobní analýzy, které ještě podkládám jedním starším videem, jenž považuji za důkaz faktu, že mnohé z toho, co se nyní děje, bylo plánováno dlouho dopředu.

To, co se nyní děje, spěje k přeměně světového řádu. Přesně tak, jak to plánují strůjci Velkého resetu a jak jsem popsala v předchozích dílech. Na rozdíl od některých z vás si myslím (avšak netvrdím, že to tak skutečně je), že většina toho, co se děje, byla předem velmi pečlivě naplánována. Většina, rozhodně ne vše. V tomto článku si také řekneme to, co jsem slíbila už dřív. Na konci prozradím, jak lze vše zvrátit. Ono to totiž možné je, ale já osobně si myslím (a opět jde jen o můj názor!), že to jde jen teoreticky, nicméně v praxi k tomu nedojde.

The Great Social Reset has Officially Begun | by Michael Haupt  #ExitTheSystem | Society 4.0 | Medium
k velkému resetu se oficiálně hlásí nadnárodní korporace i světové organizace

Ale vraťme se na samotný začátek, tedy do doby před Velkým resetem, který už nějakou dobu probíhá. Někdo tvrdí, že začal letos, já jeho počátek datuji na rok 2015. Právě tehdy přišla na světlo světa Agenda 2030 a právě v tomto roce byla započata největší budoucí zkáza Evropy – velká muslimská invaze.

O tom, že bylo vše plánováno předem, by vás mohlo přesvědčit i toto již asi 10 let staré video. Sama si velmi dobře pamatuji, že v době, kdy šel tento dokument v premiéře v televizi, jsem jej sledovala a myslím, že mnohé – tehdy ještě konspirace – ze seriálu se také postupně ukáží být realitou. Zde se například hovoří o očkování, které nám nyní nutí. Z videa je jasné, že už deset let nazpět se o globálním očkování hovořilo. Kdo na něm především vydělá a čeho má docílit? Odpovězte si sami…

Možná jste už mnozí z vás video viděli podobně, jako celý seriál. Pokud ne, jeho shlédnutí doporučuji.

Hodně lidí tvrdí, že není možné, aby se dalo něco podobného naplánovat tak, že by v tomtéž „jelo“ najednou tolik zemí na světě. Ale ano, jde to. Všimněte si, že jsou země, kde se celkem nic moc neděje. O nich se ale raději moc nepíše.

Hodně jsem v této souvislosti uvažovala i o úkolu Švédska, které se v rámci Evropy vymyká. Nikdy se tam úplně nezavřely školy, ale ani restaurace, obchody či další služby, Žije se tam nesrovnatelně svobodněji, než u nás, nikdy žádný lockdown ani roušky a už vůbec ne zcela nesmyslné protiprachové respirátory, nicméně vykazují také méně tzv. „mrtvých s covidem“ i nakažených, než u nás. Přitom mají zhruba stejný počet obyvatel a k tomu navíc rozsáhlá muslimská ghetta.

Jaký je tedy rozdíl? Nepotřebují zničit ekonomiku, jejich ekonomiku už tak velmi účinně likvidují jejich „hosté“ z muslimských zemí, jichž přijímají na počet obyvatel nejvíc v celé Evropě. Ne pouze v EU, ale v Evropě!! Pak netřeba ještě víc ničit ekonomiku jejím uzavíráním.

Navíc, Švédsko je experimentální „lakmusový papírek“, právě tam jako první začali s multikulturalismem, LGBT a genderovou ideologií, kterou tam razí už 20 let a o Zeleném údělu nebo uhlíkové neutralitě snad ani netřeba hovořit, stačí jen jedno slovo: Gréta. Tu dalo světu právě Švédsko. Takže i teď bude zřejmě Švédsko průkopníkem již uvedené sdílené ekonomiky, přičemž už nyní připravují ukončení hotovosti coby první v Evropě.

Nicméně zbytek Evropy v tom „jede“ naplno a mnohé další země světa také. Přitom stačilo jen málo – usadit do vlád slouhy těch, kdo to vše řídí, což je jednoduché, v drtivé většině zemí se volí ti správní slouhové sami, bez nutnosti falšování voleb. Třeba u nás to měli velmi lehké. K jejich slouhům patří většina našich politických stran, stačí nahlédnout na seznam exponentů Aspen institutu, což je jakási pobočka Deep state v Evropě.

V rámci Evropy bylo třeba zasáhnout jen v Rakousku a Itálii. Tam se do vlád dostaly strany, které by mohly do celého Velkého resetu takzvaně „hodit vidle“. Strany, které nejsou nijak napojené na tzv. Deep state. Pak musely být včas z vlád odstraněny. A to se také stalo. V první fázi to jinak nešlo. Nyní, tedy v momentě, kdy už je ekonomika v rozkladu, je celkem jedno, kdo kde vládne. Ty nejzásadnější procesy Velkého resetu již byly odstartovány…

Už chápete, proč ta úporná snaha odstranit Lukašenka? Proč „liberální“ vlády, včetně té naší, posílaly miliony běloruské opozici? Tyto vlády věděly, že on zřejmě „jejich hru“ hrát nebude a také ji nehrál. Zajímavé, jak celá koronapanika Bělorusko obešla!! Inteligentní virus, pozná hranice!

Ve spoustě zemí vládnou diktátoři, aniž by to komu vadilo. Proč tak moc vadil právě tento jediný? Zkuste se nad tím zamyslet a vzpomeňte si na dobu před zhruba rokem, kdy kdekdo přiživoval demonstrace proti Lukašenkovi. A to vše v situaci, kdy nám tvrdili, že není dobré se shlukovat. Nicméně celý Západ nabádal Bělorusy, aby se v ulicích shlukovali a demonstrovali. Zajímavé, že?

Tedy ano, vše šlo naplánovat tak, aby se ve většině zemí vyvolala panika, na jejímž základě bude možné zcela zdecimovat ekonomiku. Ta naše patřila v Evropě k nejsilnějším, teď patří k těm, které spějí k nejrychleji ke dnu. Je totiž potřeba, aby na tom byli všichni stejně špatně, také proto ručíme za dluhy beznadějně předlužených evropských zemí jako je Itálie, Řecko nebo Španělsko. K tomu posloužila globalistická EU.

Nová ekonomika by tak neměla být podle plánů strůjců Velkého resetu kapitalistická. Mělo by jít o novou formu sdílené ekonomiky v níž nikdo nic nevlastní, tedy vyjma nadnárodních korporací, které opět patří těm, kdo ve skutečnosti ovládají svět.

Vše je ovšem založeno na důvěřivých masách. Pouze a jedině tyto masy jim do toho – doslova – mohou „hodit vidle“. A to je vlastně odpověď na to, zda lze Velký reset zastavit. Ano, teoreticky by to šlo. Pokud se většina lidí nezamyslí, pokud jim nedojde, oč se tu jedná ve skutečnosti, pak se skutečně podaří tyto plány realizovat.

Likvidace drobného podnikání je pro ně jedním z hlavních cílů, tvoří totiž důležitou páteř západních ekonomik. Naše země nestojí na montovnách, které vyvádějí dividendy, vždyť 60% ekonomiky tvoří služby a ty jsou zcela záměrně likvidovány. A například zničený turismus v jihoevropských destinacích, bude pro tyto země, které jsou na turistickém ruchu plně závislé, katastrofální pohromou.

A lid je natolik hloupý, že věří, že se vše děje v zájmu jeho zdraví. Proč pak již nenastala v centrální Africe apokalypsa? Proč nenastala v Bělorusku nebo Švédsku?? V těchto zemích nikdy ani na jediný den sektor služeb nezavřeli a mrtvoly po ulicích nesbírají….

Právě proto, že většina lidí nechápe, že ve světě nyní dochází ke změně systému, k plánovanému přechodu od kapitalismu ke sdílené ekonomice, plány globalistů se nakonec realizovat podaří.

nikdo nebude nic vlastnit a všichni budou šťastní….oficiální video WEF

„Nikdo nebude nic vlastnit“, to je hlavní heslo Velkého resetu. Nikdo, mimo těch, kdo vše organizují a těch, kdo jim v tom přisluhují. Nemyslete si, že na zhroucení páteře světových ekonomik nedoplatí všichni. Doplatí. A mnohem víc, než si myslíte, zdaleka se to nebude týkat jen těch zkrachovalých podniků a jejich zaměstnanců.

Pokud by většině lidí došlo, oč se tu skutečně jedná, pak by měli strůjci Velkého resetu smůlu. To se ovšem nejspíš nestane, protože stále se bude hovořit jen o konspiracích. Jenže příliš mnoho tzv. „konspirací“ se dřív či později přeměnilo v realitu…

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 14 Průměrně: 4.6]

2 thoughts on “Bylo vše, co se nyní děje, naplánováno? Další díl z cyklu „Velký reset“…

  1. Díky za informace. Je to přesně jak píšeš. Snaží se v lidech vyvolat strach a pocit viny skrze jejich nejsilnější zbraň – media a nastrčené loutky a tím ovládat masy. Podle mého názoru je to všechno jenom taková hra. Lidé by neměli přistupovat na jejich pravidla, ale vytvořit si pomocí mysli svoje. Jsme tvůrci naší reality, tak si pojďme vytvořit lepší realitu podle našich představ v tom spočívá naše síla. Můžeme začít tím, že nebudeme poskytovat pozornost (naši energii) negativním zprávám v hlavních médiích, zbavíme se strachu a splínu. Naopak je potřeba se radovat z každého dne, myslet konstruktivně, posilovat imunitu v přírodě na sluníčku a sportem. Proto nám tohle všechno zakazují. Podle těch opatření, která zavádějí je vidět, že jsou naprosto zoufalý a jedou už jen ze setrvačnosti. Většina lidí se už probouzí, nebo jsou už probuzení a odmítají se nechat testovat a očkovat. Proto se snaží v tom udělat ještě chaos. Velký reset se jim ovšem nepovede, jelikož tma nikdy nemůže vyhrát.

  2. V skratke …súhlasím z vašimi názormi páči sa mi že máte krátke výstižne články…
    Tak napĺňa sa podstata toho čo už dávno bolo napísané len to musia ľudia precítiť..
    Jedná sa o kult slnka a jeho prívržencov .a ich náčelníka had ,drak zvaný satan a diabol .. ma presvedčiť velšetkych,že bez neho ľudia nemôžu žiť ..a klaňajú sa jeho obrazu .. (peniaze). A o pár dní sa nám ma ukázať vo veľkej žiare ľudia ho majú prijať ..všetci .. tak ako má neveriaci Tomáš koukal napísané ,za ním idú všetci v logu svojej stránky ..je to opak toho čo spravil Ježiš. .položil jeden človek život za všetkých tak on má opačnú úlohu ..všetci musia uveriť neho .a majú na to veľa technológií ako to chcú previesť ..hlavne spočíva napojiť sa na mozgy ľudí aby v jednej chvíli ktoré je mi vymerana to spravil ale bez lásky ..bude to mať sprievodné činnosti hudba obraz rajsky vzduch a ľudia budú jasať že prišiel očistiť tento svet. V bibli je naznačené v zjavení jasné že sa jedná o jazdca na bielom koni bielkov armadov (lekár)odeteho v plášti zmacanom krvov svätých (červenom )ktorý má na čele korunu z mnohých diademov a na čele napísané meno ktoré nevie nik len on sám a ďalej je napísané že sám bude mackat lis Božieho hnevu ..tak Boh to nebude zrejme plamen ohňa ma diabol .a dojde zničiť to čo sám vytvoril aby nás z toho dostal ..symbol hada z uškom požierajú svoj ocas Q – ánon pudingove jabĺčko alias epifiza ktorú strážia pávy na námestí belveder vo Vatikáne . Vážení ..napĺňa sa písmo do bodky a je koniec časov preto tak bláznivá lebo im nevychádza ich dielo a je tam aj jasne napísané že to nevide…nadväzuje to ak na Daniela a príbeh o páde zlatej sochy ktoré mala nohy zo žEleZa zmiešaného zo zemou ..virtuálne nič na účtoch po vypnutí elektriky …len tvorca živote nám dáva všetko v. Nasobkoch aj matická zem.. toto stačí aby si ľudia uvedomili a je vymaľované ..potom máte to čo nám dávno párty ..neviete si ani predstaviť čo bude ďalej o čo vás vaši súhlasom chcú obrat ..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. /data/web/virtuals/342591/virtual/www/wp-includes/link-template.php on line 409
https://necenzurovanapravda.cz/bylo-vse-co-se-nyni-deje-naplanovano-dalsi-dil-z-cyklu-velky-reset/">View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings